- 16 Mayıs 2009
- 849
- 2
İşte bende bu yüzden sürekli bu işi yapan birine yaptırmak istiyorum . Naci Çelik gibi mesela .. Ama işte babam önce Denizlidekilerle konuş dedi:95:
Denizlidekiler kim ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bende bu yüzden sürekli bu işi yapan birine yaptırmak istiyorum . Naci Çelik gibi mesela .. Ama işte babam önce Denizlidekilerle konuş dedi:95:
170 cm 53 kiloyum.Korkuyorum ya düzgün yapamazlarsa diye.Ne kadar güvenilir olursa olsun doktorlar,sonuçta ameliyatta ufak bi hata her şeye yol açabilir Allah korusun.Güzel olcam diye bunu göze alamıyorum.Çünkü yaşanmış olaylar var.
İsimlerini bile bilmiyorum ne kadar varsa hepsiyle görüşücem işte :))Denizlidekiler kim ki?
Öncelikle bu işi GERÇEKTEN gönülden istemeniz gerek daha sonra hekiminize ve Allaha Teslim Olursunuz Şöyle düşünün bu Operasyonu ne İlk Nede Son Kadın siz olacaksınız Onlarca kadın oluyor ünlü ünsüz bunların hiçmi Canları Değerli değil sokaktamı buldular canlarını raştırıp bakıp edip Karara varırsınız biz ne söylesek boş ben Örneğin Kendim İstedim Direttim herkes Çok Güzelsin Muhteşemsin neden Bunu İstiyorsun dedi karşımda Durdu lakin ben araştırdım baktım buaraya Üye oldum okudum ve Kendi Kararımı Aldım hepsi bukadar basit Geri Boş Arkadaşım İstemekle Başlar Her Şey..
İsimlerini bile bilmiyorum ne kadar varsa hepsiyle görüşücem işte :))
Anladım,umarım amacına ulaşırsın.Bu karar aşaması da zor bir süreç..
Ya arkadaşlar,cesaretim yok..Kendiliğinden büyüsün çok istiyorum.Ama kilo bile alamıyorum onlar nasıl büyücek.Burda çok hikaye okudum,ameliyattan memnun kalanlar da vardı kalmayanlar da.Anladığım kadarıyla siz gayet memnunsunuz.Ben çalışmaya başladıktan sonra para biriktirip yaptırmayı düşünüyodum;ama vazgeçtim.Kendimi bu halime alıştırmaya çalışıyorum.Ama böyle güzel haberler duydukça da ben de mi yaptırsam acaba diyorum.Zorlu bir süreç heralde,bi de ben zayıfım direk belli olmasından çok korkuyorum.Tavsiyeleriniz neler?
İsimlerini bile bilmiyorum ne kadar varsa hepsiyle görüşücem işte :))
Öncelikle bu işi GERÇEKTEN gönülden istemeniz gerek daha sonra hekiminize ve Allaha Teslim Olursunuz Şöyle düşünün bu Operasyonu ne İlk Nede Son Kadın siz olacaksınız Onlarca kadın oluyor ünlü ünsüz bunların hiçmi Canları Değerli değil sokaktamı buldular canlarını raştırıp bakıp edip Karara varırsınız biz ne söylesek boş ben Örneğin Kendim İstedim Direttim herkes Çok Güzelsin Muhteşemsin neden Bunu İstiyorsun dedi karşımda Durdu lakin ben araştırdım baktım buaraya Üye oldum okudum ve Kendi Kararımı Aldım hepsi bukadar basit Geri Boş Arkadaşım İstemekle Başlar Her Şey..
Canım,ameliyathaneye girip narkoz alana kadar gelgitler yaşaman normal.Çünkü kafanda hep nasıl olacak,istedigim gibi olacakmı,ya olmazsa...gibi sorular sürekli dönüp dolaşacaktır.Ben 34 yaşına yeni girdim,evliyim iki çocugum var,emzirdim,gögüslerimi artık hiç begenmiyordum,Psikolojik olarak çok kötü şeyler yaşadım.Ameliyat olup silikon taktırmak hiç aklımda yoktu,fakat artık canıma yetmişti.Sonra araştırma yaparken bu forumla tanıştım,bana inanılmaz bir güç verdi ve doktorlarla gidip bu konuyu görüşmeye başladım.Daha sonrada doktorumla tanıştım ve bana güven verdi,kendimi ona emanet ettim.Allahıma şükürler olsunki çok menmun kaldım.Seninde eger aklının bir köşesinde ameliyat olmak varsa,sende bu evreleri geçireceksin,sende kafana uygun bir doktor bulup ameliyat olacaksın ve neden bu kadar beklemişim,keşke daha önce bu ameliyatı olsaymışım diyeceksin inşallah.Ameliyat öncesi karar verme süreci biraz sıkıntılı geçiyor ama istedigin doktoru bulunca gerisi çorap sökügü gibi geliyor inanki.Ameliyat sonrası ise biraz kendine dikkat edecegin,dinlenecegin bir döneme giriyorsun,1 ay sonra herşey yerine oturmaya başlıyor zaten.Zayıfsan eger doktorun sana uygun büyüklükte bir protezi seçecektir zaten.Merak etme doktorlarımız abartılı büyük protezleri sen istesende takmazlar zaten,senin için en dogal protez büyüklügünü önerirler sana.Senin yapacagım şey sadece aklına yatan birkaç doktorla görüşme yapmak,bilgi almak.Bu senin kara vermeni kolaylaştıracak.Doktorlarımız ameliyat görüşmelerinden ücret almıyor,git görüş derim.Birşey kaybetmezsin güzelim.Hadi bakalım,başlamak bitirmenin yarısıdır..
Henüz çalışmıyorum,aileme bunun için yük olmak istemiyorum.Ameliyattan sonra mutlu olanları gördükçe çok mutlu oluyorum,hevesleniyorum.Teşekkür ederim yorumunuz için,umarım ben de aynı mutluluğa erişirim:)
Çok üzgünüm kızlar burada herşeyi açık lıkla sizlerle paylaşımda bulundum ve daha sonra sında öncesinde de Düğün ve Balayı Albümüm Göğüs Büyütme albümüm ve geçen günde Doğum günü albümümü burada sizlerle paylaştım Lakin sağolsun bir başka arkadaşımız Bunu Yapmam dan dolayı nasıl hiçmi hiç çekinmediğimi utanmadığımı hem göğüs hemde yüzümü nasıl gösterebildiğimi hayrat ettiğini sordu bana ve Helal olsun sana kendine dikkat et dedi şaşırdım ve üzüldüm ayıp bir şey yapmıyorum :44: diye düşünmekteyim burası paylaşım için zaten ne yaşadığım ne olduğum belli en özel şeyleri paylaşırken özellikle göğüs ki çıplak bir görüntüm de yok utanayım yada ailemi lekeleyecek tarzda bir duruma maruz bırakmadım bu sebeple dirki böyle zihniyetler olduğunu bu tarzda düşünceler olduğunu bilsem paylaşımda bulunmazdım
inanamıyorum miks sana seninde böyle insanların söylediklerine üzülebileceğine inanmazdım
ne üzüyosun kendini niye prim veriyosun öyle insanlara
herkesin düşüncesi kendine
neden başkaların düşüncelerine göre kendi düşüncelerini yapmazdım yapmasaydım diye yargılıyorsun
ben ameliyat olduktan sonra albüm yapıcam öncesinde yüzümü gören çok kişi var
listemde 200e yakın kişi vardı temizledim sadece burda görüştüğüm arkadaşlar var şimdi
sen kötü bişey yapmadın hele ki namus kavramını yıpratıcak bişey asla yapmadın
kiii yapsaydında bu seni bağlar kimse seni yargılayamaz
hep bu çevre baskısı değilmi biz kadınların duygularını bastıran
namusu iki bacak arasında görenlerin düşüncesi değilmi biz kadınları meslek sahibi olmaktan bazen anlaşamadığı eşinden ayrılmaktan alıkoyan
sen akıllı bir kadınsın yapma lütfen...
senins adece güzel göğüslerine değil düşüncelerinede imrenenler var