arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Evet canım breast augmentation yazınca çıkıyor.ben birde cc ye göre,yuvarlak,damla oluşuna göre sürekli araştırıp incelerdim.faydası oluyor.meraklı biri olarak ameliyatı bile izledim öncesinde:))ama aslında en önemlisi karar verdiğin doktorun öncesi,sonrası göstereceği resimler.çünkü her doktorun kendine göre bir tarzı var.mesela ben kendi doktorumun sonuçlarını çok beğenmiştim,benimkiler de gösterdiği resimlere benziyor şekil olarak.

Mesela 300 cc silicone implants(veya kaç cc merak ediyorsan) veya damla istiyorsan teardrop implants diye aratsan,vs birçok resim çıkar.

şahanesin çok sağol. hemen bakiimmm. Umarım ameliyat görüntüsü çıkmaz. Benim kan görmeye takammülüm yok da

Merhabaa:) Ameliyat olmuş ve bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara bir kaç sorum varr
1.Yuvarlak silikon neden damla silikondan daha ucuz?
2.Yuvarlak silikon gerçekten damladan daha mı yumuşak oluyor?
3.Damla silikon yuvarlaga göre daha sarkık mı duruyor?
4.Dekolte için üst kısmının dolu olmasın için yuvarlak mı yaptırmalıyım?
5.Göğüs dokum yok, damla mı daha güzel olur yuvarlak mı?
6.Damla yuvarlaktan daha mı doğal duruyor?
Teşekkürler şimdideen

Cok tesekkurr ederim canim insallah... su doktor arastirma surecim tamamlanirsa haziranda yillik iznim var ozman yaptiricam sizede cok mutlu haberlerimi vericem insallahh

Görebilirsin canım

Merhaba, sitede yeniyim hatta bu ilk mesajım. Uzun zamandır göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyordum. Sağolsun KK zamanı hızlandırdı, özellikle sizin verdiğiniz bilgiler. Onun için sizden fikir almak istedim :) 1.70 boyunda 52kg ince uzun bir fiziğim var göğüslerim aşırı aşırısı küçük :)))) 8 Nisan'a ameliyat tarihi aldım, fakat eşim çok karşı kesinlikle büyük ve yapay duran silikonları sevmiyor. Doktoruma konudan bahsettim o da eşimden dolayı 275cc yuvarlak kas altı şeklinde yapacağım dedi. Zaten derin çok ince dedi.. Fakat burada okuyorum 300 ve üzeri taktıranlar daha da büyük taktırsaydım keşke diyor Çooook kararsızım yaptırdığıma değmeyecek kadar küçük mü olur 275cc??

Tabi boyunuz uzun ama zayıfsınız. 275 cc sizi tatmin edermi bilemiyorum . Herkesin beklentisi farklı çünkü. Yabancı bazı siteler var Ameliyt önesi ve sonrası fotoları paylaşan. Onları inceleyin,az çok fikir sahibi olursunuz
Bana kalırsa ufak olur. Benim meme dokum vardı.B cup idim. Kas zarı altına 400 cc takıldı,iki cup büyüdü tamda istediğim gibi oldu :) O siteler bana çok güzel fikirler verdi. Emin olmak için birkaç doktordanda fikir alabilirsiniz.

Evet sizin mesajlarınızın tümünü okudum diyebilirim :) Teşekkürler cevap içinde çok tatlısınız herkese yardımcı oluyorsunuz. Bahsettiğiniz sitelere baktım ama daha da çok kafa karıştı çünkü A cup dan C cup a geçmiş ve 300cc takılmış kişilerin hepsinde görüntü birbirinden farklı. O da birazz kafamı karıştırdı aaa bu çok güzel küçük doğal dediğim 350cc çıktı :) bana da dediğiniz gibi 275 küçük olacak gibi geliyor. Çünkü genelde baktığım 275ler çokta iri değildi. En iyisi ben bu işi doktoruma bırakayım göğsümün kaldırdığı en doğal duracak olanı taksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…