arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Evet sizin mesajlarınızın tümünü okudum diyebilirim :) Teşekkürler cevap içinde çok tatlısınız herkese yardımcı oluyorsunuz. Bahsettiğiniz sitelere baktım ama daha da çok kafa karıştı çünkü A cup dan C cup a geçmiş ve 300cc takılmış kişilerin hepsinde görüntü birbirinden farklı. O da birazz kafamı karıştırdı aaa bu çok güzel küçük doğal dediğim 350cc çıktı :) bana da dediğiniz gibi 275 küçük olacak gibi geliyor. Çünkü genelde baktığım 275ler çokta iri değildi. En iyisi ben bu işi doktoruma bırakayım göğsümün kaldırdığı en doğal duracak olanı taksın :)
Doğal olsun derseniz genelde ufak olur bilginiz olsun :KK66: Genelde nedense doktorlarda her ne kadar meme büyütme amelşyatı olsada ufak gögüs yapma taraftarlar. Ancak olabilecek ve yakışabilecek,abartı olmayacak en büyük cc yi kullanın derseniz belki boyutu biraz daha büyük tutar ve bu kadar masrafa ve acıya değer bir sonuç alırsınız :)
Hiç korkmayın,asla bir Pamela Anderson olmazsınız :-)

Ben de bugün bazı yabancı sitelerde öncesi ve sonrası görüntülere baktım.Beğendiklerim hep 300 veya 325 cc idi.Ben de doktoruna doğal , top gibi durmayan meme istediğimi söyleyince 275 deneriz dedi.boyum 176 kilom 61, meme altı ölçüm 80 cm, MEMEYLE birlikte de 85 cm.Forumdaki arkadaşlar da 300 ve üzerinde hem fikirler.Çünkü gerçekten yapıldıktan sonra ,aaaa küçük oldu tüh keşke daha büyük olsaymış diyenleri okudum.O zaman doktor için doğallık genellikle küçüklük mü oluyor???? O zaman ben çok doğalım :KK66: Neyse, ne dersiniz bu uzun boyda 275 cc küçük mü durur ???

Profil yuksekligi de fark ediyor bence. yuksek profil protez daha büyük duruyor. after before lara bende baktim yuksek cc li olanlarin cogu orta profil. arzum77 arzum77 seninki yuksek profil mi? Gorebilirmiyiiimmm. :)))

Ben de bugün bazı yabancı sitelerde öncesi ve sonrası görüntülere baktım.Beğendiklerim hep 300 veya 325 cc idi.Ben de doktoruna doğal , top gibi durmayan meme istediğimi söyleyince 275 deneriz dedi.boyum 176 kilom 61, meme altı ölçüm 80 cm, MEMEYLE birlikte de 85 cm.Forumdaki arkadaşlar da 300 ve üzerinde hem fikirler.Çünkü gerçekten yapıldıktan sonra ,aaaa küçük oldu tüh keşke daha büyük olsaymış diyenleri okudum.O zaman doktor için doğallık genellikle küçüklük mü oluyor???? O zaman ben çok doğalım :KK66: Neyse, ne dersiniz bu uzun boyda 275 cc küçük mü durur ???
Kesinlikle kucuk 300 den asaği yaptirmayin.bende dogal olsun dedim 250 kullanildi.gayet guzel duruyolar ama keski biraz daha büyük olsaymiş diyorum

Benimkiler mod plus ve high profile göre yükseklik 1cm civarı fark ediyor.çok merak ediyorum high takılsa nasıl dururdu diye.300 high profilden 325 mod plus a dönmüştük.olan oldu ama merak etmeden duramıyorum:confused:

Doğal olsun derseniz genelde ufak olur bilginiz olsun :KK66: Genelde nedense doktorlarda her ne kadar meme büyütme amelşyatı olsada ufak gögüs yapma taraftarlar. Ancak olabilecek ve yakışabilecek,abartı olmayacak en büyük cc yi kullanın derseniz belki boyutu biraz daha büyük tutar ve bu kadar masrafa ve acıya değer bir sonuç alırsınız :)
Hiç korkmayın,asla bir Pamela Anderson olmazsınız :-)

:-) yok hiç istemem onun gibi olmak, Evet dediğiniz gibi genelde herkes bu konuya değinmiş doktorlar küçük yapıyor diye. Ben birde küçük istiyorum doğal diyince iyice gözünü çıkartabilir :)) Onun için yakışacak abartılı durmayacak en doğru terim gibi :))

Profil yuksekligi de fark ediyor bence. yuksek profil protez daha büyük duruyor. after before lara bende baktim yuksek cc li olanlarin cogu orta profil. arzum77 arzum77 seninki yuksek profil mi? Gorebilirmiyiiimmm. :)))
Kişinin meme dokusunun çapına görede protez yüksekliği tercih ediliyor tabi.Benimki yüksek profil evet,ultra yüksek isterdim tabi ama çapı daha dar olduğu için göğüs dokuma uygun değilmiş :) Öne çıkıntı fazla olursa o kadarda yakın olur göğüs,arasının açıklığı azalır göğüs birleşir :KK66:
İzlemeye alıyorum,görebilirsin :KK66:

:-) yok hiç istemem onun gibi olmak, Evet dediğiniz gibi genelde herkes bu konuya değinmiş doktorlar küçük yapıyor diye. Ben birde küçük istiyorum doğal diyince iyice gözünü çıkartabilir :)) Onun için yakışacak abartılı durmayacak en doğru terim gibi :))
Aynen öyle :KK66:

arzum77 arzum77 rica etsem benide izler misiniz? cekiniyorum sormaya ama ozellikle sizin goguslerinize cok dogal diyorlar bende onumuzdeki ay nasipse olucam.

Ben yeni üye oldum ama , 3 yıldır fln siteyi takip ediyorum.Bi arzummmm kalmıştı aklımda bi de kalem diye bir arkadaş.:KK66: Aslında bu kadar zamandır tanıyordum sizi :KK66:

Ben yeni üye oldum ama , 3 yıldır fln siteyi takip ediyorum.Bi arzummmm kalmıştı aklımda bi de kalem diye bir arkadaş.:KK66: Aslında bu kadar zamandır tanıyordum sizi :KK66:
Fotoğraf paylaşmanın bu ameliyatı olacak kişilere faydası çok tabiki.Ama işte biraz dikkatli olmak zorundayız..Yeni üyeleri,foto eklemeyenlere karşı daha tedbirli olmaya çalışıyoruz.Bu yüzden her isteği olumlu değerlendiremiorum kusura bakmayın lütfen..Birde bizler çok eski üeleriz,artık forumda öyle şeler yaşadık gördükki yoğurdu üfleyerek yiyoruz.. Ameliyat olmamış kişileri ekliyorum,fikir sahibi olduktan sonra ani fotoları gördükten sonra listemden çıkarıyorum..Eğer kendiside ameliyattan sonra foto eklerse tekrar listeme dahil ediyorum..Bu konuda sizlerden anlayış bekliyorum arkadaşlar :KK66:

Kişinin meme dokusunun çapına görede protez yüksekliği tercih ediliyor tabi.Benimki yüksek profil evet,ultra yüksek isterdim tabi ama çapı daha dar olduğu için göğüs dokuma uygun değilmiş :) Öne çıkıntı fazla olursa o kadarda yakın olur göğüs,arasının açıklığı azalır göğüs birleşir :KK66:
İzlemeye alıyorum,görebilirsin :KK66:

Tesekkur ederim arzum. Vallahi aydinlandim.bakalım dr um ne diyecek

Ben kara kara dusunuyorum arzum77 sız anlattıkça kafam karışıyorda karışıyor vallahı maşallahınız var bu konularla alakalı.Yanı sıze ozelden gogusumle ılgılı resım atsam sızde bana amelıyat tarıhıme kadar fıkır versenız nasıl olur acaba?Bu protez cınslerı nasıl olacagı yuvarlak mı kavram kargasası yasar oldum.Gerçi Drum amelıyattan 10 gun önce gel goruşme yapacagız dedı ama ben bunları bılmedıgım için kuru kuruya he demek ıstemıyorum OFFFF AYDINLANMAK ISTIYORUM YARDIIIIIIMMMMMM

arzum77 bırde sız goguslerını dıkleştırmeden protez taktıdınız değil mi? Amelıyattan ne kadar zaman gectı ve sarkma falan olmadı değil mi?Yanı bılmıyorum kotu sonuç yasamış arkadaslar da var panık butonu gıbıyım

Amelıyatında 6 ay yada 1 sene sonra sarkma yasayanlar çok var yok protez neden oluyormuş ya protezsız dıkleştırme olanlar onlarınkı de sarkıyor anlamadım ben.Açıkcası korkup caymakta ıstemıyorum bu işten

arzum77 arzum77 cuma gunu hasan beyden randevu aldim. Hatirlarmisn bilmem yazmistim 2011 de berbat sonuclanan bi meme buyutme operasyonu gecirmistim. :KK42:Senin yazdiklarin etkisiyle hasan beyi cok arastrdim. Gercekten cok iyi gibi.. cuma gidip konusucam eger olumlu olursa haziranda 2. Ve insallah son amelyatimi olmak istiyorum..umarim senin gibi benim de cok guzel bir sona ermis ameliyat surecim olur :110:..

X