arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Bende düşünüyorum ilerde . Ama çok var daha maalesef.. :KK43:

Mutlu olmanıza çok sevindim.. Allahım hiç pişman etmez umarım ..:KK31:
Birde arkadaşlık isteğim beklemede hala :KK31:

Ekledim ful:)

Ameliyat olmayı düşünenler için değil de,olan arkadaşlarımla fikir alış-verişi yapmak için ekledim ben resim,bu yüzden diğer arkadaşları kabul edemiyorum kusura bakmayın.

Ameliyat olmayı düşünenler için değil de,olan arkadaşlarımla fikir alış-verişi yapmak için ekledim ben resim,bu yüzden diğer arkadaşları kabul edemiyorum kusura bakmayın.

hepiniz böyle düşünürse nasıl cesaret edeceğiz biz bu ameliyata? :KK43:

Ameliyat olmayı düşünenlerede fikir olması açısından yardımcı olabilir tabi foto görmek.Ama düşünen var düşünen var,yani nasıl anlatsam,bazı kişiler bu ameliyatı olmayı istiyor ama çaba yok,yada olsada olur olmasada,ilerisinde belki gibi...Ama bazı arkadaşlarımızda gerçekten istiyor bu ameliyatı olmayı,herşeyiyle araştırıyor,teknigi,doktoru,kesi yerini,protez markasını,sürekli soru sorup bilgi almaya çalışıyor,doktorlardan muayene randevusunu alıp edindigi bilgileri bizimle paylaşıyorlar...Arkadaşlar lütfen sırf foto görmek için davet göndermeyin,foto görmek çokta size fikir vermez neden..Çünkü herkesin vücut yapısı farklıdır,bende duran protez büyüklügü sizde aynı durmaz,bana uyan teknik size uymayabilir..nasıl benim iyileşme sürecimle sizinkinin aynı olamayacagı gibi.Bu konuda lütfen biraz daha anlayışlı ve dikkatli olun.

Ameliyat olmayı düşünenlerede fikir olması açısından yardımcı olabilir tabi foto görmek.Ama düşünen var düşünen var,yani nasıl anlatsam,bazı kişiler bu ameliyatı olmayı istiyor ama çaba yok,yada olsada olur olmasada,ilerisinde belki gibi...Ama bazı arkadaşlarımızda gerçekten istiyor bu ameliyatı olmayı,herşeyiyle araştırıyor,teknigi,doktoru,kesi yerini,protez markasını,sürekli soru sorup bilgi almaya çalışıyor,doktorlardan muayene randevusunu alıp edindigi bilgileri bizimle paylaşıyorlar...Arkadaşlar lütfen sırf foto görmek için davet göndermeyin,foto görmek çokta size fikir vermez neden..Çünkü herkesin vücut yapısı farklıdır,bende duran protez büyüklügü sizde aynı durmaz,bana uyan teknik size uymayabilir..nasıl benim iyileşme sürecimle sizinkinin aynı olamayacagı gibi.Bu konuda lütfen biraz daha anlayışlı ve dikkatli olun.

arzum, 75A bedenliyken ameliyat olmuş kişiler resim paylaşsa çok şey mi olur? sen beni biliyorsun zaten. drlarla mailleşmek, bilgi toplamak yetmiyor. ameliyat olmuş kişilerin bilgilerine, fotolarına ihtiyacımız var. ben kk yı keşfedene kadar bu kadar niyetli olamamıştım çünkü çok korkuyordum. özel durumumdan dolayı şu anda en önemli sıkıntım zamansızlık sorunum, ayrıntısını sen biliyorsun. sizler olmazsanız, biz nasıl üstesinden geliriz??? :KK25:

(site çok yavaş çalışıyor. dakikalar önce msj gönderdiğim halde yüklenmemiş...o arada da bağlantım kopunca iyi olmadı tabi.)

Siz de bize hak verin,bi çok arkadaş var olmayı düşünen,bunun sonu yok...Yabancı siteler var öncesi ve sonrasını bol bol örneklemiş resimlerle...

haklısın da, dediğim gibi ben sürekli araştırmadayım zaten. fotolara da baktım, yükledim dr a da göstermek için. ama ameliyat olmuş kişilerin (ülkemdeki kişilerin) deneyimlerini benimle paylaşması çok farklı olur.
bana burada arzum çok yardımcı oldu. o bir tane benim için şu an. onun hakkı ödenmez, bana inandı. ben de ona sonsuz teşekkür ediyorum.ama ölçüsü çok farklı işte...
dr la da arzumla olduğu gibi bir iletişim içinde olduğumu hissettiğim an ameliyat günü alacağım. dediğim gibi, benim özel durumlarım var. başka bir sıkıntı yok yani...

canım cokkk tesekkur edıyorum sana..bu arada dekolten ve buyukluk cok ıyı olmus gule gule kullan canım.allah ınsallah hıc bırımıze sorun vermesıncıcslerle uzun uzun bırlıkte oluruz:nazar:
benımkılerın ortası cok ayrık cokıstıyorum sızler gıbı catalım cıksın.yakında bende foto eklıcem ozaman hepınızden uzun uzun yorum beklıyorum kızlar:KK66:
bellissimo hayırlı olsun canım cıcıslerın cıdden cok sexy ve guzeller:nazar:
hepınıze ıyı bayramlar dılıyorum,opuldunuz..

canım cokkk tesekkur edıyorum sana..bu arada dekolten ve buyukluk cok ıyı olmus gule gule kullan canım.allah ınsallah hıc bırımıze sorun vermesıncıcslerle uzun uzun bırlıkte oluruz:nazar:
benımkılerın ortası cok ayrık cokıstıyorum sızler gıbı catalım cıksın.yakında bende foto eklıcem ozaman hepınızden uzun uzun yorum beklıyorum kızlar:KK66:
O ayrıklık göğüs kafesiyle ilgili olabilir canım,benimki de aslında ayrıktı ameliyattan önce,nasıl olduysa yaklaştılar:))Yuvarlak silikondan olabilir,üst dekolte daha iyi oldu,çok tşk ederim iyi dileklerine,mutlu ediyor insanı...:emir_bebek:

O ayrıklık göğüs kafesiyle ilgili olabilir canım,benimki de aslında ayrıktı ameliyattan önce,nasıl olduysa yaklaştılar:))Yuvarlak silikondan olabilir,üst dekolte daha iyi oldu,çok tşk ederim iyi dileklerine,mutlu ediyor insanı...:emir_bebek:

cnm beni eklermisin???

arkadaşlarımın albümlerine bakmak için uğraştım, site çok yavaş ayrıca yorucu. bakalım ne zaman kısmet olacak.

Canım o ayrıklık gögüs kafesinin ortasındaki kemigin kalınlıgı ile ilgili.Herkesin gögsünde çatal olmuyor işte,ama eminimki doktorun sana en yakışan gögüsü yapmaya çalışmıştır.Fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz :13: Hep beraber uzun uzun yorumlar yaparız inşallah..:nazar:

Benimde kas üstü 350 cc yuvarlak takıldı cnm, sana kaç cc takıldı?
Sol 350,sağ 325...Belli belirsiz bir simetri bozukluğu varmış,ama nerdeyse her ayrıntı aynı seninle,sitede ilk defa rastladım,kasüstü,yuvarlak:))Hadi bir de mentor marka olduğunu söyle:))

X