• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

canim konunun hepsini tek bir satir kacirmadan okudum sanirim .. siz ameliyat olali 2 yila yakin zaman olmus.. artik hersey yerli yerine oturmustur .. gule gule kullanin , iyi gunlerde saglikla insallah..

bende deli gibi nette dolasip, yabanci forumlara ve kadinlar kulubune sarmis durumdayim bilgi edinebilmek icin.. ama oylesine az ki turk hanimlardan 400 ve uzeri cc implanti olan hanim.. sizi bulduguma nasil sevindim anlatamam o yuzden .

benim derdim aman cok mu buyuk olurlar ? yada cildim esnek mi degil mi sorunsali degil.. benim merak ettigim esasen ya silikonlar vucudumda kucuk yada sarkik durursa o zaman nolur ? 1.75 boyundayim 57-58 kilo araligindayim ve iki erkek cocugu annesiyim.. biri 14 biri 7 yaslarinda.. ve uzun zamandir aklimda olan birseydi gogus cercevesini zenginlestirmek :) ama iste cocuklari buyuteyim, zamani ayarlayayim , doktor bulayim derken bugune kadar geldi..

gogus olcum zaman icinde cok degisti evlenmeden 85 C cuptu.. hamilelikte DD cup oldu, en sonunda sonup B goruntulu sarkik bir C haline geldi..

doktora gidis amacim gogusleri diklestirip, implantlada iclerini doldurtmakti.. alinip verilen kilolardan nerdeyse ici bosalmis durumda cunku :) gorustgum doktorlarin hepsi diklestirmeye gerek olmadigini sadece gogsun volumunun yeniden yerine konulmasi gerektigi konusunda hemfikir.. sag ve sol gogus arasinda bir asimetri sorunu var yaklasik 1 cm kadar onuda gogus basi kesisiyle halledecekler..

kisaca high profil kas alti meme ucundan 425 cc yada 400 cc ameliyat sirasinda karar verilecekmis hangisinin olacagina.. ama benim dusundugum gogsu zamaninda DD kadar buyumus ve esnemis biri icin 400-425 kucuk olmaz mi? doktorlar implantlarin gogsu kaldiracagini soyluyorlar ama ya kaldirmaz ve bu sefer hem buyuk hem sarkik goguslerim olursa ? :26:

size sormak istedigim hamileyken gogusleriniz en fazla ne kadar buyumustu? su anki buyuklugunuze daha once sahip olmusmuydunuz arzu hanim? implantlar goguslerinizi ayni zamanda diklestirdi mi? boyunuz ve kalca olculerinizle orantilanarak mi koyuldu silikonlar ? ne cok soru sordum dimi? :) nolur kusura bakmayin.. ama doktorlar oyle rahatlar ki olmadi kucuk gelir begenmezsen yenileriz diyebiliyorlar ama 2. kez allah gostermesin bir komplikasyon olmazsa neden bicak altina yatayim dedim kendi kendime :44: bu arada ameliyat gunum martin 2. haftasinda.. ne yapmaliyim, ne duunmeliyim insan nasil panikliyormus, butun dusundukleri birbirine giriyormus simdi sizin konunun basinda bahsettiginiz hislerinizi oyle iyi anliyorum ki ..

simdilik benden bu kadar, cok sevgiler .

canim konunun hepsini tek bir satir kacirmadan okudum sanirim .. siz ameliyat olali 2 yila yakin zaman olmus.. artik hersey yerli yerine oturmustur .. gule gule kullanin , iyi gunlerde saglikla insallah..

bende deli gibi nette dolasip, yabanci forumlara ve kadinlar kulubune sarmis durumdayim bilgi edinebilmek icin.. ama oylesine az ki turk hanimlardan 400 ve uzeri cc implanti olan hanim.. sizi bulduguma nasil sevindim anlatamam o yuzden .

benim derdim aman cok mu buyuk olurlar ? yada cildim esnek mi degil mi sorunsali degil.. benim merak ettigim esasen ya silikonlar vucudumda kucuk yada sarkik durursa o zaman nolur ? 1.75 boyundayim 57-58 kilo araligindayim ve iki erkek cocugu annesiyim.. biri 14 biri 7 yaslarinda.. ve uzun zamandir aklimda olan birseydi gogus cercevesini zenginlestirmek :) ama iste cocuklari buyuteyim, zamani ayarlayayim , doktor bulayim derken bugune kadar geldi..

gogus olcum zaman icinde cok degisti evlenmeden 85 C cuptu.. hamilelikte DD cup oldu, en sonunda sonup B goruntulu sarkik bir C haline geldi..

doktora gidis amacim gogusleri diklestirip, implantlada iclerini doldurtmakti.. alinip verilen kilolardan nerdeyse ici bosalmis durumda cunku :) gorustgum doktorlarin hepsi diklestirmeye gerek olmadigini sadece gogsun volumunun yeniden yerine konulmasi gerektigi konusunda hemfikir.. sag ve sol gogus arasinda bir asimetri sorunu var yaklasik 1 cm kadar onuda gogus basi kesisiyle halledecekler..

kisaca high profil kas alti meme ucundan 425 cc yada 400 cc ameliyat sirasinda karar verilecekmis hangisinin olacagina.. ama benim dusundugum gogsu zamaninda DD kadar buyumus ve esnemis biri icin 400-425 kucuk olmaz mi? doktorlar implantlarin gogsu kaldiracagini soyluyorlar ama ya kaldirmaz ve bu sefer hem buyuk hem sarkik goguslerim olursa ? :26:

size sormak istedigim hamileyken gogusleriniz en fazla ne kadar buyumustu? su anki buyuklugunuze daha once sahip olmusmuydunuz arzu hanim? implantlar goguslerinizi ayni zamanda diklestirdi mi? boyunuz ve kalca olculerinizle orantilanarak mi koyuldu silikonlar ? ne cok soru sordum dimi? :) nolur kusura bakmayin.. ama doktorlar oyle rahatlar ki olmadi kucuk gelir begenmezsen yenileriz diyebiliyorlar ama 2. kez allah gostermesin bir komplikasyon olmazsa neden bicak altina yatayim dedim kendi kendime :44: bu arada ameliyat gunum martin 2. haftasinda.. ne yapmaliyim, ne duunmeliyim insan nasil panikliyormus, butun dusundukleri birbirine giriyormus simdi sizin konunun basinda bahsettiginiz hislerinizi oyle iyi anliyorum ki ..

2. Mart yani 2 hafta sonra. Insallah hersey gönlünce olur. Sürecini takip edecegim. Umarim Konu acarsin, bende senin yakin bir takipcin olurum. Buarada emein ellerdesin Arzum seni iyi bilgilendirir:46:

Bende 3 Cocugum var ve uzun süre oldu meme büyütmeyi düsünüyordum. Boyum 165 cm ve Kg 69. Benimde emzirme süresinde memelerim 85 D olmustum! Gecen ay Istanbuldaydim Hem Laser Liposuctin ve meme büyütme icin. Kombine bir Opr. istiyordum. Dr. Diklestirme de gerek deyince, yani Lolipop kesisi olacakti, bende buna hazir olmadigim icin, simdilik vazgectim. Laser Liposuction yaptim ve Almanya'ya döndüm. Tuhaf olan'da Toplam 4 Dr. görüstüm. 2 Dr. Diklestirme gerek yok dedi, ve 2 Dr. gerek dedi. Kafam cok karisti, ve kafam böyle karisik'ken karar vermek istemedim. Biraz daha zaman gecsin artik belki seneye.

Dizimi izliyim,size tek tek cevap yazacağım :34:

Evet canım,bugün ameliyat olalı tam tamına 2 sene oldu :16: Ödemler gitti,protezlerim yerine tamamen oturdu,dogal gögüs kıvamına ulaştı,abartı olmayan vücuduma göre gayet uyumlu görünümde gögüslere kavuştum,protezlerimin varlıgını kesinlikle unuttum,asla vücudumda yabancı bir cisimin oldugunu hissetmiyorum :nazar: Daha ne olsun yahu :52:
Dedigin gibi ülkemizde 400 ve üzerine cc proteze sahip olan bayanlar çok az,vardır belki ama forumda çok az diyelim en iyisi ;) Aslında uygun vücut hatlara,gögüs esnekligine uygun olan bir bayanda 400cc lik protezler hiçte abartı bir görünüm vermiyor bilinenin aksine.400 cc lik protezler birçok kişinin bildiginin aksine o kadarda kocaman büyük protez degil aslında.Buna ben şahidim valla ;) Benim gögüslerim öyle kocaman kocaman olmadı.Daha öncesindede iki çocuk emzirdigim için 400cc den aşşagı bir protez zaten gögüslerimi toparlayamaz,kaldıramazdı.Emzirdigim dönemlerde şu anki ölçümden çok daha fazla büyümüştü gögüslerim.Şu an gayet dolu dolu,dik,dikleştirmeye gerek olmadan toparlanan gögüslere kavuştum canım.Bundan ufagını zaten düşünemezdim,tekrar ameliyat masasına yatıp büyüttürürdüm herhalde..Şu an D cup sütyen kullanıyorum,gögüs altı ölçümde 75 beden.Ama bazı sütyen modellerinde C cup bile çok rahat oluyor yani ;)
Meme ucu kesisiyle oldum hem.Meme başı kahverengi kısmım meme ucu kesisine uygundu.Zaten bende meme altı gibi bir yerden kesi olmasını istemezdim.Çünkü izler her ne kadar silikleşiyor desede arkadaşlar vücudumda başka ameliyat oldugum yerlerin kesi izleri var.Oraya baktıkça ne kadar silinecegini az buçuk anlayabiliyorum ve yazın ipli bikini giyinecegim zaman rahat edemiyecektim eminimki.
Meme ucu kesisiyle ameliyat oldugunuz zamanda meme ucu asimetrileri düzeltilebilir tabiki.Yani bunu avantajlarıda var.Ayrıca yine bilinenin aksine meme ucu kesisi ile ameliyat oldugunuz zaman bilinenin aksine süt kanalları zarar görmez.Benim için bu fazla önemli bir detay degildi aslında.Yani iki çocugum var,üçüncüyü düşünmüyordum ama ne olur ne olmaz tabi,zarar görmeyecegini bilmek yinede güzel birşey.Öyle degilmi ;) Doktorum bu konuda asla sıkıntı yaşamayacagımın garantisinide tam olarak vermişti..Dogru,iyi bir hekimle bu riskleri sıfıra indirmek çok güzel bir şey tabikide ;)
Protez büyüklügü tabiki boy,kilo,omuz genişligi,kalça genişligi gibi faktörleri göz önüne alarak tercih ediliyor.En güzelide zaten doktorunuz birkaç protez büyüklügü denemelik protezlerle ameliyatınıza giriyor.Ameliyat esnasında bu denemelik protezler deneniyor ve hangisi sizin vücudunuza,gögsünüze yakışırsa o büyüklükteki protez koyularak ameliyat işleminiz sonlanıyor..
Siz doktorunuza nasıl bir gögüs istediginizi çok iyi anlatın,ifade edin.Gerisini doktorunuzun tecrübesine bırakın.zaten içiniz sinmişki doktorunuza güvenmişsinizki ameliyat olmaya karar vermişsiniz.Eminimki en başarılı sonucu alacaksınız Allahın izniyle..
Ben buradayın,her zaman aklınıza ne takılırsa,ne sormak isterseniz buradan bana rahatlıkla yazabilirsiniz ;) Elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım :29: Sizi arkadaş olarakta ekledim,albümüme bakıp fikir sahibi olabilirsiniz..
Bu arada doktorunuz kim?

Son düzenleme:
Memislerin Dogum günü kutlu olsun canim:1:

sevgililer günün ve ikiz sevgililerinin doğum günü kutlu olsun bebişimm... :46:

Canlarım benimmm.... :16: Unutmamışlar,hatırlamışlar benim güzel dostarım :16::16: Çok teşekkür ederim.. Onlar benim kendime verdigim en güzel hediye oldu inanın :21: İyikide bu ameliyatı olmuşum,iyikide dünyanın en iyi doktorunu tercih etmişim :16: Buradan sevgili doktorumunda başarılı ellerinden öpüyorum :42: Tüm sevgililerin sevgililer gününüde kutluyorum..
İstanbul Avrupa yakasında oturan,Levent e yakın olan arkadaşlarıma bir hatırlatma..Bugün saat 18:00 da Kanyon da Ozan Dogulu konseri var.Gelin hep beraber Sevgililer gününü kutlayalım :52::118::66::64::62:

Arzumcukkkkkkk 2.yılın kutlu ve mutlu olsun tatlım yaaaa :))) darısı bızlere... Hayat sana bugüne özel,güzel mi güzel bır hedıye vermiş :) öpücükler arzum için ;-}

Kız narkozdan korkulurmu hiç :52: Biz bağımlı olduk valla senede bir yada iki kez almak istiyoruz :37:

Lokal sedasyon yöntemi ile ameliyat eden doktorlar az olsada var.Tek bildigim Tuğrul Turan beyin bu ameliyatı Lokal Sedasyon yöntemi ile yaptigidir.Ama şahsen bende buna cesaret edemezdim şahsen.Ya hissedersem,sesimi duyuramasam :53: falan filan..:36:

8 Şubat'ta meme dikleştirme karın germe lazer lipo ve normal lipo çıkarılan yağların pipoya ve dudağa doldurulması ameliyatımı. 5 saatlik kısmı belden uyuşturma son bi saati zaman yetmediği ve ilave iğne durumu olmadığı için narkozdu:) anestezi uzmanı bu şekilde en az zararı gördüğümü söyledi.6 saat narkoz zararlı dedi:) yarın 1 hafta oluyor mememaltında dikişin o tarafta pipet gibi bişey var o ne bilen varmı ben lolipop oldum:) merak ediyorum

arzumcum bugün memişlerinin doğumgübüymüş, doğumgünleri kutlu olsun :)) nice birlikte güzel senelere... Bu arada yukarıda yazılanları okuyordum da, ameliyat öncesinde 300 ün üstünü devasa bir boyut olarak gören biri olarak bence de 400çok çoook büyük değildir.. 300 benim gibi göğüs çevresi dar birine iyi oldu daha da büyügü olabilirmiş ama dktorum 325 345 istemesine ragmen sol göğsüm ancak 300 ü kabul etmiş çok zorlamış.. yani kısacası emzirmiş ve sarkmış göğüslere ki minyon da değilsen 400 olur hakkaten..

Kanyondan fotolar kızlar ;))

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $image.jpg
    $image.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 50
8 Şubat'ta meme dikleştirme karın germe lazer lipo ve normal lipo çıkarılan yağların pipoya ve dudağa doldurulması ameliyatımı. 5 saatlik kısmı belden uyuşturma son bi saati zaman yetmediği ve ilave iğne durumu olmadığı için narkozdu:) anestezi uzmanı bu şekilde en az zararı gördüğümü söyledi.6 saat narkoz zararlı dedi:) yarın 1 hafta oluyor mememaltında dikişin o tarafta pipet gibi bişey var o ne bilen varmı ben lolipop oldum:) merak ediyorum

Geçmiş olsun canım :54: Pipet dediğin şey pis kanı dışarıya atan drenmi acaba?:44:

arzumcum bugün memişlerinin doğumgübüymüş, doğumgünleri kutlu olsun :)) nice birlikte güzel senelere... Bu arada yukarıda yazılanları okuyordum da, ameliyat öncesinde 300 ün üstünü devasa bir boyut olarak gören biri olarak bence de 400çok çoook büyük değildir.. 300 benim gibi göğüs çevresi dar birine iyi oldu daha da büyügü olabilirmiş ama dktorum 325 345 istemesine ragmen sol göğsüm ancak 300 ü kabul etmiş çok zorlamış.. yani kısacası emzirmiş ve sarkmış göğüslere ki minyon da değilsen 400 olur hakkaten..

Benim göğüslerde sarkıklık yoktu canım.Emzirme dönemlerinde süt dolup boşaldıgı için esnemişti sadece.Sarkıklık olsaydı dikleştirme yapılmadan protez koyulsaydı şu an büyük ama sarkik göğüslerim olurdu.Buda hiç hoş olmazdı :34:

Teşekkür ederim,evet ikinci seneme girdim :nazar: 400cc ile vücuduma uyumlu,hoş,estetik görüntüyü veren güzel göğüslere kavuştum şükür :16: Darısı tüm ameliyat olmak isteyenlerin başına inşallah :29:

Canlarım benimmm.... :16: Unutmamışlar,hatırlamışlar benim güzel dostarım :16::16: Çok teşekkür ederim.. Onlar benim kendime verdigim en güzel hediye oldu inanın :21: İyikide bu ameliyatı olmuşum,iyikide dünyanın en iyi doktorunu tercih etmişim :16: Buradan sevgili doktorumunda başarılı ellerinden öpüyorum :42: Tüm sevgililerin sevgililer gününüde kutluyorum..
İstanbul Avrupa yakasında oturan,Levent e yakın olan arkadaşlarıma bir hatırlatma..Bugün saat 18:00 da Kanyon da Ozan Dogulu konseri var.Gelin hep beraber Sevgililer gününü kutlayalım :52::118::66::64::62:

Bende ikizlerinin doğum gününü ve sevgililer gününü kutluyorum, ne kadar özel bir günde kavuşmuşsun onlara ne doktorunu nede bu özel günü hiç bir zaman unutma.

Back