- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Yaa ne diyim ne diyim..keske ameliyattan once kesfetseydim seni ve bu siteyi..o zaman cok daha bilincli girerdim ameliyata.doktorumla hicbisey konusmadimki ben dogru duzgun.ameliyat sonrasi komplikasyonlardan hic haberim yoktu ki.hic arastirmadim dohru duzgun.ve burdan ameliyat olacak arkadaslara sesleniyorum..arzumun tavsiyelerine kulak verip oyle gidin doktora.daha bilincli gecer gorusmeleriniz.sanada cok cok tesekkur ederim.umarim 2 3 ay sonra senin dedigin gibi olur da su kotu dusunceler uzaklasir artik kafamdan.bugun izne cikiyorum.annemlerin yazligina gidicem.ve onlarin yaninda nasil bikini giycem bilmiyorum.haberleri yok cunkuuuuu.sadece esim biliyo :))
Emin ol zamanla (bak zamanla diyorum) herşey çok güzel olacak ve Arzum haklıymış diyeceksin sende diğerleri gibi
Geçmişe ah vah demek bir fayda vermez.Olabilecek en iyi şeyi yapmış zaten doktorun ben öyle görüyorum şu anda.Dikiş yerlerinde genişleme olmazsa tadından yenmez valla Lütfen dikiş yerlerine dikkat et,silikon bantlarını kullan.Denizde direk güneş ışıgının altında kalma sakın kendini koru.Gögüs bölgene özellikle dikiş yerlerine en yüksek faktörlü güneş kremini sür ve sürekli tazele..
Bikininide gögsünü gere gere giyin tatlım Gögüs büyütücü egzersizler yapıyorum,kremler kullanıyorum de Ben yaptım ama siz yapmayın de tabi,şimdi onlarıda yanlış yollara sürüklemeyelim En iyi çözüm tabiki ameliyat..