arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzum bugün dediğim gibi mesut beyle de görüştüm. tonton bir amca kendisi. yöntem ve marka olarak Bülent beyle aynı şeyleri söyledi. sadece 320 çok büyük gelir 270 yeterli gelir sana dedi. bir de 500 tl düşük fiyat verdi.onun dışında tamamen aynı şeylerden bahsettiler.ben de madem öye başta ne düşündüysem o diyerek perşembe günü aldığım ameliyat tarihine sadık kalmaya karar verdim. cihantimur bakalım bende nasıl bir ürün çıkaracak..haydi hayırlısı)
Aynı şeyleri başka bir doktordan daha duymak güven verici canım..Protez byüklügü zaten ameliyat masasında belli olur ama 320 cc de çok büyük bir protez değil.Yani abartı duracak bir sonuç verecegini sanmıyorum,endişen omasın :KK34: Olmuşkende büyük olsun bence,sonuçta küçültme,toparlama ameliyatı olmuyoruz..Büyütme ameliyatı bu :KK34: Ameliyatını olmuştursun zaten..İnşallah herşey gönlüne göre gelişir canım benim,şimdiden geçmişler olsun demek istiyorum :KK54:
bu arada ameliyattan sonra cildin çatlamamsı için ne öneririsin canım?

Her gögüste çatlama olmaz canım.Gögüsü çatlaması için derinin kuru olması gerek ve alabildiginden çok büyük bir protez olası gerekki zorlanmadan ötürü meme derisi çatlasın..Birde cildin yapısınada bağlı bir durum.Kimi daha emzirmeden,hamilelik yaşamadan sadece kilo alıp verme ile cildi çatlak çatlak oluyor.Özelllikle gögüs,bacak,karın,kol kısımları gibi..Ameliyattan sonra gögüslerine masaja başladıgında nemlendirici ürünler kullanarak masajını yaparsın..Bebe yagı yada yağsız kremler,sütler gibi..

kizlar bende gogus asimetrisinden ameliyat olmayi dusunuyorum ama henuz doktor arastirmaya baslamadim onerilere acigim ve tabi tahmini fiyat ne olur bilginiz varsa paylasir misiniz.... en kisa zamanda bu durumdan kurtulup aynayla barismak istiyorum artik :S

İki gögüs arasındaki asimetriyi düzelttirmeyimi düşünüyorsunuz?Yani bir gögsünüz diğerine göre büyüktür yada sarkıktır..Yada gögüs ucu asimetrisi vardır??
Sizin durumunuza göre fiyatlar değişir..Birçok doktor görüşmelerden ücret almıyorlar.Size tavsiyem aklınızda olan birkaç doktor ile görüşüp fiyat almanızdır.Hem yapılabilecek şeyler hakkındada fikir sahibi olursunuz :KK34:

Ekledim canım,şu anda bakıyorsundur zaten büyük ihtimalle :KK34:

evet hepsı baktım ve ınan hayran kaldım o kadar yanı :) cıdden benmde boyum senınkı gıbı uzun olsa hıc dusunmeden 400cc taktırrdım mukemmel sexy durmuslar :) esım bazen arkamdan gecıp yazdıgıma bakıo sapıkmısın sen ne yazıosun ole dıo :) ama ınan bayıldım.arzumm bana fıkır verıcek olursan benm boyum 163 kılom 52 sence bana gıdıbılıcek en ıyı kac cc olur.dedıkelrın benm ıcın onemlı gozunun orntısına bakısına ınandıgımm ıcın fıkır almak ıstıyorum senden.bende senınkıler gıbı yuvarlak dusunuyorum

evet hepsı baktım ve ınan hayran kaldım o kadar yanı :) cıdden benmde boyum senınkı gıbı uzun olsa hıc dusunmeden 400cc taktırrdım mukemmel sexy durmuslar :) esım bazen arkamdan gecıp yazdıgıma bakıo sapıkmısın sen ne yazıosun ole dıo :) ama ınan bayıldım.arzumm bana fıkır verıcek olursan benm boyum 163 kılom 52 sence bana gıdıbılıcek en ıyı kac cc olur.dedıkelrın benm ıcın onemlı gozunun orntısına bakısına ınandıgımm ıcın fıkır almak ıstıyorum senden.bende senınkıler gıbı yuvarlak dusunuyorum

Yani buna cevap vermek zor gerçektende.Çünkü sadece boy,kilo ile değerlendirilmiyor bunlar.. Omuz genişligin,bel inceligin,kalçalar...Kullanılacak yönteminde protezin duruşunda etkili oluyor.Mesela kas altı yöntemi olursa kas protezi biraz ezdigi için biraz daha küçük durabiliyor ve ona göre protez kullanılabiliyor.. Ama sen birkaç doktor ile görüşürsen sana olabilecek tahmini protez büyüklügünü anlayabilirsin.Diri,gösterişli gögüsler istiyorsan bun mutlaka söyle.Çok büyük olur,abartı olur diye düşünme sakın..
Sana yakın boy ve kiloda olan arkadaşlar vardır forumda mutlaka,onların fotograflarınada bak yaklaşık tahminlerin olur.Yöntemlerinede dikkat et tabi kas altımı,kas üstümü,dual planmı,kas zarı altımı??

Yani buna cevap vermek zor gerçektende.Çünkü sadece boy,kilo ile değerlendirilmiyor bunlar.. Omuz genişligin,bel inceligin,kalçalar...Kullanılacak yönteminde protezin duruşunda etkili oluyor.Mesela kas altı yöntemi olursa kas protezi biraz ezdigi için biraz daha küçük durabiliyor ve ona göre protez kullanılabiliyor.. Ama sen birkaç doktor ile görüşürsen sana olabilecek tahmini protez büyüklügünü anlayabilirsin.Diri,gösterişli gögüsler istiyorsan bun mutlaka söyle.Çok büyük olur,abartı olur diye düşünme sakın..
Sana yakın boy ve kiloda olan arkadaşlar vardır forumda mutlaka,onların fotograflarınada bak yaklaşık tahminlerin olur.Yöntemlerinede dikkat et tabi kas altımı,kas üstümü,dual planmı,kas zarı altımı??
tabı aratırıyorum aynı vucud olculerıne yakın ksıılerın fotograflarına bakmak cıdden cok ıyı fıkır verıyor.kas altı dusunuyorum henuz cocukda dogurmadıgım ıcın bırkac yerden daha ıyı olabılecegını okudum.evet haftaya ins bır doktorla gorusmeyı dusunuyorum o zman snaırım dahada netlesır kafamda hersey cevabın ıcın tesekkur ederım.ıns bızlerde bu memnunıyetı yasayıp burada paylasımda bulunuruz.

İki gögüs arasındaki asimetriyi düzelttirmeyimi düşünüyorsunuz?Yani bir gögsünüz diğerine göre büyüktür yada sarkıktır..Yada gögüs ucu asimetrisi vardır??
Sizin durumunuza göre fiyatlar değişir..Birçok doktor görüşmelerden ücret almıyorlar.Size tavsiyem aklınızda olan birkaç doktor ile görüşüp fiyat almanızdır.Hem yapılabilecek şeyler hakkındada fikir sahibi olursunuz :KK34:

oncelikle geri dondugunuz icin cok tesekkurler yaa ben 23 yasindayim daha once uc doktorla gorustum bunlar ergenlik bitimini beklemem gerektigini soyledi ve sanirim artik oturdu gogus olculerim evet hem buyuk hem de sarkik :S nefret ediyorum yillardir bununla yasamaktan su anda yurt disindayim 1 yil sonra donucem ama gercekten ameliyat kararini vermek bile benim icin cok zordu ta ki buradakileri okuyana kadar cok tesekkurler

oncelikle geri dondugunuz icin cok tesekkurler yaa ben 23 yasindayim daha once uc doktorla gorustum bunlar ergenlik bitimini beklemem gerektigini soyledi ve sanirim artik oturdu gogus olculerim evet hem buyuk hem de sarkik :S nefret ediyorum yillardir bununla yasamaktan su anda yurt disindayim 1 yil sonra donucem ama gercekten ameliyat kararini vermek bile benim icin cok zordu ta ki buradakileri okuyana kadar cok tesekkurler

İnşallah gönlünüze göre bir sonuç alırsınız..Allah yardımcınız olsun,çözümsüz dertler değil sonuçta..Buradaki yorumları okursan çoğu kişi göğüs ameliyatlarını oldukları için çok mutlular.İnşallah sizde bu kervana katılırsınız :KK19:

arzum77 merhaba ben de uzun bir süredir düşünüyorum göğüs büyütme ameliyatı ama evlenmeden önce annem kesinlikle izin vermez
:KK43:((( ama kafama koydum şimdiden araştırıyorum

daha yeni üye oldum buraya anladığım kadarıyla albümleri görebilmem için arkadaş olarak eklemek gerekiyor beni de eklermisin arzum

arzum77 merhaba ben de uzun bir süredir düşünüyorum göğüs büyütme ameliyatı ama evlenmeden önce annem kesinlikle izin vermez
:KK43:((( ama kafama koydum şimdiden araştırıyorum

Ameliyat olacak,gerçekten araştırma yapan kişileri arkadaş olarak ekliyorum fikir sahibi olmaları için..Özür dilerim sizi arkadaş listeme ekleyemem..

arzum koltuk altındaki kaslarım yırtılacak gibbi ağrıyor.kalkmaya çalışırken de dikişlerim. sargılarım da öyle sıkı ki. gerçi daha dün oldum ameliyat. yarına kadar bunların hafif te olsa azalacağını düşünüyorum. dün gece baktılar olmadı artık yeşil reçeteyle satılan ilaçlardan enjekte etmek zorunda kaldılar. sen de benim gibi burun ve meme oldun değşik zamanlarda. ben burunu sıfır acıyla atlattım. acı eşiğimin bu kadar düşük olduğuna inanmıyorum

arzum koltuk altındaki kaslarım yırtılacak gibbi ağrıyor.kalkmaya çalışırken de dikişlerim. sargılarım da öyle sıkı ki. gerçi daha dün oldum ameliyat. yarına kadar bunların hafif te olsa azalacağını düşünüyorum. dün gece baktılar olmadı artık yeşil reçeteyle satılan ilaçlardan enjekte etmek zorunda kaldılar. sen de benim gibi burun ve meme oldun değşik zamanlarda. ben burunu sıfır acıyla atlattım. acı eşiğimin bu kadar düşük olduğuna inanmıyorum
Geçmiş olsun canım..Bazen bazı kişiler çok ağrılı geçiriyorlar ameliyat sonrasını maalesef..Gögüs kasların kalın olabilir,doktor çok zorlanmıştır kası ayırmak için çok uğraşmıştır ondanda ağrı fazla olabilir.Herkesin ameliyat sonrası aynı geçmiyor işte,olsun dayan arkadaşım sabret geçecek hepsi..Hiçbir şeycigin kalmayacak..Yataga bağlı kalma sakın,kollarını yavaş yavaş zorlamadan hareket ettir,evin içinde yürüyüşler yap..Yatıp kalkarken kendini zorlama,tek başına yapma biri sırtından destek vererek yardımcı olarak kalkıp yat canım.. Sargılar insanı bunaltıyor bayağı biliyorum ama yapacak bir şey yok.Eğer koltukaltını,sırtını falan çok sıkarsa oralara mendil gibi bezler koyup deri ile temasını önle,kesip iyice rahatsız etmesin..Sabırlı ol arkadaşım,geçecek hepsini unutacaksın :KK19:

Geçmiş olsun canım..Bazen bazı kişiler çok ağrılı geçiriyorlar ameliyat sonrasını maalesef..Gögüs kasların kalın olabilir,doktor çok zorlanmıştır kası ayırmak için çok uğraşmıştır ondanda ağrı fazla olabilir.Herkesin ameliyat sonrası aynı geçmiyor işte,olsun dayan arkadaşım sabret geçecek hepsi..Hiçbir şeycigin kalmayacak..Yataga bağlı kalma sakın,kollarını yavaş yavaş zorlamadan hareket ettir,evin içinde yürüyüşler yap..Yatıp kalkarken kendini zorlama,tek başına yapma biri sırtından destek vererek yardımcı olarak kalkıp yat canım.. Sargılar insanı bunaltıyor bayağı biliyorum ama yapacak bir şey yok.Eğer koltukaltını,sırtını falan çok sıkarsa oralara mendil gibi bezler koyup deri ile temasını önle,kesip iyice rahatsız etmesin..Sabırlı ol arkadaşım,geçecek hepsini unutacaksın :KK19:

sağol canım senin desteğin başka yaa... doktorum Bülent cihantimur. ameliyat sonrası uğradı ama istanbula gitmesi gerekiyordu. pazartesi yanındaki doktora randevu verdi. perşembe kendi bakacakmış. doktor da ekibi de gayet ilgili. forumda gömmüşlerdi resmen onları. haksızlık etmişler. bu arada nagor takıldı canım. yumuşak istediğim için. ameliyat sırasında bir şey mi oldu oldu dedim neden herkes aynı gün ayaklandı ben böyle çakılı kaldım. yeşil reçete ilaçlarına kadar muhtaç oldum. ameliat normalmiş.bilemedim ki ben miyim problemli. ama dediğin gibi egzersiz iyi geliyor.

merhaba arzum,
bende bu aralar burun ve meme ameliyatına merak sardım. 1 haftadır okuyorum burun konularını. şimdi de memeye geçtim :)
ama albüm kapalı haliyle herkesde. albümünü görmek isterim.
bir de bir sorum var. meme ameliyatınının aklına düşmesiyle yaptırman arasında ne kadar zaman var ve hiç pişman oldun mu ?
hani ameliyattan sonra çok acı çektim veya acaba doğal mı kalsaydı gibi düşüncelerin oldu mu ? teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
sağol canım senin desteğin başka yaa... doktorum Bülent cihantimur. ameliyat sonrası uğradı ama istanbula gitmesi gerekiyordu. pazartesi yanındaki doktora randevu verdi. perşembe kendi bakacakmış. doktor da ekibi de gayet ilgili. forumda gömmüşlerdi resmen onları. haksızlık etmişler. bu arada nagor takıldı canım. yumuşak istediğim için. ameliyat sırasında bir şey mi oldu oldu dedim neden herkes aynı gün ayaklandı ben böyle çakılı kaldım. yeşil reçete ilaçlarına kadar muhtaç oldum. ameliat normalmiş.bilemedim ki ben miyim problemli. ama dediğin gibi egzersiz iyi geliyor.

Doktorunu söylemiştin,biliyorum canım :KK34: Face dende takip ediyorum Bülent beyi,çok sempatik bence :KK34: Dediğim gibi herkesin süreci farklı geçiyor..Mesela kas altını senin gibi ağır geçirenlerde var ama ertesi gün dışarıda gezebilecek kadar rahat geçirende var..Bende forumda çok rahat diye yazılıp çizilen Kas Zarı Altı yöntemi ile ameliyat oldum ama çokta rahat geçmedi bana göre.Oysa başka ameliyatlarda olmuştum,hepsinin ağrısı süreci farklı tabi ama az buçuk insan kafasında yaşayabileceği ağrıyı kuruyor sanırım..Belki düşündüğü daha kolay oluyor,yaşadıgı ağır olunca bu kadar kafaya takabiliyor :KK31: Zamanla düzelecek,geçecek tabi sonuçta..Kafaya takma,eğzersizlerini yap,yataga bağlı kalma ne kadar hareket o kadar çabuk iyileşme unutma :KK34: Geçti gitti artık,zoru atlattın gerisi sabırlı olmak ve doktorunun tavsiye ettiği şekilde hareket etmek :KK19:

merhaba arzum,
bende bu aralar burun ve meme ameliyatına merak sardım. 1 haftadır okuyorum burun konularını. şimdi de memeye geçtim :)
ama albüm kapalı haliyle herkesde. albümünü görmek isterim.
bir de bir sorum var. meme ameliyatınının aklına düşmesiyle yaptırman arasında ne kadar zaman var ve hiç pişman oldun mu ?
hani ameliyattan sonra çok acı çektim veya acaba doğal mı kalsaydı gibi düşüncelerin oldu mu ? teşekkür ederim şimdiden

Merhaba lipalipa..Abümüm bu ameliyatı olmayı gerçekten düşünenlere,meme estetiği konusuna yorumlar yapıp araştıranlara,ameliyat olanlara bilgi vermek amaçlıdır..Özel bir albüm olduğu için her isteyeni eklemiyorum haliyle ve arkadaş olmayanların görmemesi içinde özel bir albüm..Gerçekten bu ameliyata karar verirsen bende sana güvenirsem inanırsam arkadaş olarak ekleyebilirim..Sorularına cevap verebilirim..Ameliyat olduğumu hiçbir zaman pişman olmadım,ameliyattan sonra ağrıları çektiğim zaman bile keşke olmasaydım demedim..Gögüslerimi öyle görmek,hissetmek bana dünyanın en güzel duygusunu tattırdı ve çok mutlu oldum..Kadın olduğumu daha çok hissettim ve özgüvenim tavan yaptı.Daha ne olsun :KK34: Ayrıca doğallıktan uzaklaşan bir sonuç olmadı,yani yine doğal gerçek memeden farksız fakat diri,dolgun ve sexy tabi :21:

peki nerede hangi dr.da oldun benim yurtdisindan gelmem gerek onun icin anlasmali kalacak yerleri varmidirki

peki nerede hangi dr.da oldun benim yurtdisindan gelmem gerek onun icin anlasmali kalacak yerleri varmidirki
Konunun en başına baksaydın bu bilgileri bulurdun..Ama ben yinede yaziyim tabi :KK66:

Doktorum Hasan Fındık,İstanbulda Anadolu yakasında,Bağdat caddesinde,Şaşkınbakkalda muayenehanesi var canım.Ameliyatlarını anlaşmalı olduğu hastanede yapıyor. New Est hastanesinde ve Çamlıca Alman Hastanesinde yapıyor ameliyatlarını..
Yurtdışından gelen hastaları için istenirse anlaşmalı oldugu otel var tabi.Bu şekilde anlaşırsanız havaalanından araç sizi alıyor ve otele getiriyor.Muayenehaneye,hastaneyede araçla gidip geliyorsunuz tabi..Tüm detayları mail yolu ile yada telefonla öğrenebilirsiniz ..Nette kendi sitesi var,ismini yazarsanız çıkıyor zaten..

...evet canim haklisin. dalginligima geldi...sonradan Jeton düstü neden bütün sayfalari okumadim kesin yazardi diye

X