arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Cnm gecmis olsun dilerim kısa sürede istediğin boyuta doner ve seni mutlu eder, Ankara'da hangi Dr a oldun acaba ameliyatını?

Tesekkür ederim hayatım. umarımı korkularım boşunadır istediğim gibi olur boyutu.
Benim ameliyatımı Estet,k international dan Dr Selçuk Aytaç yaptı.

Bu durumda benim göğüs ölçülerimde seninkine yakın olacak.
Senin protezin 20 cc daha küçük fakat kilo ve boy olarak sen benden fazla görünüyorsun.u
Senin gögüs dokun benimkinden dolgun oldugu için 300 -350 konulmuş
Benimde sol 325 cc sağ küçük oldugu için 365cc
Umarım benimkide 80 b olur.
süper olurrrrr süperrr çok mutlu olurum.
peki şuan nekadar senin gögüslerin.,
Kaç beden sporcu südyeni kullanıyorsun?
Birde sana protezle birlikte toparlatma yaptırdım?
Bana doktorum toparlama yapmamız lazım dedi
Faka ben dimdik duran bir gögüs dogal olmayacagı için ve
gügüs ucumda kesi olmasını istemedigim için kabul etmedim.
aceba toparlatma yapılsa daha mı büyük görünürdü?

Canım,ben şu anda 75 D cup sütyen kullanıyorum..Bazı sütyen kesimlerinden dolayı 75 C cup ta olabiliyor Boyum 1.68 kilom 60 civarı..60 Kilodan aşşagıya düşüyorum ama yukarı çıkmıyorum,çıkmamaya dikkat ediyorum
Bandajı doktorunun takması gerekmiyormu aslında?? Ben birkaç gün bandajlı gezdim ameliyattan sonra.O da doktorun takmıştı,kesinlikle açmamamı,kendisinin açacagını söylemişti :44:

bir şey sormak isityorum kas altı ya da kas üstü olması göğüste ne gbi farkı var görüntü olarak ve hangisi güzel duruyo*? :)

Kişinin gögüs yapısına,meme dokusunun azlıgına çokluguna göre seçilen bir durumdur yöntem..Her iki yöntem dogru bedene,vücuda,gögüse uygulandıgında harika sonuçlar çıkarılır.Önemli olan kişiye dogru olan yöntemin tercih edilmesidir canım

Bende his kaybı olmadı canım..Ama bu durum kesiyle alakalı degil.Zira meme altı kesisiyle ameliyat olupta kalıcı his kaybı yaşayan arkadaşlarımızda olmuştu malesef Zühtü bey meme altı kesisi yapıyor,meme ucu kesisiyle yaptıgı hastayla hiç karşılaşmadım..Görüştügün zaman sorarsın zaten,senin için en iyisini söyleyip tercih edecektir zaten Ankaradada ismin çok duydugum başarılı doktorlar var,hepsiyle görüşmeni tavsiye derim sana Hakkında hayırlısı olan olsun inşallah Çok mutlu ol

Teşekkür ederim canım Hayırlısı olsun inşallah

yeni yeni arkadaslar memisli olmus cok sevindim. buraya yeni katilmis arkadaslar hayirli olsun iyi gunlerde saglikla kullanin.
melegimizde yine herzamankki gibi is basinda oh oh ben gonul rahatligiyla gidebilirim artik

Ben sizin gibi yan gelip yatmıyorum tabiki iş başındayım her zamanki gibi :126: Kuzum benimmm.... Gel,sende gel..Burada herkesin tecrübelerine,yaşadıklarına,süreçlerine,bilgilerine ihtiyaç var..Bir elde sen uzat be bebegim

Kıızzz,sende sık dişini biraz..Aynı ayda hamile kalalım lüftennn Hem bak hamilelik öncesi kontrollerimiz var dişçi kontrolü var,kadın dogum doktoru kontrolü var,dahiliyeyede görünelim..En son tertemiz olalım öyle hamile kalalım Haziran,Temmuz diyorum ben nasipse..Hayırlısı olsun

Arzumcum 75 D cup südyen 90 a mı tekabul ediyor.
Bandajı ve südyeni ameliyat sonrası takmışlardı.
3. gün bandajı doktor aldı.
Fakat benim gögüsümün üst kısmında çok sertlik ve şişlik oldu.
dr üst kısma cırt cırtlı bandaj takmamı istedi.
Sıkı birşekilde taktım ve az da olsa rahatladım.

75 D cup sütyen 90 a mı tekabül eder hiç bilemiyorum o sistemi canım :44: 75 D cup işte

Doktorun önerdiyse tak tabi

Ah canım öyle bir vaktim olsada bir sürü drla görüşsem henüz kimseyle görüşmedim bile cocuklarımı bırakacak bakicak adam lazım herhalde bu durumuyla amel. Hayal olacak ben yinede bilgi topluyorum Dr la görüşme ayarlarsam bari kafamdaki sorulara cevap bulabileyim bu soruları oluşturabilmek icinde sizin gibi tecrübeli arkadaşların açtığı konulardan yararlanıyorum hepinize tekrar teşekkürler senin tecrubelerin ve bilgi birikimin çok fazla ve sıkılmadan tekrar tekrar cvpliyorsun canım harikasin ben sana ankarada kas zari alti tekniğini kullanan Dr biliyor musun diye sorsam Ankara'da amel. olan arkadaşların konularını tek tek bulmaya çalışıyorum ama ne fazla dr ismi nede amel. olanlarin resimlerini bulabildim :18: çok çalısmam lazım coooookkkk

Son düzenleme:
selam arzum77 , konun o kadar uzun ki okuyamadım :) herkes sana yorum yazmış yüzlerce kere herhalde :) benim de ameliyatım 25 ocakta canım. sen baya bir tecrübeli görünüyorsun. sana bir danışayım dedim. benim boy 1 64, kilo 52 falan göğüs kafesim dardır. 76 göğüs altım, 82 gibi göğüs çevrem, göğüs dokum çok az. minikler yani. doktorum damla demişti ilk görüşte ama eşim de ben de damla istemiyoruz oynama kayma riskinden dolayı. buradan edindiğim fikre göre 250 küçük 400 büyuük gibi. ben çok büyük istemiyorum. sen ne dersin?

bu arada fotograflar nasıl görülüyor arkadaşlar,mesaj sayısıyla mı alakalı , arkadaş olarak eklediğim kişlerin de fotolarını göremiyorum ben 19 günüm kaldı ameliyata acaba burada araştırmak için geç mi kaldım ben yahu

Sevgili arzum77 hakikaten bu konuda inanilmaz bilgilisin ve senin yazdiklarini ozellikle dikkatlice okuyorumsik sik forumdada karsilasiyoruz ayni konularda,arkadas olarak kabul etmedin maalesef ama anlayisla karsiliyorm tabiki..yeterince guven olusunca kabul edersin umarim19unda ameliyatim var benimde yanima neler goturmeliyim sence..hastanenin verecegi disinca sporcu sutyenimi hemen almalimuyim?sen hangi marka aldin?acaba yine doktordan mi alsam diyorum yedegini cok fark oluyomu aralarinda?ekstra neye ihtiyacim olabilir sonraki bi haftalik surecte?tesekkurler simdiden

Neden kas zarı altı yöntemi istiyorsun canım?? Belki buna uygun bir aday degilsin..Yönteme odaklanma,senin için hangi yöntem uygunsa onu iste yoksa sorun yaşayabilecegin bir sonuç alırsın Allah korusun.. Bunun içinde her yöntemi hastasına uygulayan bir doktor seçmelisin ilk olarak..Ankarada ameliyat olan çok fazla kişi yok,benim bildigim kişilerde zaten arkadaş listende var.. Sadece foruma baglı kalma araştırma yaparken..Ankarada bulunan estetik cerrahları arat,telefon açıp bilgi al,yakın görüşebilecegin doktorlardan randevu al yüzyüze görüş..Malesef bu şekilde araştırma yapmazsan çokta araştırma yapmış olmazsın canım..Doktorlarla yüzyüze görüşmek bence önemli

Ameliyat olalı iki sene olacak tatlım O yüzden konum bir o kadar uzun Eski topragım yani

Gçgüs altı ölçün o kadarda ince degil..Benimki seninkinden daha dar 75 cm yok yani..Benim meme dokum vardı,B cup tım ameliyat öncesi.Bu yüzden doktorum kas zarı altı yöntemi uygun olur demişti.Bana gittigim tüm doktorlar yuvarlak protezi önermişti,sadece bir doktor damla demişti o da zaten bütün hastalarına aynı yöntemi ve protez tipini tercih ediyor..
Damla protezin evet dönme,kayma riski var..Ben gögsünde damla protez olan ve kayan arkadaşımı görmüştüm..Sonuç çok kötü oluyor gerçektende..Benim doktorumd damla proteze sıcak bakmıyor.Hem bu riskten dolayı hemde duruşunu begenmediginden dolayı..Yuvarlak protez her gögüs tipine dogru teknikle uygulandıgı taktirde harika dogal olan sonuçlar çıkarıyor zaten Hem dönsede riski yok yuvarlak oldugu için
Cc büyüklügünü söylemek yanlış olur,çünkü herkesin gögüs tipi ayrı..Birinde 250cc gayet iyi dururken diger bir başka gögüste çok küçük durabilir.400cc çok büyük bir protez olarak bilinsede aslında öyle sanıldıgı kadar büyük bir protez degil.Benim vücudum,gögüslerim gayet güzel kaldırdı,taşıdı Bu yüzden doktorun ne derse ona itimat edecek,güveneceksin..Sana doktor kaç cc önerdi?? Yani bence 300 üzeri iyi olur
Fotografları görebilmen için öncelikle fotografını görmek istedigin kişiyle arkadaş olman gerek..O kişinin paylaştıgı bir albüm varsa profiline girip görebilirsin Mesaj sayın yeterli albümü görebilmen için...
Hakkında hayırlısı olsun canım..Çok güzel haberlerle,mutluluklarla aramızda ol inşallah

resimlerine baktım seninkiler süper olmuş tam bomba gibiler :) senin vücuduna bence iyi olmuş bu boy, çünkü yuvarlak hatlısın sen. bilmiyorum 300 ün altı da küçük ama zaten.. doktorumla henüz protez büyüklüğüne karar vermedik ama kendisi damla yapalım daha doğal durur dedi. ben doğal olsun çok büyük olmasın dedim ama o da kadınların çoğu ameliyat sonrasında bu kadar mıydı diyor dedi. 15inden sonra gidip kararlaştırıcaz zaten çizimler falan olacakmış öyle dedi. damla istemiyorum kesinlikle.250 falan düşünmeyeceğim çünkü yaptırdıgıma da değsin bari .. dimi ama :) senin koymuş oldugun resimler 2 sene sonraki hali mi canım? senin göğüs dokun varmış zaten benim öyle değil düze yakın.. bir de senin hşgh profil mi?

Evet bize o büyüklük bile yeter di ya...

canim kaszari alti yapan dr ismi varsa dr listeme eklemek icin :) yoksa bana uygun olup olmadigina forumdan bakarak karar veremem elbette, okuduklarimdan kasa zarar vermiyor gibi bir sonuc cikardim belki dogru belki yanlis anladim bilemiyorum spor yapanlara daha cok tercih ediliyor diye okudum ama dr secenekleri icin buradaki hasta yorumlari nette dr larin kendi paylasimlari ve oncesi sonrasi resim gormek suan icin benim gibi yeni yeni meme estetigi hakkinda bilgi toplamak icin gerekli diye dusunuyorum, bu yaza yetisemezse bu memisler ki yazi idare edecek meme dokum var sadece ustlerin bosalmasi canimi sikiyor seneye daha kamsamli, dr gorusmesi bol, meme estetigi hakkinda cokca bilgili olarak dusunurum ameliyati.. cunku benim vaktimi daraltan ozel durumum ikizlerimin olmasi :) tekrar tekrar destegin ve verdigin bilgiler icin cani gonulden tesekkur ediyorum canim

Canım bende resimlerini görebilirmiyim aceba?
Ben sitede henüz çok yeniyim ne yapmam lazım.
Yardımcı olursan çok sevinirim...

Evet canım.Zaten ben emzirdigim için gögüs dokum esnemişti.Bundan daha ufak bir protez benim gögüslerimi kaldıramazdı ..

Bu fotograflar bir sene sonraki halleri canım.Hepsi farklı zamanlarda çekildi.Evet oncesi meme dokum vardı,Protezlerim High profil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…