Aldım canımArzum77 rica etsem benide izlermisin benim icinde goruslerini merak ediyorum
Cok tesekkur ederimmTeşekkür ederimZamanla düzelir inşallah canım.. Senin fotolarada baktım şimdi,henüz yeni sürecin zamanla çok çok daha güzel olacak tabi ama şimdiden güzel olacakları belli Sorunsuz güzel sonuçların olsun canım :*
Tsk canim sende masallah supersin gogusler ve fizik mukemmel hele ic camasirlara hayran kaldimAldım canım
Baktım fotolarına,gayet güzel duruyor canım maşallahZamanla çok çok daha güzel olacaklar tabi
Aldım canım
Baktım fotolarına,gayet güzel duruyor canım maşallahZamanla çok çok daha güzel olacaklar tabi
Tsk canim sende masallah supersin gogusler ve fizik mukemmel hele ic camasirlara hayran kaldim
Çok teşekkür ederimTsk canim sende masallah supersin gogusler ve fizik mukemmel hele ic camasirlara hayran kaldim
Foto attığında yazarsın canımYaa böyle deyince bende çok merak ettim bunca zaman böyle bi isteğim olmamıştı.
arzum77 bende görebilirmiyim lütfen !! ben fotolarımı kaldırdım bir süre ama senin yorumlarında önemli benim için buranın bilir kişisisin sen o yüzden attığımda haber vereceğim sana
Canım,dikleştirme ve silikon olunca fiyatlar normal aslında... Eğer dikleştirme ile birlikte silikon tavsiye ettiyse kabu et. Çünkü bazen forumdada arkadaşlar dikleştirme yaptırmadan sadece silikon taktırıyor ama sonradan pişman olabiliyorlar. Ben iki çocuk emzirmeme rağmen dikleştirmeyi hiçir doktor önermedi. Zaten büyük gögüs istiyordum sadece protezle gögüslerim çok iyi bir hacme ve dirilige ulaştı.. Benimde 75 B cup idi gögüslerim . 400 cc yuvarlak protez istediğim görüntüye kavuşturdu :)arzum77 Merhaba,
Bende Hasan Fındık'a ameliyat olmayı düşünüyorum. Geçen hafta görüşmeye de gittim. Benim durumum biraz farklı ben meme asimetrisinden dolayı ameliyat olmak istiyorum. Doktor kontrol etti ve her iki göğüse de silikon takılması ve dikleştirme yapılması gerekiyor dedi. Bu ameliyat için de 15 bin tl dedi. Bu normal bir fiyat mıdır sizce? Bana biraz pahalı geldi ama bir kere olacak bir ameliyat ve en iyisi olsun istiyorum.
Birde ben başka bir doktora gitmedim. Hasan Bey bana araştırmamı söyledi ama ben bu konu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. Meme asimetrisi olmasa ameliyat bile olmak istemiyordum aslında ama çok rahatsız ediyor artık bir an önce olmak istiyorum.
Siz Hasan Bey'in hastasınız ve gerçekten bilgi sahibi biri olarak bana yardımcı olur musunuz? Ben Temmuzda ameliyat olmak istiyorum ama yazın zor olur mu? Birde regl döneminde ameliyat sakıncalı mı?
Siz galiba yuvarlak silikon tercih etmişsiniz. Benim göğüslerim çok büyük değil ve 80 b sütyen kullanıyorum. Kaç cc protez tercih etmeliyim, yuvarlak mı, damla mı tercih etmeliyim bilemedim?
Teşekkürler
Çok teşekkür ederim cevabınız için :)Canım,dikleştirme ve silikon olunca fiyatlar normal aslında... Eğer dikleştirme ile birlikte silikon tavsiye ettiyse kabu et. Çünkü bazen forumdada arkadaşlar dikleştirme yaptırmadan sadece silikon taktırıyor ama sonradan pişman olabiliyorlar. Ben iki çocuk emzirmeme rağmen dikleştirmeyi hiçir doktor önermedi. Zaten büyük gögüs istiyordum sadece protezle gögüslerim çok iyi bir hacme ve dirilige ulaştı.. Benimde 75 B cup idi gögüslerim . 400 cc yuvarlak protez istediğim görüntüye kavuşturdu :)
Yazın ameliyat olan birçok kişi var yani. Sıcaktan dolayı Ameliyattan sonra giyindirilen korse sütyen biraz rahatsız edebilir sadece. Oda iki üç haftalık gibi ir süreç. Deniz,güneşlenmek gibi faaliyetleri bu sene yapmazsan rahat olursunReğl döneminde olmazsan daha rahat olur tabi,ama olursada doktora söylersin birlikte karar verirsiniz ..
Protez şekline gelince tabi doktorun önerisi önemli. Ama dikleştirme zaten gerekli bir memeye damla protez mantıklı değil bence. Yuvarlak protez daha iyi olur
Hasan beyde zaten genelde yuvarlak protezden yana. Gerçekten gerekli durumlarda yada hasta istegi durumunda damla protezde kullanıyor sonuçta ..
Bence başka doktorlardanda fikir al,kafan netleşsin canım
Size ait albümünüz varsa tabiki eklerim fotolarımı görebilirsinizMerhaba arzum77 bende Cenk Tokada agustosta kas zarı altı yöntemıyle amelyat olcam. burdaki cogunun kas altı yöntemıyle olmus.. acaba beni izler misin cok merak ediyorum görünüşte cok buyuk bır fark hissediliyor mu kas zarı altı ile kas altı yöntemiyle?
Size ait albümünüz varsa tabiki eklerim fotolarımı görebilirsiniz
benide izle ya bende kas zarı altı olucam :/Size ait albümünüz varsa tabiki eklerim fotolarımı görebilirsiniz
Beni de ekler misiniz. Fotograflarim var. Yorum bekliyorum bendeSize ait albümünüz varsa tabiki eklerim fotolarımı görebilirsiniz
Aldım izlemeye,şimdi bakıyorum fotolara.Sende bakabilirsinBeni de ekler misiniz. Fotograflarim var. Yorum bekliyorum bende
Evet canım var albumum ben snı izliyorumSize ait albümünüz varsa tabiki eklerim fotolarımı görebilirsiniz
Aldım canım
arzum77 bende agustosda aml olacağım doktor bana eylul gıbı ol sıcaklarda rahat edemzesın dedı fakat ben senelık ıznımde olacagım o yuzden mcbur kaldım neyse bende boyut konusunda cok kararsız kaldım bana da yardım etsen cok ıyı olur ama ölçülerimi bilmiyorum büyük ve dekolte ıstıyorum sadece bunu bılıyorumSize ait albümünüz varsa tabiki eklerim fotolarımı görebilirsiniz
hangi marka ve model iç çamaşırı kullanıyorsunuz merak ettim bende zevkinizi değerlendirmek isterim.model ve markasını yazar mısın?Çok teşekkür ederimİç çamaşırı hastalığı var bende,çok Özen gösterir ve dikkat ederim dış kıyafetim kadar iç kıyafetimede
acil fotolara ihtiyacım vararzum 77 beni ekliyebilirmisin rica etsem