arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar ben bodrumda yaşıyorum gelirken haber verin bir çay içeriz yani olmazsa ben sahilden teknenize el sallarım olurmu :KK1::KK1:ben memur adamım eşimde memur fakirhanemizde ağırlarız wallaha beklerim

OOooo... Arkadaşım,inşallah ugrarız valla,hatta buluşuruz inşallah hep beraber takılırız filan:KK64::KK64:

Ne güzel bir yerde Yaşıyorsun Arkadaşımm Haberleşiriz ozaman çayını içmeye geliriz Bunu Söylemen bile Yeterli Ne demek pierlotticim Hoş Sohbetimiz Uysun Gönüller bir Olsun gerisi Boş Dolgun Cicişlerimizde var E daha ne Olsuunnn :KK66: :81: :81:

Çiçegimin havuzu varmış :KK66::KK66: hep beraber havuzda üstsüz güneşleniriz hee..ne dersiniz..:KK53::KK53:

çok güzel bir yaz bizi bekliyor .gösterişli memişlerimizlee :KK12: hoplata zıplata yürücem valla diğer kızlara inat ohhh sefam olsun :KK66: :KK1:

Canım yaa,içimi okuyorsun.Benimde bu yaz aklımda olan bodrumdan tekne turu ile çıkıp akdeniz sahillerinide fhet etmek isitiyorum,özellikle fethiyeyi görmek istiyorum.İnşallah ailece gidebiliriz.Belki teknede bizde üstsüz güneşlenebiliriz hee..ne dersin..:KK9::KK9::KK52::KK52:

arzu nası ulaşacağım sana

yok bu bilgisayarda msn kaıyımır ben seni arydım burdan anlat yada vardı cebim sende çaldır ben seni arıyım merak ettim

Canım Pazatresi günü saat 3 de kontrole gidiyorum Hasan beye,muayenehanesine gidiyorum.Sende o gün gidersen ara o saatlere versinler,görüşelim..:13:

arzum77 arkadaşlık talebi yolladım albümü görebilmek için... ancak özel msj yollayamadım burdan yazim dedim :KK16:

Arzum öncelikle geçmiş olsun.profildeki foto sanırım sana ait.çok güzel duruyor..birgün bende cesaret yaptırabilirim umarım..

Canım Pazatresi günü saat 3 de kontrole gidiyorum Hasan beye,muayenehanesine gidiyorum.Sende o gün gidersen ara o saatlere versinler,görüşelim..:13:

canım benim yaa bende o saatlerden istedim 4 yada 5 gibi vermediler..:KK50:yoğunmuş tıklım tıklımmış..bi boşluk olunca arayacak yada 6 dan sonra gel dediler bakalım..belki bu durumda yarın gitmem..bu arada çok güzel foto:KK9:

arzum77 arkadaşlık talebi yolladım albümü görebilmek için... ancak özel msj yollayamadım burdan yazim dedim :KK16:

Canım,forumda ilgilendigin,cevap yazdıgın konuları gözden geçirdim.Hiçbir şekilde bu operasyonla ilgili bir yorum yazmamış veya konu açmamışsın.Biz burada ameliyat olmayı düşünenlere yardımcı olmak için buradayız.Sanırım senin bu ameliyatla ilgili bir düşüncen yok,sırf albüm görmek için gönderilen arkadaşlık tekliflerini kabul etmiyorum.Özür dilerim.

Arzum öncelikle geçmiş olsun.profildeki foto sanırım sana ait.çok güzel duruyor..birgün bende cesaret yaptırabilirim umarım..

Evet canım,bana ait :21: İnşallah sende birgün böyle güzel gögüslere sahip olabilirsin.Cesaret edemeyecek birşey yok,ben başka ameliyatlarda geçirdim,inan korkulacak bir ameliyat degil.Sadece ameliyat sonrası dikkat etmen gerekiyor,bir süreligine.O kadar yani..

canım benim yaa bende o saatlerden istedim 4 yada 5 gibi vermediler..:KK50:yoğunmuş tıklım tıklımmış..bi boşluk olunca arayacak yada 6 dan sonra gel dediler bakalım..belki bu durumda yarın gitmem..bu arada çok güzel foto:KK9:

Keşke benimde o saatte orada olacagımı,sırf benimle görüşmek için o saatte orada olmak istedigini söyleseydin inanıyorumki yardımcı olurdular.Neyse nasip,birdahaki sefere inşallah :97:

arzumcum şmdi Hasan beyin Cnn'e Saba'yla olan programını izledim çook keyif aldım :KK70: Hasan bey gelen hastalara fotoğraf göstermiyormuş, kendi fikirlerini söylüormuş kabul edip etmemek senin elindeymiş. sen hasan beye gittğiinde fotoğraf talebinde bulundun mu? ya da bir hastasıyla yüzyüze görüştünmü? sadece doktorla olan diyalogun güzel geçtği için mi kararını Hasan bey'den yana kullandın canım.

arzumcum şmdi Hasan beyin Cnn'e Saba'yla olan programını izledim çook keyif aldım :KK70: Hasan bey gelen hastalara fotoğraf göstermiyormuş, kendi fikirlerini söylüormuş kabul edip etmemek senin elindeymiş. sen hasan beye gittğiinde fotoğraf talebinde bulundun mu? ya da bir hastasıyla yüzyüze görüştünmü? sadece doktorla olan diyalogun güzel geçtği için mi kararını Hasan bey'den yana kullandın canım.

Evet fotograf göstermiyor,herkezin vücut yapısı bir degil çünkü.Bende duran sende öyle durmaz,sana yakışan bana yakışmaz.Aynı kıyafet gibi..Sen anlatınca nasıl bir gögüs istedigini o seni anlıyor ve ona göre yapıyor zaten.Buradaki bir hastasıyla msn den görüştük,hasan beyin kendi sitesindeki hasta yorumlarını okudum,zaten gidip yüz yüze görüşüncede benim istedigim teknigi uygun görünce,fiyattada anlaşınca karar verdim hemen.İnanılmaz pozitif bir insan kendisi,öyle olmasa bu kadar çok hastasıda olmaz zaten.Kendi internet sitesinede bak,yorumları oku,gazete yazıları var,onları oku,videoları var izle.Farkı gidince anlıyacaksın inan.

Canım ne yaptın,sesin solugun çıkmıyor,bugün doktora kontrole gidecektin..Merak ettik,hadi dön aramıza.

X