• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzum sarin cok guzel yaa vazgecme bence :50:

Arskacim bayiliyorum ben o kiza ve sari sac anca bu kadar guzel oalbilir,sarisin olmamasina ragmen super duruyo kizda...makyaj stilii filan cok begeniyorum zaten o ne kullanirsa bende onu aliyorum :36:

Arskacim bayiliyorum ben o kiza ve sari sac anca bu kadar guzel oalbilir,sarisin olmamasina ragmen super duruyo kizda...makyaj stilii filan cok begeniyorum zaten o ne kullanirsa bende onu aliyorum :36:

Dedıklerıne aynen katılıyorum :)) ne kullandığını bılıyorsan süper! Hangi ürünleri kullanıyormuş şeker Candice :) bıde defilede onun büyüdüğü çiftlikte o 8-9 yaşlarındayken çekilmiş bir videosunu göstermişlerdi orda sarıydı saçları ama :31: orijinal sarışın bence ya :)

Dedıklerıne aynen katılıyorum :)) ne kullandığını bılıyorsan süper! Hangi ürünleri kullanıyormuş şeker Candice :) bıde defilede onun büyüdüğü çiftlikte o 8-9 yaşlarındayken çekilmiş bir videosunu göstermişlerdi orda sarıydı saçları ama :31: orijinal sarışın bence ya :)

Arzum sayfani isgal ettik ama konu muhim Candice :)))

Arskacim evet ama cig sarisin diil cunku diplerden koyu geliyor,makyaj olarak glow fondotenler ve krem farlar kullaniyor genelde,bi video var acik acik gosteriyolaR ZATEN MAKYAJ YAPARKEN SENIN KONU BASLIGINA ATARIM O VIDEYO,URUNLERIDE GOSTERIYOR SEN O MARKAlari almak zorunda diilsin ,mesela glow fondotense ,baska markalardada bulabilirsin filan...

Google Image Result for http://images5.fanpop.com/image/photos/30800000/Candice-Mix-candice-swanepoel-30813592-933-1400.jpg

bu makyajina bayiliyorum muhtemelen yine glow hafif bronz bi fondoten var,hafif shimmer bronz bir far,ve pembe ruj..muhtesem

ben videoyu yollarim sana

Güzel evet ama uç tarafları çok yıprandı..İncecik oldu :50: Kestirecegim mecburen :43: Kızıl evet daha çok yıpratabilir ve geri dönülmez bir yola girerim..
Bu hatunun saçlar çok güzel ama bakımlı belli yani..Biz o kadar bakımı nasıl yaptıracagız yahu :50: Saç dip kısımlarından belli,orjinal sarı degil tabikide ama yakışmış..Bu arada bende sarışın degilim,esmerim ama sarı saç yakışıyor :21: Kendi saç rengim ve koyu renkler beni daha sert gösteriyor..Kızıl ayrı bir yakışıyor ama :26: Off...karmakarışık birşey işte..:31:

arzum77 hala göğüs masajı yapıyormusun? ben yeni başladım dr sabah 3 dk, akşam 3dk protezi oynat dedi. sen nasıl yapmıştın?
:44:

en meşhur memeler sende galiba canım :) hayırlı olsun. beni de ekler misin bi bakayım fikir edinmek istiyorum

arzum77 hala göğüs masajı yapıyormusun? ben yeni başladım dr sabah 3 dk, akşam 3dk protezi oynat dedi. sen nasıl yapmıştın?
:44:

evet bu sorunun cevabını bende merak ettim arzum masajlar ne kadar sürecek

Ben artık yapmıyorum.Evli oldugum için eşim yoguruyor onları zaten:17: Birde artık her şekilde yatabiliyorum,en önemlisi yüzüstü yatmak.Yüzustü yattığın zaman otomatikman gögüsler masaj oluyor zaten :34: Ama yinede arada mıncıklıyorum onları :21: Onlarla oynamayı seviyorum...
Doktorum bana şu kadar yap,şu kadar sürede dememişti.Bene yağıyla vede özellikle duşun altında sabunlu ovmamı söylemişti.Bu şekilde yapılan masajlar çok fayda veriyor ve kolay oluyor.Daha az canım yanıyordu.. Gögüslerimi yanlardan ortaya dogru,ortadan yanlara yukarı aşağıya dogru ovuyordum.Ama asla doktorumun yaptıgı şekilde sert masaj yapamıyordum ne yalan söyliyim :50:
Benimki okşamak gibi oluyordu..
Doktorunuz size nasıl gösterdiyse,tavsiye ettiyse öyle yapın bence..Çünkü herkesin durumu farklı olabiliyor..Sizin durumunuza göre özel tavsiye edeceği hareketler olabilir..

Ben artık yapmıyorum.Evli oldugum için eşim yoguruyor onları zaten:17: Birde artık her şekilde yatabiliyorum,en önemlisi yüzüstü yatmak.Yüzustü yattığın zaman otomatikman gögüsler masaj oluyor zaten :34: Ama yinede arada mıncıklıyorum onları :21: Onlarla oynamayı seviyorum...
Doktorum bana şu kadar yap,şu kadar sürede dememişti.Bene yağıyla vede özellikle duşun altında sabunlu ovmamı söylemişti.Bu şekilde yapılan masajlar çok fayda veriyor ve kolay oluyor.Daha az canım yanıyordu.. Gögüslerimi yanlardan ortaya dogru,ortadan yanlara yukarı aşağıya dogru ovuyordum.Ama asla doktorumun yaptıgı şekilde sert masaj yapamıyordum ne yalan söyliyim :50:
Benimki okşamak gibi oluyordu..
Doktorunuz size nasıl gösterdiyse,tavsiye ettiyse öyle yapın bence..Çünkü herkesin durumu farklı olabiliyor..Sizin durumunuza göre özel tavsiye edeceği hareketler olabilir..

Selam Arzucum yazilarini macerani uzun bir dönemdir takip ediyorum
suan benim icin cok önemli bir bilgi kaynagisin ve kesinlikle senden alacagim cvplar benim icin cok önemli:-))
Gecen hafta Sali günü Dr.Hasan findiga bende ameliyat oldum kas alti 400cc yerlestirmis sagolsun doktorum:-)) anlican ayni kaderi paylasiyoruz... BOMBAA

Arzum birde resimlerin varmis onlari nasil görebilirim kafamda bir yigin sorular var
fakat burdan biraz acemiyim.... daha rahat nerden ulasabilirim sana canim

canım arzum ameliyata girmeden yanımdaydı, onun o güzel yüzünü görüp öyle girdim ameliyata. gelicem dedin ve geldin Allah razı olsun. 1 saatte çıktım ameliyatta. 2 saat sonrda taburcu oldum. şuan evimdeyim. aklım çocuyklarımda kalacaktı oyüzden gece yatmadım hasytanede. şuan tabi ağrım var sızlıyo baya. ama dayanılmayacak bir ağrı değil. 325 takmış bu arada. hepinize ve arzucuğuma sonsuz teşekkürler. şuan gayet iyiyim inşallah dahada iyi olurum. şimdilik bu kadar sizleri seviyorum...

canım arzum ameliyata girmeden yanımdaydı, onun o güzel yüzünü görüp öyle girdim ameliyata. gelicem dedin ve geldin Allah razı olsun. 1 saatte çıktım ameliyatta. 2 saat sonrda taburcu oldum. şuan evimdeyim. aklım çocuyklarımda kalacaktı oyüzden gece yatmadım hasytanede. şuan tabi ağrım var sızlıyo baya. ama dayanılmayacak bir ağrı değil. 325 takmış bu arada. hepinize ve arzucuğuma sonsuz teşekkürler. şuan gayet iyiyim inşallah dahada iyi olurum. şimdilik bu kadar sizleri seviyorum...

Cok gecmis olsun cnm ,haberlerini bekliyodum senin..simdi bol bol dinlen ilk gun onemli...kendine iyi bak ;)

Çok çok geçmiş olsun canım benim.Senin o güzel yüzünü hiç untmayacagım inan bana :29: Gelme imkanım vardı ve geldim,neden gelmiyim..Bana bir adım gelene bende koşa koşa gelirim :16:
Demek eve geldin,hoşgeldin yuvana yavrum.. Dikkat et aman kendine.Sakın kendi başına kalkayım falan deme olurmu :34:Zorlama kendini,dikkat et,agrı kesicilerini al istirahat et..
325cc bence çok iyi canım :nazar: Eminim çok mutlu olacağın bir sonuç olur :16: Seni büyük bir merakla takip edeceğim ..Hep güzel yorumlarla haberlerle aramızda ol inşallah :16:

Arzumm

Canim merhaba sana yurtdisindan yaziyorum ve henuz sitede cok yeniyim anlican fazla
anlamiyorum henüz.. senin yazilarini gecen senden beri takip ediyorum ve sayende bende
gencen hafta istanbula uctum ameliyatimi hasan beye oldum ve döndüm
fakat sormak istedigim bazi seyler var.. umarim arkadasligimi kabul edersin. Resimlerini
görmeye cok isterim hatta siteyi daha iyi ögrenince bende koyarim senin görmeni isterim:-)

cok öptüm

Selam Arzucum yazilarini macerani uzun bir dönemdir takip ediyorum
suan benim icin cok önemli bir bilgi kaynagisin ve kesinlikle senden alacagim cvplar benim icin cok önemli:-))
Gecen hafta Sali günü Dr.Hasan findiga bende ameliyat oldum kas alti 400cc yerlestirmis sagolsun doktorum:-)) anlican ayni kaderi paylasiyoruz... BOMBAA

Arzum birde resimlerin varmis onlari nasil görebilirim kafamda bir yigin sorular var
fakat burdan biraz acemiyim.... daha rahat nerden ulasabilirim sana canim

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun..Aramıza hoşgeldin :16: 400 cc iyi bir büyüklük bence.Birinci senenin sonlarında çok dogal ve harika bir sonuç çıkıyor emin ol..Hatta biraz daha büyükmü olsaydı diyeceğin günlerde olacak,hazırlıklı ol :31:
Sana bu sayfada yardımcı olmaya çalışırım.Özeldende görüşebiliriz tabikide.Özelden msn adresimi yollarım :34:

Fotoları göremezsin hemen,25 yorumun olması gerek ..Zamanla onlarıda görürsün ..Bizimle kal..:29:

Canim özelden malesef yazamiyorum yazabilmem icin 100 yorumum olmasi gerekmis..
cvp yazdigin icin tsk,ederim tatlim..
Ben suan gögüslerimde sunu fark ettim gerci henüz daha birhafta oldu ama yandan baktigimda sanki yukariya dogru düzlük
var gibi duruyor oysa yuvarlak olmasi gerekmezmi yoksa henuz taktigimiz sütyendenmi kaynaklaniyor??
ben cokmu takiyorum kafama acaba sürekli aynada bakasim geliyor böyle görüncede sanki moralim bozuluyor
sen ne dersin canim?

Canim özelden malesef yazamiyorum yazabilmem icin 100 yorumum olmasi gerekmis..
cvp yazdigin icin tsk,ederim tatlim..
Ben suan gögüslerimde sunu fark ettim gerci henüz daha birhafta oldu ama yandan baktigimda sanki yukariya dogru düzlük
var gibi duruyor oysa yuvarlak olmasi gerekmezmi yoksa henuz taktigimiz sütyendenmi kaynaklaniyor??
ben cokmu takiyorum kafama acaba sürekli aynada bakasim geliyor böyle görüncede sanki moralim bozuluyor
sen ne dersin canim?

Kas altı yöntemi oldugu için şekilsizdirler canım.Daha çok çok yeni.Zamanla düzelecekler ama merak etme :34: Zamanla protez aşşagıya dogru inecek,dogallaşacak,yumuşayacak,harika bir kıvaman ve görüntüye gelecekler yani emin ol :34:
İLk zamanki görüntüye aldanma olurmu..

Back