• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

İyiki akıp gelmiş o kan canım ..Yoksa Allah korusun tekrar ameliyat olacagın bir durum olabilirdi..Drenin erkenmi alındı acaba,dren çekilmeden önce hortumun tamamen temiz olması birşey gelmemesi gerekiyor çünkü :44:

Morartı ameliyat esnesında zorlamadan kaynaklı olabilir.Gögüs dokusu kesilip protez için yer açılmaya çalışılınca oldukça hırpalanıyor gögüs bölgesi çünkü..Bazende içeride kan birikmesi oluncada morartı olabiliyor.Ama sen doktoruna muayeneye gitmişsin zaten,önemli birşey olsaydı doktorun söyler müdahale ederdi zaten :34:
Merhaba canım...
Seni görmek çok güzel. birkaç gündür giremiyordum şimdi fırsat buldum bir bakıym dedim.
yine iyilik melekligine devam ediyorsun. ama çok büyük iyilik yapıyorsun ameliyat olmak isteyenlere ve benim gibi olanlar :)
biraz daha iyileşeyim resim eklicem senin için.
öpüyorum...

Merhaba canım...
Seni görmek çok güzel. birkaç gündür giremiyordum şimdi fırsat buldum bir bakıym dedim.
yine iyilik melekligine devam ediyorsun. ama çok büyük iyilik yapıyorsun ameliyat olmak isteyenlere ve benim gibi olanlar :)
biraz daha iyileşeyim resim eklicem senin için.
öpüyorum...

Bende sana cevap yamıştım daha önceden ama sanırım zaman aşımından dolayı yüklenmemiş.Bugün fark ettim ve tekrar yazdım :34:

Teşekkür ederim güzel yorumların için :54: Sen biran önce iyileşte eklersin fotolarını,bakarız hep beraber :34: Bende öpüyorum,çok iyi bak kendine sakın zorlama kendini ..Hoşcakal :54:

Bende sana cevap yamıştım daha önceden ama sanırım zaman aşımından dolayı yüklenmemiş.Bugün fark ettim ve tekrar yazdım :34:

Teşekkür ederim güzel yorumların için :54: Sen biran önce iyileşte eklersin fotolarını,bakarız hep beraber :34: Bende öpüyorum,çok iyi bak kendine sakın zorlama kendini ..Hoşcakal :54:

Tüm cevapların iiçin tekrara tesekkür ederim hayatım.
En kötü günlerimi senin tavsiyelerinle atlattım. Cevapların beni çok rahatlattı.
İyiki varsın ;)

Çok zorlamıyorum, evde en fazla yemek mutfak işleri yapıyorum onun dışında bişey yok.
sol gögsüm baya yumusadı küçüldü fakat sağ taraf ilk günden bu yana daha şiş ve sert.
Hala üstte işlik var. hafif hafif yukarı aşağı iterek ve yanlarda ortaya çekerek masaj yapıyorum.
Hafif hafif kısa süreli yan yatmaya başladım.Ağrım olmuyor ama orda bir sertlik yabancı madde hissi var.
Rahat uykularımı özledim. bakalım hızla iyileşiyor bir ay sonra daha iyi olurum.
sonuçta henüz bir ayım dolmadı 26 ocakta bir ay olacak.
gögüs uçlarımda biraz aşa bakıyor sanki. Protez aşa inip yerleşince geçer mi aceba arzucum.

Tüm cevapların iiçin tekrara tesekkür ederim hayatım.
En kötü günlerimi senin tavsiyelerinle atlattım. Cevapların beni çok rahatlattı.
İyiki varsın ;)

Çok zorlamıyorum, evde en fazla yemek mutfak işleri yapıyorum onun dışında bişey yok.
sol gögsüm baya yumusadı küçüldü fakat sağ taraf ilk günden bu yana daha şiş ve sert.
Hala üstte işlik var. hafif hafif yukarı aşağı iterek ve yanlarda ortaya çekerek masaj yapıyorum.
Hafif hafif kısa süreli yan yatmaya başladım.Ağrım olmuyor ama orda bir sertlik yabancı madde hissi var.
Rahat uykularımı özledim. bakalım hızla iyileşiyor bir ay sonra daha iyi olurum.
sonuçta henüz bir ayım dolmadı 26 ocakta bir ay olacak.
gögüs uçlarımda biraz aşa bakıyor sanki. Protez aşa inip yerleşince geçer mi aceba arzucum.

Her geçen zamanda kendini daha iyi hissedeceksin canım..Gögüslerdeki degişim bir sene kadar sürecek.6 Aydan sonra tamam artık,degişmezler desende inan bana dahada güzelleşecek,yumuşayacak ve şekilleri oturacak,dogallaşacaklar :34:
Düzenli doktor kontrollerine gitmeni öneriyorum sana ve ameliyat olan tüm arkadaşlarıma..

Gögüs uçları tabi ilk zamanda biraz aşşagıya dogru bakacaktır canım.Özellikle üst tarafta ödem oldugu zaman genelde böyle olabiliyor.Üst taraftaki ödemler gittikçe protezinde aşşagıya dogru indikçe haliyle meme uçlarıda hafif yukarıya dogru kalkacaktır :34: Sana tavsiyem her ay gögsünü fotolayıp saklaman.Bu şekilde degişimi sende bariz şekilde fark edeceksin :34::54:

Her geçen zamanda kendini daha iyi hissedeceksin canım..Gögüslerdeki degişim bir sene kadar sürecek.6 Aydan sonra tamam artık,degişmezler desende inan bana dahada güzelleşecek,yumuşayacak ve şekilleri oturacak,dogallaşacaklar :34:
Düzenli doktor kontrollerine gitmeni öneriyorum sana ve ameliyat olan tüm arkadaşlarıma..

Gögüs uçları tabi ilk zamanda biraz aşşagıya dogru bakacaktır canım.Özellikle üst tarafta ödem oldugu zaman genelde böyle olabiliyor.Üst taraftaki ödemler gittikçe protezinde aşşagıya dogru indikçe haliyle meme uçlarıda hafif yukarıya dogru kalkacaktır :34: Sana tavsiyem her ay gögsünü fotolayıp saklaman.Bu şekilde degişimi sende bariz şekilde fark edeceksin :34::54:

Foto konusunda çok haklısın. Bu şekilde değişimi net olarak görebilirim.
Hemen meme arşivimi oluşturmaya başlıyorum. :)
1. ayımı doldurunca tekrar gidicem kontrole.
Sence kaç ay sonra kendime yeni südyen aluışverişine çıkmalıyım.
Dantel südyenleri gördükçe kendime engel olamıyorum :)
Gögüslerim henüz şiş oldugu için cup ölçüsü değişeceğini düşünerek almıyorum.
Kaç ay sonra artık normal ebadına gelir. 6 ay çok geç değilmi?

Foto konusunda çok haklısın. Bu şekilde değişimi net olarak görebilirim.
Hemen meme arşivimi oluşturmaya başlıyorum. :)
1. ayımı doldurunca tekrar gidicem kontrole.
Sence kaç ay sonra kendime yeni südyen aluışverişine çıkmalıyım.
Dantel südyenleri gördükçe kendime engel olamıyorum :)
Gögüslerim henüz şiş oldugu için cup ölçüsü değişeceğini düşünerek almıyorum.
Kaç ay sonra artık normal ebadına gelir. 6 ay çok geç değilmi?

Şu an sütyen alsanda memeler sütyene oturmaz,çok garip durabilir zaten :50: Ben birinci ayımdan sonra magazalarda sütyen denemesi yapmıştım,o kadar garip yapay duruyorduki şok olmuştum ve eyvahh bunlar böylemi olacak diye bir pişmanlık yaşamıştım...Ama tabi zamanla yumuşadıkça,dogallaştıkça,artık memeler hareket etmeye başadıkça sütyenlein içini doldurmaya başladı ve o korkular gitti :34:

Üçüncü ayımda doktorum sporcu sütyeni dışında diger sütyenleri kullanabilecegimi,rahatsız olursam ama hemen çıkarıp sporcuya geçmemi söyledi..Benim en çok istedigim sütyensiz dolaşmaktı,onada izin vermişti :9: Gündüz gezmeye gittigimde beyaz bady lerin altından dantel sütyenimi takıyordum :21: Gece clüpte sırtı tamamen açık kıyafetler tercih edip sütyensiz o kıyafetleri taşımanın keyfini çıkarıyordum :23: Yani senin durumuna göre doktorun zaten normal sütyene geçme izini verir.Ama genelde 3 aydan sonra izin verilmeye başlanıyor yani :34: Sen şimdilik magazalarda deneme yap :34:
Ödemlerin gitmesi biraz uzun sürebiliyor canım.Özellikle kas altı yöntemiyle ameliyat olanlarda degişim süresi daha fazla olabiliyor.Çünkü bu yöntemde ödem daha fazla oluyor..Yaza kadar oldukça güzel şekle gelir merak etme.Şimdi kış zaten,çok fazla göze batacak bir durum olmuyor.Bu konuda şanslısın :29:

Şu an sütyen alsanda memeler sütyene oturmaz,çok garip durabilir zaten :50: Ben birinci ayımdan sonra magazalarda sütyen denemesi yapmıştım,o kadar garip yapay duruyorduki şok olmuştum ve eyvahh bunlar böylemi olacak diye bir pişmanlık yaşamıştım...Ama tabi zamanla yumuşadıkça,dogallaştıkça,artık memeler hareket etmeye başadıkça sütyenlein içini doldurmaya başladı ve o korkular gitti :34:

Üçüncü ayımda doktorum sporcu sütyeni dışında diger sütyenleri kullanabilecegimi,rahatsız olursam ama hemen çıkarıp sporcuya geçmemi söyledi..Benim en çok istedigim sütyensiz dolaşmaktı,onada izin vermişti :9: Gündüz gezmeye gittigimde beyaz bady lerin altından dantel sütyenimi takıyordum :21: Gece clüpte sırtı tamamen açık kıyafetler tercih edip sütyensiz o kıyafetleri taşımanın keyfini çıkarıyordum :23: Yani senin durumuna göre doktorun zaten normal sütyene geçme izini verir.Ama genelde 3 aydan sonra izin verilmeye başlanıyor yani :34: Sen şimdilik magazalarda deneme yap :34:
Ödemlerin gitmesi biraz uzun sürebiliyor canım.Özellikle kas altı yöntemiyle ameliyat olanlarda degişim süresi daha fazla olabiliyor.Çünkü bu yöntemde ödem daha fazla oluyor..Yaza kadar oldukça güzel şekle gelir merak etme.Şimdi kış zaten,çok fazla göze batacak bir durum olmuyor.Bu konuda şanslısın :29:

Ay evet zamanlama okadar iyi ki hiç rahatsız olmadım.
Yaz falan olsa çok zor olurdu saklayamazdım. Şuanda benim ameliyat olduğumu anlayan yok.
Yaza kadarda dediğin gibi baya şekil alır rahatlarım.
südyenleri denemeye cesaret edemedim henüz, senin tecrübeni okuyunca iyikide denememişim diyorum :)
Birde onu takardım kafama günlerce. böylemi kalacak güzel durmuyor falan diye.
Bende südyensiz gezmeyi çok istiyorum fakat göğüslerim koltuk altıma doğru yayılacak diye tedirgin oluyorum.
3 ay sporcu südyeni kullansam toparlar mı aceba. Şuan en çok kafaya taktığım şey yanlara yayılıp arasının açık kalması.
südyensiz olduğumda da böyle yana yayılırsa hiç hoş durmaz.
Benim doktorum 1 ay sporcu südyeni kullan sonra istersen kullanma südyensiz gezebilirsin balensiz südyen de kullanabilirsin.
6 aya kadar balenli südyen önermiyorum dedi.
ama kış olduğu için beni rahatsız etmiyor sporcu sudyeni en az 2 ay kullanıcam sonra doktoruma danışırım.

Ay evet zamanlama okadar iyi ki hiç rahatsız olmadım.
Yaz falan olsa çok zor olurdu saklayamazdım. Şuanda benim ameliyat olduğumu anlayan yok.
Yaza kadarda dediğin gibi baya şekil alır rahatlarım.
südyenleri denemeye cesaret edemedim henüz, senin tecrübeni okuyunca iyikide denememişim diyorum :)
Birde onu takardım kafama günlerce. böylemi kalacak güzel durmuyor falan diye.
Bende südyensiz gezmeyi çok istiyorum fakat göğüslerim koltuk altıma doğru yayılacak diye tedirgin oluyorum.
3 ay sporcu südyeni kullansam toparlar mı aceba. Şuan en çok kafaya taktığım şey yanlara yayılıp arasının açık kalması.
südyensiz olduğumda da böyle yana yayılırsa hiç hoş durmaz.
Benim doktorum 1 ay sporcu südyeni kullan sonra istersen kullanma südyensiz gezebilirsin balensiz südyen de kullanabilirsin.
6 aya kadar balenli südyen önermiyorum dedi.
ama kış olduğu için beni rahatsız etmiyor sporcu sudyeni en az 2 ay kullanıcam sonra doktoruma danışırım.

Canım,benim göğüslerimde geniştir.Koltukaltıma doğrudur yani :34: Ama ameliyattan sonra yayılma gibi bir sorun yaşamadım.Aksine ortaya dogru birleştiler.Bu durumda biraz protezin koyulacağı cebin dogru yere açılması oluyor :34: Ameliyattan sonra dogru sütyen seçimi protezlerin dogru yere oturması için çok önemli bir detay.Ama doktorunun sana izin verdigi ölçüde sütyensiz ve tavsiye ettigi sütyenleri kullanabilirsin.Balenli sütyenlerden uzak dur bir müddet,o kadar ..
2 Ay sonra doktorun gereken öneriyi tekrar yapacaktır zaten durumuna göre :54:

Protezi hissetem durumu aslında sana uygulanacak yönteme ve protez büyüklügüne baglı olan bir durumdur..Sana dogru olan yöntem uygulanırsa ve gögüs yapına göre fazla büyük bir protez kullanılmazsa protezi hissetme gibi bir durumla karşılaşmazsın..
Dual planda protezin üst kısmı kas altına koyulur,alt kısmı ise kas üstünde olur..Aslında dual plan ile kas altı yönteminin aynı oldugunu söyleyen doktorlar var.Mantıkende düşünecek olursak kas altındada protezin üst kısmı kasın altında oluyor,alt kısımda kası dikmedikleri için açık oluyor haliylede bir kısmı kasın üzerinde oluyor.Yani protezi tamamen kasın altına koyulacak kadar bir cep hazırlanmıyordur herhalde ..Bilemiyorum ben sadece kendi düşüncemi ve doktorların söyledikleri şeyleri paylaşıyorum,o kadar ;)

Protezler farklı kıvamda ve şekildedir..3 Adet sertlik derecesi vardır ;

Mentor Marka Protezlerde Kullanılan Jel Sertlik Dereceleri:
Koheziv I : Mentor’un en yumuşak jelidir.
Koheziv II: Daha yoğun bir akışkanlığa sahiptir ve bu jel Koheziv I ile kıyaslandığında biraz daha serttir. Daha sert hisli protez isteyen cerrah ve hastaların tercihidir.
Koheziv III: Mentor’un en sert yoğunluğa sahip jelidir. Bu jel protezin şeklini koruyabileceği bir sertliğe sahip olduğu için sadece anatomik şekilli protezlerde (Kontür Profil Protez) kullanılır. Bu jel diğer jellere kıyasla daha sert olmakla birlikte meme hissindeki yumuşaklığı ve doğallığı korumaktadır.

Her protez hacmine göre çapı ve profili farklıdır..Ayrıca içerigide farklıdır.

İki temel meme protez tipi vardır:
- İçi jel dolu meme protezleri
- İçi salin dolu meme protezleri.

Mentor marka protezin yapısıda koheziv jel dir.Mentorun sitesinden buldugum bir yazıyı paylaşmak isterim.Burada herşey yazıyor zaten ;)

Mentor marka Protezlerin Yapısı:
Mentor meme protezlerinin hiçbirinde sıvı silikon kullanılmamaktadır. Mentor meme protezlerinde kullanılan koheziv jel akıcı değildir. Akışkan olmayan koheziv jel, protez ortadan kesilse bile akmaz.
Mentor meme protezlerinin birçok şekli ve çeşidi vardır ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil). Meme protezi yapmak için birkaç milimetre kalınlığında silikon bir protezin içine serum fizyolojik yani tuzlu su ya da katı silikon (koheziv jel) doldurulur. Mentor katı silikon protezlerin özelliği protez patlasa dahi silikonun akmamasıdır. Böylece kapsüler kontraktür riski düşer.

MENTOR’UN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER

Bende Mentor marka Hıgh Profil 1. derece yumuşaklıgında olan yuvarlak protez var..Ben protezimden memnunum.Forumuda incelersen zaten genellikle birçok doktor Mentor marka protezi tercih ediyor.Mentor protezi olanlarda gayet mutlu.İki senem olacak.Gögüslerimin kıvamı,duruşu tam istedigim gibi.Ama bu ameliyattan sonra hemen bir yumuşaklık,dogal bir kıvam beklemek yanlış olur.Biraz sabretmek,doktorun tavsiye ettigi şeyleri uygulamak şart..Zamanla herşey yoluna giriyor ve gögsünüz zaten hep böyleymiş gibi,hiç ameliyat olmamışsınız gibi hissetmeye başlıyorsunuz..
Umarım sende istedigin görünüme sahip olursun ve çok mutlu olursun canım ;) Şans seninle olsun..

Bıkmadan usanmadan bize yardımcı olduğun için teşekkürler .

Protezlerin kas altına uygulanması durumu mümküm mü peki .Geçen bir video izledim, kas altı yöntem ile protezlerini hissedemiyorlarmış hastalar.
Kas altı o yüzden aklıma baya yattı .

Ben cenk tokata olmak istiyorum fakat genelde dual plan ,high profil kullanıyorlar .Ölçülerimi sana yazdım ,sence bana high profil uygun olur mu , hangi protez boyutunu düşünmeliyim ?
Doktorun düşüncelerinden çok çok daha önemli sizin söylecekleriniz .
Çünkü bunu birebir yaşayan ,konuşabileceğim bir tek sizler varsınız .
High olursa ,bir şekilde hissederim gibi bir düşünce oluştu kafamda .Damlaya göre çünkü yapısı daha farklı .Damlada yerçekimine bağlı olarak sarkma yapabilir zamanla .

Mentor evet sıklıkla kullanıyor çünkü hep fiyat açısından, hem de temini daha kolay olduğu içinmiş.Bunuda forumda okumuştum .

Op.Dr.Fatih Dağdelen Meme Protezleri - YouTube

Son düzenleme:
Bıkmadan usanmadan bize yardımcı olduğun için teşekkürler .

Protezlerin kas altına uygulanması durumu mümküm mü peki .Geçen bir video izledim, kas altı yöntem ile protezlerini hissedemiyorlarmış hastalar.
Kas altı o yüzden aklıma baya yattı .

Ben cenk tokata olmak istiyorum fakat genelde dual plan ,high profil kullanıyorlar .Ölçülerimi sana yazdım ,sence bana high profil uygun olur mu , hangi protez boyutunu düşünmeliyim ?
Doktorun düşüncelerinden çok çok daha önemli sizin söylecekleriniz .
Çünkü bunu birebir yaşayan ,konuşabileceğim bir tek sizler varsınız .
High olursa ,bir şekilde hissederim gibi bir düşünce oluştu kafamda .Damlaya göre çünkü yapısı daha farklı .Damlada yerçekimine bağlı olarak sarkma yapabilir zamanla .

Mentor evet sıklıkla kullanıyor çünkü hep fiyat açısından, hem de temini daha kolay olduğu içinmiş.Bunuda forumda okumuştum .

Op.Dr.Fatih Dağdelen Meme Protezleri - YouTube

Kas altı yöntemi ile dual planın aslında aynı yöntem oldugunu söyleyen doktorlar var dediğim gibi.Gizeml arkadaşımız bir sorun yaşamadı ama Butterfly arkadaşımızada dual plan ile ameliyat oldu fakat alt kısımda yada orta kısımda protezin dalgalanmasını hissetmişti sanırım..Pütürlü protezlerde kapsül riski daha azdır.Ama yeterli meme dokusu olmadıgı zaman,protezde kasın altında degilse yani üzerini kapatacak kalın bir doku yoksa zaman sonra (birinci seneye dogru) protezin dalgalanmasını hissetme durumu olabiliyor..Pütursüz,düz yüzeyli protezlerde ise dalgalanmayı hissetme durumu yok ama kapsül oluşma riski fazla..İyle birşey işte :31: Aslında doktor ne derse,neyi uygun görürse o oluyor tabi.. High profil olabilir bence ama senin meme dokunun çapınada bağlı bir durum bu..Yani bu da doktorunun seni muayenesi sonucu belli olacak bir durum...

Kas altı yöntemi ile dual planın aslında aynı yöntem oldugunu söyleyen doktorlar var dediğim gibi.Gizeml arkadaşımız bir sorun yaşamadı ama Butterfly arkadaşımızada dual plan ile ameliyat oldu fakat alt kısımda yada orta kısımda protezin dalgalanmasını hissetmişti sanırım..Pütürlü protezlerde kapsül riski daha azdır.Ama yeterli meme dokusu olmadıgı zaman,protezde kasın altında degilse yani üzerini kapatacak kalın bir doku yoksa zaman sonra (birinci seneye dogru) protezin dalgalanmasını hissetme durumu olabiliyor..Pütursüz,düz yüzeyli protezlerde ise dalgalanmayı hissetme durumu yok ama kapsül oluşma riski fazla..İyle birşey işte :31: Aslında doktor ne derse,neyi uygun görürse o oluyor tabi.. High profil olabilir bence ama senin meme dokunun çapınada bağlı bir durum bu..Yani bu da doktorunun seni muayenesi sonucu belli olacak bir durum...

merhaba arzum biliyorsunki bende gecen hafta sali 15 ocakta ameliyat oldum.ameliyattan sonra gogusler o kadar sekilsizmi gorunuyor suan ben sporcu sutyeni kullaniyorum uzerine bady. giydim bugun ise giderken hicte kotu bir goruntu yok hatta eskidende push up sutyen kullandigimdan fark edilmiyor bile yalniz ilk 2 gun cok sis ve yukarida duruyorlardi 4. gunde kontrole gittim masaja basladim asagi inip oturmaya basladiklarini hissediyorum.yalniz sirt agrilarim var normalmi acaba ve gece 2 saat sirtustu 2 saatte oturarak uyuyorum ayni pozusyonda sirtim da daha cok agri oluyor ne zaman yan yatabilirim acaba cevaplarin ve sabrin icin tesekkurler sevgiler.

merhaba arzum biliyorsunki bende gecen hafta sali 15 ocakta ameliyat oldum.ameliyattan sonra gogusler o kadar sekilsizmi gorunuyor suan ben sporcu sutyeni kullaniyorum uzerine bady. giydim bugun ise giderken hicte kotu bir goruntu yok hatta eskidende push up sutyen kullandigimdan fark edilmiyor bile yalniz ilk 2 gun cok sis ve yukarida duruyorlardi 4. gunde kontrole gittim masaja basladim asagi inip oturmaya basladiklarini hissediyorum.yalniz sirt agrilarim var normalmi acaba ve gece 2 saat sirtustu 2 saatte oturarak uyuyorum ayni pozusyonda sirtim da daha cok agri oluyor ne zaman yan yatabilirim acaba cevaplarin ve sabrin icin tesekkurler sevgiler.

Ben göğüslerimin şekilsizligini mağazada sütyen denemesi yaptığımda anlamıştım.. Göğüslerim sert oldugundan normal sütyenlerin cup kısmına girmiyordu.. Bu yüzden şekilsiz,garip duruyordu.. Ama sporcu sütyeni ile çok güzel duruyordu.Bu yüzden uzun süre sporcu sütyenimi kullanmaya devam ettim..Üzerine incecik bady bile giyinsem çok güzel duruyorlardı..Eee gögüs güzel olunca her giyindigin yakışıyor tabi :34:

Sırt ağrılarının olması normal tabi.İstedigin pozisyonda uyuyamadıgın için sırt ağrısı oluyor canım.Yan yatma durumu kişiden kişiye göre değişiyor.. Doktorun ne zaman yatabilirsin derse o zaman yat bence.Ama sırt ağrın için hafif hafif yan yatabilirsin,kendini rahatlatmak için.Bu esnada sırtını yastıklarla desteklemeyi unutma :34:

Dalganın goruntude de kendini beli ediyorsa ,sıkıntı yatarabilir. Ama sen ne güzel dolgu ile halledivermişsin .
Ben gizli saklı olmak istediğim için sorunsuz atlatmak istiyorum :(

Kaç gündür kafayı yedim okumaktan ,yabancı forumda olan kişilerin protezlerine bakmaktan .
Benim meme dokum var sanırım .Ölçülerimi yazmıştım .Bazen b cup bazen de c cup giyiyorum .
D cup fırlaması için en az 300 lazım olabilir :(

çok sağol ilgin için canım .

Dalganın goruntude de kendini beli ediyorsa ,sıkıntı yatarabilir. Ama sen ne güzel dolgu ile halledivermişsin .
Ben gizli saklı olmak istediğim için sorunsuz atlatmak istiyorum :(

Kaç gündür kafayı yedim okumaktan ,yabancı forumda olan kişilerin protezlerine bakmaktan .
Benim meme dokum var sanırım .Ölçülerimi yazmıştım .Bazen b cup bazen de c cup giyiyorum .
D cup fırlaması için en az 300 lazım olabilir :(

çok sağol ilgin için canım .

Canım,hepimiz ameliyat ôncesi bu stresleri ve sıkıntıları yaşadık emin ol.Doktoruna karar verince bir nebze rahatlarsın.. Ameliyat günü çok stresli geçiyor sonrası derin güzel bir uyku..
Gögüs dokun varsa zaten normal boyutta bir protez tercih edilir.Sen istedigin gögüs şeklini doktoruna iyice anlat yeterki,sonrasını doktorun sihirli ellerine bırak ;)

Bizler byradayız Allah saglık,sıhhat verdikçe inşallah.Her zaman bekleriz :29:Sadece sorularınla degil,mutlu haberlerinlede mutluluğunu paylaşır yazışırız inşallah...

Son düzenleme:
$feyzullah924_1328613957181.gif 2011 Yılının 14 Şubatında ameliyat olmuştum..O zamanda Mevlüt Kandiliydi.Çok dua etmiştim,Allahım böyle bir günde ameliyat oluyorum.Belki günah işliyorum belki işlemiyorum ama sen benim günahlarımı bagışla,yanlış yapıyorsam affet,Beni asla pişman edecegim bir yola sokma,istedigim bir sonuç almamı nasip et,diye... Şükürler olsunki pişman olacagım bir sonuçla karşılaşmadım ve en önemlisi istedigim sonuca ulaştım :16:
İnşallah bu ameliyatı olan,olacak olan arkadaşlarımda böyle mutlu bir sonuca ulaşırlar ve hayat boyu komplikasyonsuz bir süreç yaşayarak çok mutlu olurlar :16:

Herkesin kandili kutlu,duaları kabul olsun inşallah...:54:

http://images4.fanpop.com/image/photos/22600000/Victoria-s-Secret-Photoshoot-candice-swanepoel-22616495-760-1024.jpg için Google Görsel Sonuçları

http://smashmaterials.com/wp-content/uploads/2012/12/Candice-Swanepoel-1920x1200-23.jpg için Google Görsel Sonuçları

http://www.medyabilgisi.com/wp-content/uploads/2012/10/Candice-Swanepoel-26.jpg için Google Görsel Sonuçları

http://images4.fanpop.com/image/photos/22600000/Victoria-s-Secret-Photoshoot-candice-swanepoel-22616495-760- için Google Görsel Sonuçları

1024.jpg&w=760&h=1024&ei=oJMBUaOFG4Xc2AXFioCQCA&zoom=1&iact=hc&vpx=1411&vpy=531&dur=1147&hovh=261&hovw=193&tx=112&ty=134&sig=100752817713640094789&page=3&tbnh=134&tbnw=98&ndsp=102&ved=1t:429,r:96,s:100,i:292

Arzum bu linkleri acabiliomusun,ordaki kizin sacina bak iste arkadaslarim sampuan boyayla dibi boyuyunca boyle duruyo ,arkadan siyah ciksa bile cok az .siritmio..bu kiz tanidigim en guzel sarisin bu arada :)))normalde sarisin diil ayrica.

http://images4.fanpop.com/image/photos/22600000/Victoria-s-Secret-Photoshoot-candice-swanepoel-22616495-760-1024.jpg için Google Görsel Sonuçları

http://smashmaterials.com/wp-content/uploads/2012/12/Candice-Swanepoel-1920x1200-23.jpg için Google Görsel Sonuçları

http://www.medyabilgisi.com/wp-content/uploads/2012/10/Candice-Swanepoel-26.jpg için Google Görsel Sonuçları

http://images4.fanpop.com/image/photos/22600000/Victoria-s-Secret-Photoshoot-candice-swanepoel-22616495-760- için Google Görsel Sonuçları

1024.jpg&w=760&h=1024&ei=oJMBUaOFG4Xc2AXFioCQCA&zoom=1&iact=hc&vpx=1411&vpy=531&dur=1147&hovh=261&hovw=193&tx=112&ty=134&sig=100752817713640094789&page=3&tbnh=134&tbnw=98&ndsp=102&ved=1t:429,r:96,s:100,i:292

Arzum bu linkleri acabiliomusun,ordaki kizin sacina bak iste arkadaslarim sampuan boyayla dibi boyuyunca boyle duruyo ,arkadan siyah ciksa bile cok az .siritmio..bu kiz tanidigim en guzel sarisin bu arada :)))normalde sarisin diil ayrica.

Ben telefondan giriyorum şimdi,şarjımda az..Ama linkler açılıyor.. Eve gidince incelerim iyice ;) Ama o şampuan boya dediğin ürünü bana yaz mutlaka,denerim olmazsa.. Teşekkür ederim canım.Ama saçlarımın uç kısımlarını artık kestirmem farz oldu :31: Kıssa saçta pek sevmem Bakalum ne olacak..

İncilya son 3 fotoyu görünce aaaa Candice dedım zaten :)) sonra baktım linklerde de adı geçiyor.. Yeni yıla girerken Victoria's Secret defilesini izliyorduk orda gördüm bende vay anasını bu da neyin nesi dedim :))) inanılmaz güzel bır hatun gerçekten, şeker gibi bişey :9:

Back