- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Arzummm sen nerde ve ne kadara ameliyat oldun arkadasim
Canım,ben Istanbul Anadolu yalasında ameliyat oldum.Doktorumun ismi Hasan Fındık..İki sene önce bu ameliyatı 5000 tl ye olmuştum ben.Sanırım şu anki fiyatlar 6000-7000 arası birşey,net bilmiyorum..
Uygun bir yer istiyorsan öncelikle devlet hastanelerine gidip görüşmeni öneririm sana..Sonra sana uyugn olarak önerebilecegim yer Istanbulda Bogaziçi Tıp Merkezi..Bu ameliyatı orada olan arkadaşlar var forumda.Her ne kadar ilk başta hepimizin yaşadıgı korkuları,mutsuzlukları yaşayıpta mırın kırın ettiyselerde şimdi çokı memnunlar Fiyat olarak 3500 civarı diye biliyorum..
Hem bak taksit yapan merkezlerde varmış,onlarıda düşünebilirsin.. Christian_Louboutin arkadaşmızın sonucu gayet güzel
San tavsiyem bu yerlerle,doktorlarla görüş,sadece burada yazarak sorarak biryerlere gelmen zor tatlım..Ben ço kgezdim inan,ıstanbulda gitmedigim doktor sayısı azdır..İçlerinden mantıgıma,bütçeme uyan doktoru seçtim ve çok memnun kaldım..İnşallah sende senin için dogru olan doktoru bulup ameliyatını güzel bir şekilde olursun ve çok mutlu olursun canım Allah yardımcın olsun...
Biz fikirlerle,tavsiyelerle hep buradayız Aklına ne takılırsa sor,elimizden geldigince yardımcı oluruz sana :13: