arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

170 cm 53 kiloyum.Korkuyorum ya düzgün yapamazlarsa diye.Ne kadar güvenilir olursa olsun doktorlar,sonuçta ameliyatta ufak bi hata her şeye yol açabilir Allah korusun.Güzel olcam diye bunu göze alamıyorum.Çünkü yaşanmış olaylar var.

Öncelikle bu işi GERÇEKTEN gönülden istemeniz gerek daha sonra hekiminize ve Allaha Teslim Olursunuz Şöyle düşünün bu Operasyonu ne İlk Nede Son Kadın siz olacaksınız Onlarca kadın oluyor ünlü ünsüz bunların hiçmi Canları Değerli değil sokaktamı buldular canlarını raştırıp bakıp edip Karara varırsınız biz ne söylesek boş ben Örneğin Kendim İstedim Direttim herkes Çok Güzelsin Muhteşemsin neden Bunu İstiyorsun dedi karşımda Durdu lakin ben araştırdım baktım buaraya Üye oldum okudum ve Kendi Kararımı Aldım hepsi bukadar basit Geri Boş Arkadaşım İstemekle Başlar Her Şey..

Öncelikle bu işi GERÇEKTEN gönülden istemeniz gerek daha sonra hekiminize ve Allaha Teslim Olursunuz Şöyle düşünün bu Operasyonu ne İlk Nede Son Kadın siz olacaksınız Onlarca kadın oluyor ünlü ünsüz bunların hiçmi Canları Değerli değil sokaktamı buldular canlarını raştırıp bakıp edip Karara varırsınız biz ne söylesek boş ben Örneğin Kendim İstedim Direttim herkes Çok Güzelsin Muhteşemsin neden Bunu İstiyorsun dedi karşımda Durdu lakin ben araştırdım baktım buaraya Üye oldum okudum ve Kendi Kararımı Aldım hepsi bukadar basit Geri Boş Arkadaşım İstemekle Başlar Her Şey..

Kesinlikle istemek gerekiyo,ben de cesaretim olmadığı için konuşmak istiyorum,fikir almak istiyorum.Yoksa göğüslerimden hiç memnun değilim.Yani daha doğrusu hiç yok ki,memnun olayım..Yaptıran çok kişi var evet,ama çoğununki gerçekten kötü duruyo,çok nadir doğal duran silikonlu göğüs gördüm.Kararsızlığım bunlardan kaynaklanıyor.Burda,ameliyat olup da bizlerle paylaşan herkes,insana yalnız olmadığını hissettiriyor.O yüzden ne deseniz boş değil,yaşananları dinlemek ve tavsiye almak önemli benim için.

Ya arkadaşlar,cesaretim yok..Kendiliğinden büyüsün çok istiyorum.Ama kilo bile alamıyorum onlar nasıl büyücek.Burda çok hikaye okudum,ameliyattan memnun kalanlar da vardı kalmayanlar da.Anladığım kadarıyla siz gayet memnunsunuz.Ben çalışmaya başladıktan sonra para biriktirip yaptırmayı düşünüyodum;ama vazgeçtim.Kendimi bu halime alıştırmaya çalışıyorum.Ama böyle güzel haberler duydukça da ben de mi yaptırsam acaba diyorum.Zorlu bir süreç heralde,bi de ben zayıfım direk belli olmasından çok korkuyorum.Tavsiyeleriniz neler?

Canım,ameliyathaneye girip narkoz alana kadar gelgitler yaşaman normal.Çünkü kafanda hep nasıl olacak,istedigim gibi olacakmı,ya olmazsa...gibi sorular sürekli dönüp dolaşacaktır.Ben 34 yaşına yeni girdim,evliyim iki çocugum var,emzirdim,gögüslerimi artık hiç begenmiyordum,Psikolojik olarak çok kötü şeyler yaşadım.Ameliyat olup silikon taktırmak hiç aklımda yoktu,fakat artık canıma yetmişti.Sonra araştırma yaparken bu forumla tanıştım,bana inanılmaz bir güç verdi ve doktorlarla gidip bu konuyu görüşmeye başladım.Daha sonrada doktorumla tanıştım ve bana güven verdi,kendimi ona emanet ettim.Allahıma şükürler olsunki çok menmun kaldım.Seninde eger aklının bir köşesinde ameliyat olmak varsa,sende bu evreleri geçireceksin,sende kafana uygun bir doktor bulup ameliyat olacaksın ve neden bu kadar beklemişim,keşke daha önce bu ameliyatı olsaymışım diyeceksin inşallah.Ameliyat öncesi karar verme süreci biraz sıkıntılı geçiyor ama istedigin doktoru bulunca gerisi çorap sökügü gibi geliyor inanki.Ameliyat sonrası ise biraz kendine dikkat edecegin,dinlenecegin bir döneme giriyorsun,1 ay sonra herşey yerine oturmaya başlıyor zaten.Zayıfsan eger doktorun sana uygun büyüklükte bir protezi seçecektir zaten.Merak etme doktorlarımız abartılı büyük protezleri sen istesende takmazlar zaten,senin için en dogal protez büyüklügünü önerirler sana.Senin yapacagım şey sadece aklına yatan birkaç doktorla görüşme yapmak,bilgi almak.Bu senin kara vermeni kolaylaştıracak.Doktorlarımız ameliyat görüşmelerinden ücret almıyor,git görüş derim.Birşey kaybetmezsin güzelim.Hadi bakalım,başlamak bitirmenin yarısıdır..

İsimlerini bile bilmiyorum ne kadar varsa hepsiyle görüşücem işte :))

Tilatu cugum,aklında olan bütün doktorlarla görüş güzelim,içlerinde sana uygun olan bir doktoru mutlaka bulacaksın,eminim ben buna.Ben ameliyat olmadan önce istanbul kazan ben kepçe dolaşmıştım.Sonunda sevgili doktorum Hasan Fındık ile tanıştım ve ameliyat oldum kendisine.Çok mutluyum,inşallah sizlerde mutlu olursunuz kızlar :KK16::KK16:

Evet Miks cigim,güzel yazmışsın,bir kadın eger gerçekten istese onu yapana kadar rahat uyuyamaz.Yani ben öyleyim,kafama koydugumu yaparım,koç burcuyum bu arada :KK9: Banada eşim diyordu ne geregi var,çok güzelsin,gögüslerinde çok güzel,ben seni begeniyorum,hiç geregi yok ameliyat olmana..Ama hiç dinlemedim onu,bu ameliyatı öncelikle kendim için oldum,onun için degil.Ben mutsuzsam beni teselli edecek sözler beni mutlu etmiyor,ortada sorun varsa onu halletmem gerek.Ameliyat oldum ve şimdi herkes mutlu...Dha güzel degilmi,kimseden teselli sözcükleri duymuyorum,gögsümü gere gere dolaşıyorum,sütyen takmadan tşhırt ler giyiniyorum..bana teselli verenler gıpta ile bakıyorlar şimdi,bende onlara diyorum,arkadaşım neden bakıyorsun..Git Hasan Fındıga sende mutlu ol..diyorum..:KK34::KK34: Mesaj verilmiştir:KK66:...Mutluluk çok yakınınızda kızlar..onu ertelemeyin..Kendinizi sihirli ellere teslim edin..:KK42::KK42:

Evet arkadaşım sana sonuna Kadar katılıyorum nazar etme ne olur Hasan Fındığa git seninde olur :KK60: Bende Kendim için oldum bu ameliyatı herkes karşı çık Çok Güzelsin Harikasın Buna İhtiyacın Yok ki neden Neden dediler hiç umursamadım bile Benim İstediğim önemli başakaları ne derse Desin Allaha şükür düzgün bir Aile hayatım var huzurum var saklım gizlim korkum da :21: Yok Arzumu yerine getirdim Mutluluğuma Mutluluk Katıldı Ehh daha ne diyeyim :nazar: Yahuuuu :KK76: :KK16:

Canım,ameliyathaneye girip narkoz alana kadar gelgitler yaşaman normal.Çünkü kafanda hep nasıl olacak,istedigim gibi olacakmı,ya olmazsa...gibi sorular sürekli dönüp dolaşacaktır.Ben 34 yaşına yeni girdim,evliyim iki çocugum var,emzirdim,gögüslerimi artık hiç begenmiyordum,Psikolojik olarak çok kötü şeyler yaşadım.Ameliyat olup silikon taktırmak hiç aklımda yoktu,fakat artık canıma yetmişti.Sonra araştırma yaparken bu forumla tanıştım,bana inanılmaz bir güç verdi ve doktorlarla gidip bu konuyu görüşmeye başladım.Daha sonrada doktorumla tanıştım ve bana güven verdi,kendimi ona emanet ettim.Allahıma şükürler olsunki çok menmun kaldım.Seninde eger aklının bir köşesinde ameliyat olmak varsa,sende bu evreleri geçireceksin,sende kafana uygun bir doktor bulup ameliyat olacaksın ve neden bu kadar beklemişim,keşke daha önce bu ameliyatı olsaymışım diyeceksin inşallah.Ameliyat öncesi karar verme süreci biraz sıkıntılı geçiyor ama istedigin doktoru bulunca gerisi çorap sökügü gibi geliyor inanki.Ameliyat sonrası ise biraz kendine dikkat edecegin,dinlenecegin bir döneme giriyorsun,1 ay sonra herşey yerine oturmaya başlıyor zaten.Zayıfsan eger doktorun sana uygun büyüklükte bir protezi seçecektir zaten.Merak etme doktorlarımız abartılı büyük protezleri sen istesende takmazlar zaten,senin için en dogal protez büyüklügünü önerirler sana.Senin yapacagım şey sadece aklına yatan birkaç doktorla görüşme yapmak,bilgi almak.Bu senin kara vermeni kolaylaştıracak.Doktorlarımız ameliyat görüşmelerinden ücret almıyor,git görüş derim.Birşey kaybetmezsin güzelim.Hadi bakalım,başlamak bitirmenin yarısıdır..

Henüz çalışmıyorum,aileme bunun için yük olmak istemiyorum.Ameliyattan sonra mutlu olanları gördükçe çok mutlu oluyorum,hevesleniyorum.Teşekkür ederim yorumunuz için,umarım ben de aynı mutluluğa erişirim:)

Henüz çalışmıyorum,aileme bunun için yük olmak istemiyorum.Ameliyattan sonra mutlu olanları gördükçe çok mutlu oluyorum,hevesleniyorum.Teşekkür ederim yorumunuz için,umarım ben de aynı mutluluğa erişirim:)

İnşallah tatlımmm aynı mutluluğu yaşamak sanada en güzeli ile Nasip Olsuunnnn :KK16: :KK54:

Çok üzgünüm :KK59: kızlar burada herşeyi açık lıkla sizlerle paylaşımda bulundum ve daha sonra sında öncesinde de Düğün ve Balayı Albümüm Göğüs Büyütme albümüm ve geçen günde Doğum günü albümümü burada sizlerle paylaştım Lakin sağolsun bir başka arkadaşımız Bunu Yapmam dan dolayı nasıl hiçmi hiç çekinmediğimi utanmadığımı hem göğüs hemde yüzümü nasıl gösterebildiğimi hayrat ettiğini sordu bana ve Helal olsun sana kendine dikkat et dedi :KK59: şaşırdım ve üzüldüm ayıp bir şey yapmıyorum :44: diye düşünmekteyim burası paylaşım için zaten ne yaşadığım ne olduğum belli en özel şeyleri paylaşırken özellikle göğüs ki çıplak bir görüntüm de yok utanayım yada ailemi lekeleyecek tarzda bir duruma maruz bırakmadım bu sebeple dirki böyle zihniyetler olduğunu bu tarzda düşünceler olduğunu bilsem paylaşımda bulunmazdım :KK43:

Son düzenleme:
Çok üzgünüm :KK59: kızlar burada herşeyi açık lıkla sizlerle paylaşımda bulundum ve daha sonra sında öncesinde de Düğün ve Balayı Albümüm Göğüs Büyütme albümüm ve geçen günde Doğum günü albümümü burada sizlerle paylaştım Lakin sağolsun bir başka arkadaşımız Bunu Yapmam dan dolayı nasıl hiçmi hiç çekinmediğimi utanmadığımı hem göğüs hemde yüzümü nasıl gösterebildiğimi hayrat ettiğini sordu bana ve Helal olsun sana kendine dikkat et dedi :KK59: şaşırdım ve üzüldüm ayıp bir şey yapmıyorum :44: diye düşünmekteyim burası paylaşım için zaten ne yaşadığım ne olduğum belli en özel şeyleri paylaşırken özellikle göğüs ki çıplak bir görüntüm de yok utanayım yada ailemi lekeleyecek tarzda bir duruma maruz bırakmadım bu sebeple dirki böyle zihniyetler olduğunu bu tarzda düşünceler olduğunu bilsem paylaşımda bulunmazdım :KK43:

inanamıyorum miks sana :KK20: seninde böyle insanların söylediklerine üzülebileceğine inanmazdım
ne üzüyosun kendini niye prim veriyosun öyle insanlara
herkesin düşüncesi kendine
neden başkaların düşüncelerine göre kendi düşüncelerini yapmazdım yapmasaydım diye yargılıyorsun
ben ameliyat olduktan sonra albüm yapıcam öncesinde yüzümü gören çok kişi var
listemde 200e yakın kişi vardı temizledim sadece burda görüştüğüm arkadaşlar var şimdi
sen kötü bişey yapmadın hele ki namus kavramını yıpratıcak bişey asla yapmadın
kiii yapsaydında bu seni bağlar kimse seni yargılayamaz
hep bu çevre baskısı değilmi biz kadınların duygularını bastıran
namusu iki bacak arasında görenlerin düşüncesi değilmi biz kadınları meslek sahibi olmaktan bazen anlaşamadığı eşinden ayrılmaktan alıkoyan
sen akıllı bir kadınsın yapma lütfen...
senins adece güzel göğüslerine değil düşüncelerinede imrenenler var
:KK34:

inanamıyorum miks sana :KK20: seninde böyle insanların söylediklerine üzülebileceğine inanmazdım
ne üzüyosun kendini niye prim veriyosun öyle insanlara
herkesin düşüncesi kendine
neden başkaların düşüncelerine göre kendi düşüncelerini yapmazdım yapmasaydım diye yargılıyorsun
ben ameliyat olduktan sonra albüm yapıcam öncesinde yüzümü gören çok kişi var
listemde 200e yakın kişi vardı temizledim sadece burda görüştüğüm arkadaşlar var şimdi
sen kötü bişey yapmadın hele ki namus kavramını yıpratıcak bişey asla yapmadın
kiii yapsaydında bu seni bağlar kimse seni yargılayamaz
hep bu çevre baskısı değilmi biz kadınların duygularını bastıran
namusu iki bacak arasında görenlerin düşüncesi değilmi biz kadınları meslek sahibi olmaktan bazen anlaşamadığı eşinden ayrılmaktan alıkoyan
sen akıllı bir kadınsın yapma lütfen...
senins adece güzel göğüslerine değil düşüncelerinede imrenenler var
:KK34:

:KK59: Teşekkürederim karamelim burada paylaşımda bulunurken korkacak utanacak bir şey yapmadığımı bende farkındaydım lakin seninde söylediğin üzre bunun helal olsun adı altında nasıl utanmadığımı yargılanması beni üzmüştü şaşırmıştım çünkü bu tarz bir şeye ben de hiç mi hiç alışkın değilim ve böylede yetiştirilmedim doğru bir dir çevremle herşeyimle gerçekçi olmak net ve aynı zaman da samimi olmayı Öğretti ailem Teşeşekkürederim bana moral verdin buarada herşeyimizi paylaşıyoruz ve bunda utanacak bir durum bende görmüyorum iyi ki avrsınız iyiki varsın KK En Büyük KK

mikscim böyle ınsanlara da saygıyla bakcaksın cunku dar bır zıhnıyete sahıp oldukları ıcın garıp gelebılır kımı ınsanlara yada yasadıkları cevre cok yobazdır..bu hayatta kendın ıcın yasıyosun ve senın yaptıkların senı baglar ve senı ılgılendırır kı sen ne yaptıgını bılen bır bayansın o yusden canını sıkmana degmez...burda bır suru arkadasım msnden benım yuzumu goruyo yanı burda gorse ne olcak..cok utandım sımdı bende neden msn verıyosam arkadaslara:KK17::KK33:

miks takma lütfen biz varız senın yanında hem o kım merak ettım doğrusu ne kadar terbıyesız bırısıymıs çok muhafazakarsa kullanmasın ınternet:)

Valla açıkcası bende paylaştım birsürü resmimi,daha sonra dogumgünü resimlerimi paylaşmıştım sizlerle,ama mikse yapılan bu konuşma benide üzdü açıkcası.Arkadaşım utanılacak birşey yapmadık biz üzülme sen,ama ben bütün resimlerimi sildim,kaldırdım yinede.Bugün resimlerimi gösterdigim için teşekkür eden insan,yarın başka bir insana farklı şeyler konuşabilip beni üzebiliyor sonuçta.Yada resimlerimi görmek için sürekli arkadaşlık teklifi gönderen kişiler bir teşekkür bile etmeden,yorum bile yazmadan bakıp kendi dalgasına bakıyor.neler oluyor bu forumda neler....Malesef üzücü olaylar oluyor işte,ama herkez bunun farkında olmuyor ne yazıkki.O yüzden resimlerimi kaldırdım bende arkadaşlar...

Evet sağolun arkadaşlar Arzum da çok haklı Utanma Duygusunu bu şekilde aa sen hiç Utanmıyormusun Hayret ve Helal sanaaaa bir Arkadaşın denk gelse Ben hayatta yapamam ayıptır deyip çamaşırlı resimleri koymak yüzü görünmüyor die buna güvenmek çevreme söylemedim deyip kendini savunmak Ve Benim yaptığımı yüzümü ailemi resimlemenin nekadar utanç verici olduğunu söylemek gerekten acı lakin eğitim düzeyi yaşanan statü yaşanan yer muhit belkide haklıdır bilemiyorum benim Doğrularım Dürüstlüğüm Paylaşımım Namus anlayışım uatanma iç güdülerim bu tarzda değildir Desteğiniz için Tekrar teşekkürederim iyiki varsınız kadınlar Kulübü :KK19:

Ahhhhhaaahhhhh iyiki varsınız sayenizde paylaşıma devam Hep destek Tam destek Yeni bir bir Albümle 6 cı ay Olarak devam edeceğim Fuşyanın en güzel tonları ile tüm samimiyetim ve açıklığım ile :KK51: :KK19:

X