arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzum hep destek tam destek:)
benim en merak ettiğim şey şu aslında..ben südyenle uyuyamıyorum nefesim kesiliyor.boğuluyorum sanki..kalbim sıkışıyor. silikonlar gerginlik yarattığında çıkarıp atamayacağıma göre napıcam kara kara onu düşünüyorum..ameliyatlılar kervanında benim gibi sıkıntılı hasta varsa yazsın lütfen

Teşekkür ederim.. İnşallah hayal ettigin gögüslere ulaşırsın canım Boşalan gögüsler çok güzel doluyor merak etme,yeterki dolduracak büyüklükte protez kullanılsın ve en önemliside protez tipin doğru olsun

Sütyenlerle uyumak zaten gögüslere zarar veriyor.Bu ameliyattan sonra en güzel şeyde sütyensiz gezebilmek ve yatabilmek.O dolgulu sütyenlere bağlı bir hayat gidiyor yerine özgür free bir hayat geliyor
Silikonların yarattıgı gerginlik hissi geçici zaten,zamanla o gerginlik gidiyor ve rahatlıyorsun.Ciddi bir sıkıntı yaşamadım ben şahsen.Sende yaşamazsın bana kalırsa

Arzum arkadasin dedigi sanirim ilk aylar.yani ben oyle anladim. Bu arada yeri gelmisken aklima takilan bisoru sorayim sana..ben ameliyattan sonra ucgen balensiz sutyen aldim.sporcu sutyeninin yanisira bahsettigim sutyenide kullaniyorum.sikinti veriyor tabi ama her kiyafetimin altina sporcu sutyenini kullanamiyorum.yalniz baska sutyenler gogus sekline zarar verirmi acaba?? Yoksa bu 3 4 aylik surecte sadece sporcu sutyenimi kullanmak gerekiyor??

Ameliyatla ilgisi yok sütyenli uyumanın.Yani normalde sütyen ile uyumak zararlı.Benim kızımda sütyenini çıkartmıyor yatarken kızıyorum çok..Nasıl alışılırsa öyle gidiyor işte..
Ameliyattan sonraki ilk 3 ay sporcu sütyenini kullanmak şart.Yatarkendr sporcuyu takmak gerek.Başka sütyenler göğüs şekline zarar verebilir..Belki saatlik olarak takılabilir yada sütyensiz kalınabilir.Ama yatrken mutlaka sporcu sütyeni takılmalı.Üçgen balensiz sütyen bile göğüse baskı yapar rahatsızlık verir..Ama doktorunuz takabilitsiniz derse ve rahatsızlık hissetmezseniz kullanın..

arzum sen uzun zamndr forumu takip ediyorsun sana danışmak istiyorum. Bülent cihantimuru duydun mu hiç. ben ona ameliyat olucam basında çokça reklamı olan biri. ama forumlarda çok iyi şeyler okumadım. telaşlandım açıkçası

merhaba arzum sanırım bu konuda hem en bilgi sahibi olan hem de herkese yardımcı olan sensin. Öncelikle çok teşekkürler. Ergenlikte göğüs gelişimim gerçekleşmedi bu nedenle bu benim için 25 yıldır gerçekten hayatımı çok zorlaştıran bir durum. Ailem de estetik karşıtı onların anlamasının imkanı yok beni bu nedenle kendim araştırıp yaptırmaya artık kesin karar verdim. Ben de sana koltukaltı kesisi hakkında ne düşündüğünü soracaktım. Yaşım genç minyon bir yapım var bu nedenle görünme ihtimali olan bir iz istemiyorum. Zaten mümkün mertebe herkesten saklayacağım için büyüklükleri en fazla 255cc 275cc ve kesinlikle kas altı olacak. Bir kaç doktorla görüştüm, çok büyük istemediğim için önden görünme ihtimaline çözüm olarak bu konuda uzman bir doktor koltuk altını önerdi. Sormak istediğim bu anlamda silikonların yerleşmesinde bir sorun, sonrasında asimetri oluşumu ya da ayrık durması gibi bir ihtimal daha mı yüksek? yani koltukaltı kesisi daha mı riskli. Meme ucu kesisi istemiyorum hem his kaybından çekiniyorum hem de yaşım genç olduğu için evlilik ve çocuk ihtimaline dair bu anlamda bir risk almak istemiyorum. Koltukaltı kesisi yaptırıp doğal ve güzel sonuçlar alan var mı yoksa koltukaltı hem görünüm hem sonraki komplikasyonlar açısından daha mı riskli?

bir de meme esteiği geçirmiş arkadaşlara kol aktivitelerinde ne zaman rahatlamaya başladıklarını soracaktım. Kolatı kesisi kol aktivitelerini daha uzun vadede mi kısıtlıyor? Yalnız yaşayan biri evinin alışverişini taşıması gereken şeyleri, evini temizlemeyi çamaşırını bulaşığını ne kadar zaman sonra kendi kendine halledebilir? Bu koltukaltı kesisinde daha uzun bir zaman mı alıyor? Diğer kesilerde bu süre ne kadar?Bir an önce işe dönmem gerekecek çünkü. Ne kadar zamanda dönebilir işimde aktif olabilirim?

Kol altı kesisine dair bir de malum yaz ayındayız kol altı tüy temizliği nasıl yapılıyor ameliyattan sonra, ve yaz aylarında o sporcu sütyeni günlük yaşama adapte edilebiliyor mu?

Biraz uzun oldu ama kendi kendime karar vermem gerekince kafamdaki soruların hepsini bir çırpıda sorayım istedim. Gerçekten düşündükçe gözümde büyüyor vazgeçesim geliyor. Şimdiden çok teşekkür ederim!

canım koltuk altından kesi düşünüyorsan önce lazer epilasyonla kol altı tüylerinden kurtul derim ben. acelen yoksa tabi

Bülent beyin ismini doktor araştırması yaparken duymuştum evet.Hatta Olmazsa Bursaya gider ameliyatımı olurum..Orada bir akrabam var,onlarda kalırım,buradaki akrabalarımın haberi olmaz diye düşünmüştüm :)) Fakat bana yakın olması daha iyi olur,doktorumla her zaman daha iyi görüşebilirim,kontrollere gider gelirim düşüncesi ile bu fikirden vazgeçmiştim.. Forumda her doktor için iyi yazılan şeylerde var kötü yazılan şeylerde var.Bazen başka doktorların asistanları,hastaları başka bir doktoru kötülemek içinde yazıp çizebiliyor.Hatta bazı üyelik alıpta ameliyat olmuş gibi yazıp memnuniyetsizliklerini bile yazabiliyorlar.Öyle üyelerin birkaç yorumundan başka yorumlarıda olmuyor zaten.Yani ne amaçla girip yazdıklarını anlayabiliyorsun..Basında reklamı olan her doktorda iyi değildir sonuçta.Önemli olan senin görüşmenin iyi geçmesi,doktorla iyi iletişim halinde olmanız,seni anlaması canım.Telaşlanma bence.Birkaç doktor ile görüş hangisi sana güven verirse onu tercih et Allah yardımcın olsun,iyi ve doğru sonuçlarla karşılaş inşallah

Koltuklatı kesisi başta kulağa çok hoş geliyor.En önemlisi gögüse uzak bir yerde izinin olması tabiki.Bende göğsümde bu ameliyata dair bir izin olmamasını istiyorsum.O yüzdende bu kesiyi istiyorsum ama görüştüğüm iki doktor bu kesiyi önermişti sadece.Onlarda bu işte uzmanlaşmış,yurtdışında bu kesi ile ilgili eğitim görmüş,hastalarının %90 ında bu kesiyi tercih eden doktorlardı.. Sonra kendi doktorum ile karşılaştım.Bana meme ucu kesisini önerdi.Kesinlikle his kaybı yaşamayacağım,tekrar bebeğim olursa güvenle ve rahatlıkla emzirebileceğim ve hiçbir izin kalmayacağı konusunda garanti verince aklıma daha çok yattı nedense.Koltukaltı kesisini asla önermedi,komplikasyonlarından bahsetti.Sonra bu kesi ile ameliyat olan forumdaki arkadaşların süreçlerinide öğrenince bende vazgeçtim zaten koltukaltı kesisinden..Bu komplikasyonları daha önce birçok yere yazmıştım.Protez için açılan ceplerde asimetri olması,fazla büyül protez kullanılmaması,genelde sıvı silikon tercih edilmesi gibi komplikasyonları var.Koltukaltından açılan kesi ile gögüse giden yol,o bağların zarar görmesi,kol hareketlerinde daha fazla kısıklılık,sadece kas altı yönteminin kullanılması,kaslarda daha fazla kesi gibi birçok komplikasyonları var..Tabi son karar yine snein ve doktorun ile vereceğin ortak kararda olacak.Meme ucuda hiçbir iz bırakmıyor.Süt bezlerinde zarar görmesi gibi bir komplikasyonda bilindiğinin aksine yok.Uzaman ellerde ameliyat omak şartı ile tabi..Hissizlik gibi durumda meme altı kesisi ile ve koltukaltı kesisi ilede var sonuçta.Hissizlik sadece meme ucu kesisinde olan bir durum değil! Ameliyattan sonra en az bir hafta evde istirahat etmen gerek.Kolay atlatan,rahat geçirende var zor atlatan daha nazlanan ve yatağa bağlı olanda var.Biraz kişinin ağrı eşiğine,bünyesine görede değerlendirilebilir yani..Koltukaltı kesisile ameliyat olan arkadaşları aktif bulabilirsen bazı sorularına cevap alabilirsin.Benim sana vereceğim bilgiler malesefki ancak bu kadar..İyi düşün ve öyle karar ver.Ameliyat sonrası alacağın sonucun,görüntünün senin için en önemli detay olması iyi olur.Ne çekeceğin ağrıya takıl nede kalacak ize.Herşey gelip geçer iyileşir fakat sonuç kalıcı olacaktır Yani büyüklük,simetrik olması,doğal durması gibi faktörler

teşekkürler canım. benim ameliyat günüm de saatim de belli. son 3 günüm ameliyat için. geri sayım başladı. ama yarın yine de fikir de almak açısından mesut özcana randevu aldım. yarın gidip görüşücem onunla da. en azından kaç cc, nagor mu mentor mu bakalım mesut bey ne diyecek?

Aa,evet..Mesut beyin sonuçlarınıda biliyorum,gayet başarılı..Görüş tabiki canım,hiçbirşey kaybetmezsin sonuçta.Ama protezin markası Mentor da olsa Nagor da olsa farketmez.İkiside iyi protez..Yöntem olarak ne önerecek,kaç cc diyecek bakalım,bunlar önemli

harikasın tatlım.cennetliksin valla.benim ameliyat bayram sonuna hatta belki eylüle kaldı (( annem sultan öyle uygun oluyor.malum ankarada yaa.ben o zamana kadar çatlamam umarım.bir an olmak istiyorum.bıktım ufaklıklardan.

:)) O senin harikalığın şekerim Teşekkür ederim :*
Hayırlısı olsun,geç olsun güç olmasın canım üzülme..Her şerde bir hayır vardır böyle düşün ve sabırla o gelecek güzel günü düşün ve sabırla bekle..Çok azımız bu ameliyatı düşünür düşünmez hemen ameliyat olmuştur sanırım..Bende bekledim ama bak çok mutlu oladugum bir sonuca ulaştım şükür.Hem sende bu sırada iyice araştırır bilgi edinirsin..

arzum bugün dediğim gibi mesut beyle de görüştüm. tonton bir amca kendisi. yöntem ve marka olarak Bülent beyle aynı şeyleri söyledi. sadece 320 çok büyük gelir 270 yeterli gelir sana dedi. bir de 500 tl düşük fiyat verdi.onun dışında tamamen aynı şeylerden bahsettiler.ben de madem öye başta ne düşündüysem o diyerek perşembe günü aldığım ameliyat tarihine sadık kalmaya karar verdim. cihantimur bakalım bende nasıl bir ürün çıkaracak..haydi hayırlısı)

Son düzenleme:
arzum77 arkadaslık ıstegımı kabul edersen bende resımlerıne bakmak ısterım sıtede baya hos olduklarını okudum cok merak ettım acıkcası nasıl olmuslar ıdye:)

kizlar bende gogus asimetrisinden ameliyat olmayi dusunuyorum ama henuz doktor arastirmaya baslamadim onerilere acigim ve tabi tahmini fiyat ne olur bilginiz varsa paylasir misiniz.... en kisa zamanda bu durumdan kurtulup aynayla barismak istiyorum artik :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…