Cnm gecmis olsun dilerim kısa sürede istediğin boyuta doner ve seni mutlu eder, Ankara'da hangi Dr a oldun acaba ameliyatını?
Benım boyum 1.68 kılom 58 canım.sol mememe 300 sağ mememe 350 cc kas altına konuldu. 80 b cup olucağını söyledi doktorum. Bende durum böyle canım... Hiç canını sıkma ben şu an küçültsünler istemıyorum hiç :)) ödemlerıyle sevıyorum memelerımı
Azda olsa rahatladım. Senin 400 cc taktırdıgını bilmiyordum.
ameliyat öncesi ölçülerinde benimle aynıymış bende 75 B cup kullanıyordum.
arzumcum Şuanda hangi ölçü südyen kullanıyorsun ve birde Boyun ve kilonuny kaç yazarsan çok seviniirim.
Benim göğüs üstümde şişlk ve sertlik çok fazla.
doktorum bandaj takmamı söyledi, bandajı öyle sıkı taktım ki nefes alamıyorum.
Belki biraz etkis olurda küçülür diye ne yapacağımı şaşırdım.
9. günüm olmasına ragmen sert masaj yapıyorum. Üstteki şişlikleri aşağı doğru iyice yoguruyorum.
Çok yeni olmasına ragmen, masaj yaparken Yanlardan itince gögüslerim ortada birleşiyor.
Umarım masajın faydası olur.
Bol bol su içiyorum ve ödem sökücü çaylar elimden düşmüyor, sürekli içiyorum.
Dikişlerimi aldırmadan banyo yapmamamı istedi doktor. Pztesi dikişi aldıracağım.
Tekrar teşekkür ediyorum, inan çok rahatladım.
bir şey sormak isityorum kas altı ya da kas üstü olması göğüste ne gbi farkı var görüntü olarak ve hangisi güzel duruyo*? :)
Kuzucum karşılaştırma değilde senin bilgin vardır diye sordum yanilmamisimda cvbimi aldım teşekkürlersenin his kaybı olmamıştı yanılmıyorsam ama olanların yorumları korkutuyor beni dr her ne kadar garanti veriyorum his kaybi olmaz desede olursa yapacagı birşey yok kimsenin olmamasını diliyorum.. Cnm ben ankaradayim Hasan beye gitme imkanım yok aklimdaki dr zuhtu demir, amel. olan arkadaslar göğüs altı sanırım biraz daha yorum okuyup meme ucundan olan varmı bakmam lazım tabi gözleri bozmazsak bebis fikrine hakkında hayırlısı olsun diyorum tatlım iyini varsın
yeni yeni arkadaslar memisli olmus cok sevindim. buraya yeni katilmis arkadaslar hayirli olsun iyi gunlerde saglikla kullanin.
melegimizde yine herzamankki gibi is basinda oh oh ben gonul rahatligiyla gidebilirim artik
Hadi bakalim o zaman2013 un super anneleri )))) ben senden once hamile kalabilirim ya da ayni ay kalicaz belli olmaz ..super yaaa....
Bu arada kizlar ameliyattan sonra cok buyuk bulmaniz normal,bence hemen karar vermeyin odemler gectikce kuculuyorlar baya..ben odemli haliimi tercih ederdim dusunun yani..o yuzden fuze gibiyken ki halleri gercek halleri diil.
Canım,ben şu anda 75 D cup sütyen kullanıyorum..Bazı sütyen kesimlerinden dolayı 75 C cup ta olabiliyorBoyum 1.68 kilom 60 civarı..60 Kilodan aşşagıya düşüyorum ama yukarı çıkmıyorum,çıkmamaya dikkat ediyorum
Bandajı doktorunun takması gerekmiyormu aslında?? Ben birkaç gün bandajlı gezdim ameliyattan sonra.O da doktorun takmıştı,kesinlikle açmamamı,kendisinin açacagını söylemişti :44:
Arzumcum 75 D cup südyen 90 a mı tekabul ediyor.
Bandajı ve südyeni ameliyat sonrası takmışlardı.
3. gün bandajı doktor aldı.
Fakat benim gögüsümün üst kısmında çok sertlik ve şişlik oldu.
dr üst kısma cırt cırtlı bandaj takmamı istedi.
Sıkı birşekilde taktım ve az da olsa rahatladım.
Bende his kaybı olmadı canım..Ama bu durum kesiyle alakalı degil.Zira meme altı kesisiyle ameliyat olupta kalıcı his kaybı yaşayan arkadaşlarımızda olmuştu malesefZühtü bey meme altı kesisi yapıyor,meme ucu kesisiyle yaptıgı hastayla hiç karşılaşmadım..Görüştügün zaman sorarsın zaten,senin için en iyisini söyleyip tercih edecektir zaten Ankaradada ismin çok duydugum başarılı doktorlar var,hepsiyle görüşmeni tavsiye derim sana Hakkında hayırlısı olan olsun inşallah Çok mutlu ol
Teşekkür ederim canımHayırlısı olsun inşallah
Ah canım öyle bir vaktim olsada bir sürü drla görüşsem henüz kimseyle görüşmedim bilecocuklarımı bırakacak bakicak adam lazım herhalde bu durumuyla amel. Hayal olacak ben yinede bilgi topluyorum Dr la görüşme ayarlarsam bari kafamdaki sorulara cevap bulabileyim bu soruları oluşturabilmek icinde sizin gibi tecrübeli arkadaşların açtığı konulardan yararlanıyorum hepinize tekrar teşekkürler senin tecrubelerin ve bilgi birikimin çok fazla ve sıkılmadan tekrar tekrar cvpliyorsun canım harikasin ben sana ankarada kas zari alti tekniğini kullanan Dr biliyor musun diye sorsam Ankara'da amel. olan arkadaşların konularını tek tek bulmaya çalışıyorum ama ne fazla dr ismi nede amel. olanlarin resimlerini bulabildim :18: çok çalısmam lazım coooookkkk
selam arzum77 , konun o kadar uzun ki okuyamadım :) herkes sana yorum yazmış yüzlerce kere herhalde :) benim de ameliyatım 25 ocakta canım. sen baya bir tecrübeli görünüyorsun. sana bir danışayım dedim. benim boy 1 64, kilo 52 falan göğüs kafesim dardır. 76 göğüs altım, 82 gibi göğüs çevrem, göğüs dokum çok az. minikler yani. doktorum damla demişti ilk görüşte ama eşim de ben de damla istemiyoruz oynama kayma riskinden dolayı. buradan edindiğim fikre göre 250 küçük 400 büyuük gibi. ben çok büyük istemiyorum. sen ne dersin?
bu arada fotograflar nasıl görülüyor arkadaşlar,mesaj sayısıyla mı alakalı , arkadaş olarak eklediğim kişlerin de fotolarını göremiyorum ben19 günüm kaldı ameliyata acaba burada araştırmak için geç mi kaldım ben yahu
resimlerine baktım seninkiler süper olmuş tam bomba gibiler :) senin vücuduna bence iyi olmuş bu boy, çünkü yuvarlak hatlısın sen. bilmiyorum 300 ün altı da küçük ama zaten.. doktorumla henüz protez büyüklüğüne karar vermedik ama kendisi damla yapalım daha doğal durur dedi. ben doğal olsun çok büyük olmasın dedim ama o da kadınların çoğu ameliyat sonrasında bu kadar mıydı diyor dedi. 15inden sonra gidip kararlaştırıcaz zaten çizimler falan olacakmış öyle dedi. damla istemiyorum kesinlikle.250 falan düşünmeyeceğim çünkü yaptırdıgıma da değsin bari .. dimi ama :) senin koymuş oldugun resimler 2 sene sonraki hali mi canım? senin göğüs dokun varmış zaten benim öyle değil düze yakın.. bir de senin hşgh profil mi?
Neden kas zarı altı yöntemi istiyorsun canım?? Belki buna uygun bir aday degilsin..Yönteme odaklanma,senin için hangi yöntem uygunsa onu iste yoksa sorun yaşayabilecegin bir sonuç alırsın Allah korusun.. Bunun içinde her yöntemi hastasına uygulayan bir doktor seçmelisin ilk olarak..Ankarada ameliyat olan çok fazla kişi yok,benim bildigim kişilerde zaten arkadaş listende var.. Sadece foruma baglı kalma araştırma yaparken..Ankarada bulunan estetik cerrahları arat,telefon açıp bilgi al,yakın görüşebilecegin doktorlardan randevu al yüzyüze görüş..Malesef bu şekilde araştırma yapmazsan çokta araştırma yapmış olmazsın canım..Doktorlarla yüzyüze görüşmek bence önemli
Ameliyat olalı iki sene olacak tatlımO yüzden konum bir o kadar uzun Eski topragım yani
Gçgüs altı ölçün o kadarda ince degil..Benimki seninkinden daha dar 75 cm yok yani..Benim meme dokum vardı,B cup tım ameliyat öncesi.Bu yüzden doktorum kas zarı altı yöntemi uygun olur demişti.Bana gittigim tüm doktorlar yuvarlak protezi önermişti,sadece bir doktor damla demişti o da zaten bütün hastalarına aynı yöntemi ve protez tipini tercih ediyor..
Damla protezin evet dönme,kayma riski var..Ben gögsünde damla protez olan ve kayan arkadaşımı görmüştüm..Sonuç çok kötü oluyor gerçektende..Benim doktorumd damla proteze sıcak bakmıyor.Hem bu riskten dolayı hemde duruşunu begenmediginden dolayı..Yuvarlak protez her gögüs tipine dogru teknikle uygulandıgı taktirde harika dogal olan sonuçlar çıkarıyor zatenHem dönsede riski yok yuvarlak oldugu için
Cc büyüklügünü söylemek yanlış olur,çünkü herkesin gögüs tipi ayrı..Birinde 250cc gayet iyi dururken diger bir başka gögüste çok küçük durabilir.400cc çok büyük bir protez olarak bilinsede aslında öyle sanıldıgı kadar büyük bir protez degil.Benim vücudum,gögüslerim gayet güzel kaldırdı,taşıdıBu yüzden doktorun ne derse ona itimat edecek,güveneceksin..Sana doktor kaç cc önerdi?? Yani bence 300 üzeri iyi olur
Fotografları görebilmen için öncelikle fotografını görmek istedigin kişiyle arkadaş olman gerek..O kişinin paylaştıgı bir albüm varsa profiline girip görebilirsinMesaj sayın yeterli albümü görebilmen için...
Hakkında hayırlısı olsun canım..Çok güzel haberlerle,mutluluklarla aramızda ol inşallah
resimlerine baktım seninkiler süper olmuş tam bomba gibiler :) senin vücuduna bence iyi olmuş bu boy, çünkü yuvarlak hatlısın sen. bilmiyorum 300 ün altı da küçük ama zaten.. doktorumla henüz protez büyüklüğüne karar vermedik ama kendisi damla yapalım daha doğal durur dedi. ben doğal olsun çok büyük olmasın dedim ama o da kadınların çoğu ameliyat sonrasında bu kadar mıydı diyor dedi. 15inden sonra gidip kararlaştırıcaz zaten çizimler falan olacakmış öyle dedi. damla istemiyorum kesinlikle.250 falan düşünmeyeceğim çünkü yaptırdıgıma da değsin bari .. dimi ama :) senin koymuş oldugun resimler 2 sene sonraki hali mi canım? senin göğüs dokun varmış zaten benim öyle değil düze yakın.. bir de senin hşgh profil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?