arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Geçmiş olsun:) Bu konuyla bir alakam yok ama dikkatimi çekti.. Bir arkadaşa cevap veririken şöle demişsiniz ben vücudumla barışık bir insanım sadece doğum sonrası deforme olan göğüslerimden memnun değilim demişsiniz, bende aynı sizin gibi düşünüyorum :) Hani ilerde nasıl bi durumda olurum bilmiyorum ama düşündüğüm bir konuydu öle içimden geldi yazmak istedim.. Çok geçmiş olsun tekrar.. Sağlıklı mutlu günler dilerim:KK16:

Geçmiş olsun:) Bu konuyla bir alakam yok ama dikkatimi çekti.. Bir arkadaşa cevap veririken şöle demişsiniz ben vücudumla barışık bir insanım sadece doğum sonrası deforme olan göğüslerimden memnun değilim demişsiniz, bende aynı sizin gibi düşünüyorum :) Hani ilerde nasıl bi durumda olurum bilmiyorum ama düşündüğüm bir konuydu öle içimden geldi yazmak istedim.. Çok geçmiş olsun tekrar.. Sağlıklı mutlu günler dilerim:KK16:

Evet canım,o zamanda dedigim gibi vücudumla barışık bir insanım,iki dogum ve peşinden emzirmelerden dolayı gögüslerimin şekli bozuldu,çok kafaya takıyordum bu durumu.Sonra ameliyat oldum ve bu sorunuda ortadan kaldırdım böylelikle.Teşekkür ederim yorumun için,ben içimdeki düşüncelerimi ve yaşadıklarımı tüm çıplaklıgıyla ortaya döktüm bu foruma.Bu yüzden her insan kendinden birşeyler bulabiliyor yazılarımda.

Evet canım,o zamanda dedigim gibi vücudumla barışık bir insanım,iki dogum ve peşinden emzirmelerden dolayı gögüslerimin şekli bozuldu,çok kafaya takıyordum bu durumu.Sonra ameliyat oldum ve bu sorunuda ortadan kaldırdım böylelikle.Teşekkür ederim yorumun için,ben içimdeki düşüncelerimi ve yaşadıklarımı tüm çıplaklıgıyla ortaya döktüm bu foruma.Bu yüzden her insan kendinden birşeyler bulabiliyor yazılarımda.

doktorla görüşmende 3d çizim yaptırmış mıydın arzumcum.cc olarak nasıl karar verdin veya verdiniz doktorunla?

doktorla görüşmende 3d çizim yaptırmış mıydın arzumcum.cc olarak nasıl karar verdin veya verdiniz doktorunla?

Hayır canım,3 boyutlu görüntü yapmıyor Hasan bey.ben yabancı sitelerdeki ameliyat olmuş hastaların önceki ve sonraki resimlerine bakarak karar verdim bu boyuta.Doktorumda benim istegimi göz önünde bulundurarak ameliyatta denemiş ve vücudumda kaldırmış,güzel durmuş.Bu şekilde oldu yani.

Hayır canım,3 boyutlu görüntü yapmıyor Hasan bey.ben yabancı sitelerdeki ameliyat olmuş hastaların önceki ve sonraki resimlerine bakarak karar verdim bu boyuta.Doktorumda benim istegimi göz önünde bulundurarak ameliyatta denemiş ve vücudumda kaldırmış,güzel durmuş.Bu şekilde oldu yani.

anladım canım sağol :KK71:

İçim bir tuhaf oldu şu an :KK1: aklımdan geçirdim okurken hep sanırım o yüzden :KK37: göğüs ucu kesiliyor ardından :KK25: kasın zarı sıyrılıyor o küçücük yerden o zar nası kaldırılıpta minicik yerden zarın altına konup sonra o zar nasıl :44: dikiliyor meme ucundan arzum ca yaaa merak ettim sen bilirsin anlat bu konuyu :KK42: :26:

konunu başLığını göremediğim için arzumcuğumun konusundan yazmak istiyorum arzumun da izniyLe tabi!.miksim limitim yetersiz tatLım özeLden yazamıorum.düşündükLerine katıLıyorum da canım nasıL olucak?:KK61:

İçim bir tuhaf oldu şu an :KK1: aklımdan geçirdim okurken hep sanırım o yüzden :KK37: göğüs ucu kesiliyor ardından :KK25: kasın zarı sıyrılıyor o küçücük yerden o zar nası kaldırılıpta minicik yerden zarın altına konup sonra o zar nasıl :44: dikiliyor meme ucundan arzum ca yaaa merak ettim sen bilirsin anlat bu konuyu :KK42: :26:

:KK9::KK9: Evet düşününce biraz tuhaf oluyor dimi,ama oluyor işte.ben bu yöntemle ameliyat olmadan öncede birçok doktora mail attım ve bunun olup olamayacagı hakkında bilgi aldım canım.Bütün doktorlar hatta Barış Çakır bile meme ucundan kas zarı altına protezin yerleştirilebilecegini söyledi,fakat meme altından daha kolay oldugunu,kendisininde meme altından tercih ettigini söylemişti.Aslında dahada ugraştırıcı oluyor gerçektende düşününce,burada yine doktorumun başarısı öne çıkıyor.Eger yapmaya üşenseydi eminim bana kas üstü yada kas altı gibi bir teknigi teklif ederdi,ama benim vücuduma o yöntem uygun gördügü için uyguladı,ugraştı sagolsun,hemde iki defa.Ben doktoruma sormuştum nasıl olacak,nasıl yerleştireceksiniz oraya diye,meme ucu en esnek,genişleyebilen bir yermiş vücutta,yani ben demiştim 400cc yi sıgdırabilecekmisiniz oradan,eger sıgdıramadıgınız için daha küçük bir protez koymak zorunda kalıcaksanız meme altından yapın kesiyi diye,bana güven 400 degil daha büyük bir protezi bile sıgdırırım demişti.Tabi buradaki önemli noktada meme başımın yeterince geniş olmasıda var,meme ucumun kenar kahverengi kısmı çok elverişli bir büyüklükteymiş.Canım ne ameliyatlar var,doktorlar artık kesmeden küçük boruların içerisinden makası,bıçagı sokup ameliyat ediyorlar,kapalı teknikle.Bu onlar için çocuk oyuncagı bence.Ama tabi yine söylüyorum doktorumun tecrübesi konuşuyor burada.:KK19::KK19:

Son düzenleme:
Teşekkürederim Arzumcum bu beni ciddi anlamda aydınlattı çünkü cidden zormuş Bilgilendim sayende ve bende bir gün Doğurduktan sonra nasip se bu yöntemle tekrar dan yeniletmeyi arzu ederim kas zarı altından meme ucundan olmayı Allah kısmat ederse Bebeğim tekrar teşekkür ederiimmmmmm :KK70:

arzumun ben baktım ama inanılmaz bişey :KK53: iz yok
nasıl öyle görünüyor anlamış değilim hakkaten doktorunun ellerine sağlık çok iyi iş çıkarmış çok başarılı
ben en azından simetri olarak bozulur diye tahmin ediyordum hatta yazmıştım daha önce kesinlikler izlerin kaybolacağına inanmıyorum imkansız demiştim demekki görmeden konuşmamak lazımmış :78:
hala bakıyorum ve inanamıyorum valla fena halde meme ucu kesisine sıcak bakmaya başladım :KK6:

Evet gerçektende çok ama çok güzel bir duygu.Dün doktorumun muayenehanesinden dönerken asansörde 60 yaşlarında bir teyze ile beraber indik asansörden,baktı,siz ne ameliyatı oldunuz diye sordu bende meme büyütme ameliyatı oldum dedim,zaten bellide oluyor dedi:))-ben,dedi,60yaşındayım yüz gerdirme ameliyatı oldum Hasan beye,gençligimde çok istemiştim meme büyütme ameliyatı olmayı,ama o zamanlar kanser yapıyor diye bir söylenti çıkmıştı,cesaret edememiştim ama hep içimde kalmıştır,memesiz dolaşmak çok kötü,kadını gösteren organ meme,iyiki yaptırmışsın kızım,inan hiç pişman olmayacaksın,dedi.Bak dedi bu yaşta yüzümü gerdiriyorum,estetigin yaşı yok,çokta mutluyum dedi.Kadının yüzündeki o mutluluk,o gülümseme,bana böyle bakışını hiç unutamıyorum.Kızlar gerçekten söylüyorum,eger vücudunuzun neresi olursa olsun,begenmediginiz bir yer varsa,imkanınız varsa o sorunlardan kurtulun.Hayata bakış açınız degişiyor,şu özgüven yokmu,özgüven...inanılmaz bir mutluluk hormonun salgılıyor,geriside geliyor zaten..Kızlar hayallerinizi ertelemeyin,geriye baktıgınızda geçen günlere acıyorsunuz,keşke daha önceden yaptırsaydım diyorsunuz.Ben çok mutluyum,sizde mutlu olun yahuu..ne bekliyorsunuz..:KK64::KK64:

zaten bende yaptirmayi dusunuyordum ama hala bekliyorum iste(neyibekliyosam)yanliz bu mesajla acayip gaza geldim yahuuu ne bekliyorum ben.ilk firsatta hemen gidem doktora.bi baksin, bi konusalim ayoll:21::KK66:

Bende Şoklardayım sıfır iz Karamelim yaaa Vallaha bidaha sefere doğum olayını falan Allahın izni ile atlatayım hasn Fındağa Gelicem Göğüs ucundan olmaya Zaten Saba Tümerin Programındada izlemiştim Çok farklı bir hekim ehh gözümle görüncede farkı anladım Arzumun sıfır ameliyat izi maşallah diyorum hasan beyin eli dert görmesin ne diyim ki :nazar::nazar:

Teşekkürederim Arzumcum bu beni ciddi anlamda aydınlattı çünkü cidden zormuş Bilgilendim sayende ve bende bir gün Doğurduktan sonra nasip se bu yöntemle tekrar dan yeniletmeyi arzu ederim kas zarı altından meme ucundan olmayı Allah kısmat ederse Bebeğim tekrar teşekkür ederiimmmmmm :KK70:

Ne demek canım,merak ettigin başka şeyler olursa sor çekinme bebegim.:82:

arzumun ben baktım ama inanılmaz bişey :KK53: iz yok
nasıl öyle görünüyor anlamış değilim hakkaten doktorunun ellerine sağlık çok iyi iş çıkarmış çok başarılı
ben en azından simetri olarak bozulur diye tahmin ediyordum hatta yazmıştım daha önce kesinlikler izlerin kaybolacağına inanmıyorum imkansız demiştim demekki görmeden konuşmamak lazımmış :78:
hala bakıyorum ve inanamıyorum valla fena halde meme ucu kesisine sıcak bakmaya başladım :KK6:

Hehee.. tavsiye ederim arkadaşım,ameliyattan önce meme ucumun kesilecegini düşününce içim bir tuhaf oluyordu,ama alakası yokmuş benim düşüncelerimle.Doktorun onaylarsa neden olmasın canım :KK9:

adam cok basarılı bırı gercekten ..teyzem yurdısında ve cogu arkadası ona amelıyat oluyo yurdısından gelıpte.hasan beyın sekreterıde teyzemın arkadası ve memnun olmayan hastası yok dıye bahsetmısttı..
ben ıstanbulda yasasaydım ve cenk beyı tanımasaydım hasan bey yada nacı bey ıkısınden bırını dusunurdum..ıclerındede hangısı benı anlarsa ve benım beklentıme uyygun buyuk bır protez kullanacaksa onu tercıhh ederdım..

aaaahhhhaaahhh :97: şu doğum olaylarını falan atlatmak gerek nasipse artık ki bakıcaz durumlara :KK6: :KK49:

X