arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzumcum benim tek korkum küçük olması sonucta 1 kere göze alıp ameliyat oluyoruz boy 1.65 kilo 46 ama 51-52 kilodan düştüm ve tekrar kilo almak istiyorum hani şimdiki kiloma göre vücuduma göre küçük takmasından korkarım yada istediğim kiloyu alıp olucam inş ameliyatı kas altı olunca bu cc ler bana küçük gibi geldi 300-325 bence daha iyi durur gibi keşke ameliyat sırasında görme imkanımız olsa maalesef baygın oluyoruz:) birde arzumcum Hasan bey benim hiç ölçülerimi almadı direk şöyle bi baktı bunu yapıcaz 250-300 arası dedi kas altı dokumun olup olmadığını nerden anladı :) Ama sunu söyliyim Hasan bey bana güven verdi gibi benim biraz korkum var ve pek bilgim yok hepsi bu ama bir kaç doktorla daha görüşmeyi düşünüyorum inş Hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
Tekrardan geçmiş olsun canım..Güzel bir ameliyat macerasını daha okumuş olduk :KK34: Umarım çok güzel bir burun sonucun olur,memişlerin gibi :KK34: Bu arada memişleri yakmışsın :)) Geçmiş olsun,dikkat et lütfen onlara :KK34: Burun sonucunu büyük bir merakla bekliyorum :KK19:

Tekrardan sağol tatlım.umarım ööle olur :)) canım ya bişey sormak istiorum.şimdi salı günü benim sargı açılıcak onun yerine yarabandı gibi bişey yapışıcak .ya ben o gece banyo yapabilirmiyim artık kafa mafa dahil yanii ?

hosbulduk hatun,valla ne desen haklisin giremiyorum:KK17: cok yogunum is,okul evdekilerde ben den sikayetci.:KK52: nasrettin hocanin fikrasini duymussundur bigun hocaya hoca senin karin cok geziyor diyorlar, hocada yok yaw okadar gezse herhalde bizede ugrardi benimkide o hesap:KK52::KK51:

memislere gelince oy oy sorma mesut mutlu yasayip gidiyoruz.:KK8:okadar guzellestiler ki estetik demeye bin sahit ister:zate anlayanda olmadi:KK52:9:tek pismanligim neden bu kadar cok bekledigim ah kafam ah :KK47:
ya sen buranin iyilik melegisin ne zaman gelsem buralardasin, olmayi dusunen arkadaslara yardimci olman vallahi taktire sayan.

seni seviyorum canim arkadasim:KK16::KK16: kendine iyi bak.merak etme kuzum arada hortlayiveririm:KK34:

:)) Ehehehehh.... Yavrum,ihmal etme işte.Bilemem artık ne yaparsın,nasıl yaparsın ama olmuyor yani :KK34: Senin memişler hep doğaldı zaten Maşallah:nazar: Baştan o izlenimi vermişti zaten,eminim çok daha güzelleşmişlerdir tabi..İlk fırsatta yeni hallerinin fotolarını istiyoruz o halde :KK19: Bende bazen diyorum,neden beklemişim,o sıkıntıları yaşamışım diye eme herşeyin bir vakti zamanı var işte.Nasip o güneymiş,bunada şükürler olsun :KK34: Evet,buralarda olmaya çalışıyorum..Netin başına geçince foroumada bakıyorum vakit oldukça..Bende seni çok seviyorum canım arkadaşım :KK16: kendine çok iyi bak,görüşürüz :KK54:

arzumcum benim tek korkum küçük olması sonucta 1 kere göze alıp ameliyat oluyoruz boy 1.65 kilo 46 ama 51-52 kilodan düştüm ve tekrar kilo almak istiyorum hani şimdiki kiloma göre vücuduma göre küçük takmasından korkarım yada istediğim kiloyu alıp olucam inş ameliyatı kas altı olunca bu cc ler bana küçük gibi geldi 300-325 bence daha iyi durur gibi keşke ameliyat sırasında görme imkanımız olsa maalesef baygın oluyoruz:) birde arzumcum Hasan bey benim hiç ölçülerimi almadı direk şöyle bi baktı bunu yapıcaz 250-300 arası dedi kas altı dokumun olup olmadığını nerden anladı :) Ama sunu söyliyim Hasan bey bana güven verdi gibi benim biraz korkum var ve pek bilgim yok hepsi bu ama bir kaç doktorla daha görüşmeyi düşünüyorum inş Hayırlısı olsun...

Bu korkunu,endişeni doktoruna söylerisin tabi ama maksimum yapılacak bir büyüklük vardır zaten.Bunu aşarsa doğal bir görüntüden çıkar ve iki tane top koymuş gibi gergin,itici bir görüntü ortaya çıkar.Hiç doğum yapmamış,gögüsleri büyümemiş küçük,gergin bir derinin altına alamayacağı bir büyüklükte protez koyulamaz sonuçta..Kilo almak istiyorsan zaten istediğin kiloya ulaşınca ameliyat ol,o zaman doktorun tekrar bir değerlendirme yapacaktır zaten.Şimdiki durumuna göre tahmini cc büyüklüğü söylemiştir sonuçta,ne kadar kilo alıp vücut hatlarının değişeceğini tahmin edemez sonuçta :KK34: Ölçü alınmıyor zaten,bendende alınmamıştı.Bakıyor ve senin omuz genişliğine,bel inceliğine,kalça genişliğine,gögüs genişliğine,olan meme dokuna bakarak tahmini cc boyutu söylüyor.Herşey ameliyat esnasında belli oluyor sonuçta.Hasan bey büyük protez kullanmaktan çekinen bir doktor değil sonuçta,olabişlecek yakışacak cc yi zaten tercih edecektir.Ama dediğim gibi olacak bir boyutun sınırı var sonuçta.Doktorlar bu ameliyatı sürekli yaptıkları için az çok hastaya ne olabileceğini anlayabiliyorlar :KK34: İçine sinmediyse başka doktorlarlada görüş,bakalım onlar kaç cc önerecek.Zaten bir doktorun demesine göre hareket edip karar verme sakın.Acabaların olmasın sakın aklında.Birkaç doktor ilede görüş,olabilecek büyüklük cc boyutu v.s. hangisi içine sinip tamam dediğin zaman karar verip ameliyat olursun zaten..

Tekrardan sağol tatlım.umarım ööle olur :)) canım ya bişey sormak istiorum.şimdi salı günü benim sargı açılıcak onun yerine yarabandı gibi bişey yapışıcak .ya ben o gece banyo yapabilirmiyim artık kafa mafa dahil yanii ?

Takılan o bant zaten suya dayanıklı bir bant oluyor,bence yapabilirsin :KK34: Önemli olan o alçının çıkması..Hasan bey zaten o gün seni bu konuda bilgilendirecektir :KK34: Öncesi sonrası fotoğrafları bekliyoruz :KK34:

selam kızlar ağustos ayı içerisinde meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum... ameliyat olan hanımlardan doktor tavsiyesi alabilir miyim?

dual plan tekniği ile ameliyat olan var mı?

lütfen yardım

:KK3:

Bu korkunu,endişeni doktoruna söylerisin tabi ama maksimum yapılacak bir büyüklük vardır zaten.Bunu aşarsa doğal bir görüntüden çıkar ve iki tane top koymuş gibi gergin,itici bir görüntü ortaya çıkar.Hiç doğum yapmamış,gögüsleri büyümemiş küçük,gergin bir derinin altına alamayacağı bir büyüklükte protez koyulamaz sonuçta..Kilo almak istiyorsan zaten istediğin kiloya ulaşınca ameliyat ol,o zaman doktorun tekrar bir değerlendirme yapacaktır zaten.Şimdiki durumuna göre tahmini cc büyüklüğü söylemiştir sonuçta,ne kadar kilo alıp vücut hatlarının değişeceğini tahmin edemez sonuçta :KK34: Ölçü alınmıyor zaten,bendende alınmamıştı.Bakıyor ve senin omuz genişliğine,bel inceliğine,kalça genişliğine,gögüs genişliğine,olan meme dokuna bakarak tahmini cc boyutu söylüyor.Herşey ameliyat esnasında belli oluyor sonuçta.Hasan bey büyük protez kullanmaktan çekinen bir doktor değil sonuçta,olabişlecek yakışacak cc yi zaten tercih edecektir.Ama dediğim gibi olacak bir boyutun sınırı var sonuçta.Doktorlar bu ameliyatı sürekli yaptıkları için az çok hastaya ne olabileceğini anlayabiliyorlar :KK34: İçine sinmediyse başka doktorlarlada görüş,bakalım onlar kaç cc önerecek.Zaten bir doktorun demesine göre hareket edip karar verme sakın.Acabaların olmasın sakın aklında.Birkaç doktor ilede görüş,olabilecek büyüklük cc boyutu v.s. hangisi içine sinip tamam dediğin zaman karar verip ameliyat olursun zaten..

Çok teşekkür ederim canım :KK66: dediğin gibi istediğim kiloya gelince bi kaç doktorla daha görüşücem ama Hasan Bey bana sıcak geldi zaten diğer doktorlarlada görüşünce hangi doktora olucağımı kesinleştiririm son bir soru daha sorucam arzumcum izninle çok soru sordum biliyorum bana kas altı önerdiya Hasan bey yeni bişey daha duydum dual plan dedikleri nedir acaba kas altıyla dual plan arasında ne gibi fark var herkes bu ikisi arasında kalmıs ama tekrar diyorum bizim secimimiz değil doktorun secimi herzaman önemli sonucta onlar işin ehli:)

çok teşekkür ederim :KK43: ben yaşımdan dolayı biraz çekindim büyük olmasından korktum doktora bastıra bastıra doğal dedim ama içim başka diyormuş demek ki. tam bir iki fındık. aralarından otobüs geçen iki fındık! anneme babama kıyamıyorum o kadar sıkıntı çektik hele benim zavallı babam olaya hiç bir anlam veremeden utana sıkıla her adımda yanımdaydı hala öyle, baba sen bu kadar gerildin utandın da bunlar ufak oldu yav büyütecem de diyemiyorum haliyle. ikisine de kıyamıyorum. belki ilerde alışırım.senin boyun kilon kaçtı dagciceği? arzum ablam gizist ve sen tek derdimi anlatabileceğim insanlarsınız kimseye gık edemiyorum. gözüm mü aç benim ben anlamadım ki bana mı öyle geliyor...karşılaştırabileceğim yeni olmuş bir örnek de yok senin albümünde resim varsa seni arkadaş olarak eklememde bi sakınca olur mu o kadar panik ve mutsuzum ki kendimi rahatlatacak done arıyorum bir umut...

bir de bir şey daha danışacağım ev işelrine yardım etmeye ve kendiniz yıkanabilmeye ne zaman başladınız. anneme çok üzülüyorum hem bana bakıyor hem eve hem çalışıyor. ben de oturuyorum kenarda içim gidiyor. 4 gündür yıkanamadım da saçlarım kokacak artık ama kendi kendime de kafayı yıkamaya çekiniyorum siz ne zaman yıkandınız ne zaman rahat rahat banyo yaptınız nasıl hallettiniz kişisel bakım işlerini?

canım aklım almadı nasıl fındık olur..sen en iyisi fotoğraf çek te anlayalım sorun sende mi doktorda mı...ev işlerini yapma konusunda da aceleci davranma. sen iyileşmene bak. bunlar geçici günler. iyileşince seni oturtucam ben yapıcam işleri de annene. baban da çok anlayışlıymış bu konuda ne güzel. ailen destek olmuş sana. ben ev işlerine ufak ufak başladım. 1 ayım dolduğu için o da. bana kalsa yatacam daha da bikaç haftaya düğün var mecbur ayaklanmam lazım. iyileşme süreci herkeste farklıdır. sen en yavaş örnek olark beni baz al en iyisi:)

arkadaşlar ben 1 aylık kontrole gittim. lazerle dikişlerimi yaktılar. iz kalmasın diyeymiş. krem srüyorum arada..ben forumda böyle bişeye hç denk gelmediğim için şaşırdım afalladım başta. ama sonucu görücez artık.bakalım iz kalmaycak mı cidden

selam kızlar ağustos ayı içerisinde meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum... ameliyat olan hanımlardan doktor tavsiyesi alabilir miyim?

dual plan tekniği ile ameliyat olan var mı?

lütfen yardım

:KK3:

Verecegim linkte forumda meme büyütme ameliyatı olan kişilerin doktor isimleri ve ameliyat bilgileri bulunmakta..http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/503052-ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-bilgileri.html
Göz atarsan eminim istedigin bilgilere ulaşacaksın :KK34: Herkes memnun kaldıgı kendi doktorunu tavsiye edecektir sonuçta,bu şekilde tavsiye alman çokta mantıklı olmaz.Sana yakın olan,gidip görüşebilecegin doktorların listesini çıkar ve yüzyüze görüşmeye git derim :KK34: Birde yöntemlere takılma,iyi yöntem yoktur,olsaydı tüm doktolar hep aynı yöntemi uygulardı..Kişiye uygun olan yöntem vardır,unutma :KK34:

Çok teşekkür ederim canım :KK66: dediğin gibi istediğim kiloya gelince bi kaç doktorla daha görüşücem ama Hasan Bey bana sıcak geldi zaten diğer doktorlarlada görüşünce hangi doktora olucağımı kesinleştiririm son bir soru daha sorucam arzumcum izninle çok soru sordum biliyorum bana kas altı önerdiya Hasan bey yeni bişey daha duydum dual plan dedikleri nedir acaba kas altıyla dual plan arasında ne gibi fark var herkes bu ikisi arasında kalmıs ama tekrar diyorum bizim secimimiz değil doktorun secimi herzaman önemli sonucta onlar işin ehli:)

Rica ederim canım,bilgim dahilinde cevap vermeye yardımcı olmaya çalışıyorum zaten :KK34: Dual plan ile kas altı yöntemi aslında aynı olan bir yöntem.Birçok doktor aynı fikirde.Sonuçta kas altındada protez tamamen kasın altına koyulmuyor,koyulamaz zaten.Ayrıca protez koyulduktan sonra alt kısım dikilmiyor,yani alt kısımda bir miktar kasın üzerinde kalıyor :KK34: Dual planda protezin üst kısmı kasın altında alt kısmıda kasın üzerinde oluyor deniliyor.Fark bu :KK34: Ama unutma iyi yöntem yoktur,kişiye uygun olan yöntem vardır.Bize en iyi olacak,sorun yaşamayacagımız olan yöntemide sadece doktorlarımız belirler ve bilir ..

arkadaşlar ben 1 aylık kontrole gittim. lazerle dikişlerimi yaktılar. iz kalmasın diyeymiş. krem srüyorum arada..ben forumda böyle bişeye hç denk gelmediğim için şaşırdım afalladım başta. ama sonucu görücez artık.bakalım iz kalmaycak mı cidden

Lazer ile dikiş izini silikleştirme işlemini genelde ameliyattan bir sene sonra yapıyorlar..Tabi dikiş izi iyileşmesi iyi gitmezse,izler silikleşmezse yapılıyor..Bir ay sonra bu işlemin yapıldıgını ilk kez duyuyorum :44: Vardır bir bildikleri,bakalım süreç nasıl ilerleyecek :KK34:

Lazer ile dikiş izini silikleştirme işlemini genelde ameliyattan bir sene sonra yapıyorlar..Tabi dikiş izi iyileşmesi iyi gitmezse,izler silikleşmezse yapılıyor..Bir ay sonra bu işlemin yapıldıgını ilk kez duyuyorum :44: Vardır bir bildikleri,bakalım süreç nasıl ilerleyecek :KK34:

canım ciddi misin...iki gündür ağrıyor dikiş yerleri, baktım bugün bayağı yanık gibi duruyo... ama vesvese yapmamaya çalışıyorum. geçer geçer:)

Uzuuuun araştırmalarım sonucu Dr. Ufuk bilkay da karar kıldım ve bugun randevu aldım... görüştük anlastık hayirlisiyla 14 Ağustos'ta bende büyük memişlere kavuşuyorum :) :KK52:
İşinde gercekten profesyonel birisi. Bakalım ins ameliyatımda guzel gecer

Son düzenleme:
Ameliyattan bu yana 25 gün oldu yaklaşık. Sizce artık denize girsem bir sakıncası olurmu ki? Bu sıcaktada serinlemeden insan nasıl dayanır yaaaaa:KK43:

Canim uzun zamandir Foruma katilamiyorum okudugum gördügüm kadariyla iyisin cok sükür... Benim sana özelden yazma imkanim varmi canim E-Mail filan buradan 50 mesaj dolmadan olmuyor denedim... sen bana özelden lütfen sana ulasabilecegim bi email adresi yazarsan cok sevinirim... simdiden cok sagol canim öpüyorum... bilgine emegine saglik okadar yardimseversinki gercekten Allah razi olsun senden canim...

Ben çok araştırdım gitmediğim hastane ve gitmediğim doktor kalmadı

meme protezleri içindede en iyisi NAGOR markası olduğunu öğrendim .

NAGOR marka taktırdım çok memnunum çok naturel ve yumuşaklığı ideal tavsiye ederim .

Taktıranlar Başta ben olmak üzere çok memnunum taktırcak olan arkadaşlara tavsiye edebilirim . :KK34:

Ameliyattan bu yana 25 gün oldu yaklaşık. Sizce artık denize girsem bir sakıncası olurmu ki? Bu sıcaktada serinlemeden insan nasıl dayanır yaaaaa:KK43:

Bu ameliyatı olduktan sonra,bir sene içerisinde denize girilmesinde bir sakınca yok.Ancak ameliyat izleri üzerinde olumsuz etkisi olabilir.Solaryum veya güneş ışınları ameliyat izlerini kalıcı olarak koyulaştıracağı için, bir yıl süreyle güneşten ve solaryumdan kaçınılmalıdır. Kaçınılamadığı durumlarda yüksek faktörlü güneş koruyucu kremlerle yaralar korunmalıdır. :KK34:

X