arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Ben teşekkür ederim canım Yüzüstü yattığında bir ağrı olmuyorsa sorun yok demektir Ayrıca yüzüstü yatmak göğüslere masaj yapar dediğin gibi..
Göğüsler bir seneye kadar çok değişiyorlar canım.Birinci seneden sonrada değişiyor fakat ufak değişiklikler oluyor bunlar..
4 Aydır doktoruna gitmediysem eger mutlaka git derim ben

Bu gibi Dr. görüsmelerin ücreti ne kadar?

Arzummcum, sitedeki doğru sütyen ölçüsü hesaplama adresine bir bakındım. Benim göğüs altı ölçüm 80cm ama üzerine 10 daha ekleyip 90 yapıyor. Nasıl iş bu. 90 beden mi sütyen kullanacağım ben. Valla 85 in içinde rahat ediyorum ama 90
İçleri boş şimdilik o ayrı zaten

Canım benim...Gögüs altı öşçün senin sütyen beden ölçündür,yani senin sırt genişligi ölçün Ameliyattan sonra bedenin degişmez,yani yine 80 beden sütyen kullanırsın eger kilo almazsan tabi

Degişecek olan CUP ölçündür..Bunuda mezurayı meme uçları hizasına getirip ölçtügün ölçü olacak..O tabloya göre hesaplama yaptıgında çıkan cup ölçün atıyorum A CUP ise C CUP olacak yada D CUP olacak ...Artık kaç cc takılırsa,kaç beden büyüme olursa ameliyattan sonra yine 80 beden olacaksın ama C yada D cup olacak..Kapiş
Benimde ameliyattan önce gögüs altı ölçüme göre 75 beden sütyen kullanıyordum ama B cup..Ameliyattan sonra C yada D cup kullanmaya başladım canım..
Sen istersen çıkan ölçü sonuçlarını buraya yaz,ben sana söyliyim dogrusunu

Tatlım benim cup olayını biliyorum. Onda bir problem yok zaten. Sütyen bedeni asıl sorun olan. Benim meme altı çevrem 80. Üstü 85. Ama sitedeki hesaplayıcıyı kullanınca 90 beden çıkıyorum. Size olarak yani cup dan bahsetmiyorum. Neden 10 ekliyor üzerine onu anlamadım.

Arzum sen tecrübelisin en iyisi sana danışmak..eğer yardımcı olursan çok sevinirim.

Bu kas altı, kas zarı altı ve kas üstü yöntemlerin avantaj-dezavantajları nelerdir ki?

Koltukaltı kesisinden kas altı yapılabiliyor sadece diye duydum ama oda doğal olmuyormuş. Ben estetiğim diyen gögüsleri ben napıyım. Diğerleri de iz bırakma ihtimali var. Meme ucu kesisi de çocuk olmadan nasıl olur bilmiyorum. Aman ne zor işler ya!!

benim de meme altım tam 80 gögüs (meme uçlarından ) 83 saxe senle ölçülerimiz benziyo. arzum benimkini de hesaplar mısın bi zahmet c cup olmak en az 275-300 cc tahminimce ama bi baksan ???

Otomatik hesaplayıcı benim paylaşımım degil canım.Site ekleme yapmış onu ve evet yanlış hesaplama yapıyor.İlk yazılan şekilde ölçüm yaparsan doğrusunu bulacaksın zaten
Meme altı ölçün 80 olduğu için sütyen bedenin 80..Meme ucu ölçümü ile meme altı ölçümü arasındaki fark 6.5 cm den az olduğu için cup ölçün A cup.. Yani dogru sütyen ölçün 80-A cup canım

:)) Kas altı yönteminde doğal durmadıgınıda nereden çılardın canım O zaman kas üstü içinde doğal durmuyor,portakal gibi top top duruyor diyenler var..Dual planla kas altı aynı,kas zarı altı diye bir yöntem asla yoktur,bu yöntem kas üstü ile aynıdır diyenler.....

Nette yabancı sitelerdeki ameliyat olmuş hastaların öncesi ve sonrası fotolarının paylaşıldığı hasta bilgilerinin verildiği sitelere bakarsan %80 hastaya hep kas altı yöntemi uygulandığını görürsün..Yani bu teknik çokça uygulanan bir teknik çünkü bu ameliyatı olan hastalar genelde hiç meme dokusu olmayan hastalar ve ancak kas altında protez iyice saklanabilir,hissedilmez,dogal bir görüntü olur...

Sizin durumunuza göre seçeceğiniz doktor size en uygun olan yöntemi tercih edecektir zaten.Ama doktorun her tekniği uygulaması gerekir tabi bu durumda..Size uygun olan protez ve boyutu uygulandığında zaten gayet dogal bir sonuç alırsı

nız..
Koltukaltı kesisinde evet sadece kas altı yöntemi uygulanabiliyor ve bu yönteminde dezavantajları var..
Meme ucu kesisi ile olan yorumumuda yazdım zaten..Siz her yöntemi,tekniği kullanan bir doktor seçip görüşün bence

benim de meme altım tam 80 gögüs (meme uçlarından ) 83 saxe senle ölçülerimiz benziyo. arzum benimkini de hesaplar mısın bi zahmet c cup olmak en az 275-300 cc tahminimce ama bi baksan ???

Canım,senin dogru sütyen bedeninde 80 A cup sütyen.. C cup olabilmen için bilemiyorum en az kaç cc kullanılabilir,bunu doktorun daha iyi bilir ama ameliyat öncesi ve sonrası fotoların olduğu sitelerde o şekilde arama yaparsan az çok bir aralık bulabilirsin..Şu an evde degilim,eve gidince bakar yazarım sana canım

sağol bitanem valla yaa bak ben hep 80 B cup takıyorum ama hep diyodum ya üstler boş kalıyodu diye... dr 275- 300 le c cup olursun demişti ama bilmiyorum artık yaza kadar varsa sürünür kafamda bu sorular artık... neyse hayırlısı geç olsun da güç olmasın..

Evet canım aynı ölçülerimiz. Hiç doktorla görüştün mü sen? Bir de C cup istiyorsun da nasıl bir c cup istediğin de önemli. Ben c cup ın en üst sınırını istîyorum mesela. D cup ın başları gibi.

Yeniden merhaba arzum.
Benim sol gögüsümde sanki su sesi gibi bir ses var.
Gögüs ucumda lıkır lıkır çalkalanan su sesi ve hissi var.
Çok garip 2 gündür hissediyorum bunu.
Sende de öyle bişey oldu mu ?

hımmm bende dolu dolu c cup istiyorum en sınırı ne ki yani rakamsal bi ölçüsü varmı anlamında diyorum mesela benim şuan yanlış ölçmediysem 83 ya ben en az 93 olsun diyorum ama.... ben iki dr grştüm çok ince ölçüp biçmediler ama ikisi de görür görmez 275-300 uygun olabilir dedi yöntemin detaylarına hiç giremedim zaten çünkü ameliyat yaza kaldı o zaman detaylı görüşürüz gibi geçiştirildim biraz. zühtü beyle de ilk muayene ameliyat kesin değil o da sadece ölçü dile getirdi sanki duale yakın konuştu ama net konuşmadık. zühtü beyle geçti zaten olamam artık. gene kendi dr ma kaldım Allah utandırmasın....

saxe sana ne ölçü verdiler ve sen nasıl anlattın yani C cup ama en son sınır istediğini???

saxe sana ne ölçü verdiler ve sen nasıl anlattın yani C cup ama en son sınır istediğini???

Herhangi bir ölçü vermediler bana. Deneme sütyenleri vardı mentor un. İçine silikonları koyup bakabiliyorsun istediğin büyüklüğe. Aslında daha çok kafa karışıklığı bu yöntem. Ben sadece c cup ın en üst sınırı d nin başları gibi dedim. Göğüs altı ve göğüs üstü ölçülerinin arasındaki farkla cup ölçümüzü bulmuyor muyduk.
14 - 19.5 cm. arası C
19.5-26 cm. arası D
26 cm’den büyükse DD

Yani 20 cm aslında benim istediğim. Aşağı yukarı.
Bir de 1 cup ın 150cc ye eşdeğer olduğunu okumuştum. Bu durumda kendi göğüs dokumu da sayarsam 425 cc ideal gibi görünüyor. Tabi bunların hepsi basit hesaplamalar. Doktor ölçüp biçecek bir de bunları. Yok şuradan şuraya bilmem kaç cm diye. En iyisi mi internetten kendine en iyi uyan görüntüyü bul. Böyle bir büyüklük istiyorum de. Gerisini onlara bırak. Ben de öyle yapacağım

saxe haklisin bu boyut kafa karistiriyor biraz ama burda kendi vucut yapin ve olculerin coook onemli,ayni boyut cc ler bi cok kiside farkli durabilir bu yuzden vucudunu iyi taniman cok onemli ve buna gore doktorunla cc belirlemeniz cok oenmli boylece omrunun sonuna kadar mutlu olacagin protezlere sahip olabilirsin.Ama sen en azindan su cc lerin cok da buyuk rakamlar olmadigini anlayabilmissin

Arzumun gogusleri eminimki fotolarda buyuk cikiyordur bunu protezli herkes anlayabilir cunku kendiminkilerde oyle,ciplak gozle alakasi yok o boyutlarla benimkilerin ,son derece kucuk.

Arzumun boyu ve vucud sekli bana gore 400 den asagisini kaldirmazdi bosuna ameliyat olmus olurdu,kalcalari gogus kafesi vs herseyi o boyutu super kaldirmis tamamlamis diyelim daha dogru..ve Arzumun fotolari sutyenli,ben gogsumu en buyuk sutyenliyken baktigimda hissediyorum...normal fotolarini koysun o zaman goze buyuk diil,dolgun normal gogus gibi gelicektir ben gercekte gormedim ancak bunu protezli biri olarak anlamak mumkun.

Ben proztelerimin 320 olduguna inanamiyorum, bumuymus filan oldum,ikinci ameliyatlara bakarsak istatistik olarak tekrardan bbuyutme cok fazla ,daha da kucultme cok azdir.ikinci bi ameliyat olmasin diye burda yazilanlar cok guzel tecrube ....bu yanilmada insanlarin kendi vucudunu iyi tanimadan cc belirlemesinden kaynaklaniyor bana gore...

Bilmem anlatabildimmi,ama dogal gogus kavrami bence vucudunun aldigi boyutttur....

Son düzenleme:
vücudun en son alacağı misal 300 se ille de 350 diye tutturmamak da lazım dimi dediğine çokkk katılıyorum vücut yapısı çok büyük bi faktör şimdi kendimi nasıl arzum la bir tutayım onda çok hoş duran 400 bende çok iğreti bi görüntüye yol açabilir foto bulup anlatmak bence de dr eşşek değil işte anlar herhalde kafamızdaki. yalnız bu fotoları nasıl gösteriyosunuz yani resimleri mail atıyorsunuz yazıcıdan mı çıkarıyorsunuz elinizde gidiyosunuz??? benim evde yazıcı yok ben ne yapsam ki mail atacam en kötü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…