Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar,az sonra geliyorum..Bekleyin beni )
sağol bitanem valla yaa bak ben hep 80 B cup takıyorum ama hep diyodum ya üstler boş kalıyodu diye... dr 275- 300 le c cup olursun demişti ama bilmiyorum artık yaza kadar varsa sürünür kafamda bu sorular artık... neyse hayırlısı geç olsun da güç olmasın..
Kızlar,az sonra geliyorum..Bekleyin beni )
Yeniden merhaba arzum.
Benim sol gögüsümde sanki su sesi gibi bir ses var.
Gögüs ucumda lıkır lıkır çalkalanan su sesi ve hissi var.
Çok garip 2 gündür hissediyorum bunu.
Sende de öyle bişey oldu mu ?
Arzummmm beni unuttun
soruma cevap bekliyorum.
öptüm
saxe haklisin bu boyut kafa karistiriyor biraz ama burda kendi vucut yapin ve olculerin coook onemli,ayni boyut cc ler bi cok kiside farkli durabilir bu yuzden vucudunu iyi taniman cok onemli ve buna gore doktorunla cc belirlemeniz cok oenmli boylece omrunun sonuna kadar mutlu olacagin protezlere sahip olabilirsin.Ama sen en azindan su cc lerin cok da buyuk rakamlar olmadigini anlayabilmissin
Arzumun gogusleri eminimki fotolarda buyuk cikiyordur bunu protezli herkes anlayabilir cunku kendiminkilerde oyle,ciplak gozle alakasi yok o boyutlarla benimkilerin ,son derece kucuk.
Arzumun boyu ve vucud sekli bana gore 400 den asagisini kaldirmazdi bosuna ameliyat olmus olurdu,kalcalari gogus kafesi vs herseyi o boyutu super kaldirmis tamamlamis diyelim daha dogru..ve Arzumun fotolari sutyenli,ben gogsumu en buyuk sutyenliyken baktigimda hissediyorum...normal fotolarini koysun o zaman goze buyuk diil,dolgun normal gogus gibi gelicektir ben gercekte gormedim ancak bunu protezli biri olarak anlamak mumkun.
Ben proztelerimin 320 olduguna inanamiyorum, bumuymus filan oldum,ikinci ameliyatlara bakarsak istatistik olarak tekrardan bbuyutme cok fazla ,daha da kucultme cok azdir.ikinci bi ameliyat olmasin diye burda yazilanlar cok guzel tecrube ....bu yanilmada insanlarin kendi vucudunu iyi tanimadan cc belirlemesinden kaynaklaniyor bana gore...
Bilmem anlatabildimmi,ama dogal gogus kavrami bence vucudunun aldigi boyutttur....
vücudun en son alacağı misal 300 se ille de 350 diye tutturmamak da lazım dimi dediğine çokkk katılıyorum vücut yapısı çok büyük bi faktör şimdi kendimi nasıl arzum la bir tutayım onda çok hoş duran 400 bende çok iğreti bi görüntüye yol açabilir foto bulup anlatmak bence de dr eşşek değil işte anlar herhalde kafamızdaki. yalnız bu fotoları nasıl gösteriyosunuz yani resimleri mail atıyorsunuz yazıcıdan mı çıkarıyorsunuz elinizde gidiyosunuz??? benim evde yazıcı yok ben ne yapsam ki mail atacam en kötü..
arzum77 bişey sorcam: göğüsucum acıyor ameliyat olalı 14 gün oldu geçermi:44:
mrb arkadaslar benimde ameliyatımın 2.günü agrım cok var ne zaman gecer sizce kas üstü oldum
arzum77_; Merhaba Ben Antalya'dan HiLaL; birkaç doktorla görüştüm büyük bir ihtimalle sadece dikleştirme operasyonu geçiricem. Karar verebilirsem kızımdan dolayı okullar 15 tatile girdiğinde yaptırıcam. Sende aşırı sarkmadan dolayı dikleştirme için gidip sonradan mı proteze karar verdin. Rica etsem öncesi ve sonrasının resimlerini paylaşabilir misin? Arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
A cup sütyen zaten belirli markalarda var..Yani normal magazalarda sütyen bedenleri hep B dir..Gögüs büyüdükçe sırt genişligini yükseltirler.O yüzdende gögüsler sütyenin içinde tam olarak oturmazlar,garip dururlar..
Şimdi gelelim sanaaa..Ben baktım netten ama çok farklı sonuçlar çıktı canım Yani forumdada oldugu gibi küçük protezle C cupa ulaşanlarda var,büyük protezlere D cup olanlarda var..
Örnek veriyorum bu linkte 450cc ile öncesi A cup olan bir hasta C cup olmuş..https://www.loveyourlook.com/breast/augmentation/gallerydetail.aspx?ID=25149
Bu linkte 300cc lik bir hasta sonucu var.. https://www.loveyourlook.com/breast/augmentation/gallerydetail.aspx?ID=25151
350cc lik bir sonuç.. https://www.loveyourlook.com/breast/augmentation/gallerydetail.aspx?ID=25137
400cc lik bir sonuç.. https://www.loveyourlook.com/breast/augmentation/gallerydetail.aspx?ID=25022.....Bu liste uzar gider
Sen cc ye takılma,doktoruna kaç cup olmak istedigini söyle,sana olacak en iyi protez büyüklügünü kullanır canım
inanır mısın 450 yi beğenmedim belki gögüs yapısından ama 300 olanı beğendim aynen ya inş anlar beni doktorum. ya ben demeden o dedi sütyenini doldursun yeter mi yoksa biraz daha iddialı mı olsun diye yani bunu diyen adam ikisi arasındaki farkı da biliyordur herhalde diye düşünüyorum bende sazan gibi evet biraz daha iddalı olsun demiştim
Dikiş yerlerine birşey sürüyormusun?? Bana doktorum Mavi kutu Bepanthene krem vermişti.Bu gerginliği alıyor,yumuşatıp rahatlatıyordu..Doktoruna sor istersen ama bir sakıncası olacagunı sanmam.Aynı evrelerden geçtik Gerginlikten dolayıdır canım,ayrıca acıyı hissetmen iyi birşey,his var demekki
pazartesi gidicem dr, masaja başlıcaz dedi. 2 gece önce bir kalktım sol kolumun altı kan dolu diren yernden kan akıyor. kendim pansuman yaptım, sabahta dr gördü "fazla kan kendini böyle tahliye ettmiş" dedi. iki göğsümün arasıda çürümüş gibi morartı var acaba nedendir?
Öncelikle verdiğin bilgiler için teşşekür ederiz .
benim meme ucum 88 , meme altı 71.50 cm .istediğim gögüsler ise buna yakın .
http://2.bp.blogspot.com/-5m2sA4b4i3E/UGGJ9rijrdI/AAAAAAAAFQ8/_zBVEVy9a6s/s200/göğüs+bakımı.jpg
sırt üstü yattıp ellediğimde protezi hissedemeyeceğim yöntemle olmak istiyororum .
meme ucu kesisi uygun olmaz, cünkü meme ucumun rengi koyu renk değil .
dual plan ile olmuş cogu kişi .o nasıl oluyor arzucum .inan okuyorum ama hiçbirsey anlamadım tekniklerden ve protezlerden .
bir de bazı protezler meme kıvamında olmuyormuş .sen hangisini tavsiye ediyorsun ?
ilgilenip cevaplarsan sevinirim .