arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

çok güzel duruyo canım maşallah :) izi farkedemedim bile.. bir de sormak istediğim dokununca bir sertlik var mı yani doğal olmayan bir durum :)

Teşekkür ederim canım,hayır dokununca hiçbir sertlik yok,iz de yok.Hiçbir dogal olmayan bir durum yok,protezleri kesinlikle hissetmiyorum,kesinlikle ameliyat olmamış gibiyim..Gögüslerim dogal bir gögüsün hareket refleksleriyle aynı..:KK34:

teşekkür ederim yanıt için. çeken anlar halden diye boşuna dememişler...
ben de fotoğraflara bakmak istiyorum. arkadaşlık mesajı da gönderdim.
ayrıca forumda çok yeniyim. bazen siteye giriş yapamıyorum bir de takip etmekte zorlanıyorum.

Arkadaşlık teklifini kabul ettim,fotolarıma bakabilirsin..:79:

arzum meraba
dilanin topiginden yazdim sanirim gormedin elbumune bakmak istiyorum arkadas olarak ekleyebilir misin ayrica avatar ersimleri super buyuklugunden sikayetci oldugunu okkudum bence
super tadini cikar

Arkadaş olarak ekliyorum,albüme bakabilirsin..Büyüklügünden şikayetçi olmakmı :KK53: aslaaa....bencede süper oldu,hatta keşke 450cc olsaymış diyorum ..:KK53:

tesekkur ederim canim, sanirim full77 ile karistirdim buyukluk ve sikayet konusunu ne bir eksik ne bir fazla en guzel olan sekliyle yapmis doktorun :nazar:yorumlarimi yazicam tatlim, ben de ramazan dolayisiyla beklemeye almistim neyse az kaldi bayramdan sonra insssss.......biraz narkoz korkum var sanirim

tek kelimeyle harikalarrr!!!cok dogal gorunuyorlar canim straplez hayal benim icin sana da cok yakismis

tesekkur ederim canim, sanirim full77 ile karistirdim buyukluk ve sikayet konusunu ne bir eksik ne bir fazla en guzel olan sekliyle yapmis doktorun :nazar:yorumlarimi yazicam tatlim, ben de ramazan dolayisiyla beklemeye almistim neyse az kaldi bayramdan sonra insssss.......biraz narkoz korkum var sanirim

Narkozdan korkulacak birşey yok tatlım yaa..Doktorun iyiyse,hastanende güzel lüks bir hastaneyse anestezi doktoruda iyidir..zaten ameliyata gitmeden önce sana sakinleştirici yapıyorlar,kafan güzel oluyor yani :KK53:..hadi bakalım inşallah ameliyatını olur sende güzel cicişlerine kavuşursun :92::92:

Ramazanınız,cumanız ve kadir geceniz mübarek olsun.üçünü engüzel şekilde idrak edenden rabbim razı olsun...

Merhaba Arzu,çok hoş görünüyorsun güle güle kullan,ben de 5 temmuzda oldum, 350 cc yuvarlak kasüstü yöntemiyle,göğüs dokum olduğu için çok doğal oldular.

Şimdi de sütyen bulmakta zorlanıyorum,C cupların en çeşitli modelleri nerelerde var biliyor musunuz kızlar,genelde B cup oluyor bi çok markanında standartmış,dün iki üç yere uğradım satıcı bayan şaşırdı,B cup standart ölçü diyor bana,bi çok marka böyle diyor...B cup takdığımdan yanlardan ve çataldan çıkıntılar oluşuyor.Bana şöyleee güzel modeller önerebilir misiniz,hatta sütyenlerin resimlerini filan ekleyelim mi:))

İzmir de olacaklara Ufuk Beyi gönül rahatlığıyla öneriyorum,çok tecrübeli...

Bu arada arkadaşlık isteği göndermiştim,görmedin sanırım...

Merhaba Arzu,çok hoş görünüyorsun güle güle kullan,ben de 5 temmuzda oldum, 350 cc yuvarlak kasüstü yöntemiyle,göğüs dokum olduğu için çok doğal oldular.

Şimdi de sütyen bulmakta zorlanıyorum,C cupların en çeşitli modelleri nerelerde var biliyor musunuz kızlar,genelde B cup oluyor bi çok markanında standartmış,dün iki üç yere uğradım satıcı bayan şaşırdı,B cup standart ölçü diyor bana,bi çok marka böyle diyor...B cup takdığımdan yanlardan ve çataldan çıkıntılar oluşuyor.Bana şöyleee güzel modeller önerebilir misiniz,hatta sütyenlerin resimlerini filan ekleyelim mi:))

İzmir de olacaklara Ufuk Beyi gönül rahatlığıyla öneriyorum,çok tecrübeli...

Bu arada arkadaşlık isteği göndermiştim,görmedin sanırım...

Canım teşekkür ederim güzel yorumun için,seninkilerde hayırlı ugurlu olsun,güle güle kullan canım.Gögüs dokun varsa dogal olmuştur tabi.Sütyenlerimi ben Boyner den alıyorum,Magıc Form danda bulabiliyorum ama boynerde bütün markalar var,her çeşiti bulabilirsin.Genellikle iç çamaşırları satan yerler,ünlü bilinmiş yerler hariç.. sütyen bedeni olarak B cup satıyorlar,gögüs büyüklügüne göre sırt genişligini büyütüyorlar.Bu ameliyatı araştımadan önce bende bilmiyordum beden ölçülerini,yanlış biliyormuşuz meger,çogu satıcıda bilmiyor.Mesela La Senzada mezura ile ölçüp sütyen veriyorlar..Bilinçli satıcı,bilinçli tüketici :KK12: Bize artık B cup olmaz canım,olmasında az takmadım ben dolgulu B cup çamaşırları.Artık gelsin tüller,satenler,dantelliler.. Hatta genelde sütyen takmıyorum ben,fotolarımda hiçbirinde altta sütyenim yok,sütyensiz gayet dimdik ve dolu dolu zaten,yukarı dogru kaldırmama veya ortaya dogru birleştirmeme gerek yok artık :KK62: Bu güzellikleri sütyenin içinde boşu boşuna sıkıştırmaya gerek yok öyle degilmi :KK66: Arkadaşlık istegini kabul ettim,albümüme bakabilirsin,inşallah sen de foto koymuşsundur.Eger yoksa en yakın zamanda senin fotolarınıda görmek isteriz...:KK54:

Canım teşekkür ederim güzel yorumun için,seninkilerde hayırlı ugurlu olsun,güle güle kullan canım.Gögüs dokun varsa dogal olmuştur tabi.Sütyenlerimi ben Boyner den alıyorum,Magıc Form danda bulabiliyorum ama boynerde bütün markalar var,her çeşiti bulabilirsin.Genellikle iç çamaşırları satan yerler,ünlü bilinmiş yerler hariç.. sütyen bedeni olarak B cup satıyorlar,gögüs büyüklügüne göre sırt genişligini büyütüyorlar.Bu ameliyatı araştımadan önce bende bilmiyordum beden ölçülerini,yanlış biliyormuşuz meger,çogu satıcıda bilmiyor.Mesela La Senzada mezura ile ölçüp sütyen veriyorlar..Bilinçli satıcı,bilinçli tüketici :KK12: Bize artık B cup olmaz canım,olmasında az takmadım ben dolgulu B cup çamaşırları.Artık gelsin tüller,satenler,dantelliler.. Hatta genelde sütyen takmıyorum ben,fotolarımda hiçbirinde altta sütyenim yok,sütyensiz gayet dimdik ve dolu dolu zaten,yukarı dogru kaldırmama veya ortaya dogru birleştirmeme gerek yok artık :KK62: Bu güzellikleri sütyenin içinde boşu boşuna sıkıştırmaya gerek yok öyle degilmi :KK66: Arkadaşlık istegini kabul ettim,albümüme bakabilirsin,inşallah sen de foto koymuşsundur.Eger yoksa en yakın zamanda senin fotolarınıda görmek isteriz...:KK54:

Baktım albümüne,bomba olmuşlar bombaaa:)Herhalde kk nın en büyük cicişleri sen de şu an,eskiden görenler farkı anlıyorlar mı,mesela çok samimi olmadıklarına ne dedin.Ben öğretmenim tatildeyim şu an,2-3 arkadaşım dışında pek bilen yok,ama okulda çok duyulsun istemiyorum,düşünsene boyum kadar öğrencilerim var,hatta boyumu aşan:))Nasıl saklanır ki:)) Gerçi benimkiler bol bir şeyler giyince anlaşılmıyor...
Ben albüm yapmadım ama sizi görünce heveslendim,resim eklediğimde buradan haber ederim:)) Şu an cup olayı olmadan 95 beden(alt 82-üst 98 cm.)Yani küçük değiller,büyükte değilller,evde ben de sütyen takmıyorum,eşime iki de bir soruyorum gözüne sokup sokup,nasıl duruyor diye:)))))))
İki çocuk emzirdim ama içleri boş ve yumuşak değildi,formu yerindeydi,doktor bile sert olduğunu söyledi,ama küçüktü işte,bedenime göre...170 boy ,61 kg,a cup meme:))Neyse şimdi çok mutluyum,meme de insan vücudunda eksikliği çok hissedilen bir organ,düşünenler beklememeli bence,o kompleksle yaşamamalı kafasına takıyorsa...Doğal yöntemler filan boş işler...

Baktım albümüne,bomba olmuşlar bombaaa:)Herhalde kk nın en büyük cicişleri sen de şu an,eskiden görenler farkı anlıyorlar mı,mesela çok samimi olmadıklarına ne dedin.Ben öğretmenim tatildeyim şu an,2-3 arkadaşım dışında pek bilen yok,ama okulda çok duyulsun istemiyorum,düşünsene boyum kadar öğrencilerim var,hatta boyumu aşan:))Nasıl saklanır ki:)) Gerçi benimkiler bol bir şeyler giyince anlaşılmıyor...
Ben albüm yapmadım ama sizi görünce heveslendim,resim eklediğimde buradan haber ederim:)) Şu an cup olayı olmadan 95 beden(alt 82-üst 98 cm.)Yani küçük değiller,büyükte değilller,evde ben de sütyen takmıyorum,eşime iki de bir soruyorum gözüne sokup sokup,nasıl duruyor diye:)))))))
İki çocuk emzirdim ama içleri boş ve yumuşak değildi,formu yerindeydi,doktor bile sert olduğunu söyledi,ama küçüktü işte,bedenime göre...170 boy ,61 kg,a cup meme:))Neyse şimdi çok mutluyum,meme de insan vücudunda eksikliği çok hissedilen bir organ,düşünenler beklememeli bence,o kompleksle yaşamamalı kafasına takıyorsa...Doğal yöntemler filan boş işler...

Canımsınn..:KK19::KK54: Evet sanırım KK nın en büyük cicişleri bende.Arkadaşlarım,yakın çevremdekiler dekolte vermedigim sürece farkı çok anlayamıyorlar.Daha önceden dolgulu sütyenle durdugu gibi duruyor tabi çok fazla dikkatle bakmadıkları sürece.Ama tabi dekolteli kıyafetlerde ve denizde bikinilerle görünce gözleri yerlerinde fırlıyor:KK53::KK53:,ne olmuş bunlara diyorlar..Seninde okulda çok fazla belli olacagını düşünmüyorum tabi dekolteli kıyafetler giyinmezsen.Ama hınzır erkek ögrenciler dikkatli bakıp farkı anlamazlarsa tabi..

Ovvv..Albüm hee..Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz fotolarını.Haber vermeyi unutma canım..:KK34:

Bende iki çocuk emzirdim.Benim gögüslerimin üst kısımlarında boşluk olmuştu.Altta doku vardı ama üstte yoktu.Sarkma olayıda olmamıştı Allahtan.Yoksa dikleştirme ameliyatı ile protez koyulacaktı.Allahtan paçayı yırttık.B cup tım ben,şimdi D cup oldum.

Kadını kadın yapan,kadınlıgını gösteren ve özgüven duygusunu en uç noktalarına taşıyan en önemli organ bence gögüs.Bu konuda kendini eksik hisseden herkese tavsiye ederim bu ameliyatı.Öyle kremler,yag enjeksiyonlar falanboş.Kesinlikle tek çözüm ameliyat tabi.Allah bu ameliyatı düşünen herkese nasip etsin inşallah..:92::92:

Biz senle neden daha önce karşılaşmadık,çok pozitifsinnnn:))

bence de öyle. sağolsun gerçekten de.

belissimo senin fotolarını görmem mümkün mü, 25 mesajım olmadı daha ama.

ben de düşünüyorum ameliyat, tüm korkularıma rağmen. ve benim zaman gibi sıkıntılarım da var. internetten her fırsatta bakıyorum benim ölçümden ameliyat olmuş ve mükemmelleşmiş bayanlara. inşallah o süreci sıkıntısız atlatıcam ben de bir gün...

Biz senle neden daha önce karşılaşmadık,çok pozitifsinnnn:))

Demekki bu günlere nasipmiş canım benim,geç olsun güç olmasın...Önümüzdeki günlere bakalım,inşallah güzel bir arkadaşlık olur bizimkide.Bu forumdan çok güzel arkadaşlıklar edindim bende..:KK19:

X