:)) Bahsettiginiz doktor büyük ihtimalle Tuğrul beydir
Meme yağ dokusundan oluşur.Meme dokusu hiç olmayan hastalara yapay bir görüntü vermemesi için ve protezi en iyi şekilde saklaması için kas altı yöntemi tercih edilir.Yoksa top gibi olan görüntüler ve göğüs ellendiğinde protezi hissetme durumu olabilir doğal olarak.Çünkü protezin üzerini saracak hiçbirşey olmaz,ince bir deriden başka.
Bilmem hiç izledinizmi,kas geliştici spor yapan bayanlar yada erkekler güçlü göğüs kasları sayesinde kollarıya yaptıkları hafif bir baskı ve hareket nedeni ile göğüs kaslarını hareket ettirebiliyorlar
Ama protezleri yok,nasıl hareket ettirebiliyorlar
)
Ben kas zarı altı yöntemi le ameliyat oldum,bana göre kas üstü yöntemden bir farkı yok..Uzun süre spor ile uğraştım,kaslarım kuvvetli ve güçlüdür..Bende bazı hareketlerle üst göğüs kısmını hareket ettirebiliyorum
Durup dururken oynayan bir durum yok sonuçta..
Evet,kas altı yönteminde göğüs dokusu sınırları kadar altındaki kas altta kesilir,protez için cep açılır.Fakat daha sonra alttan o kas dikilmez.O yüzden kas altı yöntemi le dual plan aslında aynı yöntemdir denilir
Alta kısımda protezin bir kısmı kasın üzerinde kalabilir.Yani dikilme durumu yok.Fotoğraf ile kas altı ve kas üstü protezin yerleşim şeklini gösteriyim size..
Eki Görüntüle 801147 Eki Görüntüle 801148 Protezi saklayup öretecek kadar meme dokunuz var ise kas altı yönteminin tercih edilmesi yanlış olur zaten.Ama yeterli meme odkunuz yok ise kas üstünde farklı komplikasyonlar ile karşılaşabilirsiniz.Sizin için en iyisini anlayabilmek için her yöntemi uygulayabilien birkaç dokr ile görüşmenizi ve öyle karar vermenizi tavsiye ederim.Eğer tüm görüştüğünüz doktorlar size kas üstü yöntemini önerirse zaten içiniz rahat ve güvenerek doktorunuza ameliyat olabilirsiniz..Bu benim size ufak bir tavsiyem sadece
Unutmayın,en son bize gereken meme dikeleştirme,toparlama ameliyatında bile protez takviyesi yapılması gerekirse uygulanacak yöntem KAS ALTI olacaktır.Çünkü bu yöntem komplikasyonları en az olan yöntemdir
Yabancı sitelerdeki ameliyat olan kişilerin öncesi sonrası fotoğrafları olan sitelerde hastaların ameliyat bilgilerine bakarsanız %80 hastaya kas altı yönteminin uygulandığını görürsünüz zaten..Eğer bu kadar riskli ve güvenilir olmayan bir yöntem olsaydı bu yöntem ortadan kalkar,hiçbir doktor bu yöntemi hastasına uygulamazdı sanırım,öyle değilmi?