Canım sen 25 mesajını doldur hele,arkadaş olarak ekleyecegim seni
Zaman geçtikçe gögüslerindeki baskı,gerginlik azalacak ve çok daha fazla rahatlayacaksın emin ol
Ameliyattan sonra ilk Regl dönemi digerlerine göre biraz daha fazla sıkıntılı geçebilir.Gögüslerinde hassasiyet,agrı olmasıda haliyle normal olacaktır.Benim gögüslerimde emzirmelerden kaynaklı büyümüş sonra küçülmüştü.Haliyle esnemiş bir gögüs dokusu oldugu için gögsü toparlamak adına alabilecek bir ebatta
protez büyüklügü tercih edildi..Emzirme dönemlerinde gögüslerim daha fazla büyüktü ama şimdiki büyüklügü tam kararında,olması gerektigi gibi
Daha küçük bir protez olsaydı eger aşşagıya dogru sarkık,yine gevşek ama biraz dolu bir gögüs olacaktı ve hiç hoş bir görüntü olmayacaktı..Tabi yine sütyenlere baglı bir meme olacaktı
Bu şekilde ha sütyen takmışım ha takmamışım..İstedigimde buydu zaten,şükür kavuştum
Çok sevinecegin,mutlu olacagın bir sonuç çıkacak bak zamanla,emin ol
Mutlulugu daim olsun canım..Öpüyorum
Teşekkür ederim tatlım..Tabiki kötü niyetli kişiler olacak..Ben ilgilenmiyorum zaten,eger fazla ileri giderlerse kötü içerik yapıp bırakıyorum.Gereken uyarı gereken yere yapılır zaten..GEREKSİZ ELEŞTİRİ GİZLİ HAYRANLIKTIR diyorum ve gülüyorum sadece.Kimin ne için forumda gezindigini herkes biliyor
Ben teşekkür ederim tatlım..Güzel,seviyeli yorumlarda buluşmak dilegiyle