arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Hay Allah okumak kolaymış da yazmak zormuş :) yazdıklarım kayboluyor. Bir hata yaparsam kusura bakma. Açıklaman için teşekkür ederim Arzumcum. Çok heyecanlıyım birazda korku var :KK17:lâkin içim rahat umarım içsesim haklı çıkar :KK9:bekleyip sonuçları görücez artık :KK59:

Canim banada doktorum 375cc 400cc dedi fotolarina bakabilirmiyim acaba ben buyuk olursa diye korkuyorum cok sali ameliyatim
Valla kizlar benimde fotografim yok ama cok onceden yuzum icin zimparalama ameliyat fotolarini direk actigim konuya eklemistim actigimnkonulara bakabilirsinjz

Canım benim ki 265cc istersen bi bak boyumuz kilomuz aynı. Daha genc kız gibi küçük ccler farkını pek hissetmezsin gibi geliyo bana 325den aşağı yaptırma bence :)
MrhBa.. bana 250 275 tKildi ama sargili ve cok merK diyorum. Bana fot. Gonderirseniz cok yardimci olmus olursunuz

Merhaba bayanlar haldun hocaya göğüs büyütme ameliyatı olcam fakat kendisi damla diye söyledi ama benim gönlüm yuvarlak protezde kaldı ne düşünmem lazım bilemedim sanki damla olunca sarkık durcakmış hissi var ameliyat olan arkadaşlar bana bi akıl verebilir misiniz :KK43:

Merhaba bayanlar haldun hocaya göğüs büyütme ameliyatı olcam fakat kendisi damla diye söyledi ama benim gönlüm yuvarlak protezde kaldı ne düşünmem lazım bilemedim sanki damla olunca sarkık durcakmış hissi var ameliyat olan arkadaşlar bana bi akıl verebilir misiniz :KK43:
Yuvarlak istediğinizi belirttinizmi peki? Nasıl tepki verdi?
Başka doktorlarlada görüşüp fikir alın istetseniz,acele etmeyin .. Damla protez olupta beğendiğim sonuçlar var benim ama bana olmazdı mesela. Bu yüzden bende hep yuvarlak protez istedim ve uygun görülende o oldu zaten :KK66:

Yuvarlak istediğinizi belirttinizmi peki? Nasıl tepki verdi?
Başka doktorlarlada görüşüp fikir alın istetseniz,acele etmeyin .. Damla protez olupta beğendiğim sonuçlar var benim ama bana olmazdı mesela. Bu yüzden bende hep yuvarlak protez istedim ve uygun görülende o oldu zaten :KK66:
Yuvarlak istediğimi belirttim ama kendisi yuvarlakta daha çok sarkma olduğunu ve üretici firmanın da damla olan protezin daha çok kaliteli olduğunu söyledi birkaç fotoğraf gösterdi bi an ikna oldum ama aklım hep yuvarlakta kalıyor :KK43:

Yuvarlak istediğimi belirttim ama kendisi yuvarlakta daha çok sarkma olduğunu ve üretici firmanın da damla olan protezin daha çok kaliteli olduğunu söyledi birkaç fotoğraf gösterdi bi an ikna oldum ama aklım hep yuvarlakta kalıyor :KK43:
Ben şimdi buraya birsürü şey yazdım sonra sildim... Yazınca kötü oluyor,yazmayınca insanın içinde kalıyor :))
Senin tercihin olacak tabi,kalbin duyguların ne diyorsa öyle hareket etmeni öneririm.. İçine sinmeyen durumlarda (ben öyle yaptım) daha çok araştırdım,başka doktorlar gidip fikir aldım ve öyle karar verdim...
Hakkı'nda hayırlısı olsun..

Ve eğer mümkünse damla protez takılan arkadaşlar beni izlemeye alırmısınız damla protez nasıl duruyor ameliyat sonrası onu merak ediyorum yuvarlaktan farkı ne fotoğrafı olan arkadaşlar :KK43: çok kararsızım çok :KK43:

Ben şimdi buraya birsürü şey yazdım sonra sildim... Yazınca kötü oluyor,yazmayınca insanın içinde kalıyor :))
Senin tercihin olacak tabi,kalbin duyguların ne diyorsa öyle hareket etmeni öneririm.. İçine sinmeyen durumlarda (ben öyle yaptım) daha çok araştırdım,başka doktorlar gidip fikir aldım ve öyle karar verdim...
Hakkı'nda hayırlısı olsun..
Allah razı olsun çok teşekkür ederim birşey söylemeden geçemicem anladığım kadarıyla evlatlarınız varmış ve gerçekten Allah sizi nazarlardan esirgesin maşallah çok fit bir annesiniz idolüm oldunuz resmen :) inşallah benim göğüslerim de sizinkiler gibi güzel durur

Merhabaa 1 haftadir okuyorm okuyorm neredeyse butun formlari okudum diyebilirim ve artk bende yazaym dedim. Burda masallah herkes ameliyat olmus ve cokta memlun-ki memlun olmayan kadin olmaz zaten sunlari bi cikart diyen hasta olmaz :)) bende kafaya koydum doktor arastiriyorum ailemi nisanlimi ikna ettim sadece erkek doktor olmasin nisanlimin kafasi :) 24 yasindayim 1.65 boyum kilomda 45 tiroitlerim cok hizli calistgi icin hic kilo alamiyorum.. Gogsum hic yok resmen sadece ucu var :) ah kafamda deli sorular :)

Arzumm ablacim seni her forumda gordum ya bide bilgilisin bana yardimci olursan cok sevinirim :)

Tabiki... Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız :KK66:

Cok saolasin :) defne erkara ve ayse ozturke randevu aldim acikcasi en fazla 7000 verebilirim. Yuvarlak cok istiyorum. Ama korkudanda tir tir titriyorum ameliyat sonrasi icin.. Avrupa yakasi bahcelievlerde oturuyorum cokda uzak olsun istemiyorum .. Doktor önerileriniz nelerdir. Fiyat konusunda

Cok saolasin :) defne erkara ve ayse ozturke randevu aldim acikcasi en fazla 7000 verebilirim. Yuvarlak cok istiyorum. Ama korkudanda tir tir titriyorum ameliyat sonrasi icin.. Avrupa yakasi bahcelievlerde oturuyorum cokda uzak olsun istemiyorum .. Doktor önerileriniz nelerdir. Fiyat konusunda
Ben meme estetiginide fiyat araştırması yapmıyorum artık,bilmiyorumda :))
Bayan doktorlardan olumlu elektrik alamadım ben,bu yüzden içime sinen,beni anlayan bir doktor tercih ettim.
Forumda bayan doktora ameliyat olan birçok üye var tabi,ama işte fiyat şöyle olsun,Avrupa yakası olsun,bana yakın olsun diyince hiçbiri aklıma gelmedi :)) Mesajını okuyan üyelerden sana yardımcı olup tavsiye edecek birileri muhakkak olacaktır ama :KK66:

Ben meme estetiginide fiyat araştırması yapmıyorum artık,bilmiyorumda :))
Bayan doktorlardan olumlu elektrik alamadım ben,bu yüzden içime sinen,beni anlayan bir doktor tercih ettim.
Forumda bayan doktora ameliyat olan birçok üye var tabi,ama işte fiyat şöyle olsun,Avrupa yakası olsun,bana yakın olsun diyince hiçbiri aklıma gelmedi :)) Mesajını okuyan üyelerden sana yardımcı olup tavsiye edecek birileri muhakkak olacaktır ama :KK66:

Yakinligi istedim cunku ozel arabam yok Allah korusun bi kanama v.s bisey olursa yada kontrollere falan tın tın otobuslerde surunmiyim diye sey ettm:)) siz bayagi onceden oldunuz herlde takip ettigim kadariyla peki ara ara agri sızınız gbi birsey oluyormu

Yakinligi istedim cunku ozel arabam yok Allah korusun bi kanama v.s bisey olursa yada kontrollere falan tın tın otobuslerde surunmiyim diye sey ettm:)) siz bayagi onceden oldunuz herlde takip ettigim kadariyla peki ara ara agri sızınız gbi birsey oluyormu
2011 de Ameliyat oldum ben. Hayır ağrı sızı olmuyor tabi. Protez oldugunu bile hissetmiyorum unuttum artık ameliyat olduğumu :KK66: Bunlar benim memelerim,protez falanda yok :)))

2011 de Ameliyat oldum ben. Hayır ağrı sızı olmuyor tabi. Protez oldugunu bile hissetmiyorum unuttum artık ameliyat olduğumu :KK66: Bunlar benim memelerim,protez falanda yok :)))

Ay nasl güldüm yaa :)) insallah ayni laflari bende kullanabilirim.. Bıktm su haplardan bitki yaglarindan hormonlarimi bozdu kıllanma yapti çene altimda:KK43:

Ay nasl güldüm yaa :)) insallah ayni laflari bende kullanabilirim.. Bıktm su haplardan bitki yaglarindan hormonlarimi bozdu kıllanma yapti çene altimda:KK43:
Kullanma canım,haplar yağlar Faso fiso... Hem maddi zarar hem manevi...
İnşallah çok güzel tercihler yapıp çok güzel Memiş'lere kavuşursun sende :KK66:

Benim tek korkum kucukte olsa amenna cunku duzduvarim ona bile sukredirim ama korku ameliyat sonrasi iyilesme dönemim :KK43: ileride agri sızı olucakmi. Bide doktorumu secerken neler sormam gerekir neye göre secmem lazim iyice acemiyim ben :)

X