- 2 Haziran 2015
- 423
- 167
canım geçmiş olsun .. kaç cc ???Evt cok yeni ama sonucta buyuklugu belli zaman la buyumiycek dogallastikca gozume kucuk gelio hayir zaten kucuk bi cc yani artik belli aslinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun .. kaç cc ???Evt cok yeni ama sonucta buyuklugu belli zaman la buyumiycek dogallastikca gozume kucuk gelio hayir zaten kucuk bi cc yani artik belli aslinda
250 cccanım geçmiş olsun .. kaç cc ???
dokun yokmuydu canım hiç aslında çokda az değilsanki250 cc
Dokum yoktu bnde cok ufak durdu gogsumde sorun vardi zaten kunduraci gogus diyolar heralde ondan dolayi kucuk duruyo bn 350 cc demistim ama olmadi[/QUOTE
canım foton varmı merak ettim
Bakiyim tatlım. Ama Sürecin çok yeni,yani şu anki görüntü son sonucun Görüntüsü değil asla .. Daha değişecek. Bu iyi bir değişimde olabilir Kötüye gidende olabilir. Inşallah iyiye giden bir değişim olurArzum77 merhabalar. . Ameliyat olalı 14 gün oldu. Göğüslerim arasında eşitsizlik olduğunu düşünüyorum. Senin tecrübelerin ve yorumlarını çok önemsiyorum. Fotoğraf yükledim. Rica etsem fikirlerini paylaşır mısın? Cok kafama taktım bu meseleyi ve canım çok sıkkın bu konuda
RİCA ETSEM BENİ DE İZLEMEYE ALIRMISINIZ?Bakiyim tatlım. Ama Sürecin çok yeni,yani şu anki görüntü son sonucun Görüntüsü değil asla .. Daha değişecek. Bu iyi bir değişimde olabilir Kötüye gidende olabilir. Inşallah iyiye giden bir değişim olur
Aldım gitti :))RİCA ETSEM BENİ DE İZLEMEYE ALIRMISINIZ?
teşekkürlerAldım gitti :))
Olmaz sanmamBugün 22. günüm alkol içmemde bir sakınca olurmu ki acaba extra shot bira
Bende diş beyazlatma Yaptırdım,Banada yasak Çay kahve sigaraEn keyif aldığım kahve ve sigara ikilisinden bile uzak kaldım , bide simetriyi taktım kafaya iyice eşit olmaşarını istiyprım sol hala sağdan daha dik duruyo yarın kontrolüm var bandajlar açılsada bi görsem çok öerak ediyorım
İnşallah arzum77 büyüklük küçüklükten daha önemli benim için o , bekliycemBende diş beyazlatma Yaptırdım,Banada yasak Çay kahve sigara
Kuzum dur hele erken süreç,bakalım değişir daha ... Böyle kalmaz ,inşallah tamamen simetrik olurlar
sen de izlemeye alır mısın beni canımRİCA ETSEM BENİ DE İZLEMEYE ALIRMISINIZ?
Yeni üyeleri ve fotosu olmayan üyeleri güvenlik sebebi ile izlemeye alamıyorum Can'ım kusura bakmaarzum77 ben de rica etsem beni de izlemeye alır mısınız
Foto eklersen olur tabi Şu anki görüntüye aldanma çok değişecekler inanarzum77 fotoğraf koysam da mı olmuyor yeni üye olduğum için canım ben de yeni ameliyat oldum sola 400 cc sağa 350 cc kas zarı altı yontemiyle takıldı onceden de meme dokum vardi ancak a cup tı suan gozume cok iri geliyorlar asiri buyuk mu durur