- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Sevgili arzum77 hakikaten bu konuda inanilmaz bilgilisin ve senin yazdiklarini ozellikle dikkatlice okuyorumsik sik forumdada karsilasiyoruz ayni konularda,arkadas olarak kabul etmedin maalesef ama anlayisla karsiliyorm tabiki..yeterince guven olusunca kabul edersin umarim19unda ameliyatim var benimde yanima neler goturmeliyim sence..hastanenin verecegi disinca sporcu sutyenimi hemen almalimuyim?sen hangi marka aldin?acaba yine doktordan mi alsam diyorum yedegini cok fark oluyomu aralarinda?ekstra neye ihtiyacim olabilir sonraki bi haftalik surecte?tesekkurler simdiden
Ameliyat öncesi hastane hazırlıkları,yapılması yapılmaması gerekenler ile ilgili bir konu açtım canım..Orada istedigin bilgileri bulabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...kenlersigaraalkol-kullanimi.html#post28149806
Arkadaşlar çok fazla sayıda arkadaşlık istegi geliyor.Hemen herkesi kabul edemiyorum.Profiline girip bilgilerine,bu ameliyatı gerçekten olmak istiyormu,araştırıyormu,olacakmı yoksa sırf meme fotosu görmek içinmi dolşaıyor diye kontrol etmek zorunda kalıyorum..Sonuçta meme estetigi oldugu için fotograflar bira nü Hemen herkesi kabul edemiyorum kusura bakmayın..Birde yeni üye olmuş arkadaşlarımı sırf ısrar ettikleri için arkadaş olarak kabul ediyorum,fotograflarıma bakıyorlar sonra çıkarıyorum..Gidişata göre eger yazmaya devam ederseler yada gerçekten ameliyat olursalar tekrar listeme ekleme yaparım istek gelirse..Lütfen bu konuda beni anlayışla karşılayın..ÇÜnkü zamanında böyle vakalar çok oldu..Birkaç gün meme ameliyatı olacakmış gibi yazıpta sonra yok olan,sırf foto görmek için yazanlar,erkek üyeler oldu.
Ameliyat öncesi ameliyat olanlardan bilgi almak her ne kadar önemliyse fotograf görmekte o kadar yararlı oluyor biliyorum..Ama zamanında fotograflara bakmak için ısrar eden kişilerin ameliyat sonrası fotograf eklememeside garibime gidiyor açıkcası Yani size günah yada namahrem oluyorda bize ne oluyor bu durumda?? Ne diyecegimi bilemiyorum bu konuda,ben böyle düşünüyorum kusura bakmayın..Aklıma geldigi için yazıyorum..
Sizide arkadaş olarak ekliyorum,bakabilirsiniz albümüme..Sevgiler...