Evet canım,bugün ameliyat olalı tam tamına 2 sene oldu
Ödemler gitti,protezlerim yerine tamamen oturdu,dogal gögüs kıvamına ulaştı,abartı olmayan vücuduma göre gayet uyumlu görünümde gögüslere kavuştum,protezlerimin varlıgını kesinlikle unuttum,asla vücudumda yabancı bir cisimin oldugunu hissetmiyorum
Daha ne olsun yahu
Dedigin gibi ülkemizde 400 ve üzerine cc proteze sahip olan bayanlar çok az,vardır belki ama forumda çok az diyelim en iyisi
Aslında uygun vücut hatlara,gögüs esnekligine uygun olan bir bayanda 400cc lik protezler hiçte abartı bir görünüm vermiyor bilinenin aksine.400 cc lik protezler birçok kişinin bildiginin aksine o kadarda kocaman büyük
protez degil aslında.Buna ben şahidim valla
Benim gögüslerim öyle kocaman kocaman olmadı.Daha öncesindede iki çocuk emzirdigim için 400cc den aşşagı bir protez zaten gögüslerimi toparlayamaz,kaldıramazdı.Emzirdigim dönemlerde şu anki ölçümden çok daha fazla büyümüştü gögüslerim.Şu an gayet dolu dolu,dik,dikleştirmeye gerek olmadan toparlanan gögüslere kavuştum canım.Bundan ufagını zaten düşünemezdim,tekrar ameliyat masasına yatıp büyüttürürdüm herhalde..Şu an D cup sütyen kullanıyorum,gögüs altı ölçümde 75 beden.Ama bazı sütyen modellerinde C cup bile çok rahat oluyor yani
Meme ucu kesisiyle oldum hem.Meme başı kahverengi kısmım meme ucu kesisine uygundu.Zaten bende meme altı gibi bir yerden kesi olmasını istemezdim.Çünkü izler her ne kadar silikleşiyor desede arkadaşlar vücudumda başka ameliyat oldugum yerlerin kesi izleri var.Oraya baktıkça ne kadar silinecegini az buçuk anlayabiliyorum ve yazın ipli bikini giyinecegim zaman rahat edemiyecektim eminimki.
Meme ucu kesisiyle ameliyat oldugunuz zamanda meme ucu asimetrileri düzeltilebilir tabiki.Yani bunu avantajlarıda var.Ayrıca yine bilinenin aksine meme ucu kesisi ile ameliyat oldugunuz zaman bilinenin aksine süt kanalları zarar görmez.Benim için bu fazla önemli bir detay degildi aslında.Yani iki çocugum var,üçüncüyü düşünmüyordum ama ne olur ne olmaz tabi,zarar görmeyecegini bilmek yinede güzel birşey.Öyle degilmi
Doktorum bu konuda asla sıkıntı yaşamayacagımın garantisinide tam olarak vermişti..Dogru,iyi bir hekimle bu riskleri sıfıra indirmek çok güzel bir şey tabikide
Protez büyüklügü tabiki boy,kilo,omuz genişligi,kalça genişligi gibi faktörleri göz önüne alarak tercih ediliyor.En güzelide zaten doktorunuz birkaç protez büyüklügü denemelik protezlerle ameliyatınıza giriyor.Ameliyat esnasında bu denemelik protezler deneniyor ve hangisi sizin vücudunuza,gögsünüze yakışırsa o büyüklükteki protez koyularak ameliyat işleminiz sonlanıyor..
Siz doktorunuza nasıl bir gögüs istediginizi çok iyi anlatın,ifade edin.Gerisini doktorunuzun tecrübesine bırakın.zaten içiniz sinmişki doktorunuza güvenmişsinizki ameliyat olmaya karar vermişsiniz.Eminimki en başarılı sonucu alacaksınız Allahın izniyle..
Ben buradayın,her zaman aklınıza ne takılırsa,ne sormak isterseniz buradan bana rahatlıkla yazabilirsiniz
Elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım
Sizi arkadaş olarakta ekledim,albümüme bakıp fikir sahibi olabilirsiniz..
Bu arada doktorunuz kim?