arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

selamlar ben size şunu sormak istyorum silikonların boyutlarını ve ayrıntılı çeşitlerini internetten nerden bulabilirim.Arzum hanım eklemeyi uygun görürseniz albümünüze bakmak isterim.:KK17:

Buradayım kızlar,biraz izin yaptım kendi kendime.Son sıralar sinirlerim bozulmuştu..malumm..Geldim...:13::KK19::118:

selamlar ben size şunu sormak istyorum silikonların boyutlarını ve ayrıntılı çeşitlerini internetten nerden bulabilirim.Arzum hanım eklemeyi uygun görürseniz albümünüze bakmak isterim.:KK17:

Ben google dan ''mentor protez '' yazmıştım,oradan bakabilirsin.Albümüm yok sildim canım,üzgünüm.Belki sonra yeniden bir albüm yaparım.

Buradayım kızlar,biraz izin yaptım kendi kendime.Son sıralar sinirlerim bozulmuştu..malumm..Geldim...:13::KK19::118:

hg cnm :KK70:
özledik valla yokluğun hemen belli oluyor :KK34:
haklısın benimde bu ara sinirlerim bozuluyor bazen abartı tepkiler veriyorum ama burda bilgi alışverişinde bulunup yeni yeni şeyler öğrenmek için varız ama son zamanlarda sadece neden ve niçinlere kafa yorar olduk
umarım yakında kk eski havasına kavuşur

arzum hanım selam sizde mutlu bir operasyon geçirenlerdensiniz tebrik ederimbende büyütme operasyonu ,st,yorum baya bir araştırdım Barış Çakıra karar vermiştimki Başarısızlık ile sonuçlanan operasyonlarını duydum ve buradada OKUDUM bu sebeple Barış Çakırdan vazgeçtim Hasan beyin geçmişinde bu tarz bir durum yok araştırıyorum varsa zaten hemen yayılır duyulur sizin memnuniyetiniz benim için önemli çok teşekkürederim

arzum hanım selam sizde mutlu bir operasyon geçirenlerdensiniz tebrik ederimbende büyütme operasyonu ,st,yorum baya bir araştırdım Barış Çakıra karar vermiştimki Başarısızlık ile sonuçlanan operasyonlarını duydum ve buradada OKUDUM bu sebeple Barış Çakırdan vazgeçtim Hasan beyin geçmişinde bu tarz bir durum yok araştırıyorum varsa zaten hemen yayılır duyulur sizin memnuniyetiniz benim için önemli çok teşekkürederim

Ben teşekkür ederim,hangi doktor içinize sinerse ona ameliyat olun.Ben 1 senye yakın araştırma yaptım ve kendi doktorumu seçtim,çokta menmunum.İnşallah sizde seçeceginiz doktordan menmun kalırsınız.:KK16:

Meme ucu ameliyatı sonrası oluşan,daha dogrusu hızla yok olan,kalmayan iz ile ilgili foto ekledim albüme..Arkadaşlar bakabilir...:21::KK64:

Miks, Hilton ve Miami bu 3 kullanıcıda aynı kişidir, geçen sefer hata yapmıştık(ki hata değil bir kullanıcımız başkasının hesabını kullanmıştı) fakat bu sefer eminiz. Bu kişilerin sitede haklsızlık yapılıyor naraları ile malesef 2 üyede kendi hesabını yaktı bu kişilerde artık ne kadar haklı olduğumuzu ve taraf tutmadığımızı görürler umarım.

Konu dışı mesaj yazdığım için konu sahibinden özür dilerim.

Miks, Hilton ve Miami bu 3 kullanıcıda aynı kişidir, geçen sefer hata yapmıştık(ki hata değil bir kullanıcımız başkasının hesabını kullanmıştı) fakat bu sefer eminiz. Bu kişilerin sitede haklsızlık yapılıyor naraları ile malesef 2 üyede kendi hesabını yaktı bu kişilerde artık ne kadar haklı olduğumuzu ve taraf tutmadığımızı görürler umarım.

Konu dışı mesaj yazdığım için konu sahibinden özür dilerim.

Evet derindurumavi arkadaşımızın bilgisi dahilinde sitesine girmiş,onun istegi ile kendisine albüm yapmış ve yine onun istegi dahilinde yorum yazmıştım.Saklamıyor,yarım anlatmıyorum.Olay bu şeklde gelişmişti.Forum kurallarını farkında olmadan çignemişim,bu yüzdende kıssa bir süreligine forumdan uzaklaştırma cezası almıştım.NOKTA..

Neyse ben konuyu değiştireyim :21:

Canımcım resmini gördüm, gercekten iz gözükmüyor...Cocuk olayını hallettiğin için çok şanslısın...Açıkcası ben hala kendi adıma çocuk düşünenlerin meme ucundan olması taraftarı degilim ta ki meme ucundan ameliyat olupta emzirmede hiç problem yaşamamış birçok insan görene kadar...Sonuçta bu kadar doktor niye anne olmamış insanlara meme ucunu tercih etmesin ki hangi doktor hastasının izleri daha belirgin olsun ister....En ufak bir şüphe bile meme ucunu düşünmemeye sebepti benim için...Ama tabiki herkesin kendi düşüncesi... Bize saygı duymak düşer :KK71:

Neyse ben konuyu değiştireyim :21:

Canımcım resmini gördüm, gercekten iz gözükmüyor...Cocuk olayını hallettiğin için çok şanslısın...Açıkcası ben hala kendi adıma çocuk düşünenlerin meme ucundan olması taraftarı degilim ta ki meme ucundan ameliyat olupta emzirmede hiç problem yaşamamış birçok insan görene kadar...Sonuçta bu kadar doktor niye anne olmamış insanlara meme ucunu tercih etmesin ki hangi doktor hastasının izleri daha belirgin olsun ister....En ufak bir şüphe bile meme ucunu düşünmemeye sebepti benim için...Ama tabiki herkesin kendi düşüncesi... Bize saygı duymak düşer :KK71:

Tabi,senin tarafından düşünürsem sende haklısın.Benimde eger daha çocugum olmamış olsaydı %10 luk emzirme miktarındaki azalma benimde gözümü korkutabilirdi.Yani %10 luk rakam doktorum becerisine göre daha düşükte olabilir,daha fazla riskte olabilir.Emzirme duygusu dünyanın en güzel duygusudur,anne olmak bebege daha az süt verme düşüncesi her kadını tedirgin edebilir.Bu konuda size katılıyorum.Tabi benim artık çocuk düşüncem yok,Allah bebek düşünenlere nasip etsin inşallah.Doktor ve ameliyat olacak hasta teknik ile ilgili iyice oturup konuşmalı ve hasta için en uygun yöntem hangisi ise ona karar vermeli.Ben sadece meme ucu ameliyatından sonra kalan izleri arkadaşların görmesi için resim ekledim.Çünkü meme ucu izi ile ilgili birçok arkadaşımızın aklında hep bir soru işareti vardı.Herkezin kararına ve düşüncesine saygım var...Önemli olan sonuçtan herkesin menmun olması,Allahım kimseye pişmanlık vermesin..Öpüyorum seni çok..aramıza hoşgeldin :KK16:

selam kızlar. silikon konusunda kararsızlardanım. bir sürü sorum ve sorunum var :)) yardım edermisiniz bana... öncelikle iz meselesi var,izler geçermi, en az iz hangi ameliyat çeşidiyle mümkün göğüs ucundan mı? sözlüyüm nişanlanacağım, müstakbel nişanlımla konuştum sebebini açıklayamadı sanırım çekiniyor ama, istemediğini söyledi. acaba diyorum çok mu yapay duruyor ben daha önce hiç silikonlu göğüs görmedim, dokunmadım.çok mu sert oluyor nasıl hissediliyor dokununca onu merak ediyorum dolayısıyla. his kaybı oluyormu göğüs ucunda. çok karasız kaldım. göğüs altından kesilse bu sefer daha çok iz kalır değilmi. off of yardım etsin biri bana lütfen :KK43:

Tabi,senin tarafından düşünürsem sende haklısın.Benimde eger daha çocugum olmamış olsaydı %10 luk emzirme miktarındaki azalma benimde gözümü korkutabilirdi.Yani %10 luk rakam doktorum becerisine göre daha düşükte olabilir,daha fazla riskte olabilir.Emzirme duygusu dünyanın en güzel duygusudur,anne olmak bebege daha az süt verme düşüncesi her kadını tedirgin edebilir.Bu konuda size katılıyorum.Tabi benim artık çocuk düşüncem yok,Allah bebek düşünenlere nasip etsin inşallah.Doktor ve ameliyat olacak hasta teknik ile ilgili iyice oturup konuşmalı ve hasta için en uygun yöntem hangisi ise ona karar vermeli.Ben sadece meme ucu ameliyatından sonra kalan izleri arkadaşların görmesi için resim ekledim.Çünkü meme ucu izi ile ilgili birçok arkadaşımızın aklında hep bir soru işareti vardı.Herkezin kararına ve düşüncesine saygım var...Önemli olan sonuçtan herkesin menmun olması,Allahım kimseye pişmanlık vermesin..Öpüyorum seni çok..aramıza hoşgeldin :KK16:
,

Hosbuldum canımcım :KK71: Burada yasadıgım can sıkıcı olaylardan, hayal kırıklıklarından sonra çok sık olmasa da ara ara takip edicem konuyu...Ne de olsa daha Karamelcigimin ameliyatı var :92: ve diğer arkadasların..Manen destek vermek isterim tabi.. Bu aralar başka konularda takılasım var :90:
Resmi merak edenler için koydugunun farkındayım bende bu konuyla ilgili fikrimi söyleyeyim dedim.
Senin yardımseverliğini biliyorum zaten ama yine de dikkatli ol..Bende çok öptüm tatlımcım...:KK16::KK16:

selam kızlar. silikon konusunda kararsızlardanım. bir sürü sorum ve sorunum var :)) yardım edermisiniz bana... öncelikle iz meselesi var,izler geçermi, en az iz hangi ameliyat çeşidiyle mümkün göğüs ucundan mı? sözlüyüm nişanlanacağım, müstakbel nişanlımla konuştum sebebini açıklayamadı sanırım çekiniyor ama, istemediğini söyledi. acaba diyorum çok mu yapay duruyor ben daha önce hiç silikonlu göğüs görmedim, dokunmadım.çok mu sert oluyor nasıl hissediliyor dokununca onu merak ediyorum dolayısıyla. his kaybı oluyormu göğüs ucunda. çok karasız kaldım. göğüs altından kesilse bu sefer daha çok iz kalır değilmi. off of yardım etsin biri bana lütfen :KK43:

Serranj sertlik ilk zamanlar oluyor evet ama meme zamanla yumusayıp normal göğüs kıvamına yaklaşıyor...Tabi bu süre meme dokunun olması, protezin çesidi vs gibi etkenlerden de etkileniyor...
İz konusuna gelince zaten çoğu doktorun önerdiği yöntemlerden biri meme altı kesisi, diğeri ise meme ucu.... Meme ucunda evet izler daha az belirgin oluyor yada hiç belli olmuyor. Yine de ben ileride çocuk düşünenlerde meme ucu kesisi hakkında fikrimi söyledim zaten yukarıda...Ama eger bu yöntem sana uygunsa, doktorun sana güvence verirse sende ikna olursan neden düşünmeyesin.. Ben meme altından oldum karşıdan bakıldıgında izler görünmüyor tabi ama alttan aynayla baktıgımda gözüküyor. Yeni olmasına ragmen rahatsız edici degil ama yine bu deri kalitesi, sigara kullanımı vs gibi etkenlerden dolayı herkesde farklı seyrediyor...Ama bana sorarsan ameliyattan sonra anlayacaksın ki iz falan 'pufff' umrunda olmayacaktır, yaşayacagın mutluluktan:90: Kaldı ki büyük olasılıkla izler zamanla siliklesecektir....
Tabi bunlar bizim düşüncelerimiz, tecrübelerimiz...Yapacagın en iyi şey bu konuyla ilgili birinci agızdan yani doktorundan bilgi almaktır....

,

Hosbuldum canımcım :KK71: Burada yasadıgım can sıkıcı olaylardan, hayal kırıklıklarından sonra çok sık olmasa da ara ara takip edicem konuyu...Ne de olsa daha Karamelcigimin ameliyatı var :92: ve diğer arkadasların..Manen destek vermek isterim tabi.. Bu aralar başka konularda takılasım var :90:
Resmi merak edenler için koydugunun farkındayım bende bu konuyla ilgili fikrimi söyleyeyim dedim.
Senin yardımseverliğini biliyorum zaten ama yine de dikkatli ol..Bende çok öptüm tatlımcım...:KK16::KK16:

canımsın yaaa :KK70: sağol cnm inşallah mayıs benim için aranıza katıldığım ay olur
ameliyat olan yada olucak arkadaşların yaşadıklarını okumak hem bana iyi geliyor hemde onların yanında oluyorum
desteğin benim için çok önemli zira böyle giderse kimse kalmıcak bu bölümde
dikkat ediyorumda ameliyat olan bir süre sonra haklı olarak gelmiyor yada gelemiyor
hele ben ameliyat olduktan sonra yaz tamanlamıyla geliyor bende iğleşir iğleşmez tatile kaçanlardan olucam sanırım :kk77:

Selamm..İzler tamamen geçmez tabi,ama eger çok rahatsızlık verirse zaman sonra lazerle izler dahada silikleştiriliyor.Doktorun sana hangi yöntemi ve hangi kesi yerini tercih ederse onu seç.Kesinlikle yapay bir görüntü olmuyor.Benim protezlerim mentor marka,forumda en sert diye degerlendirilen bir marka,aslında hiçte öyle degil.2.5 ay dolmasına ragmen gayet dogal bir görüntüdeler.Dahada yumuşamasını istemem daha dogrusu.Benim kesi yerim gögüs ucumdan,doktorum hiçbir his kaybı olmayacagına dair garanti vermişti,gerçektende hiçbir his kaybı yaşamadım.Doktunun sana neyi önerecegine önem ver bence,senin için hangi yöntem uygunsa sana onu önerecektir.Fazla kafaya takma,herşey olacagına varır.İçini ferah tut bebegim.

X