• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Valla benim zırvaladıgım kesin :27: Doktorum bu ameliyatta neler söyledigimin birazını bana söyledide valla yerin dibine geçtim :17: Ama onlar alışkın tabi,normal geliyor,durumu anlayabiliyorlar Allahtan :9:
Çok isterdim ameliyat öncesini,ameliyattaki halimin ve uyanış halimin videoya çekilmesini,sonradan izler gülerdik :52:

Arzumcuğum çok hoşsun güldürdün beni, kimbilir ben neler dedim neyse normal birşey herhalde. Doktorlar nelerle karşılaşıyordur onlar için normal hadise oluyordur bizim uçmalarımız....:)

Son düzenleme:
Bu yaştan sonra doktor olamam herhalde..Ama bu ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarıma bu zamana kadar edindigim bilgileri aktarabilirim :34: Buda bana yetiyor zaten,elimden birşeyler gelebiliyorsa yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :16:

İyiyim canım,geçenlerde parmakta bir sorun yaşadım,onun sıkıntılı bir süreci ve bekleyişi var işte :31: Umarım herşey yolunda gider ve bir sorun yaşamam :29: Çok teşekkür ederim canım,her zaman foruma,sayfama beklerim güzel haberlerle,paylaşımlarla :34: Öpüyorum çok :54:

canım gecmiş olsun nasıl oldu parmagın fazla giremediğimden takipte edemiyorum iyimiisin fıstık

arzu mrb bende sayfada yeniyim meme büyütme ile ilgilideneyimlerini ve bilgini takip ediyorum bende ilerde düşünüyorum 2. çocuktan sonra senden yardım almak isterim o yzden arkadaşalık istegi gönderdim sakıncası yoksa kabul edermisin teşekkürler :)
bu mesajı özel mesaj olarak göndermeye çalıştım ama gönderemiyormuşum onuda öğrenmiş oldum :))

Merhaba hanımlar bende göğüs estetiği olmak istiyorum ama birkaç ay sonra kızını hala emziriyorum.acaba göğüs estetiği geçirip fotoğraf paylaşan var mı çok merak ediyorum memnunlar mı?birde ben seneye Allah nasip ederse tekrar çocuk düşünüyorum yine deforme olacak mı? Yani doğurmuş eözirdikten sonra yine mi operasyon geçireceğim ?kusura bakmayın çok sordum pek bilgim yok benim göğüsler çoook sarktı doğumdan ve emzirdikten sonra hiçbir elbisem olmuyor kadın gibi durmuyorum yaşındaki genç:14:

Seneye tekrar bebek düşünüyorsanız tabiki ertelemenizi öneririm.Ne kadarda deforme olmuyor densede emzirme döenmlerinden sonra normal bir gögsün nasıl deformasyona ugradıgını az çok bilirsiniz..Protezinize birşey olmaz fakat kendi dokunuz haliyle daha çok gevşeyecek ve sarkacaktır.Şöyle söyliyim emzirme döneminde gögsünüz sütten dolayı dahada büyüyecek ve emzirme dönemi sonra takrar küçülecek.Buda gögsünüzü aşşagıya dogru indirebilir,dış deriniz gevşeyecegi için hafif sarkma,yumuşama olabilir :34:
Tabi son kararı siz vereceksiniz :34:

Arzu Hanım tekrar teşekkürler hem sorularıma cevap verdiğiniz, hem de sıcak üslubunuz için. Benim de bekleme nedenim henüz çocuk sahibi olmamam. Şu an ameliyatın benim için makul olmadığı konusunda haklısınız. Maalesef elimde olmayan nedenlerden ötürü bu süreç uzadı. İnşallah ben de en kısa zamanda anne olur, o süreci tüm güzelliğiyle yaşar ve sonrasında ameliyat konusuna daha sağlam bir şekilde yaklaşırım.

Açıkçası ben örnek verdiğim resimlerdeki göğüslerin o kadar büyük olduğunun farkına varmamıştım. Aç tavuk gibi en büyüklerini beğenmişim demek ki :) 500 cc deyince insan bir duruyor. Bu iki örneğin göğüslerinde hoşuma giden şey silikonlardan sonra top gibi durmuyor olmaları. Bilmiyorum belki ben çok anlamıyorumdur ama oldukça büyük olmalarına rağmen doğal görünüyor gibi geldiler bana. Tabi daha araştırmam, öğrenmem gereken çook şey var.

Bir-iki sorum daha olacak. Göğüslerimin arasındaki mesafe de beni rahatsız ediyor. Doktorun uygun çalışması ile o mesafe daralıp göğüsler birbirine daha yakın durabilir mi? Bir de ameliyattan sonra eski göğüslerim daha rahattı diye düşündüğünüz oluyor mu? Sırt ağrısı falan oluyor mu?

Şöyle söyliyimki 500cc diyince özellikle buradaki arkadaşların cc leri ile karşılaştırılınca çok büyük bir protez gibi gelebilir tabi.Ama çok az meme dokusu olan birine,birde vücut yapısı yapılı bir bayansa abartı bir sonuç vermez emin olun :34: Ben tahmini bir cc söyledim..Sizin meme dokunuz vardır,böyle bir sonuç için 350-400cc lik bile bu sonucu verebilir yani.Büyüklük göreceli bir şeydir :34: Önemli olan istediginiz gögüslere kavuşmanızdır..
O tpo top duran yapay gögüsler dikkat ederseniz çok eski ameliyat olanlarda vardı.Artık böyle sonuçlar yok çünkü yöntemler geliştirildi.Kişinin vücuduna,gögüs yapısına göre yöntem ve dogru büyüklük tercih edildiginde gayet dogal sonuçlar alınabiliyor.Bu konuda bir endişeniz olmasın :34:

Gögüs arası yakınlıgı kişiden kişiye göre degişiyor evet.Mesela benim gögüslerim bekarkende yakındı,ama bu kadar yakın degildi çünkü bu kadar büyük degildiler.İki çocugum var,emzirme dönemimde şu anki halinden daha fazla büyümüşlerdi ve gögüs arası mesafem çok yakındı.Tabi emzirmelerden sonra gögüslerim çok fazla küçüldügü için arası açıldı ayrıldı..Bu ameliyattan sonrada gögüs aram yaklaştı yine.Ama bu doktorumun becerisi falan degil.Benim iki gögüs aramdaki kemigin inceligi,kalınlıgı ile ilgili bir durum bu.Eger bu kemigim kalın olsaydı,gögüslerimin arası ayrık olsaydı ve doktor gögüslerimi birleştirmeye çalışsaydı bu ameliyat ile bu seferde meme uçlarım çok fazla dışarıya dogru bakacaktı.Yani hiçte hoş olmayan,garip bir şekle girecekti..
Yani bu durum sizin gögüs yapınızla ilgili..
Eski gögüslerim rahat degildi,sırt agrım yok çünkü kocaman gögüslerim yok..Vücuduma göre uygun boyutta gögüslerim var.Üstelikte diri ve dik :34:

canim yaaa ben nezaman görebilicem fotolarini:(( ayrica benim de kafama taktigim bir iki noktayi resim cekip görmeni isterdim..
yardimci olursan sevinirim:***

Canım benim,ben seni eklesemde fotolarımı göremezsin.Çünkü albümleri görebilmen için en az 25 yorumunun olması lazım,seninki henüz 10 gibi birşey :50: Bol bol yorum yaz,ben seni ekleyecegim görürsün merak etme :34:

Arzumcuğum çok hoşsun güldürdün beni, kimbilir ben neler dedim neyse normal birşey herhalde. Doktorlar nelerle karşılaşıyordur onlar için normal hadise oluyordur bizim uçmalarımız....:)

Teşekkür ederim canım,o senin hoşlugun:34: :54:... Amann ne dediysek dedik,farzetki fazla alkol aldın ve aklında,içinde ne varsa boşalttın :9: Ohh beee ne rahatlamıştırız valla,ben seviyorum narkozu valla ne yalan söyliyim :27: İnsan başka bir dünyaya gidiyor ve geliyor..O uyuma anı ve uyanma anı çok hoş :31: Bir daha narkoz almak için tekrar ameliyat masasına yatabilirim...deerrrmişiiimm.. :9:

canım gecmiş olsun nasıl oldu parmagın fazla giremediğimden takipte edemiyorum iyimiisin fıstık

Teşekkür ederim fıstık :34: Valla hala parmaklık takılı,beni bazen çok fazla bunaltıp darlandırıyor o küçücük şey ama yapacak birşey yok :31: 3 Ay kadar kalabilme ihtimali var,bekleyecegiz artık :31: Sen nasılsın? Evet girmiyorsun fazla biliyorum :34: Bende şimdi forumdaki yemek yarışmasınada takıldım bu ara,hem orası hem burası biraz fazla vaktimi alıyor ama egleniyorum valla :8: Gel sende oraya bak,farklı tariflerde ögreniyoruz,hep beraber yapıyoruz eglenceli bir yer..Hep meme hep meme olmuyor yani :))

arzu mrb bende sayfada yeniyim meme büyütme ile ilgilideneyimlerini ve bilgini takip ediyorum bende ilerde düşünüyorum 2. çocuktan sonra senden yardım almak isterim o yzden arkadaşalık istegi gönderdim sakıncası yoksa kabul edermisin teşekkürler :)
bu mesajı özel mesaj olarak göndermeye çalıştım ama gönderemiyormuşum onuda öğrenmiş oldum :))

Tabiki yardımcı olurum,elimden ne gelirse canım :34: Özel mesaj gönderebilmen için forumda 100 yorum yazman lazım :34:

ben uzakdoğu sporlarından tekvando ile ilgileniyorum 2 yıldır.meme ameliyatı olursam spor hayatımı kötü etkilermi

ameliyattan ne kadarzaman sonra eski yaşam kaliteme geri dönerim?

Bende spor yapıyorum..Geçmiş dönemlerimdede spor hayatımda vardı,şimdide var.Tek farklılık spor dallari oldu :34:
Ameliyattan önce ve sonrasındaki tek vazgeçemedigim spor dalı yüzmektir.Profesyonel yüzücülük yaptım ve yüzmek benim hayatım o derece yani..

Bu ameliyattan 2 Hafta sonra uzun yürüyüşler,4 Hafta sonra koşu,kolların kullanıldıgı Fıtness Tenis gibi sporlarıda 6-8 Hafta sonra yapılabildigini söylüyor doktorlar..Ben 3 ay sonrasında yüzmeye ufak ufak başladım.Zorlandıgımı hissettigim an bırakıyordum zaten. Yani ilk 3 ay önemli,dikkat etmek gerek.Normal yaşantıma dönmem bir ay kadar sürdü.İlk bir ay dikkatli hareket etmek gerekiyor durumunuzun kötüye gitmemesi için..Ama bu bir aylık sürede dışarıda gezebilir,yürüyüşler yapabilirsiniz (Alışveriş yapıp poşet taşıma dışında) :34:

Merhaba Arzum, hangi konu başlığını tıklasam seni gördüm;) anlaşılan epey deneyimlisin. Ben de faydalanmak isterim açıkçası. Ben de protez düşünüyordum ve meme başı çöküklüğü de vardı. Barış Çakır ile görüştüm, çok güzel göğüslerinin büyüklüğü, ben bunlara dokunmam dedi, razı edemedim. Peki dedim ben çöküklükten de memnun değilim, üstelik iki çocuk emzirdim yine de biri çıktı biri çıkmadı. Bunu düzeltin bari, dokunmam dedi. Herkes içerde olsun ister sen çıksın istiyorsun dedi, görüntüsünden memnun değilim önemli olan benim mutluluğum değil mi desem de kar etmedi..
Sana sorum şu olacak, senin doktorun Hasan Fındık yanış hatırlamıyorsam, biliyor musun hiç çökük meme ucu ameliyatı yapmış mı yapmamış mı? sence bir de onunla mı görüşsem yoksa o da mı dokunmam der? boşu boşuna o doktor senin bu doktor benim gezmek istemiyorum, buradan hastalarına ulaşarak aşağı yukarı fikir sahibi olmak istiyorum öncelikle.

Merhaba Arzum, hangi konu başlığını tıklasam seni gördüm;) anlaşılan epey deneyimlisin. Ben de faydalanmak isterim açıkçası. Ben de protez düşünüyordum ve meme başı çöküklüğü de vardı. Barış Çakır ile görüştüm, çok güzel göğüslerinin büyüklüğü, ben bunlara dokunmam dedi, razı edemedim. Peki dedim ben çöküklükten de memnun değilim, üstelik iki çocuk emzirdim yine de biri çıktı biri çıkmadı. Bunu düzeltin bari, dokunmam dedi. Herkes içerde olsun ister sen çıksın istiyorsun dedi, görüntüsünden memnun değilim önemli olan benim mutluluğum değil mi desem de kar etmedi..
Sana sorum şu olacak, senin doktorun Hasan Fındık yanış hatırlamıyorsam, biliyor musun hiç çökük meme ucu ameliyatı yapmış mı yapmamış mı? sence bir de onunla mı görüşsem yoksa o da mı dokunmam der? boşu boşuna o doktor senin bu doktor benim gezmek istemiyorum, buradan hastalarına ulaşarak aşağı yukarı fikir sahibi olmak istiyorum öncelikle.

Meme başı çöküklügü ile netten biraz araştırma yaptım şimdi.Yazılanlar genelde emzirme ile bu problemin düzeldigi olmuş.Fakat sen zaten iki çocuk emzirmişsin fakat düzelmemiş..İkinci yol olarakta ameliyat denilmiş.Ameliyat hakkında yazılanlar ise şunlar ;
Meme uçlarının dışarı çıkarılmasındaki yapılan ameliyat meme ucunu aşağıya doğru içeriye doğru çeken fibrotik bağlar ve kısa kalmış süt kanallarını serbestleştirilmesiyle sağlanır. Bunlar serbestleştirildiğinde adeta meme ucunu içeriye doğru çeken lifler kesilmiş gibi meme ucu dışarıya doğru yönleniyor. Küçücük bir noktada birçok süt kanalıda o bölgede bulunduğu için bu cerrahi işlem sırasında süt kanallarının hasarlaşma ihtimali vardır.
Yazıldıgı gibi süt kanallarında hasarlaşma ihtimali var.Tekrar bebek düşünüyormusun sen?Eger düşünmüyorsan yada bu durum senin için çok önemli degilse,görüntü daha önemliyse bu ameliyatı olabilirsin tabi..
Ben sana Hasan beye git yada gitme diyemem.Ama araştırmak,bilgi almak adına aklında olan doktorlarla görüşmeni öneririm.Bu ameliyatı olan biri ile karşılaşmadım malesef.Doktorumda böyle bir ameliyat yapmışmıdır yapmamışmıdır bilemiyorum.Bu ancak görüşmeye gittiginde ögrenebilirsin :34: Hiçbirşey kaybetmezsin canım :34:

merhaba arzum, öncelikle hepimizi bilgilendirdiğin için teşekkürler,
bende göğüs büyütme ameliyatı için araştırma yapıyorum sana danışmak istedim, prof. dr. onur erol hakkında bilgin varmı acaba, birde senin doktorun hasan fındıktı galiba o ameliyatlarını nerede yapıyor?
saol cnm şimdiden

Merhaba, bende yeni yeni arastirmaya basladim.bi suredir takip ediyorum konulari.meme estetigi geciren herkese gecmis olsun ins.herkes istedigi sonuca ulasir.arzum77 yazilarini okudukca cesaret buldum cok tesekkurler.vakit buldukca okuyorum.ikinci cocuktan sonra malum deformasyonlar oldu.emzirme donemindeyim hala.yaza kadar devam edicek.ins kis basinda bende niyetine giricem.Aylin Karanlik hakkinda bazi konulari okudum.sizdende yorum bekliyorum.sevgiler

Back