• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

benimde adetim gecikti bi kaç gün kii ben normal zamanımdan da erken olurum bi an umutlandım yoksa hamile miyim diye :emir_bebek: ( bende spiral var ama ona rağmen ) bu gün adet oldum :S başlamadan bitti hevesler :) istemiyorum istemiyorum diyodum ama içim kalbim öyle değilmiş hamileysem eğer diye doğum zamanını bile hesapladım uykularım kaçtı ama üzüntüden değil süpriz bi bebek beni sadece mutlu eder. bi an için burun revizyonu meme büyütme için gün sayarken ve suan lazer epilasyon yaptırıyorum hepsi hepsi uçtu gitti hepsinden vazgeçtim :)) ama bu sabah son buldu nerde kalmıştık diye devam edicem artık :D :D bilerek hamile kalmaya da cesaretim yok açıkcası.. çünkü çocuklarım zaten küçük ve çok yoruldum tek büyüttüğüm için artık biraz da kendimle ilginmek kendime zaman ayırmak istiyorum belki senin gibi çocuklarımı büyütürsem sevmelik bi tane isterim çünkü eşim çok istiyor. Ama doktor bebek sonrası yine işlem gerekeceğini söylemiş arzum buna rağmen istiyosan seni tebrik ediyorum arzumm... belki de o kadar deforme olmaz işleme gerek olacak kadar sen de idare et canım biraz illa taş bebek mi olcan kız :52::52:

Valla Spiralle hamile kalan arkadaşlarım var yani,çok güvenme bence..Allahın dedigi olur :34: Hamilelik bambaşka bir duygu gerçekten..9 ay karnında taşımak,onu dünyaya getirip bakmak,sevmek,ilgilenmek :16: Yedirmek,içirmek :21: Anneler çocukları büyüten,bakan,ilgilenen..Babalardan bu kadarını beklemek yanlış olur.Çocuklar büyüyüpte rahata erdigin zamanda çocuk düşünemiyorsunki..Rahata erdim,ne yapacagım diyorsun.Bence eger çocuk düşüncen varsa bu ameliyatlardan önce yap gitsin..En son toparlatırsın her yerini :34: Bak gögüsler bozuluyormuş dogumdan sonra,iyi düşün..Aynı kalma ihtimali yok yani :34:
Ben dogumdan sonra yaptırırım valla yine..O zaman belki dikleştirmeye ihtiyaç duyulabilir tabi gögüslerimin ama olsun..Protezlerimde kas arkasına alınır,bundan daha güzel gögüslere kavuşacagım kesin :34: Doktoruma güveniyorum ben :16: Belki ilave olaraktan,ihtiyacım olursa karnımıda gerdiririm..Gerim gerim dolaşırım artık :9: O zaman daha taş gibi olurum inşallah ..

Valla Spiralle hamile kalan arkadaşlarım var yani,çok güvenme bence..Allahın dedigi olur :34: Hamilelik bambaşka bir duygu gerçekten..9 ay karnında taşımak,onu dünyaya getirip bakmak,sevmek,ilgilenmek :16: Yedirmek,içirmek :21: Anneler çocukları büyüten,bakan,ilgilenen..Babalardan bu kadarını beklemek yanlış olur.Çocuklar büyüyüpte rahata erdigin zamanda çocuk düşünemiyorsunki..Rahata erdim,ne yapacagım diyorsun.Bence eger çocuk düşüncen varsa bu ameliyatlardan önce yap gitsin..En son toparlatırsın her yerini :34: Bak gögüsler bozuluyormuş dogumdan sonra,iyi düşün..Aynı kalma ihtimali yok yani :34:
Ben dogumdan sonra yaptırırım valla yine..O zaman belki dikleştirmeye ihtiyaç duyulabilir tabi gögüslerimin ama olsun..Protezlerimde kas arkasına alınır,bundan daha güzel gögüslere kavuşacagım kesin :34: Doktoruma güveniyorum ben :16: Belki ilave olaraktan,ihtiyacım olursa karnımıda gerdiririm..Gerim gerim dolaşırım artık :9: O zaman daha taş gibi olurum inşallah ..

yahu arzum, yapma, etme, derim ben bir tane olsa neyse ya :) okul bana çok yakın bikaç gündür site kapısına geçiriyorum arkalarından el sallıyorum, oh diyorum valla nasıl geçti günler çok şükür, toparlandılar, bazen evde bırakıp, kahve içmeye bile çıkıyoruz canikomlaa:) ııııııyyyy bebek sesine tahammülüm bisüre idare ediyo:( benim jenerasyonum daha ilk bebeklerine hamile kaldı ve artık görüşmüyoruz:))) yani bizim gibi eğlenmeye düşkün kişiliklere onlar ayak uyduramıyo doğal olarak, napalım ellerini çabuk tutsalarmış:)

Arzucum Merhaba,
sitede birçok konuda yorumunu okudum.
Meme büyütme konusunda tecrübeli olduğunu sanırım.
Banada deneyimlerini paylaşarak yardımcı oloursan çok çok sevinirim...

Ben 28 aralık Çarşamba günü ankara da meme büyütme ameliyatı oldum.
Bugün 9. günüm sporcu südyeni ve güğüs üstlerimde çok fazla şişlik olduğu (sıkı) için bandaj var.
Benim sorunum gögüslerimin boyutu. ameliyat öncesi 75 B südyen kullanıyordum.
1,5 yılda yaklaşık 12 kilo verdiğim için göğüslerim boşalmış ve sarkmıştı.
325 cc damla model protezin uygun olduğunu düşündü doktorum ve 325 cc taktı.
Şuan gögüslerim kocaman yani 90 dan büyük diyebilirim, çok geriliyorum gece yatarken sanki daha çok büyüyorlar.
Ve şişlikler indikten sonrlada çok küçülmeyip böyle büyük kalacağını düşündükçe çok kötü oluyorum.
Ben bukadar büyük istemiyorum dolgun 80 yeterli bence.
boyum 1,64 kilom 64
sizce bu şişlikler ne kadaar iner göğüs ölçüm kaç olur.
Psikolojim çok kötü lütfen fikirlerinizi paylaşın.
Şuan tek isteğim çektiğim onca acıya ragmen tekrar ameliyat olup bunlardan kurtulmak.
:((

Merhaba canım :34:
26 Aralık Çarşamba günü ameliyat oldun sanırım.Yanlış yazmışsın :34:
Bende ameliyattan önce 75 cup sütyen kullanıyorudum.Ameliyatta 400cc yuvarlak protez kas zarı arkasına koyuldu.Gögüslerim iki beden büyüdü..İlk zamanlar gögüslerim patlamaya fazır bomba gibiydiler.Çok gergin,şiş,şekli şemali bozukituhaf duruyorlardı..Sıkı bandaj zaten iyice sıktıgı için sanki agzıma girecek gibiydiler..325cc lik bir protez çok büyük bir protez degil merak etme.Protezin nereye koyuldu onu merak ettim..Kas üstümü,kas altımı? Kas altı yöntemi olduysan eger kasla kesildigi için ödemin çok daha fazladır ve çok fazla gerginlik hissetmen gayet normal canım.Merak etme zamanla o şişlikler gidecek,üst kısım inecek,protezlerde aşagıya dogru inecek ve gayet dogal,muntazam gögüslerin olacak :34: Gece özellikle daha çok gerginlik,şişlik hissetmende normal.Çok fazla yatarak gününü geçirme canım.Evde dolaş,kollarını kullanma zorlama ama.Ödemlerin daha hızlı gidebilmesi için bol bol su iç.İnan bana o şişlikler inmeye başlayınca keşke inmeseler diye dua edeceksin ve hatta keşke biraz daha büyük protez koyulsaydı diyeceksin :31: 325cc ile bir beden kadar büyüyebilir gögüslerin.Belki iki bedene çıkar bilemiyorum :44: Hiç canını sıkma,inan bana sonradan Arzum dogu söylemiş,boşuna üzmüşüm kendimi diyeceksin :34: Bizler o dönemleri yaşadık biliyoruz,şimdide sizlerin endişe etmemesi için yaşadıgımız gördügümüz şeyleri yazıyoruz bak güven bize :29: Nankörlük yapma onlara,sonradan üzülürsün :54:

Arzum inanamadım mesajını görünce :52: İnan bir kaç kez baktım sen mı yazdın yoksa başkası mı dıye :1: kararın beni şaşırttı canım ya... İnsan özlüyo demekkı bebek kokusunu ona duyulan sevgiyi hissetmeyı! Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versın canım benım:54:

Valla çevremdende inanamayanlar çok..Benki asla ama asla çocuk düşünmeyen ben artık düşünüyorum ve doktoruma söylüyorum :27: Bu kadar rahata kavuşmuşken delimi si... beni diyordum hep :9: Büyük konuşmuşum galiba :44: Hayırlısı olsun diyelim,daha zaman var,belki vazgeçebilirim :37::9:

Hadi hayırlısı olsun canım :16: Karar verirsen 2013 yılı senin için hamile ve bebekli olarak noktalanacak sanırım. Allah sana ve tüm anne adaylarına eli ayağı düzgün sağlıklı mutlu bebekler nasip etsin :46: Sevgiler :54:

Karar verirsem eger 2013 senesi hamilelikle sonlanacak :49: 2014 senesinde bebegimi kucagıma alacagım nasipse :emir_bebek: Amin canım,hayırlısı olsun :16:

yahu arzum, yapma, etme, derim ben bir tane olsa neyse ya :) okul bana çok yakın bikaç gündür site kapısına geçiriyorum arkalarından el sallıyorum, oh diyorum valla nasıl geçti günler çok şükür, toparlandılar, bazen evde bırakıp, kahve içmeye bile çıkıyoruz canikomlaa:) ııııııyyyy bebek sesine tahammülüm bisüre idare ediyo:( benim jenerasyonum daha ilk bebeklerine hamile kaldı ve artık görüşmüyoruz:))) yani bizim gibi eğlenmeye düşkün kişiliklere onlar ayak uyduramıyo doğal olarak, napalım ellerini çabuk tutsalarmış:)

Beni can evimden vuruyorsun bak şimdi :18: Kız ben çocukalrı bırakıp kocişimle tatile bile gidiyorum..Hafta sonları ayda bir iki kez clübe gideriz kafa dagıtıp eglenmeye :31: Çocuk olunca tabi elveda :5: Ama yaşda geçiyor kuzum..Nereye kadar eglence eglence,rahatlık falan? Eski sanatçılar kariyerleri için çocuk dogurmamış bak şimdi hepsi pişman ve yanlız..Kızım kocaman oldu zaten,yarın öbürgün evlencem der :37: Oglum tek,askere gidince yanlız kalcam :43: Bu elim ayagım olur benim:21: can dostum,yoldaşım... Yani bir yanımda şeytan,diger yanımda melek öyle konuşuyoruz işte :9: Baklım hayırlısı yavrum yaa..Hazirana var daha..Belli olmaz,önümüzdeki zaman bize ne getirir :34::34:

Beni can evimden vuruyorsun bak şimdi :18: Kız ben çocukalrı bırakıp kocişimle tatile bile gidiyorum..Hafta sonları ayda bir iki kez clübe gideriz kafa dagıtıp eglenmeye :31: Çocuk olunca tabi elveda :5: Ama yaşda geçiyor kuzum..Nereye kadar eglence eglence,rahatlık falan? Eski sanatçılar kariyerleri için çocuk dogurmamış bak şimdi hepsi pişman ve yanlız..Kızım kocaman oldu zaten,yarın öbürgün evlencem der :37: Oglum tek,askere gidince yanlız kalcam :43: Bu elim ayagım olur benim:21: can dostum,yoldaşım... Yani bir yanımda şeytan,diger yanımda melek öyle konuşuyoruz işte :9: Baklım hayırlısı yavrum yaa..Hazirana var daha..Belli olmaz,önümüzdeki zaman bize ne getirir :34::34:

ben şeytan olan yanındayım:) o da büyümiycekmi? o zaman hadi bitane daha sonu yokki bu işin:) bırak bebek kokusunu torunlarından çıkar:) o zamana kadar da hop hop hop, kop kop kop:) yaşasın kötülüüükkkk;) şaka ya şaka bebek güzeldir, bebek yenilenmedir;) hahahahaaa buda şakaydıııı.....

ben şeytan olan yanındayım:) o da büyümiycekmi? o zaman hadi bitane daha sonu yokki bu işin:) bırak bebek kokusunu torunlarından çıkar:) o zamana kadar da hop hop hop, kop kop kop:) yaşasın kötülüüükkkk;) şaka ya şaka bebek güzeldir, bebek yenilenmedir;) hahahahaaa buda şakaydıııı.....

:)))) Anladım canım anladım :9::47::47::47:

Canım mrb :35: benim arzum kadar ne bilgim ne de tecrübem var ama bende 24 Aralık'ta amelıyat olmuş birisi olarak sana şunu söyleyebilirim ki o şişlikler memenin 2-3 ay sonra alacağı boyutu asla yansıtmıyolar yani ödemden başka birşey olmadığını düşünüyorum o şişliklerin! Zira 325 cc kocaman memelere sahip olunacak bır boyut değil. Benımde sağ mememe 350 cc protez koyuldu ve bende dün doktoruma gittim sadece sağ mememın üstündekı Şişliğin sebebini öğrenmek için. Bana yanlarda iki göğüs arasında ve sağ mememın üstünde ödemler olduğunu bunların zamanla ineceğini masaja başladıktan daha hızlı ilerleme kaydediceğimi söyledi. O daralma hissi banada çok nadir gelıyo derın nefes alıp verıyorum bazen :9: ama emin ol bir kaç ay sonra hepsinden kurtulacaksın! Ve 80 b cup memelerıne kavuşacaksın :35:

Ay inşallahh 80 b olursa dünyalar benim olur inan bana.
Benim korkum dolgun 85 falan olması :(
80 olursa ideal olur.
Benimki kas altı koyuldu.
Peki senin boyun kilon nedir?
Şişlikler geçince kaç bedeb olacağını söyledi doktorun.

Magie merhabalar, Geçmiş olsun tatlım öncelikle Allah sağlık sıhhat versin sana :9: Ben de 26 Aralık Çarşamba 2012 tarihinde ameliyat oldum, Seninle gün olarak tutuyor da sen Aralığın 28'ini Çarşamba'ya getirmişsin :1:tarih mi karışmış acaba?
Fikrimi söylemem gerekirse orantılı bir büyütme gibi görülüyor. Sahip olduğun kilonun altına düşmek gibi bir kararın yoksa eminim çok güzel görünüyorsundur. Daha küçük olsaydı bu sefer acaba küçük mü oldu diye düşünmek var işin içinde. Bana kas zarı altı 250 cc takıldı. Boyum 1,66 kilom 50 doktoruma çok ısrar ettim olabileceğinin en irisi vücuduma uygun görünümlü olsun diye. Denemeler sırasında 250 gözüme küçük gelmişti 280 olsun lütfen diye ısrar ettim. Göğüs kafesimi ölçtü hesapladı mümkün değil, daha büyüğünü taşıyamazsınız, deri çok incelir kaldırmaz dedi. Yine de ameliyat sırasında deneneceğini söyledi. Ameliyat sonrası ilk an küçük geldi diye düşünsem de bakıyorum hakikaten daha büyüğü mümkün değil, vücuduma oluru bu. Sen de kendini üzme canım henüz ameliyat psikolojisini atlamamışken bu tür durumlar normal sanırım. İyice toparlan giyin süslen bak gör ne kadar orantılı duruyor. Kendine iyi bak :16: Güle güle kullan Allah içine sindirsin. Sevgiler :16:

Ayceyy merhabalar cevabın için tesekkurler.
26 aralık çarşamba evet ben yanlzı yazmışım :(
İşte düşününki nekdar kafaya takıyorum tarih yanlış :(
hatta kilomuda yanlız yazmışım.
64 kg değil 54 kg olacaktı.

Sizce büyük olmaz mı? gügüslerim çatlıyor gibi damarlarım çıkmış.
Çok korkuyorum, 80 olsa iyi dolgun 85 olması beni çıldırtıyor.
Yüzde kaçı şişlik aceba ne kadar küçülür?

Merhaba canım :34:
26 Aralık Çarşamba günü ameliyat oldun sanırım.Yanlış yazmışsın :34:
Bende ameliyattan önce 75 cup sütyen kullanıyorudum.Ameliyatta 400cc yuvarlak protez kas zarı arkasına koyuldu.Gögüslerim iki beden büyüdü..İlk zamanlar gögüslerim patlamaya fazır bomba gibiydiler.Çok gergin,şiş,şekli şemali bozukituhaf duruyorlardı..Sıkı bandaj zaten iyice sıktıgı için sanki agzıma girecek gibiydiler..325cc lik bir protez çok büyük bir protez degil merak etme.Protezin nereye koyuldu onu merak ettim..Kas üstümü,kas altımı? Kas altı yöntemi olduysan eger kasla kesildigi için ödemin çok daha fazladır ve çok fazla gerginlik hissetmen gayet normal canım.Merak etme zamanla o şişlikler gidecek,üst kısım inecek,protezlerde aşagıya dogru inecek ve gayet dogal,muntazam gögüslerin olacak :34: Gece özellikle daha çok gerginlik,şişlik hissetmende normal.Çok fazla yatarak gününü geçirme canım.Evde dolaş,kollarını kullanma zorlama ama.Ödemlerin daha hızlı gidebilmesi için bol bol su iç.İnan bana o şişlikler inmeye başlayınca keşke inmeseler diye dua edeceksin ve hatta keşke biraz daha büyük protez koyulsaydı diyeceksin :31: 325cc ile bir beden kadar büyüyebilir gögüslerin.Belki iki bedene çıkar bilemiyorum :44: Hiç canını sıkma,inan bana sonradan Arzum dogu söylemiş,boşuna üzmüşüm kendimi diyeceksin :34: Bizler o dönemleri yaşadık biliyoruz,şimdide sizlerin endişe etmemesi için yaşadıgımız gördügümüz şeyleri yazıyoruz bak güven bize :29: Nankörlük yapma onlara,sonradan üzülürsün :54:

İyi şey duyup rahatlamaya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam.
Uykularım kaçıyor gece yarısı kalkıp foruma girip yazıları okuyorum.
Bu şişlikler inecek en az %30-40 ı gidecek yorumunu bulup okumak için saatlerce nette kalıyorum. :(

Okadar dalgınım ki tarihi ve kilomu yanlış yazmışım.
Kilom 64 değil 54 kg :(
Umarım bu ölçülere göre fazla büyük olmaz.
Ben okadar tedirgin oldum ki. ikinci ameliyatı olup çıkarttırmayı veya küçültürmeyi bile göze aldım.
İnşalllah dediğiniz gibi olur ve şişlikler gibince gözüme güzel gözükürler :(
Senin ameliyatta sonraki süreçte şişlik indikten sonra ne kadar küçüldü yazarsan çok sevinirm.
bu arada protez kas altına koyuldu. Birde bir iki göğsüm eşit olmadığı için küçük olana 365 normal olana 325 cc konuldu.
Bu şekilde eşitleneceğini 325 koyulmuş gibi ortalanacağını söylediler.

Bu şişlikler inecek en az %30-40 ı gidecek yorumunu bulup okumak için saatlerce nette kalıyorum. :(

Ben okadar tedirgin oldum ki. ikinci ameliyatı olup çıkarttırmayı veya küçültürmeyi bile göze aldım.
Senin ameliyatta sonraki süreçte şişlik indikten sonra ne kadar küçüldü yazarsan çok sevinirm.
bu arada protez kas altına koyuldu. Birde bir iki göğsüm eşit olmadığı için küçük olana 365 normal olana 325 cc konuldu.

Canım benim,hiç sıkıntı etme kendine bak ciddi söylüyorum.. Bende 75 B cup tım ameliyat öncesi.Bana 400 cc takıldı diyorum sana ..Üstelikte protezin büyüklüğünü belli eden kas zarı altı yöntemiyle..Beni gören asla göğüslerimde silikon var demez,fazla dekolte verirsem eğer göğüslerimin güzelliği ortaya çıkar o kadar :34:Senin yöntemin kas altı,tabiki diğer yöntemlere göre ödemin,gerginliğin,şişligin çok olacaktır..Zamanla tabikide böyle kalmayacak rahatlayacaksın.Endişe etme lütfen :29: İkinci ameliyatı hiçbir doktor yapmaz zaten.Hangi doktora gidersen git şu an ödemden kaynaklı olduğunu söyleyecekler.. Bu şişliklerin gidince gayet doğal bir kıvama gelecekler ve büyüklükleride güzel olacak .. Senin gözünde alışık degil tabi,o da var.. Lütfen zaman bırak ve kendini üzme bu kadar.Protezlerin hiçte öyle büyük degil :34:

slm,
bende daha yaptirmadim. ama burda yaptiranlarin nerdeyse hepsinin hikayesini okudum. Ve hepsi ayni sey söylüyor. 1 ay sonra bile degisiyormus, hatta ve hatta özlüyorlarmis ilk görüntüsünü!
Sen bunlari yazarken, bana ilk dogumdan sonraki halim aklima geliyor. ilk günler memeler sisiyor süten tas gibi. Patliyacaklar gibi. Benim o kadar sütüm var di ki, pompa ile cekiyordum.

Sabret biraz....

Canım benim,hiç sıkıntı etme kendine bak ciddi söylüyorum.. Bende 75 B cup tım ameliyat öncesi.Bana 400 cc takıldı diyorum sana ..Üstelikte protezin büyüklüğünü belli eden kas zarı altı yöntemiyle..Beni gören asla göğüslerimde silikon var demez,fazla dekolte verirsem eğer göğüslerimin güzelliği ortaya çıkar o kadar :34:Senin yöntemin kas altı,tabiki diğer yöntemlere göre ödemin,gerginliğin,şişligin çok olacaktır..Zamanla tabikide böyle kalmayacak rahatlayacaksın.Endişe etme lütfen :29: İkinci ameliyatı hiçbir doktor yapmaz zaten.Hangi doktora gidersen git şu an ödemden kaynaklı olduğunu söyleyecekler.. Bu şişliklerin gidince gayet doğal bir kıvama gelecekler ve büyüklükleride güzel olacak .. Senin gözünde alışık degil tabi,o da var.. Lütfen zaman bırak ve kendini üzme bu kadar.Protezlerin hiçte öyle büyük degil :34:

Azda olsa rahatladım. Senin 400 cc taktırdıgını bilmiyordum.
ameliyat öncesi ölçülerinde benimle aynıymış bende 75 B cup kullanıyordum.
arzumcum Şuanda hangi ölçü südyen kullanıyorsun ve birde Boyun ve kilonuny kaç yazarsan çok seviniirim.

Benim göğüs üstümde şişlk ve sertlik çok fazla.
doktorum bandaj takmamı söyledi, bandajı öyle sıkı taktım ki nefes alamıyorum.
Belki biraz etkis olurda küçülür diye ne yapacağımı şaşırdım.
9. günüm olmasına ragmen sert masaj yapıyorum. Üstteki şişlikleri aşağı doğru iyice yoguruyorum.
Çok yeni olmasına ragmen, masaj yaparken Yanlardan itince gögüslerim ortada birleşiyor.
Umarım masajın faydası olur.
Bol bol su içiyorum ve ödem sökücü çaylar elimden düşmüyor, sürekli içiyorum.
Dikişlerimi aldırmadan banyo yapmamamı istedi doktor. Pztesi dikişi aldıracağım.

Tekrar teşekkür ediyorum, inan çok rahatladım.

bir şey sormak isityorum kas altı ya da kas üstü olması göğüste ne gbi farkı var görüntü olarak ve hangisi güzel duruyo*? :)

Canım ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldugum için bu yöntem hakkında yaşadıklarımı iletebilirim..Eger bir gögsüm meme altı kesisi digeri meme ucu kesisi olsaydı karşılaştırabilirdim..

Meme ucu kesisinde hareket kısıtlaması gibi bir durum yaşamadım.Ama doktorum bu iki kesi hakkında şunları söyledi..Meme ucu kesisi meme altı kesisine göre daha rahattır.Meme altı kesisinde ameliyattan sonra sütyen kullanırken sütyen alt lastigi rahatsızlık verebilir.Bunun için bazı hastalar alt kısma bez koyarlar.Kol hareketlerinde kolları yukarıya dogru kadırdıgınız zaman meme altı kesisinde kesi yapılan bölge gerilebilir ve bu rahatsız edebilir.Ama meme ucu kesisinde bu olmaz...demişti.. Muayene oldugunda Hasan bey sana uygun olan kesi yerlerini söyler zaten.Ban ameme altı kesiside olur meme ucuda olur,sen tercih et demişti.Tabi ben hemen meme ucu kesisi tabiki diye sevinçle atlamıştım :21: Umarım sende bu kesiye uygun bir adaysındır canım :54:

Kuzucum karşılaştırma değilde senin bilgin vardır diye sordum yanilmamisimda cvbimi aldım teşekkürler ;) senin his kaybı olmamıştı yanılmıyorsam ama olanların yorumları korkutuyor beni dr her ne kadar garanti veriyorum his kaybi olmaz desede olursa yapacagı birşey yok :( kimsenin olmamasını diliyorum.. Cnm ben ankaradayim Hasan beye gitme imkanım yok aklimdaki dr zuhtu demir, amel. olan arkadaslar göğüs altı sanırım biraz daha yorum okuyup meme ucundan olan varmı bakmam lazım tabi gözleri bozmazsak :D :49: bebis fikrine hakkında hayırlısı olsun diyorum tatlım iyini varsın :54:

yeni yeni arkadaslar memisli olmus cok sevindim. buraya yeni katilmis arkadaslar hayirli olsun iyi gunlerde saglikla kullanin.
melegimizde yine herzamankki gibi is basinda oh oh ben gonul rahatligiyla gidebilirim artik:10:

80 olursa ideal olur.

Cnm gecmis olsun dilerim kısa sürede istediğin boyuta doner ve seni mutlu eder, Ankara'da hangi Dr a oldun acaba ameliyatını?

80 olursa ideal olur.

Benım boyum 1.68 kılom 58 canım.sol mememe 300 sağ mememe 350 cc kas altına konuldu. 80 b cup olucağını söyledi doktorum. Bende durum böyle canım... Hiç canını sıkma ben şu an küçültsünler istemıyorum hiç :)) ödemlerıyle sevıyorum memelerımı:9:

Teşekkür ederim canım :16: Ben bebiş Mart Nisan gibi dünyaya gelsin istiyorum.O yüzden Haziran,Temmuz gibi hamile kalmam gerek :34: Hamile kalınca hamile toopiklerinde dolaşırız artık :9: Sonrada silikon ameliyatından sonra hamile kalanların tecrübeleri diye konu açar devam ederiz inşallah :16: Hayırlısı canım,Allahım hayırlı kararlar verdirsin,hayırlısıysa eger olsun ne diyelim..Bol bol dua edelim :54: Lütfen hamile kalıncada haberdar edelim birbirimizi olurmu :29:

Hadi bakalim o zaman ;) 2013 un super anneleri ;))))) ben senden once hamile kalabilirim ya da ayni ay kalicaz belli olmaz ..super yaaa....

Bu arada kizlar ameliyattan sonra cok buyuk bulmaniz normal,bence hemen karar vermeyin odemler gectikce kuculuyorlar baya..ben odemli haliimi tercih ederdim dusunun yani..o yuzden fuze gibiyken ki halleri gercek halleri diil.

Back