arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Cok tesekkur ederimm

Aldım canım
Baktım fotolarına,gayet güzel duruyor canım maşallah Zamanla çok çok daha güzel olacaklar tabi
Tsk canim sende masallah supersin gogusler ve fizik mukemmel hele ic camasirlara hayran kaldim

Yaa böyle deyince bende çok merak ettim bunca zaman böyle bi isteğim olmamıştı.
arzum77 bende görebilirmiyim lütfen !! ben fotolarımı kaldırdım bir süre ama senin yorumlarında önemli benim için buranın bilir kişisisin sen o yüzden attığımda haber vereceğim sana

arzum77 Merhaba,
Bende Hasan Fındık'a ameliyat olmayı düşünüyorum. Geçen hafta görüşmeye de gittim. Benim durumum biraz farklı ben meme asimetrisinden dolayı ameliyat olmak istiyorum. Doktor kontrol etti ve her iki göğüse de silikon takılması ve dikleştirme yapılması gerekiyor dedi. Bu ameliyat için de 15 bin tl dedi. Bu normal bir fiyat mıdır sizce? Bana biraz pahalı geldi ama bir kere olacak bir ameliyat ve en iyisi olsun istiyorum.

Birde ben başka bir doktora gitmedim. Hasan Bey bana araştırmamı söyledi ama ben bu konu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. Meme asimetrisi olmasa ameliyat bile olmak istemiyordum aslında ama çok rahatsız ediyor artık bir an önce olmak istiyorum.
Siz Hasan Bey'in hastasınız ve gerçekten bilgi sahibi biri olarak bana yardımcı olur musunuz? Ben Temmuzda ameliyat olmak istiyorum ama yazın zor olur mu? Birde regl döneminde ameliyat sakıncalı mı?

Siz galiba yuvarlak silikon tercih etmişsiniz. Benim göğüslerim çok büyük değil ve 80 b sütyen kullanıyorum. Kaç cc protez tercih etmeliyim, yuvarlak mı, damla mı tercih etmeliyim bilemedim?

Teşekkürler

Foto attığında yazarsın canım

Canım,dikleştirme ve silikon olunca fiyatlar normal aslında... Eğer dikleştirme ile birlikte silikon tavsiye ettiyse kabu et. Çünkü bazen forumdada arkadaşlar dikleştirme yaptırmadan sadece silikon taktırıyor ama sonradan pişman olabiliyorlar. Ben iki çocuk emzirmeme rağmen dikleştirmeyi hiçir doktor önermedi. Zaten büyük gögüs istiyordum sadece protezle gögüslerim çok iyi bir hacme ve dirilige ulaştı.. Benimde 75 B cup idi gögüslerim . 400 cc yuvarlak protez istediğim görüntüye kavuşturdu :)
Yazın ameliyat olan birçok kişi var yani. Sıcaktan dolayı Ameliyattan sonra giyindirilen korse sütyen biraz rahatsız edebilir sadece. Oda iki üç haftalık gibi ir süreç. Deniz,güneşlenmek gibi faaliyetleri bu sene yapmazsan rahat olursun Reğl döneminde olmazsan daha rahat olur tabi,ama olursada doktora söylersin birlikte karar verirsiniz ..
Protez şekline gelince tabi doktorun önerisi önemli. Ama dikleştirme zaten gerekli bir memeye damla protez mantıklı değil bence. Yuvarlak protez daha iyi olur
Hasan beyde zaten genelde yuvarlak protezden yana. Gerçekten gerekli durumlarda yada hasta istegi durumunda damla protezde kullanıyor sonuçta ..
Bence başka doktorlardanda fikir al,kafan netleşsin canım

Çok teşekkür ederim cevabınız için :)
Evet bir süre daha araştırıp iyice netleştirmeye karar verdim. Ayrıca yaz sıcağında böyle bir ameliyat olmak bana da pek mantıklı gelmedi düşününce. Umarım içime sinen bir doktor bulabilirim ve doğru bir karar verebilirim. Çok stresliymiş böyle konular insan araştırmaya başlayınca daha iyi anlıyor.

Merhaba arzum77 bende Cenk Tokada agustosta kas zarı altı yöntemıyle amelyat olcam. burdaki cogunun kas altı yöntemıyle olmus.. acaba beni izler misin cok merak ediyorum görünüşte cok buyuk bır fark hissediliyor mu kas zarı altı ile kas altı yöntemiyle?

Size ait albümünüz varsa tabiki eklerim fotolarımı görebilirsiniz

Aldım canım
Baktım fotolarına,gayet güzel duruyor canım maşallah Zamanla çok çok daha güzel olacaklar tabi
Size ait albümünüz varsa tabiki eklerim fotolarımı görebilirsiniz
arzum77 bende agustosda aml olacağım doktor bana eylul gıbı ol sıcaklarda rahat edemzesın dedı fakat ben senelık ıznımde olacagım o yuzden mcbur kaldım neyse bende boyut konusunda cok kararsız kaldım bana da yardım etsen cok ıyı olur ama ölçülerimi bilmiyorum büyük ve dekolte ıstıyorum sadece bunu bılıyorum

Çok teşekkür ederim İç çamaşırı hastalığı var bende,çok Özen gösterir ve dikkat ederim dış kıyafetim kadar iç kıyafetimede
hangi marka ve model iç çamaşırı kullanıyorsunuz merak ettim bende zevkinizi değerlendirmek isterim.model ve markasını yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…