Hatırlayamadım canım,kusura bakma..arzum77 cuma gunu hasan beyden randevu aldim. Hatirlarmisn bilmem yazmistim 2011 de berbat sonuclanan bi meme buyutme operasyonu gecirmistim. Senin yazdiklarin etkisiyle hasan beyi cok arastrdim. Gercekten cok iyi gibi.. cuma gidip konusucam eger olumlu olursa haziranda 2. Ve insallah son amelyatimi olmak istiyorum..umarim senin gibi benim de cok guzel bir sona ermis ameliyat surecim olur ..
Ameliyattan sonra gögüs uçlarımda hassasiyet olmuştu benimde. Ama ağrı şeklinde değil,sadece daha hassastı.. Senin dikleştirme oldugundan işlem daha fazla tabi. Doktoruna bu durumdan bahsetsen iyi olur bence,belki muayene etmek isteyebilir ihmal etme..kızlar,dikleştirme olalı üç ay oldu..ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı..ama iki üç gündür sol göysümün ucu yani siyah halka olan kısmında acı ve sızı var..çamaşır deyince bile acı oluyor..sanki meme ucundan ip çekiliyomuş gibi hissediyorum..bu şekilde sorun yaşayanlar oldumu?
Ameliyattan sonra gögüs uçlarımda hassasiyet olmuştu benimde. Ama ağrı şeklinde değil,sadece daha hassastı.. Senin dikleştirme oldugundan işlem daha fazla tabi. Doktoruna bu durumdan bahsetsen iyi olur bence,belki muayene etmek isteyebilir ihmal etme..
Beni izlemeyw alirm7sin ben de yuvarlak dusunuyorum ama dr karar veremedimEvet canım,benim protezim yuvarlak.Arkadaş olarak ekledim seni,fotoğraflarıma bakabilirsin
Ameliyat öncesi kan sulandırıcı ilaçlar ve bitki çayları tüketmek yasak.Sanırım adet için kullanabileceğin ilaçların sorun yaratmaz,doktorun gerekli bilgiyi verir..
Gögüslerinin deforme olma durumu alacagın kiloya,emzirme süresinede bağlı bir durum aslında.325,350 arasında çok bir fark yok aslında,sana hangisi daha çok yakışırsa onu koysun doktorun :) Ameliyat masasında memen için cep açıldıgında birkaç çeşit protezi doktorun deneyip karar verecek zaten.Sen doktoruna nasıl bir gögüs istediğini iyi bir şekilde anlat,gerisinide ona bırak350,325cc evet çok büyük bir protez değil..Asla abartı sonuçlar çıkmaz endişe etme Oomuşken diri,dolgun,sexy gögüs olsun tabi Hadi rahatla biraz
Canım350+350 = 700 gr yük demekherkese merhabalar. ben 9 gün önce kas altı yuvarlak 350 cc mentor silikon ameliyatı oldum. diren takılmadı çok fazla ödemim olmadı görüntü olarak da ama benim sorunum şu ki 9 gündür inanılmaz bir baskı hissi var. ağrıdan daha çok bu baskı hissiyle mücadele ediyorum. sanki göğsümde fil oturuyor gibi yada iki tane taş bağlamışlar gibi. konuşurken bile zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum. sizde de bu his oldu mu, normal mi doktora sordum normal dedi ama burada hiç benzer bir durumdan şikayet eden okumadım. çok ensişeliyim sanki gidip çıkarttırsam rahatlıycam gibi geliyor. noolur bana fikir verin yardım edin
Yeni üyeleri ve fotografı olmayan üyeleri ekleyemiyorum ... Özür dilerim .Beni izlemeyw alirm7sin ben de yuvarlak dusunuyorum ama dr karar veremedim
Yaşadığınız durum gayet normal doktorunuzunda dediği gibi.. Hepimizde aynı hissiyat oldu,zamanla geçen bir durum endişe etmeyin. Ilk başta bu his fazla olur,zaman geçtikçe azalır ve yok olur. Altı ay geçmesi lazım en azından.herkese merhabalar. ben 9 gün önce kas altı yuvarlak 350 cc mentor silikon ameliyatı oldum. diren takılmadı çok fazla ödemim olmadı görüntü olarak da ama benim sorunum şu ki 9 gündür inanılmaz bir baskı hissi var. ağrıdan daha çok bu baskı hissiyle mücadele ediyorum. sanki göğsümde fil oturuyor gibi yada iki tane taş bağlamışlar gibi. konuşurken bile zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum. sizde de bu his oldu mu, normal mi doktora sordum normal dedi ama burada hiç benzer bir durumdan şikayet eden okumadım. çok ensişeliyim sanki gidip çıkarttırsam rahatlıycam gibi geliyor. noolur bana fikir verin yardım edin
Canım sen nasılsın??? Uzun süredir yoktun???arzum77 canimsin belkide gereksiz yere bukadar takiyorum kafama ama 7 hafta oldu kas alti ameliyat olali adet dönemimdeyim ve inanilmaz agrim var sag gögsümde. Adet döneminde normal oldugu söylensede benim sag gögsümde 4 tane kist vardi doktorum ameliyat esnasinda almamiza gerek yok alirsak ilerde emziremiyebilirsin demisti ve alinmadilar.Acaba ondan dolayi mi bu agri diyorum. Kist agri yaparmis demislerdi zamaninda. Bir bilgin var mi bu konuda?
Benimde fibrokistlerim vardı ameliyattan önce. Meme cerrahımda plastik cerrahımda hiçbir zararı olmaz demişti. Genelde adet dönemimde ağrı yapması normal zaten. Belirli dönemlerde kistler ağrı yapabilir. Daha önce meme cerrahına muayene oldunmu,yada Ameliyattan sonra? İçinin rahat etmesi için muayeneye git istersen.arzum77 canimsin belkide gereksiz yere bukadar takiyorum kafama ama 7 hafta oldu kas alti ameliyat olali adet dönemimdeyim ve inanilmaz agrim var sag gögsümde. Adet döneminde normal oldugu söylensede benim sag gögsümde 4 tane kist vardi doktorum ameliyat esnasinda almamiza gerek yok alirsak ilerde emziremiyebilirsin demisti ve alinmadilar.Acaba ondan dolayi mi bu agri diyorum. Kist agri yaparmis demislerdi zamaninda. Bir bilgin var mi bu konuda?
Canım sen nasılsın??? Uzun süredir yoktun???
Benimde fibrokistlerim vardı ameliyattan önce. Meme cerrahımda plastik cerrahımda hiçbir zararı olmaz demişti. Genelde adet dönemimde ağrı yapması normal zaten. Belirli dönemlerde kistler ağrı yapabilir. Daha önce meme cerrahına muayene oldunmu,yada Ameliyattan sonra? İçinin rahat etmesi için muayeneye git istersen.
Ameliyattan sonrada ağrı olabilir göğüste. 7hafta fazla bir süre değil,altı ay olunca oldukça rahatlarsın.
Canım seni anlıyorum, biz kadınlar biraz çok çabuk bağlanıyoruz.o kişiyi terk bile etsek bi tarafımızın eksik kaldığını düşünüyoruz.Ama sen eksik değil güçlü birisin artık, çünkü ne istediğini biliyorsun ve hayatına devam etmelisinCanim iyiyim aslinda iste su 5 gündür sag gögsümün agrisindan biraz sıkıntılıyım ama gececek insallah.
Evet canim söz atma fln oldu zor bir dönemden gectim ama hersey iyi olacak allahin izniyle artik hergün burdayim yine
Zamanla şikayetlerin azalacaktır muhakkak . Yani benim süreç öyle ilerlemiştiTesekkür ederim canim evet gecen hafta muayne oldum hersey yolunda dedi doktorum. Yurtdisinda oldugum icin doktorumla ayda bir görüsebiliyorum malesef ama ne olursa olsun ara beni demisti. Insallah düzelir
bende yaklaşık 10 yıldır ha bugün ha yarın diyenlerdenim.ama ya parayı ayarlıyorum ya cesareti,ikisi bir araya bir türlü gelmedi uzun süre hareketsiz kalmak beni en çok korkutan şey.herşey bana bakınca 6 ay nasıl öyle durulur.bi de damla yuvarlak veya markalar aklımı karıştırıyor.bunlar vücuda girince nasıl olacak?1.70 boyunda 60 kiloyum 18 yaşımda oldukça büyük gögüslerim varken 38 yaşımda push up sütyenlerin bile en küçüğünü giyiyorum doktor bana 275 cc yuvarlak tavsiye etti ama ben damlada ısrar ettim.sonrada kararsız kaldım yaptırmadım.fikir almak adına bende site adresi ve sizin fikirlerinizi almak istiyorum.adana'da birkaç doktor araştırdım biri memnun kalmışsa öbürü beddua ediyor.ay arada kaldım.Görebilirsin canım
canım o ne öyle 6 ay hareketsiz kalmak ne .benim bugün 15 .gun evde genel temizlik yaptım oysa ki en mızmızı en sorunlu gecirenide bendim vallahi..bende yaklaşık 10 yıldır ha bugün ha yarın diyenlerdenim.ama ya parayı ayarlıyorum ya cesareti,ikisi bir araya bir türlü gelmedi uzun süre hareketsiz kalmak beni en çok korkutan şey.herşey bana bakınca 6 ay nasıl öyle durulur.bi de damla yuvarlak veya markalar aklımı karıştırıyor.bunlar vücuda girince nasıl olacak?1.70 boyunda 60 kiloyum 18 yaşımda oldukça büyük gögüslerim varken 38 yaşımda push up sütyenlerin bile en küçüğünü giyiyorum doktor bana 275 cc yuvarlak tavsiye etti ama ben damlada ısrar ettim.sonrada kararsız kaldım yaptırmadım.fikir almak adına bende site adresi ve sizin fikirlerinizi almak istiyorum.adana'da birkaç doktor araştırdım biri memnun kalmışsa öbürü beddua ediyor.ay arada kaldım.
Merhaba beni eklermisinizAmeliyattan sonra gögüs uçlarımda hassasiyet olmuştu benimde. Ama ağrı şeklinde değil,sadece daha hassastı.. Senin dikleştirme oldugundan işlem daha fazla tabi. Doktoruna bu durumdan bahsetsen iyi olur bence,belki muayene etmek isteyebilir ihmal etme..