Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arzum sarin cok guzel yaa vazgecme bence
Arskacim bayiliyorum ben o kiza ve sari sac anca bu kadar guzel oalbilir,sarisin olmamasina ragmen super duruyo kizda...makyaj stilii filan cok begeniyorum zaten o ne kullanirsa bende onu aliyorum
Dedıklerıne aynen katılıyorum :)) ne kullandığını bılıyorsan süper! Hangi ürünleri kullanıyormuş şeker Candice :) bıde defilede onun büyüdüğü çiftlikte o 8-9 yaşlarındayken çekilmiş bir videosunu göstermişlerdi orda sarıydı saçları ama orijinal sarışın bence ya :)
Arzum sarin cok guzel yaa vazgecme bence
Arskacim bayiliyorum ben o kiza ve sari sac anca bu kadar guzel oalbilir,sarisin olmamasina ragmen super duruyo kizda...makyaj stilii filan cok begeniyorum zaten o ne kullanirsa bende onu aliyorum
arzumcuğum bu forumda en çok cimbomun , oraletin ve senin göğüslerini merak ediyorum. beni ekleyebilir misin acaba..
arzum77 hala göğüs masajı yapıyormusun? ben yeni başladım dr sabah 3 dk, akşam 3dk protezi oynat dedi. sen nasıl yapmıştın?
:44:
arzum77 hala göğüs masajı yapıyormusun? ben yeni başladım dr sabah 3 dk, akşam 3dk protezi oynat dedi. sen nasıl yapmıştın?
:44:
evet bu sorunun cevabını bende merak ettim arzum masajlar ne kadar sürecek
Ben artık yapmıyorum.Evli oldugum için eşim yoguruyor onları zaten Birde artık her şekilde yatabiliyorum,en önemlisi yüzüstü yatmak.Yüzustü yattığın zaman otomatikman gögüsler masaj oluyor zaten Ama yinede arada mıncıklıyorum onları Onlarla oynamayı seviyorum...
Doktorum bana şu kadar yap,şu kadar sürede dememişti.Bene yağıyla vede özellikle duşun altında sabunlu ovmamı söylemişti.Bu şekilde yapılan masajlar çok fayda veriyor ve kolay oluyor.Daha az canım yanıyordu.. Gögüslerimi yanlardan ortaya dogru,ortadan yanlara yukarı aşağıya dogru ovuyordum.Ama asla doktorumun yaptıgı şekilde sert masaj yapamıyordum ne yalan söyliyim
Benimki okşamak gibi oluyordu..
Doktorunuz size nasıl gösterdiyse,tavsiye ettiyse öyle yapın bence..Çünkü herkesin durumu farklı olabiliyor..Sizin durumunuza göre özel tavsiye edeceği hareketler olabilir..
canım arzum ameliyata girmeden yanımdaydı, onun o güzel yüzünü görüp öyle girdim ameliyata. gelicem dedin ve geldin Allah razı olsun. 1 saatte çıktım ameliyatta. 2 saat sonrda taburcu oldum. şuan evimdeyim. aklım çocuyklarımda kalacaktı oyüzden gece yatmadım hasytanede. şuan tabi ağrım var sızlıyo baya. ama dayanılmayacak bir ağrı değil. 325 takmış bu arada. hepinize ve arzucuğuma sonsuz teşekkürler. şuan gayet iyiyim inşallah dahada iyi olurum. şimdilik bu kadar sizleri seviyorum...
canım arzum ameliyata girmeden yanımdaydı, onun o güzel yüzünü görüp öyle girdim ameliyata. gelicem dedin ve geldin Allah razı olsun. 1 saatte çıktım ameliyatta. 2 saat sonrda taburcu oldum. şuan evimdeyim. aklım çocuyklarımda kalacaktı oyüzden gece yatmadım hasytanede. şuan tabi ağrım var sızlıyo baya. ama dayanılmayacak bir ağrı değil. 325 takmış bu arada. hepinize ve arzucuğuma sonsuz teşekkürler. şuan gayet iyiyim inşallah dahada iyi olurum. şimdilik bu kadar sizleri seviyorum...
Selam Arzucum yazilarini macerani uzun bir dönemdir takip ediyorum
suan benim icin cok önemli bir bilgi kaynagisin ve kesinlikle senden alacagim cvplar benim icin cok önemli)
Gecen hafta Sali günü Dr.Hasan findiga bende ameliyat oldum kas alti 400cc yerlestirmis sagolsun doktorum) anlican ayni kaderi paylasiyoruz... BOMBAA
Arzum birde resimlerin varmis onlari nasil görebilirim kafamda bir yigin sorular var
fakat burdan biraz acemiyim.... daha rahat nerden ulasabilirim sana canim
Canim özelden malesef yazamiyorum yazabilmem icin 100 yorumum olmasi gerekmis..
cvp yazdigin icin tsk,ederim tatlim..
Ben suan gögüslerimde sunu fark ettim gerci henüz daha birhafta oldu ama yandan baktigimda sanki yukariya dogru düzlük
var gibi duruyor oysa yuvarlak olmasi gerekmezmi yoksa henuz taktigimiz sütyendenmi kaynaklaniyor??
ben cokmu takiyorum kafama acaba sürekli aynada bakasim geliyor böyle görüncede sanki moralim bozuluyor
sen ne dersin canim?