- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
kısa sürmüş canım benim dikleştirme ve silikon 1 arada olacak 3 saatten önce çıkamam sanırımamelyatım 1 saat 15 dakika sürmüş zorlu bir süreç umarım değicektir yarın görmek istiyorum artık :)
benim ameliyatım 26 nisan. tam 2 ay sonra şu dakikalarda ameliyatta olcam sanırımne zaman amelyatın ve kas üstü sanırım senin inşallah seninde su gibi geçer ben amelyattan sonra rezene çayı içtim faydasınıda gördüm
benim ameliyatım 26 nisan. tam 2 ay sonra şu dakikalarda ameliyatta olcam sanırımamin inşallah canım. rezenenin faydası ne oldu?
Ayh bitki çaylarını önceden kesin diyolar ya kanamayı arttırabilir diye ondan sordum. saol canım benim aklımda bulunsun. vücudum normalde de ödem tutmaya meyilli zaten nasıl olcak bilmiyorum.Canım rezene sakinlestirici rahatlatıcı ve ödem söktürücü özelliğe sahip agrikesici ler migdenı agritabilir rezene çok rahatlatıyor tavsiye ederim.
Lütfen doktorunun önereceği şeyleri kullan. Ameliyattan öncede sonrada bitki çayları kullanmak yasak. Kanamayı arttırır sorun yaşarsınız Allah korusun.Ayh bitki çaylarını önceden kesin diyolar ya kanamayı arttırabilir diye ondan sordum. saol canım benim aklımda bulunsun. vücudum normalde de ödem tutmaya meyilli zaten nasıl olcak bilmiyorum.
canım benim saol çok düşüncelisin.. doktoruma sormadan hareket etmem zaten. antibiyotik sonuna kadar kullanırım zaten evet ama ağrı kesiciye de dikkat etmek lazım demek ki. ameliyattan önce kan yapıcı şeyler tüketmeye çalışıcam çünkü tam da mensten sonra olcamLütfen doktorunun önereceği şeyleri kullan. Ameliyattan öncede sonrada bitki çayları kullanmak yasak. Kanamayı arttırır sorun yaşarsınız Allah korusun.
Doktoruna sor,içebilirsin zararı olmaz derse kullan. Ameliyattan sonra sana verilecek antibiyotik ve ağrı kesicileri düzenli kullan. Ağrı kesicilerini bitir,o ağrı kesiciler ödem olmasınıda önlüyor biraz. Ağrı'm yok siye içmemezlik yapma
Kan yapıcı kuru meyveler,kuru kayısı,üzüm,fındık ceviz ye. Yemene içmene dikkat et..
Ödem için ananas yiyebilirsin,maydonoz kaynat suyunu iç. Sabah aç karnına birkaç tane kuru kayısı ye (günkurusu denilen kayısı daha iyi olur) biraz dolaş evde sonra üzerine bir büyük bardak ılık su iç. Kabızlıgı önler,şişkinliği önler ..
Sonrasındada kullan,çünkü ameliyatta kan kaybı oluyor ve halsizlik yorgunluk oluyor. Kuruyemiş ve kuru meyve tabağın hep önünde olsun. Atıştır arada..canım benim saol çok düşüncelisin.. doktoruma sormadan hareket etmem zaten. antibiyotik sonuna kadar kullanırım zaten evet ama ağrı kesiciye de dikkat etmek lazım demek ki. ameliyattan önce kan yapıcı şeyler tüketmeye çalışıcam çünkü tam da mensten sonra olcam
teşekkür ederim tatlım çok sağol. ameliyat olana kadar sorularla bunaltabilirimSonrasındada kullan,çünkü ameliyatta kan kaybı oluyor ve halsizlik yorgunluk oluyor. Kuruyemiş ve kuru meyve tabağın hep önünde olsun. Atıştır arada..
Ağrı kesicileri doktorum ve asistanı muhakkak kullan bitir kuruyu. Ödem içinde çok faydali demişti her ameliyatımda.
Başka aklına takılan birşey olursa yazarsın yardımcı olmaya çalışırız
Merhaba bende yakinda ameliyat olacagim. Lutfen fitograflara bakabilirmiyimCanım bana kas zarı altı yöntemini uygun gördü Hasan beyYuvarlak protez kullanıldı.400cc kullanıldı bana..Boy ve kilomu net bilmiyorum tahminen yaziyim... 1.68 olabilir boyum o civarda kilomda 56-57 civarıdır.Şu anda iyice zayıfladım ne kadarım bilemiyorum tartılmadım..Ben geçen sene oldum bu ameliyatı 5000 tl ye olmuştum.Şu anda Hasan bey bu ameliyatı 6000 tl ye yapıyor diye biliyorum Arkadaş olarak ekliyorum abümlerimde fotolarım mevcut
"Cunku burda fotograf ekleyen her kadin durduk yere meme gormek isteyen yeni uyelerin ricalarini yerine getirmek icin yaziyor, o yuzden istiyorum" diye eklemeyi unutmussunuz. Bu unutulursa kimse izlemiyor, bilginiz olsunMerhaba bende yakinda ameliyat olacagim. Lutfen fitograflara bakabilirmiyim
gerçekten çok özür diler,m. yazdığımı tekrar okuyunca çok haklı buldum sizi."Cunku burda fotograf ekleyen her kadin durduk yere meme gormek isteyen yeni uyelerin ricalarini yerine getirmek icin yaziyor, o yuzden istiyorum" diye eklemeyi unutmussunuz. Bu unutulursa kimse izlemiyor, bilginiz olsun
Tatlım... Özel fotolar bunlar sonuçta,fotosu olmayan yeni üyeleri hemen hooop diye izlmeye alamıyoruz. Yani emin olamıyoruz gerçekten niyeti nedir,ihtiyacı var Ameliyt olacakmı,erkek üyemi yoksa falan birsürü düşünceler oluyor bizde.Merhaba bende yakinda ameliyat olacagim. Lutfen fitograflara bakabilirmiyim
Hayırlı olsun kararınız inşallahArzumcum ilk 58 sayfayı soluksuz okuyup sonra dayanamayıp son sayfaya atladım Bende 4 hafta sonra Hasan Fındık doktoruma memişlerimi büyüttürücem yaşasınnnnnn Tabi sen beni tanımıyorsun ilk defa yazıyorum ama ben okuyup takip ettigim için ve sen farketmeden banada çok yardımcı olduğun için bende haber vereyim dedim Tüm paylaşımların için teşekkürler
Çok teşekkürlerHayırlı olsun kararınız inşallahİstediginiz süreçler olsun
Çok teşekkürlerHayırlı olsun kararınız inşallahİstediginiz süreçler olsun
Tatlım benim meme ucu asimetrim vardı biraz. Büyüyünce daha belli oldu. Bu durum beni rajatsız etti,sağ gögüs ucunu daha sonra olması gereken yere taşıttım.Çok teşekkürleren büyük endişem ameliyat sonrası tek başıma olucak olmam, umarım yardıma ihtiyaç duymadan atlatabileceğim bir süreç olur. Arzumcum bir sorum var cevaplarsan sevinirim, ben meme ucundan diklestirme ayni zamanda silikon taktiricam. Meme ucunda bu ameliyat sonrası herhangi bir asimetri oluşma riski var mı? Sen diklestirme yaptirmadın biliyorum fakat silikonda meme ucu ile silikonu seçtin. Herhangi bir asimetri farkettin mi ameliyat sonrası?
Tatlım benim meme ucu asimetrim vardı biraz. Büyüyünce daha belli oldu. Bu durum beni rajatsız etti,sağ gögüs ucunu daha sonra olması gereken yere taşıttım.
Senin zaten meme ucundan dikleştirme olacak. Meme ucun olması gereken yere getirtilir. Yinede bu konuyu ameliyattan önce çizim yapılırken konuş doktorla. Bu konuda titizliğini belirt