- 10 Aralık 2015
- 196
- 99
- 31
Gözünü korkutmak istemem ama şu an acıdan napcağımı saşırdım unutmaya çalısıyorum ama keske zamanı geri alabilsemBenim tek korkum kucukte olsa amenna cunku duzduvarim ona bile sukredirim ama korku ameliyat sonrasi iyilesme dönemimileride agri sızı olucakmi. Bide doktorumu secerken neler sormam gerekir neye göre secmem lazim iyice acemiyim ben :)
Gözünü korkutmak istemem ama şu an acıdan napcağımı saşırdım unutmaya çalısıyorum ama keske zamanı geri alabilsemumarım 1 hafta vabuk gecer iyiki yaptırdım derim
Bugün düne göre daha iyiyim canım.evet kasaltı high profile 350 cc konuldu..Kiyamam sana ciddimisin:/ kimde ameliyat oldun kas altımı? Benimde arastirmalarima göre 3-4 gün sürüyormus agrisi acisirabbim yardimcimiz olsun dusunme sen agrini oyala kendini film falan seyret ins. Toplarsin kendini duzelince haber verki bende kendimi alistiriym guzel haberlerine
Vallahi hepimiz biseyler icin cabaliyoruz bunun icinde agri sızı dahil.. Bende az once bir doktorla grustum ozel safa hast. Doktor 250-300 cc arası denerim dedi nasil olur bilmiyork cokmu kucuk. Zayifim bide omzumda dar cok buyuk kotu olur dedi kas altini önerdiMeme dokum ve kaslarım cok gevsekmiş o yüzden bandajım cok sıkı asıl ağrımın sebebide o sanırım:/ bandaj 1 hafta duracakmıs sexy bir kadın olmayı beklerken kambur göbeği şiş birşey oldum çıktım:)) cok merak ediyorum nasıl olacagımı ilerleyen dönemlerde...
Sevimmm nasil oldun tatlmVallahi hepimiz biseyler icin cabaliyoruz bunun icinde agri sızı dahil.. Bende az once bir doktorla grustum ozel safa hast. Doktor 250-300 cc arası denerim dedi nasil olur bilmiyork cokmu kucuk. Zayifim bide omzumda dar cok buyuk kotu olur dedi kas altini önerdi
Bugün biraz daha iyiydim canım sırt ağrılarım cok oldu yine...Sevimmm nasil oldun tatlm
merhaba bnde ameliyat olucam senınle aynı olculere sahıbım 165 boy 46 kiloMerhabaa 1 haftadir okuyorm okuyorm neredeyse butun formlari okudum diyebilirim ve artk bende yazaym dedim. Burda masallah herkes ameliyat olmus ve cokta memlun-ki memlun olmayan kadin olmaz zaten sunlari bi cikart diyen hasta olmaz :)) bende kafaya koydum doktor arastiriyorum ailemi nisanlimi ikna ettim sadece erkek doktor olmasin nisanlimin kafasi :) 24 yasindayim 1.65 boyum kilomda 45 tiroitlerim cok hizli calistgi icin hic kilo alamiyorum.. Gogsum hic yok resmen sadece ucu var :) ah kafamda deli sorular :)
Nekadar olduki ameliyat oldugun 1 seneyi gectimimerhaba ,
maalesef bende ameliyat oldum ve coook pismanim doktor secimim bastan sona hataydi ki cok iyi bir doktor aslinda nasil beni buldu bu sansizlik anlmadjmbana damla protez takti 380 cc ve suan gogus merkezim tepede gogus uxlarim yukarda yukatinbakiyor gogus altim dopdolu ama ustu bombos . sarkik bir goruntu var igrenc oldu. ne yapicam bilmiyorjm coook morelim.bozuk
Merhaba... Çok eski bir üyesiniz yanlış hatırlamıyorsam sizi hatırlıyor gibiyim :)merhaba ,
maalesef bende ameliyat oldum ve coook pismanim doktor secimim bastan sona hataydi ki cok iyi bir doktor aslinda nasil beni buldu bu sansizlik anlmadjmbana damla protez takti 380 cc ve suan gogus merkezim tepede gogus uxlarim yukarda yukatinbakiyor gogus altim dopdolu ama ustu bombos . sarkik bir goruntu var igrenc oldu. ne yapicam bilmiyorjm coook morelim.bozuk
Can'ım albüm yapsan iyi olur aslındadaha 2 ay oldu
Anladım ... Doktorunuz ne diyor peki?benim kas alti oldu . albume eklerim. problem bence kesiyi biraz alttan acmasi doktorumun meme ucum proteze gire olmasi gereken yerden biraz daha yuksekte. yani protezim 2 cm kadar asagi yerlestirilmis. ki haliyle zaten gogus dokum yoktu alt dolu dolu oldu ama ust hala bos damladan dolayida. ki biraz da asagida kaldi protez iyice ust sondu. sisligim tamamen indi
1 ay gozlemliycek suan destekli balenli sutyen takmami soyledi duzelme olmazsa baska yontemlere basvurucaz dedi. ama hic duzelicege benzemiyorAnladım ... Doktorunuz ne diyor peki?
Destekli Balenli sütyen protezi yukarıya doğru kaldırır. Kalıcı etki gösterirmi? Sanmıyorum bende.1 ay gozlemliycek suan destekli balenli sutyen takmami soyledi duzelme olmazsa baska yontemlere basvurucaz dedi. ama hic duzelicege benzemiyorgogusum cok asagidan basliyor yukari dogru nasil cikicak nasil bir yontem deniycek bilmiyorum