Kızlar yeni foto ekledimBugün yeni lens aldım onuda ekledim,bakın bakalım begenecekmisiniz
Valla benim zırvaladıgım kesinDoktorum bu ameliyatta neler söyledigimin birazını bana söyledide valla yerin dibine geçtim Ama onlar alışkın tabi,normal geliyor,durumu anlayabiliyorlar Allahtan
Çok isterdim ameliyat öncesini,ameliyattaki halimin ve uyanış halimin videoya çekilmesini,sonradan izler gülerdik
Arzumcuğum çok hoşsun güldürdün beni, kimbilir ben neler dedim neyse normal birşey herhalde. Doktorlar nelerle karşılaşıyordur onlar için normal hadise oluyordur bizim uçmalarımız....:)
Bu yaştan sonra doktor olamam herhalde..Ama bu ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarıma bu zamana kadar edindigim bilgileri aktarabilirimBuda bana yetiyor zaten,elimden birşeyler gelebiliyorsa yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
İyiyim canım,geçenlerde parmakta bir sorun yaşadım,onun sıkıntılı bir süreci ve bekleyişi var işteUmarım herşey yolunda gider ve bir sorun yaşamam Çok teşekkür ederim canım,her zaman foruma,sayfama beklerim güzel haberlerle,paylaşımlarla Öpüyorum çok
Merhaba hanımlar bende göğüs estetiği olmak istiyorum ama birkaç ay sonra kızını hala emziriyorum.acaba göğüs estetiği geçirip fotoğraf paylaşan var mı çok merak ediyorum memnunlar mı?birde ben seneye Allah nasip ederse tekrar çocuk düşünüyorum yine deforme olacak mı? Yani doğurmuş eözirdikten sonra yine mi operasyon geçireceğim ?kusura bakmayın çok sordum pek bilgim yok benim göğüsler çoook sarktı doğumdan ve emzirdikten sonra hiçbir elbisem olmuyor kadın gibi durmuyorum yaşındaki genç
Arzu Hanım tekrar teşekkürler hem sorularıma cevap verdiğiniz, hem de sıcak üslubunuz için. Benim de bekleme nedenim henüz çocuk sahibi olmamam. Şu an ameliyatın benim için makul olmadığı konusunda haklısınız. Maalesef elimde olmayan nedenlerden ötürü bu süreç uzadı. İnşallah ben de en kısa zamanda anne olur, o süreci tüm güzelliğiyle yaşar ve sonrasında ameliyat konusuna daha sağlam bir şekilde yaklaşırım.
Açıkçası ben örnek verdiğim resimlerdeki göğüslerin o kadar büyük olduğunun farkına varmamıştım. Aç tavuk gibi en büyüklerini beğenmişim demek ki :) 500 cc deyince insan bir duruyor. Bu iki örneğin göğüslerinde hoşuma giden şey silikonlardan sonra top gibi durmuyor olmaları. Bilmiyorum belki ben çok anlamıyorumdur ama oldukça büyük olmalarına rağmen doğal görünüyor gibi geldiler bana. Tabi daha araştırmam, öğrenmem gereken çook şey var.
Bir-iki sorum daha olacak. Göğüslerimin arasındaki mesafe de beni rahatsız ediyor. Doktorun uygun çalışması ile o mesafe daralıp göğüsler birbirine daha yakın durabilir mi? Bir de ameliyattan sonra eski göğüslerim daha rahattı diye düşündüğünüz oluyor mu? Sırt ağrısı falan oluyor mu?
tskler canim. actim konumu...
canim yaaa ben nezaman görebilicem fotolarini( ayrica benim de kafama taktigim bir iki noktayi resim cekip görmeni isterdim..
yardimci olursan sevinirim:***
Arzumcuğum çok hoşsun güldürdün beni, kimbilir ben neler dedim neyse normal birşey herhalde. Doktorlar nelerle karşılaşıyordur onlar için normal hadise oluyordur bizim uçmalarımız....:)
Teşekkür ederim canım,o senin hoşlugun... Amann ne dediysek dedik,farzetki fazla alkol aldın ve aklında,içinde ne varsa boşalttın Ohh beee ne rahatlamıştırız valla,ben seviyorum narkozu valla ne yalan söyliyim İnsan başka bir dünyaya gidiyor ve geliyor..O uyuma anı ve uyanma anı çok hoş Bir daha narkoz almak için tekrar ameliyat masasına yatabilirim...deerrrmişiiimm..
canım gecmiş olsun nasıl oldu parmagın fazla giremediğimden takipte edemiyorum iyimiisin fıstık
arzu mrb bende sayfada yeniyim meme büyütme ile ilgilideneyimlerini ve bilgini takip ediyorum bende ilerde düşünüyorum 2. çocuktan sonra senden yardım almak isterim o yzden arkadaşalık istegi gönderdim sakıncası yoksa kabul edermisin teşekkürler :)
bu mesajı özel mesaj olarak göndermeye çalıştım ama gönderemiyormuşum onuda öğrenmiş oldum :))
ben uzakdoğu sporlarından tekvando ile ilgileniyorum 2 yıldır.meme ameliyatı olursam spor hayatımı kötü etkilermi
ameliyattan ne kadarzaman sonra eski yaşam kaliteme geri dönerim?
Merhaba Arzum, hangi konu başlığını tıklasam seni gördümanlaşılan epey deneyimlisin. Ben de faydalanmak isterim açıkçası. Ben de protez düşünüyordum ve meme başı çöküklüğü de vardı. Barış Çakır ile görüştüm, çok güzel göğüslerinin büyüklüğü, ben bunlara dokunmam dedi, razı edemedim. Peki dedim ben çöküklükten de memnun değilim, üstelik iki çocuk emzirdim yine de biri çıktı biri çıkmadı. Bunu düzeltin bari, dokunmam dedi. Herkes içerde olsun ister sen çıksın istiyorsun dedi, görüntüsünden memnun değilim önemli olan benim mutluluğum değil mi desem de kar etmedi..
Sana sorum şu olacak, senin doktorun Hasan Fındık yanış hatırlamıyorsam, biliyor musun hiç çökük meme ucu ameliyatı yapmış mı yapmamış mı? sence bir de onunla mı görüşsem yoksa o da mı dokunmam der? boşu boşuna o doktor senin bu doktor benim gezmek istemiyorum, buradan hastalarına ulaşarak aşağı yukarı fikir sahibi olmak istiyorum öncelikle.
Tabiki yardımcı olurum,elimden ne gelirse canımÖzel mesaj gönderebilmen için forumda 100 yorum yazman lazım
teşekkürler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?