arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Ben goremiyorum

Canim birsey soracagim.bu dren nasil birsey oluyor anlatabilir misin?
Ben kimseye soylemeden ameliyat oluyup eve gecmek istiyorum .
Kizlar zorlanirsin fakat drenleri nasil saklayacaksin yazdilar .
Cok mu cahilim ya ,gunlerdir okuyorum kafam iyice karisti .

Bir de ameliyata daha girmeden sporcu sutyenlerine dün baktim .

Son düzenleme:

cok sagol arzucum.bu arada 325degilmis 315mis ben yanlis hatirlamisim herhalde.kagida baktim nagor 315.su an cok yayvan duruyor kucuk geliyor bana ama toparlar herhalde.cok gergin.bide iki gogsumun arasi kizardi baya kan oturmus gibi.dr.u aradim normal morarabilir de dedi. bu arada seninkiler de yakindan dahada harika.hic buyuk falan durmuyor.cok orantili o guzel vucuduna. ve yumusakligina da sok oldum.ben mentoru sert saniyordum ama tam meme kivamindaymis.bilseydim bende mentor isterdim. birde mentorda kapsul riski daha azmis icindeki jelin kivamindan dolayi.necdet bey soylemisti.neyse olan oldu artik bir sorun yasamam insallah.sayfanida isgal ettim ama kusura bakma. butun guzellikler seninle olsun. hepinize sevgilerimi yolluyorum iyiki varsiniz.

Mentorunda sertlik dereceleri varmış .Arzu önceki sayfalarda yazmıştı 1,2,3 gibi .

Demek kapsul oluşma mentorda daha az .Of ben de nagor ya nattele ya da arigon isteyecektim .Vazgeçsem mi ki ne dersin ?

Arzucummmmmmmm en tecrübeli sensin diye soruyorum .bak bir kız böyle yazmış .

"ele değil göze hitap ettiği kesin.çünkü oturunca normal yumuşaklıkta ama uzanınca taş gibi sert"
genelde yatınca sert mı oluyor ve ele geliyor

Son düzenleme:

Eklentiler

• $The_Clown_Fairy_by_daydreamerart.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 35
evet yaa ameliyattan çok korkuyorum ameliyatta ölürüm falan diyee oda heralde geçenlerde babam ameşliyat oldu o ameliyat ortamını görünce çok moralim bozuldu ( estetik ameliyatı basit bi müdahalemii ölüm riski varmıdırr :'(

slm. arzum77 sizi tanımıyorum ama sizin ve birkaç arkadaşın sayesinde(yani yazdıklarınızı okuyarak) meme büyütme ameliyatımı oldum. daha 10 gün oldu. sonuçtan memnun sayılırım, her halde :) ne hissettiğimi tam olarak anlayamıyorum çünkü daha büyüklük, şekil, memelerin ayrıklığı değişecek herhalde. inşallah ben de güzel ve dolgun memelilerden olmuşumdur. üye olup sizden ameliyat sonrası da olsa fikir almak istedim. bana doktorum yoğun ısrarlarım sonucu 300 cc high profil söylediğine göre ancak kullanabildi. ben büyük olsun ki yaptırdığıma değsin diye düşünüyordum. sizler de genelde hep aynı şeyleri yazıyorsunuz bu büyüklük konusunda gördüğüm kadarıyla. daha 10 gün oldu ama beni bir korku sardı. ya küçük olduysa bunlar diye. endişeleniyorum çünkü sağ göğsüm biraz küçüldü sol hala aynı ilk günkü gibi sert ve daha fazla acıyor. ama sağ biraz küçüldü. daha ne kadar küçülür acaba. çünkü şuan hem çok ayrıklar hem de sert. yumuşayıp yaklaştıkça daha da küçülürse ne yaparım ben boyum 172 kilom 61 eskiden 75 ya da 80 a kullanıyordum. sizce 300 cc ile kaç olmuşumdur şişler inince belli olur ama ben meraktan ve stresten ölücem çok soru soruyorum ama bir de ne zaman ve nasıl yumuşayıp birbirlerine yaklaşacaklar. doktorum haftaya masaja başla dedi. izler için de contraxtubexti sanırım bir jel önerdi. özellikle büyüklük konusunda fikrinizi söylerseniz çok sevinicem arzum77 ve diğer tüm arkadaşlar...

her ameliyatta elbette risk vardır ancak örneğin göğüs büyütme ameliyatında ameliyattan kaynaklı çok da risk olabileceğini sanmıyorum. atardamarlardan uzak çünkü yapılan kesiler. kan kaybından ölemeyeceğimize göre en büyük risk narkoz olabilir. o da baya küçük bir ihtimaldir bence. o kadar insan ne ameliyatlar oluyor. cesur olun bence öyle çok da korkacak bişey yok..

benim daha 10 gün oldu ama cidden sanırım ele değil göze hitap edecekler.beni de öyle bir korku aldı. şuan yeni olduğu içinde tabi acayip sertler.bildiğiniz taş. zamanla yumuşarsa belki memeye benzeyebilir. sertlik derecelerini bilmiyordum ama benim de markası mentor bu arada.

Dren,ameliyatlardan sonra eger ufak kan sızmaları varsa dren takılıyor.Ameliyat oldugun bölgenin biryerinden içeriye dogru giden ufak bir hortum.Dış hortum ucundada o kanı çekmeye yarayan vakumla çekmeye çalışan bir kutucuk.. Oldukça uzun oluyor.Yani ayakta eline alıp yada bir poşete koyup geziyorsun..Hastanelerde hiç kolidorlarda elinde hortumla gezen bir hasta görmedinmi?Gördüysen eger işte o oluyor dren..
Dren herkese takılmaz.Yani eger kanama varsa,kanama yapan damarlar ameliyatta yakılmamışsa,kanama devam ediyorsa dren takılırki o kan içeride birikip hastaya sıkıntı yaratmasın
Drenler kaldıgı sürece hastaya hareket kısıklıgı ve agrı yapar..Drenleri saklamak zor olabilir,hadi sakladın diyelim agrılarını ve hareket kısıklıgını,kambur yürüyüşünü nasıl saklayacaksın??

Evet,Mentorun sertlik dereceleri var..Ama genelede en yumuşak olan kıvamı yani 1. derece yumuşak olan tercih ediliyor..Daha öncede başka konulara yazmıştım. Burayada kopyaliyim
Mentor protezlerin birçok şekli ve çeşidi var.Ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil).Meme protezi yapmak için birkaç milimetre kalınlığında silikon bir protezin içine serum fizyolojik yani tuzlu su ya da katı silikon (koheziv jel) doldurulur. Mentor katı silikon protezlerin özelliği protez patlasa dahi silikonun akmamasıdır. Böylece kapsüler kontraktür riski düşer.

MENTOR’UN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER
Mentor Marka Protezlerde Kullanılan Jel Sertlik Dereceleri:
Koheziv I : Mentor’un en yumuşak jelidir.
Koheziv II: Daha yoğun bir akışkanlığa sahiptir ve bu jel Koheziv I ile kıyaslandığında biraz daha serttir. Daha sert hisli protez isteyen cerrah ve hastaların tercihidir.
Koheziv III: Mentor’un en sert yoğunluğa sahip jelidir. Bu jel protezin şeklini koruyabileceği bir sertliğe sahip olduğu için sadece anatomik şekilli protezlerde (Kontür Profil Protez) kullanılır. Bu jel diğer jellere kıyasla daha sert olmakla birlikte meme hissindeki yumuşaklığı ve doğallığı korumaktadır..

. Mentor meme protezlerinin dışa doğru çok sayıda farklı öne çıkım dereceleri (projeksiyon/profil) vardır: düşük, orta, orta plus, yüksek ve ultra yüksek. Yüksek profilli protezler daha büyük öne çıkım isteyen ve göğüs duvarı dar olan kadınlar için mükemmel bir seçimdir.

--------------------------------------------------------------------------------

İçi Jel Dolgulu (MemoryGel®) Meme Protezleri - Özellikleri:
Yıllarca süren araştırma ve testlerin sonucunda MemoryGel® Meme Protezleri FDA tarafından onaylanmıştır (2006). MemoryGel® Meme Protezleri Düz Yüzeyli ve Pürüzlü olarak sunulur. Bu protezler vücudunuza en uygun protezi sağlayabilmek için çok geniş aralıkta ölçü ve öne çıkım seçenekleriyle mevcuttur. İşte, Mentor meme protezlerinin neden hem doktor hem de hasta için en popüler seçenek olduğunu gösteren birkaç neden:
• MemoryGel® Meme Protezleri FDA ve CE onaylıdır.
• Herbir implant meme dokusuna benzeyen ve doğal bir his bırakan Mentor kohesif jel ile doldurulmuştur.
• İmplantlar doğru sonuç tahmini için tam olarak doldurulmuştur.
• MemoryGel® Meme İmplantları beş öne çıkım seçeneğiyle sunulur: Düşük, Orta, Orta Üzeri, Yüksek ve Ultra Yüksek – nasıl görünmek isterseniz onu seçin…
• Düz yüzeyli ve pürüzlü yüzeyli seçenekleri bulunur.
• Protezler Mentor garantisi altındadır.

Ele degil,göze hitap etmesi kısmına katılmıyorum Zira gögüslerim hem ele hemde göze hikap ediyor.Zaten bunlardan birisi eksik olursa o ameliyatın sonucu kesinlikle başarısız demektir.Bu ameliyattan sonra his kaybı yada süt verme işlevindeki kayıp da başarısız bir sonuçtur bana göre (doktorumda aynısını demişti)
İkinci seneme girmek üzereyim.Gögüslerimin kıvamından,verdigi görüntüden son derece memnunum..Eşimin en çok korktugu şey patlama riski ve yapay olan bir görüntü ve histi..Şu an kendisi bile iyiki yaptırmışız diyor ve çok mutlu Hem kadın olarak onay beriyorum hemde bir erkegin görüşünü bildiriyorum daha ne olsun
Ama tabi protezin sert olma durumuda olabilir..Nasıl olur ..Hastaya uygun olmayan yöntem,protez ve büyüklük kullanılırsa görüntü ve kıvamdan sorun yaşanabilir..Ayrıca yattıgında sert olan bir protezli gögüs Kapsül gibi ameliyat sonrası yaşanabilecek bir komplikasyonun haberciside olabilir,unutmayın,dikkat edin,kontrollerinize düzenli gidin
Benimle tanışma fırsatı olanlar bu yazdıklarımın yani gögsüm ile yazdıgım herşeyin dogru,gerçek oldugunu bizzat gördüler..Umarım bu bilgiler sizin sorularınıza cevap olmuştur..SEvgiler..

Arzu Hanım Merhaba,

İnanın geçen seneden beri iç geçirerek okuyorum forumu. Sırf bu meme estetiği konusu yüzünden üye oldum. Sizi forumda çok aktif ve bilgili gördüğümden size danışmak istedim. Vücudumu çok beğenirim Allah'a şükür sağlıklıyım ancak ne ailemde ne arkadaş çevremde kendim kadar küçük göğüslü kadın görmediğimden bu konu hep içimde uktedir. Boyum uzun, göğüs kafesim, omuzlarım geniş ancak orta/kısa boylu bir kadında b cup olan göğüsler normal durabilecekken bende gerçekten küçük duruyor. Bir de sol göğsüm sağ göğsümden bariz olarak küçük. Şikayet etmek istemiyorum çünkü çok şükür kanser olup da hayatı risk altında olan kadınlar varken sadece estetik nedenlerle göğüslerimin bu vücuda uygun olmadığını düşünüyorum. Eşim her erkek gibi moral verici konuşuyor ama ben geceliklerimi dolduramayınca, göğsüm dümdüz kalınca gerçekten ona giyinip süslenmekten çekiniyorum. Allah'ım affetsin yanlış konuşuyorsam ama çok moral bozucu o göğüs kısmının buruşuk buruşuk durması. Hep dolgulu sütyenler takıyorum dışarıda idare ediyorum ancak özel anlarda azıcık da olsa içim buruluyor. Siz de evli bir hanımsınız beni anlarsınız, o bölgeye eşimin yaklaşmasını istemiyorum. Ona birkaç defa ben silikon taktırmak istiyorum dedim. Beklediğim kadar sert bir tepkiyle karşılaşmadım açıkçası. Hatta bir kere kendisinin de sıcak baktığına dair bir cümle bile sarfetti.

Bunları bana neden yazıyorsun derseniz açıkçası cesaret arıyorum. Sanırım en büyük protez takılan arkadaşlardan biri sizsiniz. Ben de ameliyat olmuşken gerçekten şöyle dolgun, kadınsı göğüslere kavuşmak istiyorum. Merak ettiğim Şu ana kadar beklemiş olmamın sebebi de bebek sahibi olma isteğimiz. Maalesef hala sonuca ulaşamadık, yani benim ameliyat olmama henüz daha var. Mesaj sayım az olduğundan bu şekilde soracağım. Şu linkteki görüntülere ulaşmak mümkün mü?

A Very Disney Halloween - Kim Kardashian: Official website

New Study Says Staring at Breasts is Healthy for Men | The Nayshun

Canım benim,kas altı oldugu için şu anda kas proteze fazla baskı yapıyor.O yayvan görüntü o yüzden Merak etme,zamanla kas gevşeyecek ve rahatlayacak.Protez o zaman gerçek şeklini ortaya koyacak Kolay degil,o kadar kesildi biçildi.Haliyle morarmalar olabilir.Ama yüksek agrı,kızarıklık ve dayanılamayacak hareket kısıklıgı gibi bir durum yaşarsan eger acil hastaneye git..

Evet,gerçekte resimlerdeki kadar büyük olmadıgını,vücuduma oranla gayet olması gereken büyüklügün oldugunu birçok kez yazdım.Ama fotograflar yanıltıyor işte,bunu anlayan var anlamayan var Benim anlamadıgım fotograflardada gayet normal büyüklükte duran dogal görüntüsü olan gögüslerde acaba benimki kadar yanıltıcı sonuç veriyormu Yani eger öyleyse ..neyse...

Kıvam olarak gerçektende normal bir gögüsten farksız..Ama tabi her ameliyattan sonra oldugu gibi protezlerin yumuşaması,kıvama gelmesi için acele etmemek,doktorun öngördügü şekilde masajları yapmak ve düzenli doktor kontrollerine gitmek gerek..Mentor marka protezin içerigindeki jel MEMMORY GEL yani HAZFIZALI JEL dir.. Ayrıca dış kısmı 3 katmanlıdır (metil-fenil-metil). Bu jel cilt tepkisine benzer şeklide bastırlıdıktan sonra eski haline döner..Bunun sonucundada gayet normal,dogal bir görüntü ve kıvam verir

Sayfamı işgal etmedin,şeref verdin Her zaman açıktır bu sayfa sana ve diger dostlarıma ..Tekrar görüşmek dilegiyle,herşey gönlünce olsun arkadaşım

selam arzum... son cvplarindan birinde uyusukluk hissinden bahsetmissin..
canim sag gögsüm ameliyattan hemen sonra dokundugumu hissettim fakat sol gögsüm hala uyusuk gibi ... sende nasildi?? yoksa henüz erkenmi .. birde yan yatmaya nezaman baslamistin benim birlikte bi arkadasimda ayni gün oldu ameliyat o suan yan yatabiliyorum diyor... ama onunkiler 325cc...

10 Gün içerisinde ne büyüklük olarak bir fikir edinebilirsiniz nede kıvam olarak.Birinci senenize kadar görüntü ve kıvam oldukça degişiyor çünkü.Şöyle söyleyebilirimki daha önceki sütyen cup bedeniniz A cup ise 300cc hıgh profil ile iki bedene kadar büyümüşde olabilir,bir beden büyümüşte olabilir.Net birşey söylenemiyor çünkü vücut yapısı bu sonucu çok degiştirebiliyor..Her zaman bir gögüs digerine göre daha rahat,agrısız olabiliyor.İyileşme olarakta bir gögüs daha ileriden gitmiş olabiliyor.Benimde sag gögsüm digerine göre daha geç iyileşti.Gögüslerinizin ayrık olması sizin birazda gögüs yapınızla ilgili bir durum.Yani bu doktorunuzun bir hatası olamaz..Gögüs aranızdaki kemigin kalınlıgı ile ilgili bir durum oluyor genelde..
Sertlik durumuda masaj yapmaya başladıgınız andan itibaren yavaş yavaş gitmeye başlayacaktır.İLk başlarda masajla gögüsleriniz yumuşayacak fakat masajdan hemen sonra tekrar sertleşecektir.Üç,altı ay sonra kıvamında degişmeler olmaya başlayacaktır,sabırlı olmanız gerekiyor.Duşta sıcak suyun altında sabunlu sabunlu ovmak oldukça rahatlatacaktır.Normaldede bebe yagıyla masaj yapmanızı ve doktorun gösterdigi şekilde kokmadan masaj yapmanızı öneririm..Büyüklük konusunda dedigim gibi birşey söyleyemem.Ama alacagınız ölçülerle şu an kaç beden büyüdügünü söyleyebilirim Nasıl ölçü alacagım derseniz bu link size yardımcı olacaktır..Lütfen dogru,anlatıldıgı şekilde ölçü alın ve yazın..Ben sonucu yazacagım size.. http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html

:)) Hoşgeldiniz forumumuza Buradaki yani meme büyütme yaptıran tüm bayanları aynı aslında.Hepimiz o buruşmuş,vücudumuza göre küçük duran gögüslerden şikayetçiydik yani çekinmenize gerek yok Hepimiz dolgulu sütyenlere magruz kalmaktan bıkmıştık.Evli olanlarımız cinsel hayatlarında eksiklikler yaşıyordu rahat olamıyordu,özgüven eksikligi vardı.Sizi anlıyorum Eşinizin bu konuya çok fazla sert bakmamasına sevindim dogrusu.
Boyut olarak 400cc büyük bir protez olarak inanılsada dogru vücuda uygulandıgında asla büyük bir görüntü vermiyor emin olun.Üstelite benim gögüs dokum vardı,B cup tım.Boyum 1.68 kilom 55-60 olarak degişiyor.. Gögüslerim 400cc ile iki beden büyüdü.Şu an 75 D cup sütyen kullanıyorum ama bazı sütyenlerde C cup bile olabiliyor.Yani sütyenin kesimine göre degişebiliyor.Hamile kalma düşünceniz varsa ve bu yakın tarihlerde ise kesinlikle bekleyin,çocugunuz dogsun,emzirin,sütten kestikten sonra bu ameliyatı olun derim tabikide. Verdiginiz likteki gögüslere kavuşmak için 500cc hatta üstü bir protez kullanılması gerekir diye düşünüyorum.Türkiyede böyle büyük gögüs yapacak,cesaret edecek doktor çok azdır herhalde Ben bile 400cc yi kabul edecek,yapacak bir doktor bulana kadar.... Mutlakaki olur,hemde çok güzel olur Önemli olan sizin ne istediginiz,neyi begendiginizdir bunu unutmayın,kimsede unutmasın herkesin begenisine,istegine saygı duysun lütfen
Sevgiler..

Merhaba hanımlar bende göğüs estetiği olmak istiyorum ama birkaç ay sonra kızını hala emziriyorum.acaba göğüs estetiği geçirip fotoğraf paylaşan var mı çok merak ediyorum memnunlar mı?birde ben seneye Allah nasip ederse tekrar çocuk düşünüyorum yine deforme olacak mı? Yani doğurmuş eözirdikten sonra yine mi operasyon geçireceğim ?kusura bakmayın çok sordum pek bilgim yok benim göğüsler çoook sarktı doğumdan ve emzirdikten sonra hiçbir elbisem olmuyor kadın gibi durmuyorum yaşındaki genç

Arzu Hanım tekrar teşekkürler hem sorularıma cevap verdiğiniz, hem de sıcak üslubunuz için. Benim de bekleme nedenim henüz çocuk sahibi olmamam. Şu an ameliyatın benim için makul olmadığı konusunda haklısınız. Maalesef elimde olmayan nedenlerden ötürü bu süreç uzadı. İnşallah ben de en kısa zamanda anne olur, o süreci tüm güzelliğiyle yaşar ve sonrasında ameliyat konusuna daha sağlam bir şekilde yaklaşırım.

Açıkçası ben örnek verdiğim resimlerdeki göğüslerin o kadar büyük olduğunun farkına varmamıştım. Aç tavuk gibi en büyüklerini beğenmişim demek ki :) 500 cc deyince insan bir duruyor. Bu iki örneğin göğüslerinde hoşuma giden şey silikonlardan sonra top gibi durmuyor olmaları. Bilmiyorum belki ben çok anlamıyorumdur ama oldukça büyük olmalarına rağmen doğal görünüyor gibi geldiler bana. Tabi daha araştırmam, öğrenmem gereken çook şey var.

Bir-iki sorum daha olacak. Göğüslerimin arasındaki mesafe de beni rahatsız ediyor. Doktorun uygun çalışması ile o mesafe daralıp göğüsler birbirine daha yakın durabilir mi? Bir de ameliyattan sonra eski göğüslerim daha rahattı diye düşündüğünüz oluyor mu? Sırt ağrısı falan oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…