arzumcumm, yardımına ihtiyacım var, senin deneyimlerin ve bilgilerin benim için önemli canım, umarım en kısa sürede topic'i ziyaret edersin de okursun mesajımı...
(
perşembe günü ameliyat oluyorum,inşallah bir aksilik çıkmazsa; hem burun hem MEME.
Doktorum, göğüs için 250-300 cc arası deneyeceğini ve mümkün olan en yüksek ebatı koyacagını söyledi , çatlak olursa, abes durursa falan dedim, ben ona göre bakarım dedi. üzerimde destekli sütyenim vardı, 75b ve içini hiiçççç dolduramıyorum onun, yarım limon kadar, ama bana senin biraz göğüs dokun var, istediğin göğüslere kavuşacaksın merak etme vs vs dedi işte, neyse..
esas sorum şu sana; mentor, yuvarlak, high profile, veeee yumuşaklık derecesi 2 olan protezi kullanacakmış. şimdiye kadar hep 2'yi kullanmış, ben de forumdan okumuştum hep, işte 2 orta sert falan diye. bana izahı şuydu; ergen genç kızların memesi hangi sertlikte oluyorsa öyle olacak diye. ama aklım çok karıştı. o başlık, bu başlık gezmekten yoruldum burada da.
canım sen ne düşünüyorsun 2 hakkında? olan birilerini duydun mu, gördün mü, ben yumuşaklığa taktım, biliyorsun, lımbır lımbır olmasını istemiyorum ama plastik top gibi de sert olmasın sonuçta. sende de sanırım 1 var değil mi? :/