- 14 Kasım 2015
- 3
- 0
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
M melike1990 cnm fotona bakabilirmiyim.bende 16 kasimda olacagim.doktorum 250 -275 cc dedi ama bende tatmin olamadim.300 istiyorum.senin foto bakabilirmiyim cnmdokun yokmuydu canım hiç aslında çokda az değilsanki
Çok geçmiş olsun yaşadığınız süreci okuyorum bende 75 beden göğüslerimi büyütmek istyorum ama cesaretim yok yazdıklarınızı okudukça korkuyorum evli mutlu ve çocukluyum bende ama 40 yaşındayım otur oturduğun yerde mi dersiniz acabaKızlar,ben dün doktora acil gittim.Pazar gecesi hiç uyuyamadım agrıdan,gögsüm inanılmaz şişmişti.Sabah hemen eşim hastaneye götürdü,ameliyat oldum tekrardan.Gögsümde sıvı birikmesi olmuş,1 saatlik bir ameliyat ve ameliyat sonrası dren:-(( bugün akşam çıktım hastaneden.Şİmdi lastikli bandajlarla sıkı sıkı sarılı.İyiyim ama şimdi,rahatladım,aynı ameliyat yerinden açmışlar,eee.. tabi henüz iyileşmeden takrar aynı yerlerin kesilmesi pek hoş degil ama pazar gecesi çektigim agrıyla kıyaslanamaz kesinlile.Bunada şükür.Merak etmişsiniz,yazmışsınız,çok teşekkür ediyorum sizlere.Cevap yaziyim dedim.Perşembe kontrolüm var.Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Öpüyorum sizi.
valla bende 39 yaşındayım hiçte otur oturduğun yerde diyemiyeceğimÇok geçmiş olsun yaşadığınız süreci okuyorum bende 75 beden göğüslerimi büyütmek istyorum ama cesaretim yok yazdıklarınızı okudukça korkuyorum evli mutlu ve çocukluyum bende ama 40 yaşındayım otur oturduğun yerde mi dersiniz acaba
Sizi okudukça cesaretinize hayran kalıyorum ve kendime kızıyorum neden kadınlar kulübünü geç keşfettim diye okumaya devamEvet gerçektende çok ama çok güzel bir duygu.Dün doktorumun muayenehanesinden dönerken asansörde 60 yaşlarında bir teyze ile beraber indik asansörden,baktı,siz ne ameliyatı oldunuz diye sordu bende meme büyütme ameliyatı oldum dedim,zaten bellide oluyor dedi:))-ben,dedi,60yaşındayım yüz gerdirme ameliyatı oldum Hasan beye,gençligimde çok istemiştim meme büyütme ameliyatı olmayı,ama o zamanlar kanser yapıyor diye bir söylenti çıkmıştı,cesaret edememiştim ama hep içimde kalmıştır,memesiz dolaşmak çok kötü,kadını gösteren organ meme,iyiki yaptırmışsın kızım,inan hiç pişman olmayacaksın,dedi.Bak dedi bu yaşta yüzümü gerdiriyorum,estetigin yaşı yok,çokta mutluyum dedi.Kadının yüzündeki o mutluluk,o gülümseme,bana böyle bakışını hiç unutamıyorum.Kızlar gerçekten söylüyorum,eger vücudunuzun neresi olursa olsun,begenmediginiz bir yer varsa,imkanınız varsa o sorunlardan kurtulun.Hayata bakış açınız degişiyor,şu özgüven yokmu,özgüven...inanılmaz bir mutluluk hormonun salgılıyor,geriside geliyor zaten..Kızlar hayallerinizi ertelemeyin,geriye baktıgınızda geçen günlere acıyorsunuz,keşke daha önceden yaptırsaydım diyorsunuz.Ben çok mutluyum,sizde mutlu olun yahuu..ne bekliyorsunuz..
Yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim bu arada ne güzel inceciksinizvalla bende 39 yaşındayım hiçte otur oturduğun yerde diyemiyeceğim
Lütfen bende görebilirmiyim sadece bana iyi örnek olması adına çok korkuyorumdaKızlar beklenen resimlerim albümde.Yorumlarınızı bekliyorum.Ama yeni çamaşırlar alamadım henüz,ameliyat öncesi giydigim çamaşırlarla resimleri çekildim.İyileşince yeni çamaşırlarla resim çekilir koyarım
bu arada memelerde yapılsa tam olucakYorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim bu arada ne güzel inceciksiniz
Bu sorun Zaman'la daha fazla hissedilebilir yada oluşacak yararlı kapsül gizleyebilir. Herşey Zaman sonra belli olacakKızlar bir şey sormak istiyorum. Ben ameliyat olalı 5 hafta oldu. Eller dokunurken dalgalanmaya benzer şeyler hissediyorum fakat aynada bakınca yada önüne eğilince o rippling görüntüsü oluşmuyor. Ama elimle hissettiğim şeyler ona benzer. Geçer mi acaba zamanla ? Yoksa zamanla daha da çok artar mı ?
Can'ım çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ama inan özel bir albüm olduğu için izlemeye aldığımız kişileri seçerken biraz titiz davranmak zorundayız..Lütfen bende görebilirmiyim sadece bana iyi örnek olması adına çok korkuyorumda
Çok hoşsun,teşekkür ederimarzum77 nin albümünü görmeyenler cok şey kacirmistir
Asla oturma İmkanın varsa bu durum seni mutsuz ediyorsa koş ameliyat olÇok geçmiş olsun yaşadığınız süreci okuyorum bende 75 beden göğüslerimi büyütmek istyorum ama cesaretim yok yazdıklarınızı okudukça korkuyorum evli mutlu ve çocukluyum bende ama 40 yaşındayım otur oturduğun yerde mi dersiniz acaba
Pek gösterecek bir şeyim yok ama becerebildiğim ilk fırsatta gönderecem söz:)Can'ım çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ama inan özel bir albüm olduğu için izlemeye aldığımız kişileri seçerken biraz titiz davranmak zorundayız..
Yeni üyeleri ve fotosu olmayan üyeleri güvenlik sebebi ile eklemeyi ben be diğer arkadaşlarım olarak pek uygun bulmuyoruz . Çünkü erkek üyelerde olabiliyor..
Siz şu anki halini,sütyenli sütyensiz Nasıl isterseniz eklerseniz güvenip İzlmeye alabiliriz.
Albüm ayarlarından istediğiniz kişi ile paylaşabilirsiniz. Yada özel mesaj ile yollarsanız iyi olur .. Bu illede meme fotosu görmek amaçlı değil. Sadece emin olmak için . Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum
İnşallah sizlerin yaşadığı mutluluğu bende yaşamak istiyorum ama meslek icabı yazın iznim var yaza kadar beklemek ve bende bu mutluluğu (artık nasıl bir mutluluksa görcez yaşamadan bilinmez dimi) tatmak istiyorumAsla oturma İmkanın varsa bu durum seni mutsuz ediyorsa koş ameliyat ol
Hasan beyemi tarih aldın?inanamıyorum!!!bugün dr görüştüm yarın tahlil ve utrason ları yaptırıcam ve haftaya salı inşallah bir sorun çıkmazsa AMELİYAT çoook mutluyum
Yok Can'ım Hasan bey'in fiyatı yüksek geldiilk gittiğim dr karar verdim Yücel sarıaltın inş herşey istediğim gibi olurHasan beyemi tarih aldın?
Aynı gün tahliller yapılıyor. Senden başka tahlilmi istediki?