- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
benimde adetim gecikti bi kaç gün kii ben normal zamanımdan da erken olurum bi an umutlandım yoksa hamile miyim diye ( bende spiral var ama ona rağmen ) bu gün adet oldum :S başlamadan bitti hevesler :) istemiyorum istemiyorum diyodum ama içim kalbim öyle değilmiş hamileysem eğer diye doğum zamanını bile hesapladım uykularım kaçtı ama üzüntüden değil süpriz bi bebek beni sadece mutlu eder. bi an için burun revizyonu meme büyütme için gün sayarken ve suan lazer epilasyon yaptırıyorum hepsi hepsi uçtu gitti hepsinden vazgeçtim :)) ama bu sabah son buldu nerde kalmıştık diye devam edicem artık bilerek hamile kalmaya da cesaretim yok açıkcası.. çünkü çocuklarım zaten küçük ve çok yoruldum tek büyüttüğüm için artık biraz da kendimle ilginmek kendime zaman ayırmak istiyorum belki senin gibi çocuklarımı büyütürsem sevmelik bi tane isterim çünkü eşim çok istiyor. Ama doktor bebek sonrası yine işlem gerekeceğini söylemiş arzum buna rağmen istiyosan seni tebrik ediyorum arzumm... belki de o kadar deforme olmaz işleme gerek olacak kadar sen de idare et canım biraz illa taş bebek mi olcan kız
Valla Spiralle hamile kalan arkadaşlarım var yani,çok güvenme bence..Allahın dedigi olur Hamilelik bambaşka bir duygu gerçekten..9 ay karnında taşımak,onu dünyaya getirip bakmak,sevmek,ilgilenmek Yedirmek,içirmek Anneler çocukları büyüten,bakan,ilgilenen..Babalardan bu kadarını beklemek yanlış olur.Çocuklar büyüyüpte rahata erdigin zamanda çocuk düşünemiyorsunki..Rahata erdim,ne yapacagım diyorsun.Bence eger çocuk düşüncen varsa bu ameliyatlardan önce yap gitsin..En son toparlatırsın her yerini Bak gögüsler bozuluyormuş dogumdan sonra,iyi düşün..Aynı kalma ihtimali yok yani
Ben dogumdan sonra yaptırırım valla yine..O zaman belki dikleştirmeye ihtiyaç duyulabilir tabi gögüslerimin ama olsun..Protezlerimde kas arkasına alınır,bundan daha güzel gögüslere kavuşacagım kesin Doktoruma güveniyorum ben Belki ilave olaraktan,ihtiyacım olursa karnımıda gerdiririm..Gerim gerim dolaşırım artık O zaman daha taş gibi olurum inşallah ..