- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
benim iyi niyetli arkadaşım...
Sende öylesin canım benim,sagol Öyle olmasak birbirimizi bulurmuyduk,bu kadar iyi bir iletişimimiz olurmuydu hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim iyi niyetli arkadaşım...
Sende öylesin canım benim,sagol Öyle olmasak birbirimizi bulurmuyduk,bu kadar iyi bir iletişimimiz olurmuydu hiç
bu forumda herkez birbirine destek oluyor yeri geldiğinde ama sen bir başkasın... beni araman moral vermen süper kız sen psikolog gibisin valla ... aradiğın için teşekkürler....
bu forumda herkez birbirine destek oluyor yeri geldiğinde ama sen bir başkasın... beni araman moral vermen süper kız sen psikolog gibisin valla ... aradiğın için teşekkürler....
arzucum canım arkadaşım nasılsın, maşallah formundasın yine, herkesin imdadına koşuyorsun. bugün işyerinde bir ablamız göğsünde bir kitle fark etmiş, hemen doktora gitti bir sürü ultrason mammografi derken, acil ameliyat dediler, ne çıkacak belli değil.bu gibi durumlarda elle muayene biliyorsun ki çoğu zaman erken teşhis sebebi. ama bizim gibi kas altı ameliyat olmayanlarda böyle bir elle muayene sözkonusu değil dimi. belli aralıklarla ultrason mu çektirmemiz lazım bizim. mesela senede yada 6 ayda 1 çektireceksek bile , ya biz çektirdikten hemen kısa bir süre sonra bir kitle oluşursa, taaaa bir sonraki kontrolumuze kadar onun varlığından haberdar olamayız. inşallah hiçbirimizin başına böyle birşey gelmez ama yine de düşünmeden edemedim. sen bu konuda ne düşünüyorsun arzucum. bu arada bana ameliyat öncesinde de ultrasonla falan bakılmadı, sadece akciğer filmi çekildi! çok çok öpüyorum seni arkadaşım
Sagol canım benim..Gönlünü,yüregini açan herkesle aynı yerdeyim bende
Arkadaşına geçmiş olsun diyorum,umarım kötü birşey degildir..Her fark edilen kitle kötü olmuyor..Ben ameliyat olmadan bir sene öncesinde gögsümde kitleler hissetmiştim,hemde bir anda olmuştu.Hemen doktorla gidip muayene oldum tabi,ultrasonlar çekildi bakıldı..Her kadında olabilecek Fibrokist ler çıktı bende.Bunlar zararsız kitleler.Genellikle 30 yaş sonrasında çıkan ve adet dönemi çevresinde belli olan sonrada kaybolan kitlelerdi..
30Yaşına gelen her kadın senede yada 6 ayda bir doktora muayene olması gerekir.Bu el ile olur..Belki siz fark etmezsiniz ama doktor birşey varsa mutlaka fark edecektir emin olun..Gerekirse zaten radyolojik tetkikler isteyecektir..Gerekmedigi sürece dopler çekilmek zararlı zaten..
Ayrıca sende dual planla ameliyat oldun.Birçok doktor dual planla kasa ltı yönteminin aynı oldugunu söyliyor zaten..SEnde Allah korusun tabi inşallah birşey olmaz ama olursada kendini elle muayene edebilirsin..Kitleler meme dokusunda oldugu için hangi yöntemle olursa olsun belli olur.Meme dokusu üzerine koyulan bir yöntme yok çünkü.
Ama tabi doktor muayenelerinde doktorunuza protez ameliyatı oldugunuzu söylemeniz gerekirki ultrasyon gibi işlemlerde ona göre daha dikkatli bakılsın
Ameliyat öncesi ultarsyonu eger geçmişte ailede teyzede,halada,annede meme kanseri olan varsa isteniyor güvenlik için..Bazı doktorlarda istiyor ama bazı doktorlar gerek görmüyor..Ben sonuçlarımı doktoruma göstermiştim bir engeli yok demişti.Meme cerrahımda bu ameliyatı olabilecegini söylemişti zaten..Meme protezinin bu hastalıga verdigi kötü bir sonucu yoktur..
Umarım yardımcı olabilmişimdir canım İyidüşünelim,iyi olsun degilmi Çok çok öpüyorum bende seni canım benim Sevgiler...
ah güzel arkadaşım benim, ne güzel anlatmışsın yine. yemin ederim gözlerim doldu okurken sen ne iyi yürekli bir insansın ya. hiç üşenmiyorsun yazıyorsun çiziyorsun arıyorsun araştırıyorsun, herkese yardım ediyorsun Allah razı olsun senden. yazdıkların çok içimi rahatlattı gerçekten, ben o kitleler meme dokusu ile kas arasında oluşur, protezden hissedilmez sanmıştım. hepimiz her zaman çok çok sağlıklı olalım inşallah, şu kanserde en kısa zamanda dünyadan yok olup gider inşallah canım benim . şu mübarek cuma saatlerinde de Allah tüm hastalara acil şifalar versin...
ah güzel arkadaşım benim, ne güzel anlatmışsın yine. yemin ederim gözlerim doldu okurken sen ne iyi yürekli bir insansın ya. hiç üşenmiyorsun yazıyorsun çiziyorsun arıyorsun araştırıyorsun, herkese yardım ediyorsun Allah razı olsun senden. yazdıkların çok içimi rahatlattı gerçekten, ben o kitleler meme dokusu ile kas arasında oluşur, protezden hissedilmez sanmıştım. hepimiz her zaman çok çok sağlıklı olalım inşallah, şu kanserde en kısa zamanda dünyadan yok olup gider inşallah canım benim . şu mübarek cuma saatlerinde de Allah tüm hastalara acil şifalar versin...
Eevet bende Arzumu çok sevdim o kadar içten cevap veriyor yani gerçekten herşeyinizi duyarak paylaşıyor.Allah sizleri tüm fenalıklardan korusun güzellikler versin.Dualarınız kabul olsun sevgili arkadaşlarım.Sağlıcakla kalın güzel canlar.:)
Tabiki,her zaman buradayım ben.Yardımcı olmak bilgilendirmek,güzel vakitler geçirmek amaçlı
Hoşgeldin canım.İnan özlüyorum seni Lütfen fırsat buldukça uğra,o güzel yorumlarını eksik etme canım benim
Albüm duruyor evet,arada esiyor kaldırıyorum işte idare ediverin Güzel yorumların icin çok teşekkür ediyorum ve kocaman öpüyorum seni bebişim
canim benim tesekkur ederim seni sormali nasil gidiyor hayat hepinizi cok ozluyorum walla.ya sorma hatun sen gibi oda afet resim koymus. resimler bir icim su bayildimsirf ben catlayayim diye sanki bilmiyorum hihhihhayalimsin kız fıstık nasılsın ..arzumm söyle bi fotolarına genel bakış attım diyecek bişey bulamadım herzaman ki gibi süpersin afet hatun :)
Canim meraba persembe gunu allah'a sukur ameliyatimi oldum.. Sol gogsume periareolar mastopexy yapildi ayni zamanda.. Bu arada iki gogsumede 425 cc high profile kondu.. Konustugumuz gibi.. Bugun 3. Gunundeyim .. Agrilarim ve agri kesicilerin azizligi yuzunden cok kendimde degildim.. O yuzden bir konu acip ilgilenemedim acikcasi.. Ama sana haber vermekte istedim ote yandan.. Tabi su anda cok sertler ve sisler.. Ayrica sag gogsum daha hizla asagi inmesine ragmrn daha sis ve daha buyuk ameliyattan ciktigimda ikisi asagi yukari esittiler ama dun sag gogsum ciddi sisti.. Sali gunu kontrolum var ancak gogsumde bir hematoma suphesi yasadigimdan surekli fotograflayip doktora yolluyorum.. Doktorum sag gogsymdekinin hematom degil sislik oldugunu soylesede bir ikinci operasyon gecirecegim hissini yasiyorum acikcasi.. Simdilik benden bu kadar canim.. Cok sevgiler daha iyi hissettikce gelip yazarim yine :)
bende seni cok ozluyorum canim arkadasim.tatlim burayi ihmal eetigimin farkindayim kizmageldim baliklama konuna atladim forum basini almis gidiyor yetisemiyorum simdi ben hangi birine nereden baslasamm bilemedim.neyse ben kactim bir ust foruma geceyim galiba narkoz bagimlilik yaptiopuyorum canim
tam saç kürümü yapıcaktım, Hasan Beyi seyrediyorum şimdi