Yok canım ben eşimle beraber gitmiyordum görüşmelere.Çok güvendigim samimi oldugum arkadaşım vardı,genellikle onunla gidiyorduk beraber doktor görüşmelerine.Bazen doktorların muayenehaneleri bilmedigim yada toplu taşıma araçlarıyla gidilmesi zor olan yerlere eşim arabayla götürüyordu,fakat içeri girmiyordu Arabada bekliyordu,çıkınca ben konuşmalarımızı anlatıyordum ona heyecanlı heyecanlı Tabiki kadınlar eger kafaya koyduysa birşeyi..her ne olursa olsun.. yaparrr.. Bence kesin olarak doktoruna karar verdikten sonra eşinlede gidebilirsin doktora.Çokta gerek yok,erkekler pek sıkılgan oluyorlar bu durumdan,birde erkek doktor olunca dahada sıkılıyorlar,eşim hep şöyle diyordu ne diyebilirim doktora -Karımın gögüslerini güzel yapın doktor bey..mii... Tabi eşinin ve senin kararın..Benim eşim ameliyattan sonra Hasan bey muayene için odaya geldiginde tanışmıştı doktorla.Ne biliyim..erkek olsam bende pek sıkılırdım herhalde,karımın gögüslerini yaptı,işte şimdi muayene ediyor,ellerinize saglık doktor bey çok güzel yapmışsınız falan filan...
Doğru soyluyorsun Arzum.Ben de oyle duşunmuştum zaten onu on goruşmeye goturmemeliyim.Hem eşimin yanında rahat rahat derdimi anlatamam ben o da sıkılır ve gerilir herhalde Hem ne desin eşim -aman doktorcugum olmuşken şoyle olsun boyle olsun mu .Ama soylediklerine de çok guldum yani