arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

öğüs alt çevrem 75, üst 81, 86 olsun istiyorum acaba kaç cc gerekir? ben bu ameliyat işini kafaya taktım, bayramın ilk günü bile fırsat bulup bilgi toplamaya çalışıyorum. ne günlere kaldık! ya sabır. hayırlısıyla, ameliyat olduktan sonra benim de albümüme bakmak isteyeceksiniz. şimdi arkadaş olarak talep edilmiyorum, belki yeniyim belki daha ameliyat olmadım diye. sizleri de anlıyorum ama, bizleri de düşünün.
artık kimseye arkadaşlık teklif etmeyeceğim. beni edenleri de duruma göre kabul ederim artık.beni kabul edenlere de teşekkür ediyorum tekrardan.
iyi bayramlar yeniden! :KK66:

öğüs alt çevrem 75, üst 81, 86 olsun istiyorum acaba kaç cc gerekir? ben bu ameliyat işini kafaya taktım, bayramın ilk günü bile fırsat bulup bilgi toplamaya çalışıyorum. ne günlere kaldık! ya sabır. hayırlısıyla, ameliyat olduktan sonra benim de albümüme bakmak isteyeceksiniz. şimdi arkadaş olarak talep edilmiyorum, belki yeniyim belki daha ameliyat olmadım diye. sizleri de anlıyorum ama, bizleri de düşünün.
artık kimseye arkadaşlık teklif etmeyeceğim. beni edenleri de duruma göre kabul ederim artık.beni kabul edenlere de teşekkür ediyorum tekrardan.
iyi bayramlar yeniden! :KK66:
Artn,sen altı ve üstü arasında 11 cm lik bir fark istiyosun ki bu B cupa denk gelir sanırım,dolu dolu B cup olmaz ama,A ile B arası gibi düşün....yani seni tatmin etmeyebilir görüntü,benim alt 82,üst 98 cm...yani fark 16 cm ve abartılı bi büyüklük yok...Sen doktora cm leri değilde görmek istediğin görüntüleri anlat,resimlerini göster,dolgusuz bir sütyenin içine denemeler yaptır doktora,sağlıklı sonucu ancak öyle alırsın,kolay bi ameliyat genel olarak,yaptırdıktan sonrada söylemezsen çok kimse anlamıyor,Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Artn,sen altı ve üstü arasında 11 cm lik bir fark istiyosun ki bu B cupa denk gelir sanırım,dolu dolu B cup olmaz ama,A ile B arası gibi düşün....yani seni tatmin etmeyebilir görüntü,benim alt 82,üst 98 cm...yani fark 16 cm ve abartılı bi büyüklük yok...Sen doktora cm leri değilde görmek istediğin görüntüleri anlat,resimlerini göster,dolgusuz bir sütyenin içine denemeler yaptır doktora,sağlıklı sonucu ancak öyle alırsın,kolay bi ameliyat genel olarak,yaptırdıktan sonrada söylemezsen çok kimse anlamıyor,Allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim belissimo. dolu dolu olsun isterim tabi ki, A ya yakın bile olmasın. senin ameliyattan sonra mı 98 oldu üst kısım? öyleyse mutlusundur :KK3: inşallah ben de mutlu olacağım. fırsat bulursam kışa düşünüyorum. benim özel durumum olduğu için zamanda sıkıntı var. kahretsin, böyle bir ameliyatı psikolojik ihtiyaç değil de bir lüks olarak gören insanımız var maalesef...

KESİNLİKLE KATILIYORUM HEPİNİZEE!! doktora güwenmem gerekiyor anladım... ama hangisineee :KK1: bu da war... içime sinene diceksiniz yine doğru diceksinizz :KK1: Hasan beyden çıkınca arkadşımla gezerken Naci beyin muayene binasını da tesadüfen gördüm, ismi tabelada yazılıydı. Naci beye ameliyat ücreti 6000nin üstünde oldğu için indirim yapmadığnı duyduğum için, aileme daha fazla maddi yönden sıkıntıya düşürmek istemedğim için , gitmek istemiyorumm:KK59:

ailemde, awrupa yakasında oturduğmuz için bu yakadan doktor olsun istiyor, acil bi rahatszlığn olduğnda seni daha kolay yetiştirelim diolar.. doğru da diyolar ama hangi doktor daha iyiyse ona yaptırmalıym diyorum.. bakalım ne olacaak! Ben ameliyat olursam herkes ameliyat olur İDDA EDİYORUUM :KK60::KK60:

merhaba, öncelikle böyle bir ailen olduğu için çok şanslı olduğunu belirtmek isterim. benim ailedem de iyidir, her şeyi paylaşırız ama bu konuda gizliliğe ihtiyacım var çünkü beni asla anlayamazlar ve yadırgarlar. :KK43: yıllardır üzülmekten bıktım...
deminden beri sayfalardır ilerliyorum ama ameliyat olup olmadığın konusunda bilgiye ulaşamadım. bilgi alabilir miyim, özel mesaj gönderebilir misin?

canım benım hıc meme dokum yoktu..375 cc hıgh profıl yuvarlak sılıkon kullandı doktorum ve 85 c kullanıyorum..oncesınde bıldıgın dumduzdu..

gizeml, bedenin kaçtı A mı AA mı? doktor bunu neye göre belirliyor? ayrıca gözün aydın. inşallah her şey yolundadır.

göğüs ameliyatında silikonun ağırlığı ve yüksekliği gibi bilgiler de varmış. sizlerin nasıl oldu?

gizeml, bedenin kaçtı A mı AA mı? doktor bunu neye göre belirliyor? ayrıca gözün aydın. inşallah her şey yolundadır.

canım benım bedenım yoktu..bıldıgın dumduzdu..ben doktoruma hep buyuk ıstedıgımı soyledım ama abartıda durmasını ısteemedım.oda ona gore yaptı..1 seneyı gerıde bıraktım hıc bır sorun yasamadım.doktor olcum yapıyor ve o olcume gore belırlıyo..bana o olcume gore 325 e 350 cc dedı ama amelıyatta deneme protezlerıyle denedıgınde kucuk durdugunu gorunce daha buyuk kullanmıs..bana amelıyattan once dedıklerım sende cok kucuk kaldı yaptırdıgına degmeyecektı dedı o yusden 350 ye 375 cc kullandım dedı..
yapılan olcum eger saglıklı yapılmazsa gogsun bırı onde bır gerrıde yada bırı buyuk bırı kucuk olabılıyo..bana gore ıkı mememde aynıydı ama doktorun olcumune gore arada 25 cc lık bı fark vardı yanı bırı dıgerıne gore 25 cc daha buyukmus ve azda olsa onda meme dokusıu varmıs..eklıyorum senı ıstersen resımlere bakabılırsın..

Son düzenleme:
canım benım bedenım yoktu..bıldıgın dumduzdu..ben doktoruma hep buyuk ıstedıgımı soyledım ama abartıda durmasını ısteemedım.oda ona gore yaptı..1 seneyı gerıde bıraktım hıc bır sorun yasamadım.doktor olcum yapıyor ve o olcume gore belırlıyo..bana o olcume gore 325 e 350 cc dedı ama amelıyatta deneme protezlerıyle denedıgınde kucuk durdugunu gorunce daha buyuk kullanmıs..bana amelıyattan once dedıklerım sende cok kucuk kaldı yaptırdıgına degmeyecektı dedı o yusden 350 ye 375 cc kullandım dedı..
yapılan olcum eger saglıklı yapılmazsa gogsun bırı onde bır gerrıde yada bırı buyuk bırı kucuk olabılıyo..bana gore ıkı mememde aynıydı ama doktorun olcumune gore arada 25 cc lık bı fark vardı yanı bırı dıgerıne gore 25 cc daha buyukmus ve azda olsa onda meme dokusıu varmıs..eklıyorum senı ıstersen resımlere bakabılırsın..

ne mutlu sana. inşallah o günler bana da uzak değildir. beni eklediğin için çok teşekkür ederim. güzel bilgilendirmişsin. eksik olma canım :KK66:

herkes nerede? yanlışlıkla aboneliklerim silindi yine. tek bir konuyu iptal etmeye çalışırken...
site forum takip kısmında mesajlar f5 tuşuyla yenilense daha hızlı çalışır. site yönetimi lütfen rica ediyorum, bu konuda düşünün.

Canim oncelikle gemis olsun,
Gecen haftadan beri fırsat buldukça okuyorum bugün 40. Sayfaya geldim:) bütün hepsini okuduktan sonra yorum yapacaktım ama su andaki avatar resmini görünce resmen wooowww oldum:) mükemmel gözüküyorlar çektiğin iki ameliyata acıya da değmiş gercekten de.bende göğüslerimi yaptıracağım boyum 1.78 kilo 50 ince yapılıyım ve bende normal gogus dokusu var yani dolgusuz 80 kullanıyorum inşallah bana da seninkiler gibi bir bomba yapar doktorlar:))) su anda araştırma asamasindayim hem burun hem gogus yaptıracağım ince ince araştırmam lazım...ben bütün sayfaları okuyunca görüşürüz yeniden optummm muccckkksss

öncelikle böyle bir ailen olduğu için çok şanslı olduğunu belirtmek isterim. benim ailedem de iyidir, her şeyi paylaşırız ama bu konuda gizliliğe ihtiyacım var çünkü beni asla anlayamazlar ve yadırgarlar. yıllardır üzülmekten bıktım...
ah ah ayni dertteniz isimiz cok zor:KK58:

öncelikle böyle bir ailen olduğu için çok şanslı olduğunu belirtmek isterim. benim ailedem de iyidir, her şeyi paylaşırız ama bu konuda gizliliğe ihtiyacım var çünkü beni asla anlayamazlar ve yadırgarlar. yıllardır üzülmekten bıktım...
ah ah ayni dertteniz isimiz cok zor:KK58:

evliymişsin. demek ki seni evlenmekten alıkoyamayacak durumdaydın. ya ben, sırf bu derdim yüzümden kaç kişiyi geri çevirdiğimi bilsen. kimseyle görüşmedim bile ileriye dönük. hem de bu yaşta.. delirmek üzereyim..:KK53: :KK25:

Canim oncelikle gemis olsun,
Gecen haftadan beri fırsat buldukça okuyorum bugün 40. Sayfaya geldim:) bütün hepsini okuduktan sonra yorum yapacaktım ama su andaki avatar resmini görünce resmen wooowww oldum:) mükemmel gözüküyorlar çektiğin iki ameliyata acıya da değmiş gercekten de.bende göğüslerimi yaptıracağım boyum 1.78 kilo 50 ince yapılıyım ve bende normal gogus dokusu var yani dolgusuz 80 kullanıyorum inşallah bana da seninkiler gibi bir bomba yapar doktorlar:))) su anda araştırma asamasindayim hem burun hem gogus yaptıracağım ince ince araştırmam lazım...ben bütün sayfaları okuyunca görüşürüz yeniden optummm muccckkksss

Ahusetugba... teşekkür ederim canım,fotomu begendigine sevindim.Araştır tabi,bende bir seneye yakın araştırmıştım,böyle mükemmel bir doktor buldum ve mükemmel bir sonuç çıkarttı sagosun.Bütün sayfaları oku tabi,yardımcı olabilecegimiz birşey olursa biz buradayız.Sana kolay gelsin,ben tatile kaçar...:92:

:KK64: Kızlarr..ben de birkaç günlügüne tatile gidiyorum,bu sefer eşimle başbaşa :KK66: Kendinize iyi bakın,tatil dönüşü görüşürüz inşallah....:KK62:

:KK64: Kızlarr..ben de birkaç günlügüne tatile gidiyorum,bu sefer eşimle başbaşa :KK66: Kendinize iyi bakın,tatil dönüşü görüşürüz inşallah....:KK62:

ben ameliyata girecekken sen nereye kaçtın ayol :))
bebişim yarın sabah 7de gidiyorum hastaneyeeeee 9-9:30 gibi ameliyata alacakmış beni sevgili doktorumuz Hasan Fındık :)
şuan da hiçbişey hissetmiyorum.. yarın sana yazıcam yine :)
bu arada bu tatilinde tadını çıkar.. iyice dinlen gel :)
iyi tatiller canımmm:KK69:

ben ameliyata girecekken sen nereye kaçtın ayol :))
bebişim yarın sabah 7de gidiyorum hastaneyeeeee 9-9:30 gibi ameliyata alacakmış beni sevgili doktorumuz Hasan Fındık :)
şuan da hiçbişey hissetmiyorum.. yarın sana yazıcam yine :)
bu arada bu tatilinde tadını çıkar.. iyice dinlen gel :)
iyi tatiller canımmm:KK69:

inşallah her şey istediğin gibi gider, ağrısız, sızısız gmzgmz86. dualarımız senle de.. gelişmeleri bekliyoruz. bence acele etme, toparlan sonra yaz kk ya. önemli olan bu dönemi iyi atlatman. :nazar:

evliymişsin. demek ki seni evlenmekten alıkoyamayacak durumdaydın. ya ben, sırf bu derdim yüzümden kaç kişiyi geri çevirdiğimi bilsen. kimseyle görüşmedim bile ileriye dönük. hem de bu yaşta.. delirmek üzereyim..:KK53: :KK25:

sIkilmis bir limon gibi olsa ne olmasa ne:KK50:

X