sevgili arzum77 soruma gösterdiğin duyarlılık için çok teşekkür ederim. ben sürekli yüzüstü yatıyorum hiç bir gerginlik ve acı yok,ağrı yok. bu hafta içinde doktorumdan randevu alacağım. 4 aydır hiç uğramıyorum kendisine. demek ki senin de öyleydi. 6 aydan sonra yeni yeni mi oturmaya başlıyor bu arkadaşlar. yani 1 senede mi tamamen doğallaşır diyorsun. bir de özellikle sert zemine yüzüstü yatıyorum masaj yerine geçer mi dersin
Ben teşekkür ederim canımYüzüstü yattığında bir ağrı olmuyorsa sorun yok demektir Ayrıca yüzüstü yatmak göğüslere masaj yapar dediğin gibi..
Göğüsler bir seneye kadar çok değişiyorlar canım.Birinci seneden sonrada değişiyor fakat ufak değişiklikler oluyor bunlar..
4 Aydır doktoruna gitmediysem eger mutlaka git derim ben
Bu gibi Dr. görüsmelerin ücreti ne kadar?
Arzummcum, sitedeki doğru sütyen ölçüsü hesaplama adresine bir bakındım. Benim göğüs altı ölçüm 80cm ama üzerine 10 daha ekleyip 90 yapıyor. Nasıl iş bu. 90 beden mi sütyen kullanacağım ben. Valla 85 in içinde rahat ediyorum ama 90
İçleri boş şimdilik o ayrı zaten
Canım benim...Gögüs altı öşçün senin sütyen beden ölçündür,yani senin sırt genişligi ölçünAmeliyattan sonra bedenin degişmez,yani yine 80 beden sütyen kullanırsın eger kilo almazsan tabi
Degişecek olan CUP ölçündür..Bunuda mezurayı meme uçları hizasına getirip ölçtügün ölçü olacak..O tabloya göre hesaplama yaptıgında çıkan cup ölçün atıyorum A CUP ise C CUP olacak yada D CUP olacak ...Artık kaç cc takılırsa,kaç beden büyüme olursa ameliyattan sonra yine 80 beden olacaksın ama C yada D cup olacak..Kapiş
Benimde ameliyattan önce gögüs altı ölçüme göre 75 beden sütyen kullanıyordum ama B cup..Ameliyattan sonra C yada D cup kullanmaya başladım canım..
Sen istersen çıkan ölçü sonuçlarını buraya yaz,ben sana söyliyim dogrusunu
Tatlım benim cup olayını biliyorum. Onda bir problem yok zaten. Sütyen bedeni asıl sorun olan. Benim meme altı çevrem 80. Üstü 85. Ama sitedeki hesaplayıcıyı kullanınca 90 beden çıkıyorum. Size olarak yani cup dan bahsetmiyorum. Neden 10 ekliyor üzerine onu anlamadım.
Tatlım benim cup olayını biliyorum. Onda bir problem yok zaten. Sütyen bedeni asıl sorun olan. Benim meme altı çevrem 80. Üstü 85. Ama sitedeki hesaplayıcıyı kullanınca 90 beden çıkıyorum. Size olarak yani cup dan bahsetmiyorum. Neden 10 ekliyor üzerine onu anlamadım.
Arzum sen tecrübelisin en iyisi sana danışmak..eğer yardımcı olursan çok sevinirim.
Bu kas altı, kas zarı altı ve kas üstü yöntemlerin avantaj-dezavantajları nelerdir ki?
Koltukaltı kesisinden kas altı yapılabiliyor sadece diye duydum ama oda doğal olmuyormuş. Ben estetiğim diyen gögüsleri ben napıyım. Diğerleri de iz bırakma ihtimali var. Meme ucu kesisi de çocuk olmadan nasıl olur bilmiyorum. Aman ne zor işler ya!!
benim de meme altım tam 80 gögüs (meme uçlarından ) 83 saxe senle ölçülerimiz benziyo. arzum benimkini de hesaplar mısın bi zahmet c cup olmak en az 275-300 cc tahminimce ama bi baksan ???
benim de meme altım tam 80 gögüs (meme uçlarından ) 83 saxe senle ölçülerimiz benziyo. arzum benimkini de hesaplar mısın bi zahmet c cup olmak en az 275-300 cc tahminimce ama bi baksan ???
Canım,senin dogru sütyen bedeninde 80 A cup sütyen.. C cup olabilmen için bilemiyorum en az kaç cc kullanılabilir,bunu doktorun daha iyi bilir ama ameliyat öncesi ve sonrası fotoların olduğu sitelerde o şekilde arama yaparsan az çok bir aralık bulabilirsin..Şu an evde degilim,eve gidince bakar yazarım sana canım
Evet canım aynı ölçülerimiz. Hiç doktorla görüştün mü sen? Bir de C cup istiyorsun da nasıl bir c cup istediğin de önemli. Ben c cup ın en üst sınırını istîyorum mesela. D cup ın başları gibi.
saxe sana ne ölçü verdiler ve sen nasıl anlattın yani C cup ama en son sınır istediğini???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?