arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

bende hemen albüm yaptın diye koşa koşa albüme gidiyorum yap tabi cnm
bende yapıcam hiçmi hiç takmıcam söylenenleride
onca sene bekledim zaten dışarda eşim haliyle kıskanacak diye dekolte olmuyor
bari burda bayanlar arasında hevesimizi alalım ve yorumlarla iyiyi kötüyü öğrenelim
ben sabırsızlıkla bekliyorum cnm yeni albümünü
ama hala merak etmiyor değilim şu seni üzen kişiyi

Bekliyoruz arkadaşım...Önce arkadaş listeni gözden geçir,öyle koy ama.

Bekliyoruz arkadaşım...Önce arkadaş listeni gözden geçir,öyle koy ama.

Evet Yaaa Karamelimm aynen yani ayneeeennnn bunca Yıl bekle bekle sonra kadınlar kulübünde paylaşama yüzünü görünüyor diye suç gibi sakla Hevesimizi alalım sağol canımm Sağol Arzummm en kısa zaman da yapıcam Karamelim ben sana Özel Mesaj olarak Yazıyorum şimdi ...

Agzı olan konusuyor işte, sanki biz neyi yapıp neyi yapmayacagımızın bilincinde degiliz de gecmiş karşına ayıp degil mi, utanmıyormusun diye hesap soruyorlar..
sinirlendim haa simdi
Benimde yüzüm gözüküyor albümümde valla hiç de utanılacak bisey yaptıgımı düşünmüyorum, zaten sadece samimiyetine inandıgım insanlar görebiliyor... Sende öyle yap canım inanmadıklarını cıkar arkadas listenden....Zaten böyle konusanların ne oldugu, kim oldugu belli degil, boşversene...

Son düzenleme:

huysuzcan senindemi albümün var ve ben eksik kaldım
benide eklermisin :78: samimiyete gelince buna emin olamazsın heleki burda yazılan cvp lar gerçeği yansıtmıyor bence
burda tatlım cnm cicim özellerde ağzına geleni yaz o yüzden samimi olup olmadığımı ancak hislerin söyler ben iyi kötü ( tabi nezaket kuralları içerisinde )düşüncelerimizi burda paylaşmamız gerektiğini düşünenlerdenim

Son düzenleme:
huysuzcan senindemi albümün var ve ben eksik kaldım
benide eklermisin :78: cvplaradan samimiyet analizi yapabilirsin cnm

canım albümüm var da daha operasyon sonrası resimlerini koymadım henüz seklen oturmadıkları için..ama onlarda yakında gelecek:)
Samimiyetinle ilgili şüphem yok sekerim zaten, ekledim seni

canım walla arkadas olarak ekleyeceksem öyle bir analiz yapıyorum ki zannedersin bilimsel arastırma yapıyorum,hehe...zaten foruma fazla giremiyorum yogun calıstıgımdan, bazı seyleri kaçırmış olabilirim diye yada bu tip insanlarla muhattap olmamak için yapıyorum, ne yapayım
Az olsun öz olsun mantıgı

Son düzenleme:

:44: evet Enteresan işte değişik kadınmanzaraları albüm yapıyoruz paylaşımda bulunuyoruz yüzünü göstermeye utanmıyormusun diyor bana çıkarttım zaten ve tejrar gözden geçirdim arkadaş listemi dar bir çeverede yaşayan şahıslar dar görüşler sonrada mangalda Kül bırakmazlar oysaki kendilerininde albümleri var aa ama tabi Yüzleri görünmüyor Korkum yok Allaha şükür Yüzüm ve alnım Açık herkese böyle bir hayat dilerim Mutluluğumuda Hüznümüde Paylaşmaya devam edeceğim burada iyiki varsınız kızlar

evt bende listemden baya kişi çıkarttım 200e yakın kişiden 40 küsür kişi kaldı çıkarttığım arkadaşların çoğu tanıdığım kişiler ama ben bir sene kadar girmedim foruma o bir senede neler oldu bilemiyorum o yüzden şimdi forumda meme estetiği bölümde iletişimde olduğum arkadaşlar kaldı

canım albümüm var da daha operasyon sonrası resimlerini koymadım henüz seklen oturmadıkları için..ama onlarda yakında gelecek:)
Samimiyetinle ilgili şüphem yok sekerim zaten, ekledim seni

sağol cnm sabırsızlıkla albünü beklicem yorumlarımda samimi olduğumu başta söyliyim

en iyisini yapıyorsun cnm sonradan sorun yaşamamak için başta iyi analiz etmek en iyisi

mutluluğun kadar hüznünüde paylaşmaya biz hazırız cnm kk yı sevmemin bir nedenide bu zaten

dimi canım ya..asıl utanılacak birseyi olan kendini gizler ...Sende iyiki varsın tatlımcım

:44: evet Enteresan işte değişik kadınmanzaraları albüm yapıyoruz paylaşımda bulunuyoruz yüzünü göstermeye utanmıyormusun diyor bana

elbette aman herkes yüzünü göstersin diye bir şey yok, ama yüzünü gördüğün kişiyi eleştirmek, utanmıyor musun demek nasıl bir saçmalıktır anlayamadım. sen hiç takma canım öylelerini.

Kızlar bence de hiç takmayın burda hiç birimiz utanılacak bir şey yapmıyoruz..herkes kendinden sorumlu ayrıca..bu arada benim de dikkatimi çeken şu oldu..benim ameliyat öncesi arkadaş listemde en fazla 13-14 kişi vardı.ameliyattan sonra kk yı her açtığımda bir sürü kişi eklemiş oluyor beni.hem de burada adını hiç duymadığım kişiler..kabul etmiyorum..sorusu olan varsa zaten burada cevaplandırıyoruz yardımcı oluyoruz..hem eklerler hem de resimlere laf ederler..ilginç doğrusu..(genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılma olmasın lütfen )

Evet haklısınız umursamamakta fayda var kendine Güvenen Kıskanmayan Korkusu endişesi olmayan İster ailesinin albümünü isterse Göğüs büyütme yada her hangi bir koleksiyonun albümünü paylaşabilir burası paylaşım sitesi kk

Okuyunca cok uzuldum resimleri insanlqra faydali olmak yol gostermek icin koyuyorsun bunda ne var utanilacak. İnsallah bende yaptirinca bende koyucam. Boyle dar gorusluluere takilip kalma. İnsanin kendisi ne kadar ahlaksiz ve kotu dusunuyorsa karsisindaki herkesinde oyle oldugunu saniyor galiba...

Arzumcum ozelden mesaj atamadigim icin burdan yaziyorum. Ben yogunluktan yeni gordum kkya donmene cok sevindim. Umarim bizi bir daha mesajlarindan mahrum birakmazsin ayeica gecmis dogum gunun kutlu olsun.. Tabi miksin de..

Teşekkür ederim :))

Şey yanlış anladığımdan yazmıyorum da ben merak ediyorum açıkçası fotoğrafları kendiminkiyle kıyaslıyorum sonuçta bu arada arkadaş olarak falan eklemedim :)

Şey yanlış anladığımdan yazmıyorum da ben merak ediyorum açıkçası fotoğrafları kendiminkiyle kıyaslıyorum sonuçta bu arada arkadaş olarak falan eklemedim :)

yok hayatım ben göğüs estetiğiyle alakası olmayan kişiler bile ekliyor demek istedim..

Ben de merak ediyorum nasıl olduğunu,gerçekten doğal durup durmadığını.Ama böyle olaylar yaşanınca insan ister istemez çekiniyor,tanımıyoruz birbirimizi sonuçta.Oysa ki güzel paylaşımlar bunlar,hem fikir ediniyoruz hem de cesaret geliyor insana.Yapılanlar garip yani..Herkesin doğrusu yanlışı kendine,ne diye karışırlar ki anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…