Ahhhhhaaahhhhh iyiki varsınız sayenizde paylaşıma devam Hep destek Tam destek Yeni bir bir Albümle 6 cı ay Olarak devam edeceğim Fuşyanın en güzel tonları ile tüm samimiyetim ve açıklığım ile
Ahhhhhaaahhhhh iyiki varsınız sayenizde paylaşıma devam Hep destek Tam destek Yeni bir bir Albümle 6 cı ay Olarak devam edeceğim Fuşyanın en güzel tonları ile tüm samimiyetim ve açıklığım ile
bende hemen albüm yaptın diye koşa koşa albüme gidiyorumyap tabi cnm
bende yapıcam hiçmi hiç takmıcam söylenenleride
onca sene bekledim zaten dışarda eşim haliyle kıskanacak diye dekolte olmuyor
bari burda bayanlar arasında hevesimizi alalım ve yorumlarla iyiyi kötüyü öğrenelim
ben sabırsızlıkla bekliyorum cnm yeni albümünü
ama hala merak etmiyor değilim şu seni üzen kişiyi
Bekliyoruz arkadaşım...Önce arkadaş listeni gözden geçir,öyle koy ama.
Agzı olan konusuyor işte, sanki biz neyi yapıp neyi yapmayacagımızın bilincinde degiliz de gecmiş karşına ayıp degil mi, utanmıyormusun diye hesap soruyorlar..
sinirlendim haa simdi
Benimde yüzüm gözüküyor albümümde valla hiç de utanılacak bisey yaptıgımı düşünmüyorum, zaten sadece samimiyetine inandıgım insanlar görebiliyor... Sende öyle yap canım inanmadıklarını cıkar arkadas listenden....Zaten böyle konusanların ne oldugu, kim oldugu belli degil, boşversene...
huysuzcan senindemi albümün varve ben eksik kaldım
benide eklermisin :78: cvplaradan samimiyet analizi yapabilirsin cnm
samimiyete gelince buna emin olamazsın heleki burda yazılan cvp lar gerçeği yansıtmıyor bence
burda tatlım cnm cicim özellerde ağzına geleni yaz o yüzden samimi olup olmadığımı ancak hislerin söyler ben iyi kötü ( tabi nezaket kuralları içerisinde )düşüncelerimizi burda paylaşmamız gerektiğini düşünenlerdenim
Agzı olan konusuyor işte, sanki biz neyi yapıp neyi yapmayacagımızın bilincinde degiliz de gecmiş karşına ayıp degil mi, utanmıyormusun diye hesap soruyorlar..
sinirlendim haa simdi
Benimde yüzüm gözüküyor albümümde valla hiç de utanılacak bisey yaptıgımı düşünmüyorum, zaten sadece samimiyetine inandıgım insanlar görebiliyor... Sende öyle yap canım inanmadıklarını cıkar arkadas listenden....Zaten böyle konusanların ne oldugu, kim oldugu belli degil, boşversene...
sinirlendim haa simdi
canım albümüm var da daha operasyon sonrası resimlerini koymadım henüz seklen oturmadıkları için..ama onlarda yakında gelecek:)
Samimiyetinle ilgili şüphem yok sekerim zaten, ekledim seni
canım walla arkadas olarak ekleyeceksem öyle bir analiz yapıyorum ki zannedersin bilimsel arastırma yapıyorum,hehe...zaten foruma fazla giremiyorum yogun calıstıgımdan, bazı seyleri kaçırmış olabilirim diye yada bu tip insanlarla muhattap olmamak için yapıyorum, ne yapayım
Az olsun öz olsun mantıgı
:44: evet Enteresan işte değişik kadınmanzaraları albüm yapıyoruz paylaşımda bulunuyoruz yüzünü göstermeye utanmıyormusun diyor banaçıkarttım zaten ve tejrar gözden geçirdim arkadaş listemi dar bir çeverede yaşayan şahıslar dar görüşler sonrada mangalda Kül bırakmazlar oysaki kendilerininde albümleri var aa ama tabi Yüzleri görünmüyor Korkum yok Allaha şükür Yüzüm ve alnım Açık herkese böyle bir hayat dilerim Mutluluğumuda Hüznümüde Paylaşmaya devam edeceğim burada iyiki varsınız kızlar
:44: evet Enteresan işte değişik kadınmanzaraları albüm yapıyoruz paylaşımda bulunuyoruz yüzünü göstermeye utanmıyormusun diyor banaçıkarttım zaten ve tejrar gözden geçirdim arkadaş listemi dar bir çeverede yaşayan şahıslar dar görüşler sonrada mangalda Kül bırakmazlar oysaki kendilerininde albümleri var aa ama tabi Yüzleri görünmüyor Korkum yok Allaha şükür Yüzüm ve alnım Açık herkese böyle bir hayat dilerim Mutluluğumuda Hüznümüde Paylaşmaya devam edeceğim burada iyiki varsınız kızlar
:44: evet Enteresan işte değişik kadınmanzaraları albüm yapıyoruz paylaşımda bulunuyoruz yüzünü göstermeye utanmıyormusun diyor bana
Okuyunca cok uzuldum resimleri insanlqra faydali olmak yol gostermek icin koyuyorsun bunda ne var utanilacak. İnsallah bende yaptirinca bende koyucam. Boyle dar gorusluluere takilip kalma. İnsanin kendisi ne kadar ahlaksiz ve kotu dusunuyorsa karsisindaki herkesinde oyle oldugunu saniyor galiba...Çok üzgünümkızlar burada herşeyi açık lıkla sizlerle paylaşımda bulundum ve daha sonra sında öncesinde de Düğün ve Balayı Albümüm Göğüs Büyütme albümüm ve geçen günde Doğum günü albümümü burada sizlerle paylaştım Lakin sağolsun bir başka arkadaşımız Bunu Yapmam dan dolayı nasıl hiçmi hiç çekinmediğimi utanmadığımı hem göğüs hemde yüzümü nasıl gösterebildiğimi hayrat ettiğini sordu bana ve Helal olsun sana kendine dikkat et dedi şaşırdım ve üzüldüm ayıp bir şey yapmıyorum :44: diye düşünmekteyim burası paylaşım için zaten ne yaşadığım ne olduğum belli en özel şeyleri paylaşırken özellikle göğüs ki çıplak bir görüntüm de yok utanayım yada ailemi lekeleyecek tarzda bir duruma maruz bırakmadım bu sebeple dirki böyle zihniyetler olduğunu bu tarzda düşünceler olduğunu bilsem paylaşımda bulunmazdım
Tilatu cugum,aklında olan bütün doktorlarla görüş güzelim,içlerinde sana uygun olan bir doktoru mutlaka bulacaksın,eminim ben buna.Ben ameliyat olmadan önce istanbul kazan ben kepçe dolaşmıştım.Sonunda sevgili doktorum Hasan Fındık ile tanıştım ve ameliyat oldum kendisine.Çok mutluyum,inşallah sizlerde mutlu olursunuz kızlar
Şey yanlış anladığımdan yazmıyorum da ben merak ediyorum açıkçası fotoğrafları kendiminkiyle kıyaslıyorum sonuçta bu arada arkadaş olarak falan eklemedim :)Kızlar bence de hiç takmayın burda hiç birimiz utanılacak bir şey yapmıyoruz..herkes kendinden sorumlu ayrıca..bu arada benim de dikkatimi çeken şu oldu..benim ameliyat öncesi arkadaş listemde en fazla 13-14 kişi vardı.ameliyattan sonra kk yı her açtığımda bir sürü kişi eklemiş oluyor beni.hem de burada adını hiç duymadığım kişiler..kabul etmiyorum..sorusu olan varsa zaten burada cevaplandırıyoruz yardımcı oluyoruz..hem eklerler hem de resimlere laf ederler..ilginç doğrusu..(genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılma olmasın lütfen )
Şey yanlış anladığımdan yazmıyorum da ben merak ediyorum açıkçası fotoğrafları kendiminkiyle kıyaslıyorum sonuçta bu arada arkadaş olarak falan eklemedim :)
yok hayatım ben göğüs estetiğiyle alakası olmayan kişiler bile ekliyor demek istedim..