Ameliyat olalı iki sene olacak tatlım
O yüzden konum bir o kadar uzun
Eski topragım yani
Gçgüs altı ölçün o kadarda ince degil..Benimki seninkinden daha dar 75 cm yok yani..Benim meme dokum vardı,B cup tım ameliyat öncesi.Bu yüzden doktorum kas zarı altı yöntemi uygun olur demişti.Bana gittigim tüm doktorlar yuvarlak protezi önermişti,sadece bir doktor damla demişti o da zaten bütün hastalarına aynı yöntemi ve protez tipini tercih ediyor..
Damla protezin evet dönme,kayma riski var..Ben gögsünde damla protez olan ve kayan arkadaşımı görmüştüm..Sonuç çok kötü oluyor gerçektende..Benim doktorumd damla proteze sıcak bakmıyor.Hem bu riskten dolayı hemde duruşunu begenmediginden dolayı..Yuvarlak protez her gögüs tipine dogru teknikle uygulandıgı taktirde harika dogal olan sonuçlar çıkarıyor zaten
Hem dönsede riski yok yuvarlak oldugu için
Cc büyüklügünü söylemek yanlış olur,çünkü herkesin gögüs tipi ayrı..Birinde 250cc gayet iyi dururken diger bir başka gögüste çok küçük durabilir.400cc çok büyük bir protez olarak bilinsede aslında öyle sanıldıgı kadar büyük bir protez degil.Benim vücudum,gögüslerim gayet güzel kaldırdı,taşıdı
Bu yüzden doktorun ne derse ona itimat edecek,güveneceksin..Sana doktor kaç cc önerdi?? Yani bence 300 üzeri iyi olur
Fotografları görebilmen için öncelikle fotografını görmek istedigin kişiyle arkadaş olman gerek..O kişinin paylaştıgı bir albüm varsa profiline girip görebilirsin
Mesaj sayın yeterli albümü görebilmen için...
Hakkında hayırlısı olsun canım..Çok güzel haberlerle,mutluluklarla aramızda ol inşallah