Canım,arkadaş listemde ameliyat olmuş,fotoğraf paylaşmış yada gerçekten artık araştırmalara,doktor görüşmelerine başlamış,yakında ameliyat olacak arkadaşları tutuyorum.Özel fotoğraflar paylaşıyoruz albümlerimizde.Sen ameliyat olmak istediğini yani düşündügünü yazmıştın.Fikir vermek amaçlı ekledim seni ve fotoğraflarımı gördün.Hergün fotoğraflara bakmak sana birşey kazandırmazki..
Ben üç seneden daha fazla bu foruma üyeyim.Albüm paylaştığımı okuyan birçok kişi sırf fotoları görmek için arkadaşlık gönderiyor.Bunların içinde erkek üyelerde çıktı inan.Ameliyat olmayı isteyipye yorum yapanlar,oysa ameliyat olmayacaklar,fotolara bakıp kırıcı yorumlar yapanlar,bakıp hiç yorum bile yapmayanlar hatta teşekkür etmeyenler...Neler nelerle karşılaştık biz.Güvenlik açısından ben ve birçok arkadaşımızda aynısını yapıyor.Senden olumsuz birşey gördüğüm içinde değil ama bakmak istedin,kırmadım ekledim ve baktın..Yine soruların olur yardım istersen elimden geldigince cevaplarım tabiki..Ameliyat olupta sende fotoğraf eklersen bende yine seni eklerim.. Ama bu aşamada sadece seni değil,herkesi tutmam gerek listemde,olmaz..
Anlayışla karşılayacagını umuyorum.Sevgiler