Canım,yarın kontrole gidiyorum ben bilgin olsun Gelme imkanın varsa beklerim.Muayene saatim 14:30-15:00 arası
arzumm şimdi açabildim forumu ve yeni gördüm mesajını ama yine gelemezdim çünkü işten çıkıp gidebilirim yani 6 gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım,yarın kontrole gidiyorum ben bilgin olsun Gelme imkanın varsa beklerim.Muayene saatim 14:30-15:00 arası
Bu sabah tembellik yaptım yatakta biraz,ondan geç geldim yavrum Birazdan parmagım için kontrole gidecegim,gedigim zaman görüşürüz inşallah
Albümümde foto yok,sildim hepsini..Ama onlıne oldugumuz zaman ikimide senin görmen için eklerim tekrar kaldırırım yine yavrum..Olurmu
Magie yorumun icin tesekkurler canim. Ben yumruk yaptigimda gucum yok gibi sag gogsumde sislik oldu sol gogsum daha iyi. Peki ne zaman yan yatabilirim. Evimin isi var cocuklar, camasir, bulasik vs. Sagolsun kayinvalidem yardimci oluyor; ama onunda evi isi var...
Tabiki, yazarim.
Bende aynisey dedim Dr. Yuvarlak daha doldurur Dekolte'yi. Cünkü dedigin gibi benim'de üst Lobum bos. Dr.'da "protez herzaman meme'nin ortasinda olmasi gerekiyormus. Eger Yuvarlak protez koyulursa, o zaman Meme ucu asagi bakar", dedi. Bende burasini cok anliyadmadim. Bende büyük Protez takilirsa, zaten heryeri doldurur meme ucu da kalkar, dedim. Hele High Profil olunca, degil mi?
Birde Lipo, olmak istedigimi söyledim, olur dedi. Su yani WAL- Lipo yapiyormus. Yeni Lipoliz teknigi yokmus onda.
Burdaki Forum'da herzaman birkac Dr. ile görüsün (sen dahil ), "hangi Dr. sizin Dr. olacak bunu hissedersiniz", hep nerden anlayabilirim ki? diye düsünürdüm. Ama bunu bugün anladim. Ve kesinlikle, bu Dr. yaptirmam!!!
Tabiki hazirlikli'dim, yani "dersime calistim" (KK sayesinde) :), Dr. cok sorum olmadi, buna ragmen sorularimdan resmen SIKILDI ve bunu hissetirdi!! Ne bi güler yüz, ne bi rahatlama. Resimleri gösterirken bile, bunu da gösteririmisiniz dedigimde.Nerdeyse "offfff" diyecekti!!!
Neyse yinede tecrübe edindim, ilk defa protezleri eledim, canli canli gördüm taktim. Kendisi ay hariliyamiyacagim ama "Sli..." Protezleri kullaniyormus. Allergan'i eskiden kullanmis, ama kalite olarak zamanla begenmedigini söyledi. Mentor'u sordum, oda fena degil dedi, sadece takilinca kenarlari hissedersin dedi. Birde meme ucunu hic, tavsiye etmiyorumus, iz herzaman görünecekmis. Senin bir Fotorafin vardi, meme ucun görünüordu, ben orda hic birsey göremedim. Ne kadar kesildi meme ucunda? Birde birtanesinde asimetrilik vardi, onu ne kadar kesti? Ver meme ucunun nersinden kesti?
arzumm şimdi açabildim forumu ve yeni gördüm mesajını ama yine gelemezdim çünkü işten çıkıp gidebilirim yani 6 gibi
Ay geçmiş olsun hayatım ben parmağını bilmiyordum.
Umarım biran önce iyileşirsin çok öpüyorum.
Resim için bekliyorum şuan önlineyim.
Şİmdi sana bir fotograf paylaşiyim bak..Bu fotoda yuvarlak protez,damla protez ve hıgh protez takılan bir hastanın temsili fotosu var..Üst loba dikkat edersen eger yuvarlak ile damla protezin üst dekoltede ne kadar fark yarattıgını görmüş olursun
Eki Görüntüle 602256
Ameliyattan önce doktor odana gelip gögsünde çizim yapacak, senin gögsünde açılacak cep için çizim yapacak yani..Bunu eger yanlışlıkla yukarıdan yaparsa yani protez cebin yukarıda olursa o zaman meme uçları olması gereken yerde tam ortada ve dik olmaz aşşagıya dogru bakar haliyle.Damla protezde protezin çok iyi ayarlanması gerek aslında,çünkü hertarafı yuvarlak gibi çapı aynı degil..Eger damla protezde hafif bir kayma gibi durum olursa işte o zaman garip bir görüntü oluşurki bu durumda düzeltme ameliyatı gerekir..Bence yuvarlak protezde meme ucu aşşagıya bakar fikri pek mantıklı gelmedi..Öyle olsaydı forumdaki tüm yuvarlak protez takılan hastaların meme uçları aşşagıya dogru bakardı..Büyük protez kullanılırsa tabiki benim gögsüm gibi sıkı,dolu dolu olur Örnegi benim işte Ayrıca meme uçlarımda gayet olması gereken yerdeler,önceden daha aşşagıda olmasına ragman..
Slitex ve Allergan protezler ülkemizde pek tercih edilmiyor.En çok tercih edilen protez Mentor marka protezdir..Arıon ve nagorda tercih ediliyor tabi..
Meme ucunda iz kalır,görünür fikrine katılmıyorum..Zira benim kalan hiçbir izim yok.Bunun içinde bir foto paylaşırım yakından çekilmiş Benim için sakıncası yok,neticede fikir vermek sizleri bilgilendirmek asına paylaşım yapıyorum Meme ucu kesisinde meme ucu kahverengi kısımdan alt yarım daire şeklinde kesi yapılır.Bu tam kahverengi kısımdan olacagı için izi çok iyi bir şekilde saklar ve silikleştirir..Ancak çok açık tenlilerde veya meme ucu kahverengi kısmı çok açık renk olanlarda bu iz belli olabilir.Ama yinede meme alt dokuda bir iz olacagına meme ucu gibi görünmeyen yerde izimin olmasını tercih ederim..Zira ipli bikini giyinildigi zaman kollarını yukarıya dogru kaldırıldıgı zaman meme altındaki iz dışarıdan bakılınca görülme olasılıgı olabilir.Ama meme ucu için kazara görünecek bir durum olabilecegini sanmıyorum..Asimetri olan meme ucum hafif ortaya dogru taşındıgı için o meme ucu çepeöevre yani yuvarlak biçimde kesildi..Ama onun durumu bile gayet iyi durumda.Genişleme yapmadı,hiçbir dikiş izim yok Meme ucu fotografımı paylaşıyorum albümümde bakmayı unutma
Teşekkür ederim canım Uzun bir süreç gerekiyor,bakalım inşallah herşey yolunda gider ...
Bende onlıne ım ama sen degilsin şu anda :)) Neyse karşılaşırız inşallah bebegim
Geldimmmmm
Arzucum burdamısın?
Geldimmmmm
Arzucum burdamısın?
Buradayım canım..ARKADAŞ OLARAK EKLEDİM SENİ,ALBÜME GEL
Profiline baktım fotograflar kısmında sadece mem ucu var, baska resim yok.
göremedimm...
Güzelim tesekkür ederim, gördüm.
ay bende benimkilere büyükmü olur aceba diordum.
seni görünce artık rahatladım. Seninkiler maşallah bomba süper görünüyor.
Bişey sorcam ama sırt ağrısı falan olmuyor mu sende?
Benim şimdiden sırdım ağrıyor.
Birde gögüs protezinden sonra arası boş kalıyor birleşmiyor diyorlar.
Senin resimlerde gayet güzel bitişik duruyor. ilk ameliyat olduğun günlerde arasında boşluk vardı da iyileştikçe mi birleşti?
Laannn..Ordamısınız,ses verin aloo...Baktınızmı silecegim fotografları nazar degiyor bana hemen
Yani benimkilere çokmu büyük diyorsun sen şimdi bakiyim
Şaka şaka,ben boyutundan çok memnunum canım,önemli olan kişinin kendini begenmesi
Sırt agrısı yok canım benim..Taşıyamayacagım büyüklükte gögüslerim yokki benim sırt agrısı olsun Ameliyattan sonra olmuştu ama o başka nedenden dolayı.Yani ameliyatın verdigi sıkıntılardan,büyüklügü ile ilgisi yok.Zamanla geçecek canım
Benim emzirme döneminde gögüslerim büyüyüncede böyle yakındı.Küçülünce tabi arasında boşluk vardı..Yani kişinin meme dokusuyla alakalı bir durum aslında aradaki ayrıklık,yakınlık
Albüm kaldırılmıştır arkadaşlar..Hızlı begenileriniz,yorumlarınız için teşekkür ederim