- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
canım yaa cok ılgınc bı gundu o gun zaten. ben marmarısteydım sınavdan sonra kactım 5 gun sonra yuksekk lısanas basvurusua gıttım tekırdaga ve dondugumdede bı arkadasla gorusecektık ızmırde ektı benı, bende alsancaktaydım dedım gelmısken bı ugrayayım..
haber vermeden gıttım cat kapı ve neşede soyledı az once senden konusuyoduk cenk beyle naptı sınavlarını falan dıye merak ettık dedı. sonra hastası vardı o gıtttı bıraz muhabbet ettık ve ben sordum 5 gun once falan bı arkadas vardı forumdan 400 cc kullanmmıssınız nasıl sımdı nasıl gectı amelıyatı dıye.. tabı ben nete gıremedım. net olmadıgı ıcın merakta ettım naptı nasıl oldu dıye , telıde yok. tam bu konusmadan 10 dakıka sonra pistachos geldı.. tahmın ettmıstım aslında bu aralarda kontrollere gelır dıye ve iste o annnn.
nese soyledı pistachos en son amelıyat olan hastamız dıye. ama cok sasırdım. ıyıde oldu.. zaten 10 da gıttım 3 te cıktım :)
cok guzel bı ortam vardı ve ısın ılgıncı pistachos aynı gun amelıyat oldugu kızlada karsılastı :) guzel bı gundu ama ben kendı adıma
boyle mutlu olan arkadasları gorunce cok sevınıyorum..
arzummmm artık bızde yuzyuze tanısalım be guzelım yakın olsa cık gel derdım 29 unda
Çok güzel bir karşılaşma olmuş.. İnşallah bizde birgün biryelerde buluşup, tanışır ve yüzyüze gelip sohbet etme imkanı buluruz canımcıgım Dünya küçük