- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Aynı şeyleri başka bir doktordan daha duymak güven verici canım..Protez byüklügü zaten ameliyat masasında belli olur ama 320 cc de çok büyük bir protez değil.Yani abartı duracak bir sonuç verecegini sanmıyorum,endişen omasın Olmuşkende büyük olsun bence,sonuçta küçültme,toparlama ameliyatı olmuyoruz..Büyütme ameliyatı bu Ameliyatını olmuştursun zaten..İnşallah herşey gönlüne göre gelişir canım benim,şimdiden geçmişler olsun demek istiyorumarzum bugün dediğim gibi mesut beyle de görüştüm. tonton bir amca kendisi. yöntem ve marka olarak Bülent beyle aynı şeyleri söyledi. sadece 320 çok büyük gelir 270 yeterli gelir sana dedi. bir de 500 tl düşük fiyat verdi.onun dışında tamamen aynı şeylerden bahsettiler.ben de madem öye başta ne düşündüysem o diyerek perşembe günü aldığım ameliyat tarihine sadık kalmaya karar verdim. cihantimur bakalım bende nasıl bir ürün çıkaracak..haydi hayırlısı)
bu arada ameliyattan sonra cildin çatlamamsı için ne öneririsin canım?
Her gögüste çatlama olmaz canım.Gögüsü çatlaması için derinin kuru olması gerek ve alabildiginden çok büyük bir protez olası gerekki zorlanmadan ötürü meme derisi çatlasın..Birde cildin yapısınada bağlı bir durum.Kimi daha emzirmeden,hamilelik yaşamadan sadece kilo alıp verme ile cildi çatlak çatlak oluyor.Özelllikle gögüs,bacak,karın,kol kısımları gibi..Ameliyattan sonra gögüslerine masaja başladıgında nemlendirici ürünler kullanarak masajını yaparsın..Bebe yagı yada yağsız kremler,sütler gibi..