Çok çok geçmiş olsun canım benim.Senin o güzel yüzünü hiç untmayacagım inan banaGelme imkanım vardı ve geldim,neden gelmiyim..Bana bir adım gelene bende koşa koşa gelirim
Demek eve geldin,hoşgeldin yuvana yavrum.. Dikkat et aman kendine.Sakın kendi başına kalkayım falan deme olurmuZorlama kendini,dikkat et,agrı kesicilerini al istirahat et..
325cc bence çok iyi canımEminim çok mutlu olacağın bir sonuç olur Seni büyük bir merakla takip edeceğim ..Hep güzel yorumlarla haberlerle aramızda ol inşallah
Çok çok geçmiş olsun canım benim.Senin o güzel yüzünü hiç untmayacagım inan banaGelme imkanım vardı ve geldim,neden gelmiyim..Bana bir adım gelene bende koşa koşa gelirim
Demek eve geldin,hoşgeldin yuvana yavrum.. Dikkat et aman kendine.Sakın kendi başına kalkayım falan deme olurmuZorlama kendini,dikkat et,agrı kesicilerini al istirahat et..
325cc bence çok iyi canımEminim çok mutlu olacağın bir sonuç olur Seni büyük bir merakla takip edeceğim ..Hep güzel yorumlarla haberlerle aramızda ol inşallah
cok sagol arzucum.bu arada 325degilmis 315mis ben yanlis hatirlamisim herhalde.kagida baktim nagor 315.su an cok yayvan duruyor kucuk geliyor bana ama toparlar herhalde.cok gergin.bide iki gogsumun arasi kizardi baya kan oturmus gibi.dr.u aradim normal morarabilir de dedi. bu arada seninkiler de yakindan dahada harika.hic buyuk falan durmuyor.cok orantili o guzel vucuduna. ve yumusakligina da sok oldum.ben mentoru sert saniyordum ama tam meme kivamindaymis.bilseydim bende mentor isterdim. birde mentorda kapsul riski daha azmis icindeki jelin kivamindan dolayi.necdet bey soylemisti.neyse olan oldu artik bir sorun yasamam insallah.sayfanida isgal ettim ama kusura bakma. butun guzellikler seninle olsun. hepinize sevgilerimi yolluyorum iyiki varsiniz.
Ayy Allah korusun kızlar,böyle düşününce çok ürkütücü geliyor degilmi?Yani ameliyat bu,kimbilir o anlarda neler oluyor,hiçbirşeye tepki vermiyormuyuz acaba.Mesela agzımızdan o hortum sokulunca ögürmüyormuyuz...:26: Gaz felan çıkarıyormuyuz acaba,malum çok soguk ameliyathane Ne biliyim işte,keşke videoya alınsa ameliyatımız,sonrada izlesek... [/QUOTE
Arzum aynı şeyler benimde aklımdan geçmişti,acaba ne garip hallerde görünüyoruz diye, birde narkozdan ayılırken zırvaladıkmı?
evet yaa ameliyattan çok korkuyorum ameliyatta ölürüm falan diyee oda heralde geçenlerde babam ameşliyat oldu o ameliyat ortamını görünce çok moralim bozuldu( estetik ameliyatı basit bi müdahalemii ölüm riski varmıdırr :'(
Mentorunda sertlik dereceleri varmış .Arzu önceki sayfalarda yazmıştı 1,2,3 gibi .
Demek kapsul oluşma mentorda daha az .Of ben de nagor ya nattele ya da arigon isteyecektim .Vazgeçsem mi ki ne dersin ?
Arzucummmmmmmm en tecrübeli sensin diye soruyorum .bak bir kız böyle yazmış .
"ele değil göze hitap ettiği kesin.çünkü oturunca normal yumuşaklıkta ama uzanınca taş gibi sert"
genelde yatınca sert mı oluyor ve ele geliyor
Dren,ameliyatlardan sonra eger ufak kan sızmaları varsa dren takılıyor.Ameliyat oldugun bölgenin biryerinden içeriye dogru giden ufak bir hortum.Dış hortum ucundada o kanı çekmeye yarayan vakumla çekmeye çalışan bir kutucuk.. Oldukça uzun oluyor.Yani ayakta eline alıp yada bir poşete koyup geziyorsun..Hastanelerde hiç kolidorlarda elinde hortumla gezen bir hasta görmedinmi?Gördüysen eger işte o oluyor dren..Ben goremiyorum
Canim birsey soracagim.bu dren nasil birsey oluyor anlatabilir misin?
Ben kimseye soylemeden ameliyat oluyup eve gecmek istiyorum .
Kizlar zorlanirsin fakat drenleri nasil saklayacaksin yazdilar .
Cok mu cahilim ya ,gunlerdir okuyorum kafam iyice karisti .
Bir de ameliyata daha girmeden sporcu sutyenlerine dün baktim .
Mentorunda sertlik dereceleri varmış .Arzu önceki sayfalarda yazmıştı 1,2,3 gibi .
Demek kapsul oluşma mentorda daha az .Of ben de nagor ya nattele ya da arigon isteyecektim .Vazgeçsem mi ki ne dersin ?
Arzucummmmmmmm en tecrübeli sensin diye soruyorum .bak bir kız böyle yazmış .
"ele değil göze hitap ettiği kesin.çünkü oturunca normal yumuşaklıkta ama uzanınca taş gibi sert"
genelde yatınca sert mı oluyor ve ele geliyor
cok sagol arzucum.bu arada 325degilmis 315mis ben yanlis hatirlamisim herhalde.kagida baktim nagor 315.su an cok yayvan duruyor kucuk geliyor bana ama toparlar herhalde.cok gergin.bide iki gogsumun arasi kizardi baya kan oturmus gibi.dr.u aradim normal morarabilir de dedi. bu arada seninkiler de yakindan dahada harika.hic buyuk falan durmuyor.cok orantili o guzel vucuduna. ve yumusakligina da sok oldum.ben mentoru sert saniyordum ama tam meme kivamindaymis.bilseydim bende mentor isterdim. birde mentorda kapsul riski daha azmis icindeki jelin kivamindan dolayi.necdet bey soylemisti.neyse olan oldu artik bir sorun yasamam insallah.sayfanida isgal ettim ama kusura bakma. butun guzellikler seninle olsun. hepinize sevgilerimi yolluyorum iyiki varsiniz.
Ayy Allah korusun kızlar,böyle düşününce çok ürkütücü geliyor degilmi?Yani ameliyat bu,kimbilir o anlarda neler oluyor,hiçbirşeye tepki vermiyormuyuz acaba.Mesela agzımızdan o hortum sokulunca ögürmüyormuyuz...:26: Gaz felan çıkarıyormuyuz acaba,malum çok soguk ameliyathane Ne biliyim işte,keşke videoya alınsa ameliyatımız,sonrada izlesek... [/QUOTE
Arzum aynı şeyler benimde aklımdan geçmişti,acaba ne garip hallerde görünüyoruz diye, birde narkozdan ayılırken zırvaladıkmı?
Valla benim zırvaladıgım kesinDoktorum bu ameliyatta neler söyledigimin birazını bana söyledide valla yerin dibine geçtim Ama onlar alışkın tabi,normal geliyor,durumu anlayabiliyorlar Allahtan
Çok isterdim ameliyat öncesini,ameliyattaki halimin ve uyanış halimin videoya çekilmesini,sonradan izler gülerdik
slm. arzum77 sizi tanımıyorum ama sizin ve birkaç arkadaşın sayesinde(yani yazdıklarınızı okuyarak) meme büyütme ameliyatımı oldum. daha 10 gün oldu. sonuçtan memnun sayılırım, her halde :) ne hissettiğimi tam olarak anlayamıyorum çünkü daha büyüklük, şekil, memelerin ayrıklığı değişecek herhalde. inşallah ben de güzel ve dolgun memelilerden olmuşumdur. üye olup sizden ameliyat sonrası da olsa fikir almak istedim. bana doktorum yoğun ısrarlarım sonucu 300 cc high profil söylediğine göre ancak kullanabildi. ben büyük olsun ki yaptırdığıma değsin diye düşünüyordum. sizler de genelde hep aynı şeyleri yazıyorsunuz bu büyüklük konusunda gördüğüm kadarıyla. daha 10 gün oldu ama beni bir korku sardı. ya küçük olduysa bunlar diye. endişeleniyorum çünkü sağ göğsüm biraz küçüldü sol hala aynı ilk günkü gibi sert ve daha fazla acıyor. ama sağ biraz küçüldü. daha ne kadar küçülür acaba. çünkü şuan hem çok ayrıklar hem de sert. yumuşayıp yaklaştıkça daha da küçülürse ne yaparım benboyum 172 kilom 61 eskiden 75 ya da 80 a kullanıyordum. sizce 300 cc ile kaç olmuşumdur şişler inince belli olur ama ben meraktan ve stresten ölücem çok soru soruyorum ama bir de ne zaman ve nasıl yumuşayıp birbirlerine yaklaşacaklar. doktorum haftaya masaja başla dedi. izler için de contraxtubexti sanırım bir jel önerdi. özellikle büyüklük konusunda fikrinizi söylerseniz çok sevinicem arzum77 ve diğer tüm arkadaşlar...
canim konu nasil aciliyor yaa?? KK yazdim ama cevap yok... l
Arzu Hanım Merhaba,
İnanın geçen seneden beri iç geçirerek okuyorum forumu. Sırf bu meme estetiği konusu yüzünden üye oldum. Sizi forumda çok aktif ve bilgili gördüğümden size danışmak istedim. Vücudumu çok beğenirim Allah'a şükür sağlıklıyım ancak ne ailemde ne arkadaş çevremde kendim kadar küçük göğüslü kadın görmediğimden bu konu hep içimde uktedir. Boyum uzun, göğüs kafesim, omuzlarım geniş ancak orta/kısa boylu bir kadında b cup olan göğüsler normal durabilecekken bende gerçekten küçük duruyor. Bir de sol göğsüm sağ göğsümden bariz olarak küçük. Şikayet etmek istemiyorum çünkü çok şükür kanser olup da hayatı risk altında olan kadınlar varken sadece estetik nedenlerle göğüslerimin bu vücuda uygun olmadığını düşünüyorum. Eşim her erkek gibi moral verici konuşuyor ama ben geceliklerimi dolduramayınca, göğsüm dümdüz kalınca gerçekten ona giyinip süslenmekten çekiniyorum. Allah'ım affetsin yanlış konuşuyorsam ama çok moral bozucu o göğüs kısmının buruşuk buruşuk durması. Hep dolgulu sütyenler takıyorum dışarıda idare ediyorum ancak özel anlarda azıcık da olsa içim buruluyor. Siz de evli bir hanımsınız beni anlarsınız, o bölgeye eşimin yaklaşmasını istemiyorum. Ona birkaç defa ben silikon taktırmak istiyorum dedim. Beklediğim kadar sert bir tepkiyle karşılaşmadım açıkçası. Hatta bir kere kendisinin de sıcak baktığına dair bir cümle bile sarfetti.
Bunları bana neden yazıyorsun derseniz açıkçası cesaret arıyorum. Sanırım en büyük protez takılan arkadaşlardan biri sizsiniz. Ben de ameliyat olmuşken gerçekten şöyle dolgun, kadınsı göğüslere kavuşmak istiyorum. Merak ettiğim Şu ana kadar beklemiş olmamın sebebi de bebek sahibi olma isteğimiz. Maalesef hala sonuca ulaşamadık, yani benim ameliyat olmama henüz daha var. Mesaj sayım az olduğundan bu şekilde soracağım. Şu linkteki görüntülere ulaşmak mümkün mü?
A Very Disney Halloween - Kim Kardashian: Official website
New Study Says Staring at Breasts is Healthy for Men | The Nayshun
Konu açmak istedigin bölüme git..Atıyorum vücut estetigihttp://www.kadinlarkulubu.com/vucut-estetigi-f478/ Gittinmi..Şİmdi en üstteki +YENİ KONU AÇ bölümünü tıkla...Ve istedigini yaz hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?