arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzum77 arzum77 sen aramızda en tecrübelisin artı yöntemlerimizde aynı birşey soracağım başka bir formda bir arkadaş pus-up ve dolgulu sütyenin silikonun şeklini bozacağını yazmış doktoru öyle söylemiş acaba böyle birşey varmı. Sonuçta benim çok büyük yapılmadı 275 cc ama bazen pus-up sütyen kullanacağım Zaman'da olucak
İlk üç ay kullanılması iyi degil evet. Ama sonrasında kullanılır Tabiki.

Veya bu 3 ayda önerebileceğşn bir markanın modeli varmı arzum77 arzum77
İlk üç ay ay yıldızın estetik ameliyat sonrası önerilen sporcu sütyenini kullandım genellikle. Özellikle gece yatarken hep üzerimde o vardı. İlk aydan bazı kıyafetlerde sütyensizde durduğum oldu. Yani özel gece ve günlerde.. Sütyen kullandığımda ise telsiz ve ince dantel,sert olamayan,desteği veya sıkıştırma desteği olmayan sütyenleri tercih ettim. Teli olan ve ince olan sütyenlerin tellerini çıkarttım. Zaten ilk üç ay rahat etmedim ben sütyenle. Dantelli giyinsemde sanki göğsüm şişiyor,tüm dantelin deseni göğsüme çıkıyordu. O yüzden wc ye gidio sütyeni çıkarttığım çok olmuştur :))
Marka olarak genelde tercih ettiğim Magıc form,Miss claıre marka çok kullanmışımdır. Boyner,YKM mağazalarında rahatlıkla bulursun bu markaları ve rahat edebileceğin sütyenleri..

Bendede oluyor o sporcu sütyeninin çizgileri göğsüne denk gelirse hemen izi çıkıyor içe doğru basılıyor .bende bir hevesle dün gittim pentiden 3 tane kaplı 1 tanede pus-up sütyen aldım özel günlerde kullanırım diye.acelemi ettim acaba.

image.jpeg

Bendede oluyor o sporcu sütyeninin çizgileri göğsüne denk gelirse hemen izi çıkıyor içe doğru basılıyor .bende bir hevesle dün gittim pentiden 3 tane kaplı 1 tanede pus-up sütyen aldım özel günlerde kullanırım diye.acelemi ettim acaba.
Doktorun ne dedi sütyen kullanımı için?

20 gün sonra kontrolüm var bakalım doktor nedicek olmasa sadece özel günlerde 3-4 saat kullanırım
Evet doktoruna sor tatlım. En iyisini o önerecek ve en rahat olanı sen karar vereceksin. Vücudun göğsün tepki verecek zaten. Rahatsız eden hiçbir sütyeni kullanmak için acele etme ..

Sütyen için konuşmadık sadece sporcu sütyenini 1 ay kullanacaksın dedi
Bir aylık kontrolde sana kullanabileceğin sütyenleri söyleyecektir zaten. Söylemezse sorarsın :KK66: Bazen destekli kullan diyen doktorlarıda gördük forumda .Memenin durumuna göre öneriler değişebilir..

Bakalım arzum77 arzum77 sütyenleri yanımda götürüp göstericim doktor hanıma. Asistanı en son kontrolümde 1 ay sonra sporcu sütyeni çıkartıp sütyen takabilirsin yüzüstü yatabilirsin spora başlayabilirsin dedi ama açıkçası o anda aklıma gelmedi Nasıl sütyen kullanayım diye. Kontrolümden sonra yazarım buraya gerçi Ramazan'dan sonra yeni resimlerimi koyacağım ozamanda fikrini almak isterim :)

Bakalım arzum77 arzum77 sütyenleri yanımda götürüp göstericim doktor hanıma. Asistanı en son kontrolümde 1 ay sonra sporcu sütyeni çıkartıp sütyen takabilirsin yüzüstü yatabilirsin spora başlayabilirsin dedi ama açıkçası o anda aklıma gelmedi Nasıl sütyen kullanayım diye. Kontrolümden sonra yazarım buraya gerçi Ramazan'dan sonra yeni resimlerimi koyacağım ozamanda fikrini almak isterim :)
Bir ay sonra yüzüstü yatmak :))) Asistan meme büyütme ameliyatı olmuşmu acaba? Ben altıncı ayıma doğru ancak tamamen yüzüstü yatabilmiştim. O da güneşlenirken şezongta,normalde yüzüstü yatmam zaten,ya yan yatarım yada sırtüstü. Ama yüzüstü yattığında memelere masaj oluyor :KK66:
Ayrıca ağır sporlara 6-8. haftadan sonra başlanabilir. Google a yazarsan bile bu bilgilere ulaşabilirsin.
Kontrolden sonra görüşürüz :KK66:

İlk görüşmeye gittiğimde spora 1 ay sonra başlayabilirsin demişti. Tabi bu kendini hazır hissetmenlede alakalı ben hala yüzüstü ve yan yatmıyorum 2 ay beklemek istiyorum benim silikonlar küçük ya belki rahat yatarım :) görüşürüz :) arzum77 arzum77

benim korkularım daha çok ameliyat sonrasıyla ilgili aslında acısından ağrısından korkmuyorumda iyileşme sürecinin uzamasından korkuyorum iki tane çocuğum var ve aylarca yatıp uzanıp dinlenecek lüksüm yok maalesef cevap verdiğin için teşekkürederim
slmlar
13 ağustos c.tesi günü kısmetse meme büyütme ameliyatı olucam.bnm de biri 3 biri 6 yaşında olmak üzere 2 oğlum var. iyileşme süreniz nasıl oldu iki ocukla ? tek endişem küçük oğlum .bacaklarımdan ayrılmıyor.

slmlar
13 ağustos c.tesi günü kısmetse meme büyütme ameliyatı olucam.bnm de biri 3 biri 6 yaşında olmak üzere 2 oğlum var. iyileşme süreniz nasıl oldu iki ocukla ? tek endişem küçük oğlum .bacaklarımdan ayrılmıyor.

Az kaldi ameliyatina nasil hissediyorsun arkadasim. Benimde kismetse 17 eylulde olacak cok heyecanliyim simdiden :) album yaparsan benide izle lutfen bende seni izlicem kal saglicakla haberdar et bizi durumdan

Cok saolasin :) defne erkara ve ayse ozturke randevu aldim acikcasi en fazla 7000 verebilirim. Yuvarlak cok istiyorum. Ama korkudanda tir tir titriyorum ameliyat sonrasi icin.. Avrupa yakasi bahcelievlerde oturuyorum cokda uzak olsun istemiyorum .. Doktor önerileriniz nelerdir. Fiyat konusunda

Arkadasim ne guzel atlattin butun bunları. Darisi bana olsun ins. 17 eylulde aysegul sivriye olucam ins. Nette konustuk randevu aldim :) dua et

X