arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Wallahi, üye olduğumdan beri yeni bi şey var mı diye ( çocuklardan fırsat buldukça) yazılarınızı okuyorum. Benim hiç memem yok, herkes ölçü vermiş ama ben hiç ölçmedim benimkileri.Herkes birbirinin resmine bakıyor, değerlendirmelerde bulunuyor. Hoş, ben daha nasıl resim atılır nasıl bakılır onu da bilmiyorum ya neyse :)) Herkesin memesinin farklı olduğunu biliyorum, her protezin herkeste aynı durmayacağının da farkındayım. Ama bi fikir sahibi olmak istiyoruz herşeye rağmen. Benim boyum 175 cm, kilom 60. doktorun dediğine göğüs kafesim dar, bu yüzden meme uçları yanlara doğru.Damla, dual plan, koltukaltı kesisi dedi. CC ye ameliyatta karar vereceğini söyledi.(270 civarı olabilir dedi).Herşey bu kadar netken ben niye hala muallaktayım ??????? Kızlarrr, ne diyorsunuz????

Ark hiç tereddüt etme düşünme ameliyatını ol bende 1 75 boy 55 kilo memeler çok küçük artık herkesin seninkilerde çok küçükmüş demesinden bıktım eşimi zar zor ikna ettim bebek emzirdiğim için 1 sene beklemem gerekliymiş inş seneye rabbim kısmet ederse olucam

Herkese merhaba, ben de meme büyütme isteyenlerdenim.2 yıldır siteyi takip ediyordum, ama üye olmamıştım. Sizleri okuyup gaza gelince:KK49: ben de ameliyat olmaya karar verdim. Eşim hep karşı çıktı ama baktı ben gerçekten tahta memelerimle çok mutsuzum,'ameliyat ol istersen ' dedi. Ben de hiç vakit kaybetmeden forumda duyduğum isimlrden biriyle görüştüm(DR.Volkan Tayfur).Şahane bi adam.Görüşme çok olumlu geçti.Görüşmeden uçarak ayrıldım.Ama hergün karar değiştiriyorum.Bi gün ameliyat oliiim biraz kadına benziiim diyorum, bi gün yok yok olmiiim ya bişey olursa diyorum. Sizler de aynı gelgitleri yaşadınız mı?Sevgili ARZUM77, senin konun altında soruyorum çünkü en yoğun trafik bu sayfada :)) Bunu eşime de yansıtmıyorum vazgeçer diye:KK17:
Canım bende ameliyattan önce çok gelgitler yaşadım. Bende eşime sezdirmiyordum.. Ne yapıyorum ben,ya kötü olursa ya yapay olursa ya beğenmezsem bu halini ararsam diye korkuyordum. Ama amelşyat oldugum günden itibaren hep mutluydum :) Hiçbir zaman neden oldum keşke olmasaydım demedim. İnşallah sende bu kadar mutlu olacağın bir sonuç alırsın canım :KK66: Korkma,doktorunla herşeyi net bir şekilde konuş,beklentini anlat. :KK66:

Çok sağolun.çok mutlu oldum yanıtlamanıza.dediğim gibi,uzun boylu memesiz,oğlan çocuğu gibi bişeyim.2çocuğumu emzirdin çok şükür.eskiden 2kabartı halinde olan memelerim emzirdikten sonra hiç kalmadı.sadece uçları kaldı.bi de emzirince büyür dediler.yok vallahi yalan:KK66: düz bile değil iç bükey oldum:KK66:) eşim hep kızdı ameliyat fikrime.Çok şükür evet dedi sonunda.Aslında güzel ve alımlı bi bayanım.

Çok sağolun.çok mutlu oldum yanıtlamanıza.dediğim gibi,uzun boylu memesiz,oğlan çocuğu gibi bişeyim.2çocuğumu emzirdin çok şükür.eskiden 2kabartı halinde olan memelerim emzirdikten sonra hiç kalmadı.sadece uçları kaldı.bi de emzirince büyür dediler.yok vallahi yalan:KK66: düz bile değil iç bükey oldum:KK66:) eşim hep kızdı ameliyat fikrime.Çok şükür evet dedi sonunda.Aslında güzel ve alımlı bi bayanım.
Oohhh desene bu ameliyatla bir Afet olacaksın :KK66:

Kimse farketmez memelerimin olmadığını.Ama ben biliyorum, içimdeki süngerleri.(kardeşimin düğününde 2 destekli sünger giydim üst üste)Eşimin yanında giyinip soyunamam,utanırım.Hatta bi kere,"senin bu sütyenden bi kırlent çıkar" dedi.ikimiz de güldük tabi.daha neler dedik neler.ama benim içimdeki fırtınadan kim haberdar????Çok şükür, yaptırma izni çıktı.Wallahi doktora açıkça dedim...HAZIR OLUN KIZLAR...DÜRÜST OLDUM.Aynen şunları dedim:"hocam,ben özgüven için meme istemiyorum.zaten çok özgüvenliyim.kıyafetlerim güzel dursun diye de istemiyorum.evde yeteri kadar pamuk var.:)ben kocam dokunsun diye istiyorum."dedim.Dr koptu gülmekten.çok dürüstün dedi.dekolte giymeyen,sadece yazın tatilde askılılarla gezen biriyim,dedim.o yüzden müthiş bi çatal peşinde olmadığımı söyledim.sadece varlığını benim ve eşimin hissedeceği,doğal ama dolgun memeler istediğimi söyledim.o da dual plan,damla,natrella,koltukaltı kesisiyle önerdi.kocan iz de görmesin dedi.:KK66:koltuk altında hiç iz kalmadığını duymuştum zaten.Yani herşeyi net bi şekilde konuştuk.Mesleğimden dolayı yazın olabileceğim.yazın 2 çocukla nasıl olacak bilmiyorum.annem ve babam bakacaklar bana.1.gün ağrı olmaz,2. Ve 3.gün ağrın olur dedi.4.gün otomatik vites araba sürersin dedi. Inşallah bu kadar kolay olur.Yine de gelgitler yaşıyorum.siZleri okumasam kararımdan vazgeçerdim

Bu arada sana çok tşk etmek istiyorum.burada yaptığın iş harika bence.herkese yardımcı oluyorsun.zamanını ayırdığın için çoook tşklerrrr.

Oohhh desene bu ameliyatla bir Afet olacaksın :KK66:
Slm, arzum77 nasilsiniz? Fotograf yukledim bir bakin bakalim sizce bana nasil bir protez boyutu olur ameliyatima az kaldi. Ozel mesaj atacaktim olmadi simdiden tesekkurler mumkunse bende sizin fotograflarinizi gormek isterim gogus alti olcum 72 boy 157, 45 kiloyum minyonum simdiden tesekkurler

Kimse farketmez memelerimin olmadığını.Ama ben biliyorum, içimdeki süngerleri.(kardeşimin düğününde 2 destekli sünger giydim üst üste)Eşimin yanında giyinip soyunamam,utanırım.Hatta bi kere,"senin bu sütyenden bi kırlent çıkar" dedi.ikimiz de güldük tabi.daha neler dedik neler.ama benim içimdeki fırtınadan kim haberdar????Çok şükür, yaptırma izni çıktı.Wallahi doktora açıkça dedim...HAZIR OLUN KIZLAR...DÜRÜST OLDUM.Aynen şunları dedim:"hocam,ben özgüven için meme istemiyorum.zaten çok özgüvenliyim.kıyafetlerim güzel dursun diye de istemiyorum.evde yeteri kadar pamuk var.:)ben kocam dokunsun diye istiyorum."dedim.Dr koptu gülmekten.çok dürüstün dedi.dekolte giymeyen,sadece yazın tatilde askılılarla gezen biriyim,dedim.o yüzden müthiş bi çatal peşinde olmadığımı söyledim.sadece varlığını benim ve eşimin hissedeceği,doğal ama dolgun memeler istediğimi söyledim.o da dual plan,damla,natrella,koltukaltı kesisiyle önerdi.kocan iz de görmesin dedi.:KK66:koltuk altında hiç iz kalmadığını duymuştum zaten.Yani herşeyi net bi şekilde konuştuk.Mesleğimden dolayı yazın olabileceğim.yazın 2 çocukla nasıl olacak bilmiyorum.annem ve babam bakacaklar bana.1.gün ağrı olmaz,2. Ve 3.gün ağrın olur dedi.4.gün otomatik vites araba sürersin dedi. Inşallah bu kadar kolay olur.Yine de gelgitler yaşıyorum.siZleri okumasam kararımdan vazgeçerdim
Bende aynı senin gibiydim ve şu anda yaptırdığım için çok mutluyum.dışardan zaten kimse anlamıyor dolgulu sütyenler sağolsun.dekolte giymem.sadece kendim için oldum bu ameliyatı.

cnm bende 2 çocuk emzirdim seninle aynı duyguları yaşıyorum keşke diyorum şimdi milletin emzirince büyür laflarını dinlemeseymişim bekarken büyütseymişim diyorum mecburen beklemek zorundayım şimdide hem özgüvenin geri gelecek hem güzelliğine güzellik katacak omuzların dar mı genişmi yapılımısın yani bide dr konuş 270 cc büyüğü olursa daha ii olur boylu olduğun benin fikrim tabi sonuçta senin kararın önemli

mislina 25, canım, omuzlarım geniş değil, normal sayılır. Boyut konusunda haklısın, doktora doğal olsun dediğimde sen 175lik bi bayansın 150lik bi bayanın 'doğal 'ölçüsüyle seninki aynı olmaz dedi. Hmmmm, yani 270 üstü mü olmalı ?Ama benim hiç memem yok ki. Daha büyüğü çirkin mi durur ? Wallahi 270 veya 300 bilmiyorum ki görüntü nasıl olur? Hiç örnek görmedim ki!!!!Bana yaptığı göğüsleri gösterdi, hepsi mi muhteşem olur!!!! hepsi birbirinden güzeldi ve doğaldı. İnan hayatta estetik bunlar demezdim. Bu arada ofisinde en az 10 boy damla şeklinde (meme ucu çıkıntısı da olan) örnek vardı. Bana uygun olacakları, özel bi atletle denedik. Sanırım 270lerde olan en uygunuydu. Bi boy büyüğü kocaman durdu. Belki de gözüme öyle göründü.:KK16:Bi de doktor, vücuda göre büyük olan protezin ilerde kapsüler kontraktür riskini daha fazla taşıdığını söyledi.

Libracığım çok sağol canım. Senin göğüslerin de muhteşem olmuşlar.:nazar:Darısı başıma inşallah.Canım seninkiler kaç cc idi. Sanırım öncesinde senin de meme dokun çok yoktu????Yanlış mı hatırlıyorum:110:

Libracığım çok sağol canım. Senin göğüslerin de muhteşem olmuşlar.:nazar:Darısı başıma inşallah.Canım seninkiler kaç cc idi. Sanırım öncesinde senin de meme dokun çok yoktu????Yanlış mı hatırlıyorum:110:
Teşekkür ederim canım.şimdi kilo almış olsamda ben ameliyata girerken 52 kiloydum.boyum 162.doktorum vücuduna uygun,narin dursun dersen 300,biraz dolgunca dursun dersen 350 demişti.göğüs dokum çok çok azdı.eski vücut tipi bana benzeyen damla,yuvarlak takılmış,farklı boyutlarda pek çok örnek gösterdi.kendisi öneri getirdi,kararı bize bıraktı.325 mod plus yuvarlak takıldı bana.senin boyun çok uzunmuş ama kilon da çok az.çok ince olmalısın.atletle yapılan denemeler tam sonuç vermiyor diye duymuştum.bence yabancı sitelerde senin boy ve kilolarında yaptırmış kişilerdeki sonuçlara bakabilirsin.ben doktora gitmeden de epeyce incelemiştim.300 altı kesinlikle istemediğime karar vermiştim.bir fikir verir en azından.

Canım çoook sağol!!!amerikalı estetik cerrahların sitesindeki önce ve sonra resimlerine baktım sadece.onların da çoğu kohesiv kel değil,tuzlu sulu olanlardı.önerebileceğin yerler var mı???

Adres veya arama başlıkları önerirsen sevinirim.bi de arama yaparken şak diye ameliyat görüntüleri çıkıyo.onları görünce korkuyorum

X