• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

İyiyim canım,sen nasılsın :29: Evet,albümümü görebilmen için arkadaş olmamız gerekiyor.Ekledim seni,görebilirsin tabikide :54:

Sagol canim benim ... güzel arkadasim ;)) bisey sorucam sana yine tatlim.. bu ameliyat sonrasi takilan korse gibi olan sütyeni 4 hafta filan taktim
ve sonra simdi yaklasik 2 haftadirda sporcu sütyeni takiorum .. simdi bunu cikarip normal sütyene gecebilirmiyim ,, birde nezaman bu alti telli olan sütyeni takabiliyoduk
bunlari söylediler kesin ama hic kalmamis aklimda.. 6 aymi demislerdi 1 yilmi vallahi unuttum sen bilirsin kesin ,,bilge hatunummm:))

arzum cok alakasız olucak ama yenı baslıkla konu acmak ıstıyorum,ben de amelıyat olucam karar verebılırsem bu ıkı ay ıcınde....100 mesajı gectım,cok da eskı uyeyım,nerden acıcam konumu, bakıyorum bakıyorum goremıyorum :)

arkadaş listeme ekliyorum,bakabilirsin canım.:42:

mrb arzucum dudakların ve cicişlerin hayırlı olsun.bende bu 2 amelyatı olmak istiyorum ama doğallık konusunda endişelerim var dudak dolgusu topiğinide okudum resimlerini görmek fikir sahibi olmak isityorum ark isteiği yolladım kabul edermisin canım

Çok teşekkür ederim canım benim.İyiyim ben,nasıl olsun işte çoluk çocuk uğraşıyoruz :34: Sen nasılsın? Memişler nasıl,burun nasıl,genel hayat gidişatı nasıl :34: Umarım çok güzeldir :54:

Güzel iltifatlar için teşekkür ederim.Valla gögüsler güzelleşince altına üstüne çirkin bir vücut yakışmıyor komple kaportayı toplamaya çalışıyoruz ve başarılı oluyoruz inşallah :46: O senin süperligin yavrum :42: :54:

mrb arzucum dudakların ve cicişlerin hayırlı olsun.bende bu 2 amelyatı olmak istiyorum ama doğallık konusunda endişelerim var dudak dolgusu topiğinide okudum resimlerini görmek fikir sahibi olmak isityorum ark isteiği yolladım kabul edermisin canım

Sagol canim benim ... güzel arkadasim ;)) bisey sorucam sana yine tatlim.. bu ameliyat sonrasi takilan korse gibi olan sütyeni 4 hafta filan taktim
ve sonra simdi yaklasik 2 haftadirda sporcu sütyeni takiorum .. simdi bunu cikarip normal sütyene gecebilirmiyim ,, birde nezaman bu alti telli olan sütyeni takabiliyoduk
bunlari söylediler kesin ama hic kalmamis aklimda.. 6 aymi demislerdi 1 yilmi vallahi unuttum sen bilirsin kesin ,,bilge hatunummm:))

Sporcu sütyenini ilk 3 ay düzenli kullanılmasını tavsiye ediyor ve öneriyor sevgili doktorumuz :34: Ama ilk 2 ay sonrasında arada kaçamak yapabilecegimin iznini vermişti :23: Yani özel gecelerde sütyensiz veya diger dantel,tül sütyenleri kullanabilecegimi söylemişti ama tabi saatlik kullanımdı bu izinler :34: 3 Ay sonra telli sütyen kullanabilirsin,eger telleri rahatsız ederse demirlerin oradan bir delik aç ve çıkart öyle kullan :34: İlk zamanlar rahatsız edebilir ama,yanında sporcu sütyeninide bulundur.Aşırı rahatsız ederse degiştir hemen.Yavaş yavaş rahatca kullanıcaksın merak etme.
6 Ay bir sene sonra zaten sütyen kullanmak istemeyeceksin,ne gerek var yahu hapsediyorsun onları onların içine :27::16::92::52:

arzum cok alakasız olucak ama yenı baslıkla konu acmak ıstıyorum,ben de amelıyat olucam karar verebılırsem bu ıkı ay ıcınde....100 mesajı gectım,cok da eskı uyeyım,nerden acıcam konumu, bakıyorum bakıyorum goremıyorum :)

Alakalı,alakasız hiç fark etmez ;) Yardımcı olabilecek,bilgim dahilinde tüm sorulara itina ile cevap veririm :34:
Şimdii..Meme estetigi konusunun ana sayfasında tüm konuların üzerinde kırmızı renkte +Yeni Konu Aç kutucugu var..Oraya tıkla ve başlık at,altınada yazmak istedigin şeyleri yaz.Moderatörler tarafından göz atılıp onaylanınca ana sayfada konun yayınlanır canımcıgım...

Bu arada diger konuyada yazdım ama burayada yaziyim.. Ben Hasan beye meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Meme dokum oldugu için kas zarı altı yöntemini uygun gördü bana.İki sene oldu ameliyat olalı.Albümde fotograflarım mevcut,ayrıca meme ucu kesimin fotograflarınıda ekledim.Arkadaş olarak ekledim seni bakabilirsin :34: Hasan bey muayenede kişiye uygun olan yöntemi,kesi yerini ve protez büyüklügünü söylüyor zaten.Yani tek bir yönteme baglı olan biri degil.Kişiye uygun olan yöntemi tercih eden bir cerrahtır :34:

Teşekkür ederim canım..Profiline baktım henüz yeni bir üyesin.Seni arkadaş olarak eklesem bile albümümü göremezsin çünkü belirli bir sayıda yorum yapman gerekiyor,güvenlik için..Albümde gögüs fotolarım mevcut,bunun için henüz yeni üye olan kişileri hemen ekleme yapamıyorum,üzgünüm..
Dudak fotolarım zaten dudak dolgusu bölümünde açık olarak paylaştım,albümümde özel dudak fotosu yok.
Şunu söyleyebilirimki dogallık konusunda endişen olmasın.O yapay,top top ameliyat sonuçları çok eskide kaldı.Doktorlarımız dogal bir sonuç çıkması için kişiye uygun yöntemleri ve protez çeşitlerini,büyüklüklerini tercih ediyorlar :34:

Sevgiler..

Teşekkür ederim canım..Profiline baktım henüz yeni bir üyesin.Seni arkadaş olarak eklesem bile albümümü göremezsin çünkü belirli bir sayıda yorum yapman gerekiyor,güvenlik için..Albümde gögüs fotolarım mevcut,bunun için henüz yeni üye olan kişileri hemen ekleme yapamıyorum,üzgünüm..
Dudak fotolarım zaten dudak dolgusu bölümünde açık olarak paylaştım,albümümde özel dudak fotosu yok.
Şunu söyleyebilirimki dogallık konusunda endişen olmasın.O yapay,top top ameliyat sonuçları çok eskide kaldı.Doktorlarımız dogal bir sonuç çıkması için kişiye uygun yöntemleri ve protez çeşitlerini,büyüklüklerini tercih ediyorlar :34:

Sevgiler..

ayy canım tskler ilgine valla seni okuya okuya uye oldum bu siteye :)))) senin cicişlere dudaklara yaptığın ceasretlendirici pozitif yaklaşımın vesile oldu yani :D

Arzum öncelikle sana ve bu ameliyati olan butun arkadaslara gecmis olsun.mutlulugunuz omur boyu daim olsun ins.. benim gibi olmak isteyip beklemede olanlarada Allah en iyisini en guzelini nasip etsin ins..verdigin bilgilerden dolayida cok tesekkur ediyorum.bi cok sey ogrendim sayenizde.ameliyat olanlarin deneyimlerini okumak gercekten cok heycan verici..icime işlemiş artik ruyamda ameliyat oldugumu goruyorum agrisini acisini bile hissediyorum :) ah ah şu zaman hi gecsede bende şu dantelli incecik sutyenlerden kullanabilsem

Arzum öncelikle sana ve bu ameliyati olan butun arkadaslara gecmis olsun.mutlulugunuz omur boyu daim olsun ins.. benim gibi olmak isteyip beklemede olanlarada Allah en iyisini en guzelini nasip etsin ins..verdigin bilgilerden dolayida cok tesekkur ediyorum.bi cok sey ogrendim sayenizde.ameliyat olanlarin deneyimlerini okumak gercekten cok heycan verici..icime işlemiş artik ruyamda ameliyat oldugumu goruyorum agrisini acisini bile hissediyorum :) ah ah şu zaman hi gecsede bende şu dantelli incecik sutyenlerden kullanabilsem

Eger bu ameliyatı olmayı istiyorsan Allahım sanada nasip etsin inşallah bu mübarek cuma saatinin hürmetine,kabul olsun bu dua.. :31:

Gerçekten bu gögüssüzlük sıkıtısı çok fena.Bir kadını içten içe yiyip bitiriyor vallahi.. Nasip olurda ameliyat olursan eger çok çok mutlu olmanı dilerim.Herşeyin istedigin biçimde gelişmesi dileği ile,Sevgiler :54:

Eger bu ameliyatı olmayı istiyorsan Allahım sanada nasip etsin inşallah bu mübarek cuma saatinin hürmetine,kabul olsun bu dua.. :31:

Gerçekten bu gögüssüzlük sıkıtısı çok fena.Bir kadını içten içe yiyip bitiriyor vallahi.. Nasip olurda ameliyat olursan eger çok çok mutlu olmanı dilerim.Herşeyin istedigin biçimde gelişmesi dileği ile,Sevgiler :54:[/QUOTE
ben bisiy merak ediyorum .goguslerimun naturel hali ayrik gogus .amelyatta tercih edecegim silikonun cc yada bicimi yada yerlestirme bicimi itibariyle daha birlesik durmalari mumkun olurmi kizlar??? ben daha birlesik durmalarini istiyorumdaa.dogal gogsu ayrik duran kizlar amelyat sonrasi simdi nasil durdugu hakkinda bilgi paylasabilirlermi ????

Gerçekten bu gögüssüzlük sıkıtısı çok fena.Bir kadını içten içe yiyip bitiriyor vallahi.. Nasip olurda ameliyat olursan eger çok çok mutlu olmanı dilerim.Herşeyin istedigin biçimde gelişmesi dileği ile,Sevgiler :54:

Amin inşallah. .cok fazla göğüssuz sayilmam ama emzirmeden dolayi sol memem daha buyuk saga göre.sol memeden daha yogun süt geldigi icin daha cok o tarafi emzirdim. Malum emzirme sonrasi icide bosaliyor yumusuyor göğüsler..deforme olsada dunyanin en guzel şeyi bir kadinin bebegini emzirmesi.doya doya yasadim şükürler olsun. (22 aylik oglum hala da emiyor)..nasil olsa caresi var.uygun zaman ve icine sinen bi doktor buldun mu iri ve dolgun goguslere sahip oluruz bizde inş. .iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim..arkadas listene benide ekler misin sakincasi yoksa?

Hoşgeldin canım,iyiyim çok şükür :29:
His kaybı dedigin durum nerende,nasıl bir his yani uyuşma,karıncalanma varmı? Dokununca acı varmı,örnek veriyorum gözlerini kapat bir arkadaşından gögsünün farklı yerlerine igne ucu ile dokunmasını iste.SEnde gözlerini açmadan dokundugu yerleri parmagınla göster.Bu şekilde test yaptıgın zaman tepki vermedigin yerler olacakmı bir kontrol et canım benim :34: Hepsini bilirsen yani dokundugunu anlarsan sorun yok kesinlikle..
Ama dokuların kendini yenilemesi 6 ay kadar sürebiliyor.Senin daha 4 ay olmuş.Karıncalanma,batma gibi şikayetler varsa o bölgelerde emin ol his gelecektir :34: Melita arkadaşımızda cevap verir tabi..Öpüyorum çok,ihmal etme bizi :54:

arzummm söyledğin şekilde akşam eve gidince deneyeceğeim.. bazen akrıncalanma batma oluyor.. cevabınla yine içimi rahatlattın :) çok teşekkür ederim

oncelikle gecmis olsun ve gule gule kullan:32: ne kadar guzel bi duygu degilmi insan neden daha once yaptirmadigina bin pisman oluyor.korkmani gerektirecek bi durum yok daha ameliyat olali 4 ay olmus dokularin tam iyilesmesi biraz zaman aliyor rahat ol gececektir

çok tşekkür ederim evet insan daha önce yaptırmadığına pişman oluoyr. iyi ki yaptırmışım diyorum.. tek korkum his kaybıyla ilgiliydi onunla da ilgili geçecektir diyerek içime su serptiniz :) thank you hepinize :54:

arzum merhaba.. konuyu nerden soracağımı bilemedim. devamlı da sorun çıkarıyorum artık yazmaya da utanıyorumm ama şuan çok mutsuzum. az önce elimi bi attım elime böyle top gibi bastırınca pıt diye geri atan bişe geldi. 1 ay oldu ameliyat olalı. ilk günlerdeki hava kabarcığı gibi değil ama. daha büyük ve elimle basınca geri aatıyo böyle.kapsül mü diye doktoru aradım sekreteriyle konuştum ama memede şekil bozukluğu yoksa kapsül değildir dedi. çok endişeliyim şuan. napıcağımı bilemiyorum. 1 ay içinde kapsül oluşur muu ve nasıl anlayabilirim

Gerçekten bu gögüssüzlük sıkıtısı çok fena.Bir kadını içten içe yiyip bitiriyor vallahi.. Nasip olurda ameliyat olursan eger çok çok mutlu olmanı dilerim.Herşeyin istedigin biçimde gelişmesi dileği ile,Sevgiler :54:[/QUOTE
ben bisiy merak ediyorum .goguslerimun naturel hali ayrik gogus .amelyatta tercih edecegim silikonun cc yada bicimi yada yerlestirme bicimi itibariyle daha birlesik durmalari mumkun olurmi kizlar??? ben daha birlesik durmalarini istiyorumdaa.dogal gogsu ayrik duran kizlar amelyat sonrasi simdi nasil durdugu hakkinda bilgi paylasabilirlermi ????

Gögüsa ufak ikende ayrık durur aslında..Yani ileriye dogru bir çıkıklık olmadıgı için,düz oldugu için haliyle çatal dedigimiz dekolte oluşmaz,oluşamaz..Meme ne kadar çok büyürse o kadar dekolte olur..İki gögsün arasındaki ayrıklık durumu kişinin gögüs kafesinin ortasındaki kemigin kalınlıgına baglı bir durumdur.O kemik ne kadar geniş,kalın olursa iki gögsün arasıda o kadar ayrık olur.İnce olursa gögüsler bitişik olur.Bu ameliyatla gögüsler anormal bir şekle sokmadan belirli bir miktarda yakınlaştırılabilir ama fazla oynama yapılamaz çünkü bu durumdada gögüs ortası yakınlaştırılır fakat bu seferde meme uçları dışarıya dogru bakar.Buda hiç hoş olmayan bir görüntüye yol açar.Ameliyattan hemen sonrada gögüs sert olur,dogal hareket etmez.Bu durumdada gögüs çatalı oluşamaz.Zamanla gögüs yumuşadıkça gögüsler birleşir ve sütyenli yada sütyensiz belirli bir miktar çatal oluşturur.Bu sizin tamamen gögüs şeklinize baglı olan bir durumdur aslında,ne doktorun bir hatası olur nede sizin.Yani kıssaca sizdeki ana malzeme ne ise o kadar güzel bir sonuç çıkacaktır :34:
Bu isteginizi ameliyattan önce doktorunuzla konuşmanızda fayda vardır mutlaka.Ona göre protez tipi ve büyüklügü tercih edecektir ve elinden geleni yapacaktır emin olun :34:

Amin inşallah. .cok fazla göğüssuz sayilmam ama emzirmeden dolayi sol memem daha buyuk saga göre.sol memeden daha yogun süt geldigi icin daha cok o tarafi emzirdim. Malum emzirme sonrasi icide bosaliyor yumusuyor göğüsler..deforme olsada dunyanin en guzel şeyi bir kadinin bebegini emzirmesi.doya doya yasadim şükürler olsun. (22 aylik oglum hala da emiyor)..nasil olsa caresi var.uygun zaman ve icine sinen bi doktor buldun mu iri ve dolgun goguslere sahip oluruz bizde inş. .iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim..arkadas listene benide ekler misin sakincasi yoksa?

Her bayanda var aslında asimetri.Ama kimisinde az oluyor,kimisindede çok belli oluyor.Heleki emzirmiş bayanlarda tek gögsü daha fazla emzirme olayı olunca haliyle o gögüste deformasyon daha fazla olabiliyor..Olsun,yavrularımız doya doya emsinler,tosun gibi büyüsünlerde bizim gögüsler deforme olsun sıkıntı yok:emir_bebek:.Nasılsa dediginiz gibi çözümü var Allaha şükür :34:
İnşallah bu deformasyon dikleştirmeye gerek kalmadan silikonla toparlanan sonuçlar olur :31: Hayırlısı olsun :34: Arkadaş olarak ekliyorum,bakabilirsiniz albümüme...

arzummm söyledğin şekilde akşam eve gidince deneyeceğeim.. bazen akrıncalanma batma oluyor.. cevabınla yine içimi rahatlattın :) çok teşekkür ederim

çok tşekkür ederim evet insan daha önce yaptırmadığına pişman oluoyr. iyi ki yaptırmışım diyorum.. tek korkum his kaybıyla ilgiliydi onunla da ilgili geçecektir diyerek içime su serptiniz :) thank you hepinize :54:

Dene canım,ama inan bana daha çok erken bu telaşı yapman için.Ayrıca tamamen his kaybı yaşayan kişi sayısı inan bana çok az.Doktorun çok özensizce yapması gerek bu ameliyatıki böyle bir şey olsun.Hasan bey gögüs büyütme konusunda başarılı ve his kaybı olmaması konusunda senden benden bu konuya daha çok önem veren bir cerrah :34: Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum biliyorsun,sag gögsüm üç kez işlem gördü ve hiçbir şekilde his kaybı yaşamadım Allahıma şükür :nazar: daha ne olsun yahu :52::29:

Back