Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrrr bir kaç resim yükledim,bakabilirsiniz
Ekledim ful:)
Ameliyat olmayı düşünenler için değil de,olan arkadaşlarımla fikir alış-verişi yapmak için ekledim ben resim,bu yüzden diğer arkadaşları kabul edemiyorum kusura bakmayın.
Ameliyat olmayı düşünenler için değil de,olan arkadaşlarımla fikir alış-verişi yapmak için ekledim ben resim,bu yüzden diğer arkadaşları kabul edemiyorum kusura bakmayın.
Ameliyat olmayı düşünenlerede fikir olması açısından yardımcı olabilir tabi foto görmek.Ama düşünen var düşünen var,yani nasıl anlatsam,bazı kişiler bu ameliyatı olmayı istiyor ama çaba yok,yada olsada olur olmasada,ilerisinde belki gibi...Ama bazı arkadaşlarımızda gerçekten istiyor bu ameliyatı olmayı,herşeyiyle araştırıyor,teknigi,doktoru,kesi yerini,protez markasını,sürekli soru sorup bilgi almaya çalışıyor,doktorlardan muayene randevusunu alıp edindigi bilgileri bizimle paylaşıyorlar...Arkadaşlar lütfen sırf foto görmek için davet göndermeyin,foto görmek çokta size fikir vermez neden..Çünkü herkesin vücut yapısı farklıdır,bende duran protez büyüklügü sizde aynı durmaz,bana uyan teknik size uymayabilir..nasıl benim iyileşme sürecimle sizinkinin aynı olamayacagı gibi.Bu konuda lütfen biraz daha anlayışlı ve dikkatli olun.
hepiniz böyle düşünürse nasıl cesaret edeceğiz biz bu ameliyata?
Siz de bize hak verin,bi çok arkadaş var olmayı düşünen,bunun sonu yok...Yabancı siteler var öncesi ve sonrasını bol bol örneklemiş resimlerle...
O ayrıklık göğüs kafesiyle ilgili olabilir canım,benimki de aslında ayrıktı ameliyattan önce,nasıl olduysa yaklaştılar:))Yuvarlak silikondan olabilir,üst dekolte daha iyi oldu,çok tşk ederim iyi dileklerine,mutlu ediyor insanı...canım cokkk tesekkur edıyorum sana..bu arada dekolten ve buyukluk cok ıyı olmus gule gule kullan canım.allah ınsallah hıc bırımıze sorun vermesıncıcslerle uzun uzun bırlıkte oluruz
benımkılerın ortası cok ayrık cokıstıyorum sızler gıbı catalım cıksın.yakında bende foto eklıcem ozaman hepınızden uzun uzun yorum beklıyorum kızlar
bellissimo hayırlı olsun canım cıcıslerın cıdden cok sexy ve guzeller
hepınıze ıyı bayramlar dılıyorum,opuldunuz..
O ayrıklık göğüs kafesiyle ilgili olabilir canım,benimki de aslında ayrıktı ameliyattan önce,nasıl olduysa yaklaştılar:))Yuvarlak silikondan olabilir,üst dekolte daha iyi oldu,çok tşk ederim iyi dileklerine,mutlu ediyor insanı...
canım cokkk tesekkur edıyorum sana..bu arada dekolten ve buyukluk cok ıyı olmus gule gule kullan canım.allah ınsallah hıc bırımıze sorun vermesıncıcslerle uzun uzun bırlıkte oluruz
benımkılerın ortası cok ayrık cokıstıyorum sızler gıbı catalım cıksın.yakında bende foto eklıcem ozaman hepınızden uzun uzun yorum beklıyorum kızlar
bellissimo hayırlı olsun canım cıcıslerın cıdden cok sexy ve guzeller
hepınıze ıyı bayramlar dılıyorum,opuldunuz..
Kızlarrrr bir kaç resim yükledim,bakabilirsiniz
Merhaba belissimo, benide arkadaş olarak eklersen sevinirim. bende üç ay önce ameliyat oldum- fotolarımıda ekledim
Bu arada denizde çekildigim bikinili fotolarımıda ekledim,bilginize
Hemen hemen aynı boyut takılmış bize:))Benim kasüstü yuvarlak senin?
Sol 350,sağ 325...Belli belirsiz bir simetri bozukluğu varmış,ama nerdeyse her ayrıntı aynı seninle,sitede ilk defa rastladım,kasüstü,yuvarlak:))Hadi bir de mentor marka olduğunu söyle:))Benimde kas üstü 350 cc yuvarlak takıldı cnm, sana kaç cc takıldı?