arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Forum İstanbulda Magıc Form mağazası yok fakat Boyner ve YKM mağazası var.Oradaki iç çamaşır bölümünde bu markayı bulabilirsin :KK34: Hatta şanslıysan indirimde bile bulabilirsin :KK52: Bayılıyorum ben Boynerin ve YKM nin iç çamaşır bölümüne.Hem satış elemanları bilinçli,bir sütyen denediğin zaman seni görmek istiyorlar.Gögsüne göre cuk oturacak birçok model ve bedeni getiriyorlar,hemde çeşit çok.İndirim bölümü oluyor her zaman belirli markaların,inan sana göre birşey bulabiliyorsun içlerinde..
Miss Claire markasınada şiddetle bakmanı öneririm :KK34:

Canm benim yarin yani an itibariyle bugun gidicem forum istanbula.ykm ve boynere cok girip cikarim ama ic camasiri bolumlerine hic bakmazdim.ama bugun bakip alicam.inss bakalim seninkiler gibi guzel bulabilecekmiyim?canimsin tesekkur ederim :))

Canm benim yarin yani an itibariyle bugun gidicem forum istanbula.ykm ve boynere cok girip cikarim ama ic camasiri bolumlerine hic bakmazdim.ama bugun bakip alicam.inss bakalim seninkiler gibi guzel bulabilecekmiyim?canimsin tesekkur ederim :))
Mutlaka bulursun yani bulmuştursun muhtemelen :KK34: İç çamaşırı için vazgeçilmez bir yer olacak artık oralar,bakmadan çıkmayacaksın artık bu mağazalardan :KK66:) Merakla bekliyoruz sonucu,hadi bakalım ...

Merhabalar, meme estetiği olan arkadaşlara bir sorum olycak. Her şey normale dönüp silikonlar iyice oturduktan sonra (sanırım 1 yıl) elle dokunuldugunda silikonu hissediyor musunuz??? Benim için gerçekten çok önemli kesinlikle hissedilmeme garantisi var mı? Ya da şöyle söyliyim silikonun hissedilmesi bi problem midir???

Merhabalar, meme estetiği olan arkadaşlara bir sorum olycak. Her şey normale dönüp silikonlar iyice oturduktan sonra (sanırım 1 yıl) elle dokunuldugunda silikonu hissediyor musunuz??? Benim için gerçekten çok önemli kesinlikle hissedilmeme garantisi var mı? Ya da şöyle söyliyim silikonun hissedilmesi bi problem midir???
Ameliyat olalı 3 sene oldu.Protezimi hissetmiyorum,eşimde hissetmiyorki bu korkuyu yaşayan kendisi idi.Protezi hissedersem asla dokunamam diyordu,kendisi şu halden gayet memnun yani :KK66:
Protez meme dokusu çok az olursa,ince derili olursan,yanlış yöntem ve protez şekli,büyüklüğü kullanılırsa hissedilebilir..Kimi için bu detay önemlidir,kimi için çokta önemli değildir.. :KK34: Bu sonuçta bir komplikasyondur.Bu ameliyatı olmayı düşünüyorsanız her türlü komplikasyona hazırlıklı olmanız gerek. Bunları bilmeniz bir sorun yaşadıpınızdada karalara bağlamamanız,her sorunun bir çözümü olduğunu bilip doktorunuz ile sorunların üstesinden gelecek kadar güçlü olmanız gerek :KK66:

Yaa Arzucugum, ben yine taktim bu aralar bu memislere, surekli resimlerine bakiyorum, baktikca imreniyorum ( masallah diyorum her bakisimda) cok istiyorum bunu ama o kadar kararsizim ki. Henuz evli degilim, cocugum yok, cocuk istiyorum ama cocugum olursa emzirmek isterim, sonra memisler yine foshhh sonecek. Sonra diyorumki, bosver o zaman yine yaptiririm diyorum ama o zamanda yine ayni acilari cekecegim, ooof ne yapacagimi bilmiyorum :KK43:(

Henuz birikim yapmadim, birde paralari bi araya toparlamam lazim (daha az tatil ve kiyafet alcam).

En cok korktugum komplikasyon olursa, emzirmek mumkun olmazsa..

En mantiklisi nedir, bana bi akil ver, evlilik henuz soz konusu degil, koca bulamadim..Sen meme anamizsin, bana bi yol goster.

Gecen Karazeytinin memislerine dokundum, o kadar dogal duruyorlardi ki, super yaa, hic hissetmedim silikonu. Bi akil ver bana canim..

Yaa Arzucugum, ben yine taktim bu aralar bu memislere, surekli resimlerine bakiyorum, baktikca imreniyorum ( masallah diyorum her bakisimda) cok istiyorum bunu ama o kadar kararsizim ki. Henuz evli degilim, cocugum yok, cocuk istiyorum ama cocugum olursa emzirmek isterim, sonra memisler yine foshhh sonecek. Sonra diyorumki, bosver o zaman yine yaptiririm diyorum ama o zamanda yine ayni acilari cekecegim, ooof ne yapacagimi bilmiyorum :KK43:(

Henuz birikim yapmadim, birde paralari bi araya toparlamam lazim (daha az tatil ve kiyafet alcam).

En cok korktugum komplikasyon olursa, emzirmek mumkun olmazsa..

En mantiklisi nedir, bana bi akil ver, evlilik henuz soz konusu degil, koca bulamadim..Sen meme anamizsin, bana bi yol goster.

Gecen Karazeytinin memislerine dokundum, o kadar dogal duruyorlardi ki, super yaa, hic hissetmedim silikonu. Bi akil ver bana canim..
Canım,yakın bir zamanda evlilik yada en önemlisi çocuk düşüncesi yoksa,göğüslerin seni mutsuz ediyorsa hiç bekleme yaptır derim :KK66: Memr büyütme ameliyatı emzirmeye engel değil.Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum biliyorsun.Üstelik sağ ğöğüs ucum taşındı.Buna rağmen doktorum bebek düşüncen olursa sıkıntı yaratmaz,süt kanallarına dokunmuyoruz rahatlıkla sorunsuz emzirebilirsin diyor doktorum ve garantisinide veriyor.. Benim kızım 3-4 ay emdi,sütümde olmadı zaten.Oğlum bir buçuk seneye kadar emdi.Ben ameliyatlarımı çocuk tan sonra oldum biliyorsun.İnan çocuğun rızkı ile ilğili süt konusu.Rızkı ne kadar ise o kadar süt oluyor ve emiyor..
Meme küçültme,toparlama ameliyatlarında fazla olan doku ve deri kesilip alınıyor.İşte bu durumda süt kanallarının bir bölümü de zarar görüyor.Ama meme büyütmede meme dokusu zarar görmüyor.Meme ucu kesisinde bile uca bağlı olan kanallar asla kesilmiyor,deri altından meme dokusu üstünden ilerleyip protez cebine ulaşılıyor..
Meme bambaşka birşey,ben olsam ertelemezdim bu mutluluğu. Keşke daha önce ameliyat olsaydım :KK31:
Iyi bir doktor,sana uygun teknik,protez ve ebatı ile sorunsuz ve mutlu bir sürece gidebilirsin :KK66: ilerisinde bebekten sonra deformasyon olursa eğer,seni rahatsız ederse protezi değiştirirsin.. Ikinci ameliyat ilki gibi zor olmuyor zaten.Ayrıca protez olan meme çok fazla deforme olmaz,meme içinde dolu olan bir protez var.O fıslamaz sonuçta :KK66:
Bence ciddi ciddi düşün ve karar ver :13:

Canimsin yaaa, cok sagol. Tamamdir, bugunden itibaren paraciklari biriktiriyorum. Kararimi 80 % verdim. Oooy ne guzel... Icim kipir kipir oldu, dusuncesi bile beni bu kadar mutlu ediyorsa, yaptirdigimda dusunemiyorum..

cok heycanlyım cok korkuyorum yıllardır ıstedgm sey olacak ama doktorum hakkında kotu yorumlar okudum burda ve uye olmaya krar verdm :KK43: doktrm DrB

Karar verildi, mayista insallah bende memislere kavuscam :KK16: simdi deli gibi doktor arastirmasindayim, ayyy ben cok mutluyum yaaaaaa. Mayisa kadar paralari biriktirmem lazim..

Karar verildi, mayista insallah bende memislere kavuscam :KK16: simdi deli gibi doktor arastirmasindayim, ayyy ben cok mutluyum yaaaaaa. Mayisa kadar paralari biriktirmem lazim..

:KK52::KK52:52:KK52:52: ne duyorsun süper.sevindim senin adına.desene hem mayıs da yine beraberiz.2 ayda formlarına kavuşur rahat rahat tatilde yaparsın.tam bomba olcan hayatım.bu kk yok mu bu kk hepimixin aklını alıyor:)) hayırlısı olsun sevgimm:KK16:

:KK52::KK52:52:KK52:52: ne duyorsun süper.sevindim senin adına.desene hem mayıs da yine beraberiz.2 ayda formlarına kavuşur rahat rahat tatilde yaparsın.tam bomba olcan hayatım.bu kk yok mu bu kk hepimixin aklını alıyor:)) hayırlısı olsun sevgimm:KK16:

Canim yaa, simdi deli gibi doktor arastiriyorum, hangi teknik hangi protez falan. Cok zormus bu yaa, yine burun icin doktor arastirdigim gunlere dondum :-) Yardimci ol Aylinim, kac zaman sonra yuzebilirim, ne zaman geciyor acilar, ucreti ne kadar.. Paralari bi araya toplamam lazim, kiyafet almiycam, tatil yapmiycam.

Whatsappe neden cevap yazmadin sen canikom?

Canim yaa, simdi deli gibi doktor arastiriyorum, hangi teknik hangi protez falan. Cok zormus bu yaa, yine burun icin doktor arastirdigim gunlere dondum :-) Yardimci ol Aylinim, kac zaman sonra yuzebilirim, ne zaman geciyor acilar, ucreti ne kadar.. Paralari bi araya toplamam lazim, kiyafet almiycam, tatil yapmiycam.

Whatsappe neden cevap yazmadin sen canikom?

:)) watsaptan görüşelim canım
Arzum da ben de sana yardımcı oluruz.karar vermişsin zaten.önemli olan bu.gerisi kolay.konuşalım:)

Ilk bu foruma geldigimde, burun estetigi icin arastirma yapiyordum sonra Arzumun topicini okumaya basladim `acaba bende birgun olurmuyum ki bu ameliyati ` diye dusunmeye basladim. Hep imrendim, ama cesaret edemedim. Sonunda dun kararimi verdim ve bugun ameliyat tarihimi aldim.
Randevu aldigimda o kadar buyuk bir sevinc ve heyecan sardi ki, bu gercekten anlatilmaz. Arzum, Allah senden razi olsun cunki en cok senin etkin oldu bu kararimda.

1 Nisan ameliyat tarihim, cok mutluyum kizlar. Dun gece uyuyamadim verdigim karardan dolayi, bugunde randevu aldim diye uyuyamam. Aklima geldikce icim kipir kipir.

Insallah hayirlisiyla atlatirim bu ameliyati..

Arzum sana binlerce kez tekrar tekrar tesekkur ediyorum, bu mutlulugu bana yasattigin icin, bana yol gosterdigin icin, Hasan beyin asistaniyla gorusup beni bilgilendirdigin icin.. Kocaman opuyorum seni, insallah geldigimde gercek yanaklarindan operim :KK19: :KK16:

Ilk bu foruma geldigimde, burun estetigi icin arastirma yapiyordum sonra Arzumun topicini okumaya basladim `acaba bende birgun olurmuyum ki bu ameliyati ` diye dusunmeye basladim. Hep imrendim, ama cesaret edemedim. Sonunda dun kararimi verdim ve bugun ameliyat tarihimi aldim.
Randevu aldigimda o kadar buyuk bir sevinc ve heyecan sardi ki, bu gercekten anlatilmaz. Arzum, Allah senden razi olsun cunki en cok senin etkin oldu bu kararimda.

1 Nisan ameliyat tarihim, cok mutluyum kizlar. Dun gece uyuyamadim verdigim karardan dolayi, bugunde randevu aldim diye uyuyamam. Aklima geldikce icim kipir kipir.

Insallah hayirlisiyla atlatirim bu ameliyati..

Arzum sana binlerce kez tekrar tekrar tesekkur ediyorum, bu mutlulugu bana yasattigin icin, bana yol gosterdigin icin, Hasan beyin asistaniyla gorusup beni bilgilendirdigin icin.. Kocaman opuyorum seni, insallah geldigimde gercek yanaklarindan operim :KK19: :KK16:
Herşey nasip kısmet inanki... Bu forumda farklı konularda aktif olmamıza rağmen güzel,seviyeli bir arkadaşlık kurmamız çok güzel zaten.Bu kararında sana yardımcı olabildiğime çok sevindim.Senin sevincini ve mutlulugunu anlayabiliyor ve paylaşabiliyorum :KK19: Umarım ameliyattan sonrada bu kadar mutlu olursun ve hayal ettiğin,başarılı,sorunsuz bir süreç geçirirsin arkadaşım :KK54: Önemli olan o..
Karazeytinimle ameliyat olduğun gün hastaneye ziyaretine gelecegiz inşallah zaten :KK34:Bende kocaman öpüyorum seni :KK54:

merhaba bir şey sormak istiyorum ben haziran ayında ameliyat olucam. doktorum sertlik olarak 3.yü seçti. bu en sert olanıymış sanırım. bu göğsümünde sert olacağı anlamına mı geliyor ? ya da yumuşama süresi mi uzayacak ? kontrolüme daha var da yardımcı olursanız sevinirim :KK17:

devlet hastanesınde amelıyat olan var mı acaba bende ıstıorum ama ozellerde cok pahalı devlet hastanelerı ne kadara yapıor yardım edermısınızzzz

arzum merhaba.. uzun zamandır silikon düşünüyorum ama topiğini bugün okumaya başladım. burada bu konuda en bilinçli arkadaşımız sensin sanırım..

ben ankara hacettepe hastanesinde Haldun beyle görüşmeyi düşünüyorum. ama açıkçası biraz cesaretsizim.en büyük endişelerimden biri başarısız sonuç almak, belki bi kaç defa operasyon geçirmek zorunda kalmak ya da yapay görüntü, protezin hissedilmesi vb. tecrübelerine güvenerek beni cesaretlendirmeni rica ediyorum senden.

merhaba bir şey sormak istiyorum ben haziran ayında ameliyat olucam. doktorum sertlik olarak 3.yü seçti. bu en sert olanıymış sanırım. bu göğsümünde sert olacağı anlamına mı geliyor ? ya da yumuşama süresi mi uzayacak ? kontrolüme daha var da yardımcı olursanız sevinirim :KK17:
Protezin sertlik derecesi gögsün yapısına,durumuna göre tercih ediliyor tabiki.Proteziniz damla protezmi? Damla protezşerin hepsi 3. seviye yani en sert olanı.Yuvarlak protezlerde 3 seviye var.Fakat forumdada gördüğüm kadarı ile hep 1. seviyedeki protez tercih ediliyor.Size neden 3. seviye tercih edilmiş acaba :44: Bunu doktorunuza sorsaydınız keşke..
Tabiki,sert bir protezin sonucuda sert olur.İlk ameliyattans onraki sertlik gibi kalmaz asla,zamanla yumuşar fakat sonuç nasıl olur inanın fikrim yok.Forumda bu sertlikte silikon taktıran arkadaşlarımız olsaydı size net cevap verebilirdi..
Doktorunuzu arayıp bir sorun bence..

X