arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Hatırlayamadım canım,kusura bakma.. Inşallah güzel süreçlerle aramızda olursun artık diyim Hayırlısı olsun canım

kızlar,dikleştirme olalı üç ay oldu..ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı..ama iki üç gündür sol göysümün ucu yani siyah halka olan kısmında acı ve sızı var..çamaşır deyince bile acı oluyor..sanki meme ucundan ip çekiliyomuş gibi hissediyorum..bu şekilde sorun yaşayanlar oldumu?

Ameliyattan sonra gögüs uçlarımda hassasiyet olmuştu benimde. Ama ağrı şeklinde değil,sadece daha hassastı.. Senin dikleştirme oldugundan işlem daha fazla tabi. Doktoruna bu durumdan bahsetsen iyi olur bence,belki muayene etmek isteyebilir ihmal etme..

arzum77 teşekkürler..şu an biraz şikayetlerim biraz geçti gibi..dr.a kontrole gitmekte fayda var..en kısa zamanda gidicem

Beni izlemeyw alirm7sin ben de yuvarlak dusunuyorum ama dr karar veremedim

herkese merhabalar. ben 9 gün önce kas altı yuvarlak 350 cc mentor silikon ameliyatı oldum. diren takılmadı çok fazla ödemim olmadı görüntü olarak da ama benim sorunum şu ki 9 gündür inanılmaz bir baskı hissi var. ağrıdan daha çok bu baskı hissiyle mücadele ediyorum. sanki göğsümde fil oturuyor gibi yada iki tane taş bağlamışlar gibi. konuşurken bile zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum. sizde de bu his oldu mu, normal mi doktora sordum normal dedi ama burada hiç benzer bir durumdan şikayet eden okumadım. çok ensişeliyim sanki gidip çıkarttırsam rahatlıycam gibi geliyor. noolur bana fikir verin yardım edin

Canım350+350 = 700 gr yük demek zamanla geçiyormuş cnm, merak etme...

Yaşadığınız durum gayet normal doktorunuzunda dediği gibi.. Hepimizde aynı hissiyat oldu,zamanla geçen bir durum endişe etmeyin. Ilk başta bu his fazla olur,zaman geçtikçe azalır ve yok olur. Altı ay geçmesi lazım en azından.
Geçmiş olsun

arzum77 canimsin belkide gereksiz yere bukadar takiyorum kafama ama 7 hafta oldu kas alti ameliyat olali adet dönemimdeyim ve inanilmaz agrim var sag gögsümde. Adet döneminde normal oldugu söylensede benim sag gögsümde 4 tane kist vardi doktorum ameliyat esnasinda almamiza gerek yok alirsak ilerde emziremiyebilirsin demisti ve alinmadilar.Acaba ondan dolayi mi bu agri diyorum. Kist agri yaparmis demislerdi zamaninda. Bir bilgin var mi bu konuda?

Canım sen nasılsın??? Uzun süredir yoktun???

Benimde fibrokistlerim vardı ameliyattan önce. Meme cerrahımda plastik cerrahımda hiçbir zararı olmaz demişti. Genelde adet dönemimde ağrı yapması normal zaten. Belirli dönemlerde kistler ağrı yapabilir. Daha önce meme cerrahına muayene oldunmu,yada Ameliyattan sonra? İçinin rahat etmesi için muayeneye git istersen.
Ameliyattan sonrada ağrı olabilir göğüste. 7hafta fazla bir süre değil,altı ay olunca oldukça rahatlarsın.

Canım sen nasılsın??? Uzun süredir yoktun???

Canim iyiyim aslinda iste su 5 gündür sag gögsümün agrisindan biraz sıkıntılıyım ama gececek insallah.
Evet canim söz atma fln oldu zor bir dönemden gectim ama hersey iyi olacak allahin izniyle artik hergün burdayim yine

Tesekkür ederim canim evet gecen hafta muayne oldum hersey yolunda dedi doktorum. Yurtdisinda oldugum icin doktorumla ayda bir görüsebiliyorum malesef ama ne olursa olsun ara beni demisti. Insallah düzelir

Canım seni anlıyorum, biz kadınlar biraz çok çabuk bağlanıyoruz.o kişiyi terk bile etsek bi tarafımızın eksik kaldığını düşünüyoruz.Ama sen eksik değil güçlü birisin artık, çünkü ne istediğini biliyorsun ve hayatına devam etmelisin

Tesekkür ederim canim evet gecen hafta muayne oldum hersey yolunda dedi doktorum. Yurtdisinda oldugum icin doktorumla ayda bir görüsebiliyorum malesef ama ne olursa olsun ara beni demisti. Insallah düzelir
Zamanla şikayetlerin azalacaktır muhakkak . Yani benim süreç öyle ilerlemişti Kistli meme yapısında ara sıra ağrı hatta sertlik hissetmek mümkün.
Doktorunla iletişimde olursun tabi.Fakat ayrıca senede bir meme muayenesi için cerrahiye muayene olabilirsin

Görebilirsin canım
bende yaklaşık 10 yıldır ha bugün ha yarın diyenlerdenim.ama ya parayı ayarlıyorum ya cesareti,ikisi bir araya bir türlü gelmedi uzun süre hareketsiz kalmak beni en çok korkutan şey.herşey bana bakınca 6 ay nasıl öyle durulur.bi de damla yuvarlak veya markalar aklımı karıştırıyor.bunlar vücuda girince nasıl olacak?1.70 boyunda 60 kiloyum 18 yaşımda oldukça büyük gögüslerim varken 38 yaşımda push up sütyenlerin bile en küçüğünü giyiyorum doktor bana 275 cc yuvarlak tavsiye etti ama ben damlada ısrar ettim.sonrada kararsız kaldım yaptırmadım.fikir almak adına bende site adresi ve sizin fikirlerinizi almak istiyorum.adana'da birkaç doktor araştırdım biri memnun kalmışsa öbürü beddua ediyor.ay arada kaldım.

canım o ne öyle 6 ay hareketsiz kalmak ne .benim bugün 15 .gun evde genel temizlik yaptım oysa ki en mızmızı en sorunlu gecirenide bendim vallahi..

Merhaba beni eklermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…