arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Aynen cnm ve dusun bendeki 320 nin.Arzumda oldugunu ,yetersiz kalirdi boyut...

Doktorunun mail adresini isteyp ona mail atabilirsin bencede...

Kızlar,az sonra geliyorum..Bekleyin beni )

arzum77_; Merhaba Ben Antalya'dan HiLaL; birkaç doktorla görüştüm büyük bir ihtimalle sadece dikleştirme operasyonu geçiricem. Karar verebilirsem kızımdan dolayı okullar 15 tatile girdiğinde yaptırıcam. Sende aşırı sarkmadan dolayı dikleştirme için gidip sonradan mı proteze karar verdin. Rica etsem öncesi ve sonrasının resimlerini paylaşabilir misin? Arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

A cup sütyen zaten belirli markalarda var..Yani normal magazalarda sütyen bedenleri hep B dir..Gögüs büyüdükçe sırt genişligini yükseltirler.O yüzdende gögüsler sütyenin içinde tam olarak oturmazlar,garip dururlar..
Şimdi gelelim sanaaa..Ben baktım netten ama çok farklı sonuçlar çıktı canım Yani forumdada oldugu gibi küçük protezle C cupa ulaşanlarda var,büyük protezlere D cup olanlarda var..

Örnek veriyorum bu linkte 450cc ile öncesi A cup olan bir hasta C cup olmuş..https://www.loveyourlook.com/breast/augmentation/gallerydetail.aspx?ID=25149

Bu linkte 300cc lik bir hasta sonucu var.. https://www.loveyourlook.com/breast/augmentation/gallerydetail.aspx?ID=25151

350cc lik bir sonuç.. https://www.loveyourlook.com/breast/augmentation/gallerydetail.aspx?ID=25137

400cc lik bir sonuç.. https://www.loveyourlook.com/breast/augmentation/gallerydetail.aspx?ID=25022.....Bu liste uzar gider

Sen cc ye takılma,doktoruna kaç cup olmak istedigini söyle,sana olacak en iyi protez büyüklügünü kullanır canım

Ameliyat olan arkadaşların doktorlarına baktığımda genel çoğunluk 3 doktorda Naci Çelik, Barış Çakır, Hasan Fındık. Doktor seçimi, hayatımızda alacağımız en önemli kararlardan biri. Ameliyatı yapan doktorun eğitimi, el becerisi, tecrübesi, bu ameliyatı daha önce kaç kere yapmış olduğu çok önemli. Sonuçta kendi kararımızla seçtiğimiz doktora vücudumuzu emanet ediyoruz, olumlu sonuçlanmasını istiyoruz ve başarısızlıkla sonuçlanıp maddi manevi psikolojik zarara uğramak istemiyoruz. Özellikle bu ameliyatı daha önce geçirmiş birinden tavsiye istemek, ameliyat öncesi ve sonrası resimlerine ve yorumlarına bakarak karar vermek daha mantıklı geliyor. İstanbul'luyum 21 senemi orda geçirdim, 9 senedir Antalya'dayım. 6 yaşında kızım var, aşırı sarkmadan dolayı bende biran önce karar verip, yaptırıp rahatlamak istiyorum. İstanbul'da da yaptırabilirim ama karar veremediğimden dolayı çok mutsuzum. Antalya'da operasyon geçiren konuşabileceğim, resimlerine bakabileceğim, olumlu yorumlarını duyabileceğim biriyle karşılaşmadım. Kendi yaşadığım yerde mi yaptırsam yoksa istanbul'a gidip genel olarak çoğunluğun yaptırdığı doktorlardan birine mi yaptırsam... Özelden msj hakkım olmadığından genel yazmak zorunda kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum, okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla bir çoğunuz birbirinizi tanıyorsunuz ve resimlerinizi görmüşsünüz. Karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim. Olumlu, olumsuz bütün yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden herkese anlayışınız için teşekkürler...

Yeniden merhaba arzum.
Benim sol gögüsümde sanki su sesi gibi bir ses var.
Gögüs ucumda lıkır lıkır çalkalanan su sesi ve hissi var.
Çok garip 2 gündür hissediyorum bunu.
Sende de öyle bişey oldu mu ?

Arzummmm beni unuttun
soruma cevap bekliyorum.
öptüm

Hiç unuturmuyum seni canım benim Eşim yemeğe geldi,o yüzden cevaplar yarım kaldı

Yaşadığın bu durumu bende yaşadım,başka arkadaşlarda yaşadı hiç endişe etme..Gögüsteki sertlik geçmeye başlayınca ödemden kaynaklı olan bu durum yaşanabiliyor..Yani bunun sebebi gögsündeki ödem Zamanla buda geçecek..Sana jel protez kullanılmıştı degilmi,salin protez degil ??

Çok güzel anlatmışsın canım Zaten buralara hiçkimsenin abartı bir sonucunu görmedim ben.Herkesin vücuduna göre tercih edilmiş protez boyutları var..Hatta abartı yok,küçüğü var

Önemli olan kişinin istediği görüntüye gelebilmek.Başkasının ne düşündüğü önemli degil Dediğin gibi Dogal gögüs kavramı vücudun aldığı boyuttur..Aşşagısı küçük,yukarısıda büyük olur

Doktoruna mail atabilirsin,fotografları bir flaş belleğe kopyalayabilirsin yoksa cd yap..Telefonuna atabilirsin Kaç beden istedigin önemli aslında yani cup olayı..Kaç Cup'a kadar büyüsün C, D cup gibi

arzum77 bişey sorcam: göğüsucum acıyor ameliyat olalı 14 gün oldu geçermi:44:

Dikiş yerlerine birşey sürüyormusun?? Bana doktorum Mavi kutu Bepanthene krem vermişti.Bu gerginliği alıyor,yumuşatıp rahatlatıyordu..Doktoruna sor istersen ama bir sakıncası olacagunı sanmam.Aynı evrelerden geçtik Gerginlikten dolayıdır canım,ayrıca acıyı hissetmen iyi birşey,his var demekki

mrb arkadaslar benimde ameliyatımın 2.günü agrım cok var ne zaman gecer sizce kas üstü oldum

2. Günün se ağrı olması normal yavrum Kolaymı,bir ameliyat geçirdin Doktorun ağrı kesici vermiştir,düzenli kullan..Kollarını fazla kullanmadan hareket ettir.. Şu an gerginlik vardır..Kas üstü ise yöntemin daha çabuk iyileşersin merak etme,az sık dişini bir haftaya birşeycigin kalmaz.Şu anki halinden çok çok rahat olursun

İki çocuk emzirdim.Gögüs üst lobum bişalmıştı benim ama altta dokum vardı..B cup sütyen kullanıyordum..Bana hiçbir doktor dikleştirme işlemine gerek görmedi canım. Gayet güzel göğüslerim oldugunu,sadece protezle toparlanması gerektiğini söylediler fakat her doktor farklı boyutta protez önerdi Burada doktorun göz zevkide devreye giriyor tabi )

Arkadaş olarak ekliyorum,bakabilirsin tabi

inanır mısın 450 yi beğenmedim belki gögüs yapısından ama 300 olanı beğendim aynen ya inş anlar beni doktorum. ya ben demeden o dedi sütyenini doldursun yeter mi yoksa biraz daha iddialı mı olsun diye yani bunu diyen adam ikisi arasındaki farkı da biliyordur herhalde diye düşünüyorum bende sazan gibi evet biraz daha iddalı olsun demiştim

Eeee...gözümüz aç yavrum.Bunca sene bekledik,ameliyat olacağız sadece sütyenimi doldursun yani Tabiki birazda iddalı olsun Açın halini aç anlar :13:

pazartesi gidicem dr, masaja başlıcaz dedi. 2 gece önce bir kalktım sol kolumun altı kan dolu diren yernden kan akıyor. kendim pansuman yaptım, sabahta dr gördü "fazla kan kendini böyle tahliye ettmiş" dedi. iki göğsümün arasıda çürümüş gibi morartı var acaba nedendir?

İyiki akıp gelmiş o kan canım ..Yoksa Allah korusun tekrar ameliyat olacagın bir durum olabilirdi..Drenin erkenmi alındı acaba,dren çekilmeden önce hortumun tamamen temiz olması birşey gelmemesi gerekiyor çünkü :44:

Morartı ameliyat esnesında zorlamadan kaynaklı olabilir.Gögüs dokusu kesilip protez için yer açılmaya çalışılınca oldukça hırpalanıyor gögüs bölgesi çünkü..Bazende içeride kan birikmesi oluncada morartı olabiliyor.Ama sen doktoruna muayeneye gitmişsin zaten,önemli birşey olsaydı doktorun söyler müdahale ederdi zaten

Öncelikle verdiğin bilgiler için teşşekür ederiz .

benim meme ucum 88 , meme altı 71.50 cm .istediğim gögüsler ise buna yakın .
http://2.bp.blogspot.com/-5m2sA4b4i3E/UGGJ9rijrdI/AAAAAAAAFQ8/_zBVEVy9a6s/s200/göğüs+bakımı.jpg

sırt üstü yattıp ellediğimde protezi hissedemeyeceğim yöntemle olmak istiyororum .
meme ucu kesisi uygun olmaz, cünkü meme ucumun rengi koyu renk değil .

dual plan ile olmuş cogu kişi .o nasıl oluyor arzucum .inan okuyorum ama hiçbirsey anlamadım tekniklerden ve protezlerden .
bir de bazı protezler meme kıvamında olmuyormuş .sen hangisini tavsiye ediyorsun ?

ilgilenip cevaplarsan sevinirim .

Son düzenleme:

Protezi hissetem durumu aslında sana uygulanacak yönteme ve protez büyüklügüne baglı olan bir durumdur..Sana dogru olan yöntem uygulanırsa ve gögüs yapına göre fazla büyük bir protez kullanılmazsa protezi hissetme gibi bir durumla karşılaşmazsın..
Dual planda protezin üst kısmı kas altına koyulur,alt kısmı ise kas üstünde olur..Aslında dual plan ile kas altı yönteminin aynı oldugunu söyleyen doktorlar var.Mantıkende düşünecek olursak kas altındada protezin üst kısmı kasın altında oluyor,alt kısımda kası dikmedikleri için açık oluyor haliylede bir kısmı kasın üzerinde oluyor.Yani protezi tamamen kasın altına koyulacak kadar bir cep hazırlanmıyordur herhalde ..Bilemiyorum ben sadece kendi düşüncemi ve doktorların söyledikleri şeyleri paylaşıyorum,o kadar

Protezler farklı kıvamda ve şekildedir..3 Adet sertlik derecesi vardır ;

Mentor Marka Protezlerde Kullanılan Jel Sertlik Dereceleri:
Koheziv I : Mentor’un en yumuşak jelidir.
Koheziv II: Daha yoğun bir akışkanlığa sahiptir ve bu jel Koheziv I ile kıyaslandığında biraz daha serttir. Daha sert hisli protez isteyen cerrah ve hastaların tercihidir.
Koheziv III: Mentor’un en sert yoğunluğa sahip jelidir. Bu jel protezin şeklini koruyabileceği bir sertliğe sahip olduğu için sadece anatomik şekilli protezlerde (Kontür Profil Protez) kullanılır. Bu jel diğer jellere kıyasla daha sert olmakla birlikte meme hissindeki yumuşaklığı ve doğallığı korumaktadır.

Her protez hacmine göre çapı ve profili farklıdır..Ayrıca içerigide farklıdır.

İki temel meme protez tipi vardır:
- İçi jel dolu meme protezleri
- İçi salin dolu meme protezleri.

Mentor marka protezin yapısıda koheziv jel dir.Mentorun sitesinden buldugum bir yazıyı paylaşmak isterim.Burada herşey yazıyor zaten

Mentor marka Protezlerin Yapısı:
Mentor meme protezlerinin hiçbirinde sıvı silikon kullanılmamaktadır. Mentor meme protezlerinde kullanılan koheziv jel akıcı değildir. Akışkan olmayan koheziv jel, protez ortadan kesilse bile akmaz.
Mentor meme protezlerinin birçok şekli ve çeşidi vardır ama hepsinde ortak olan şey dışlarının silikon olması ve dış tabakanın 3 katmanlı olmasıdır (metil-fenil-metil). Meme protezi yapmak için birkaç milimetre kalınlığında silikon bir protezin içine serum fizyolojik yani tuzlu su ya da katı silikon (koheziv jel) doldurulur. Mentor katı silikon protezlerin özelliği protez patlasa dahi silikonun akmamasıdır. Böylece kapsüler kontraktür riski düşer.

MENTOR’UN TÜM JEL MEME PROTEZLERİ MEMMORY GEL® (hafızalı jel) KOHEZİV (sıvı olmayan,yoğun kıvamlı) JEL İÇERİR . . . BU JEL TIPKI CİLT TEPKİSİNE BENZER ŞEKİLDE BASTIRILDIKTAN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNER

Bende Mentor marka Hıgh Profil 1. derece yumuşaklıgında olan yuvarlak protez var..Ben protezimden memnunum.Forumuda incelersen zaten genellikle birçok doktor Mentor marka protezi tercih ediyor.Mentor protezi olanlarda gayet mutlu.İki senem olacak.Gögüslerimin kıvamı,duruşu tam istedigim gibi.Ama bu ameliyattan sonra hemen bir yumuşaklık,dogal bir kıvam beklemek yanlış olur.Biraz sabretmek,doktorun tavsiye ettigi şeyleri uygulamak şart..Zamanla herşey yoluna giriyor ve gögsünüz zaten hep böyleymiş gibi,hiç ameliyat olmamışsınız gibi hissetmeye başlıyorsunuz..
Umarım sende istedigin görünüme sahip olursun ve çok mutlu olursun canım Şans seninle olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…