Canım teşekkür ederim güzel yorumun için,seninkilerde hayırlı ugurlu olsun,güle güle kullan canım.Gögüs dokun varsa dogal olmuştur tabi.Sütyenlerimi ben Boyner den alıyorum,Magıc Form danda bulabiliyorum ama boynerde bütün markalar var,her çeşiti bulabilirsin.Genellikle iç çamaşırları satan yerler,ünlü bilinmiş yerler hariç.. sütyen bedeni olarak B cup satıyorlar,gögüs büyüklügüne göre sırt genişligini büyütüyorlar.Bu ameliyatı araştımadan önce bende bilmiyordum beden ölçülerini,yanlış biliyormuşuz meger,çogu satıcıda bilmiyor.Mesela La Senzada mezura ile ölçüp sütyen veriyorlar..Bilinçli satıcı,bilinçli tüketici
Bize artık B cup olmaz canım,olmasında az takmadım ben dolgulu B cup çamaşırları.Artık gelsin tüller,satenler,dantelliler.. Hatta genelde sütyen takmıyorum ben,fotolarımda hiçbirinde altta sütyenim yok,sütyensiz gayet dimdik ve dolu dolu zaten,yukarı dogru kaldırmama veya ortaya dogru birleştirmeme gerek yok artık
Bu güzellikleri sütyenin içinde boşu boşuna sıkıştırmaya gerek yok öyle degilmi
Arkadaşlık istegini kabul ettim,albümüme bakabilirsin,inşallah sen de foto koymuşsundur.Eger yoksa en yakın zamanda senin fotolarınıda görmek isteriz...