• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım bende emzirdim,benimde üst kısım boşalmıştı..Banada kas zarı altı tekniği kullanıldı zaten kas üstü yöntemiyle aynı gibi.Arada sadece zar var :31: Ben asla hissetmiyorum protezimi,eminim sende hissetmezsin :34: Eğer öyle bir risk olsaydı zaten doktorun kas altı yöntemini tercih ederdi.Yada başka bir yöntemi.Bence kas üstünde göğüslerin daha iyi toparlanır merak etme.
Güzel haberlerle gel aramıza,bekliyoruz seni :54:

benimle arkadaş olurmusun resimlerini görmek istiyorum
:17:

Forumda Fuat beye ameliyat olan arkadaşlarımız vardı..Ama fiyatlar degişmiştir bence:44: Tekrardan bilgi almanı öneririm :34: Hasan beyde Bağdat caddesinde,Şaşkınbakkalda..Yarın kontrolum var benim saat 14:30-15:00 arası.Yakınsan eğer,imkanın varsa beklerim :34:

Bana söylediğini sonradan anladım canım. Kusura bakma ya.. :/ Şuanda yollardasındır muhtemelen. Ama Hasan Fındıktı galiba seninki. Fiyatları güzeldi diye anımsıyorum :D Gelsem de ona yaptıramam sanırım..

Bana söylediğini sonradan anladım canım. Kusura bakma ya.. :/ Şuanda yollardasındır muhtemelen. Ama Hasan Fındıktı galiba seninki. Fiyatları güzeldi diye anımsıyorum :D Gelsem de ona yaptıramam sanırım..

Önemli degil :)) Evet yoldayım,gidiyorum.. Hasan beye ameliyat olman için demedim canım.İmkanın olsada gelsen silikon ameliyatı olan birinin göğüslerini görürdün :34: Kıvamı,duruşu hakkında fikir olurdu .. Aslında görüşebilseydinde fena olmazdı,ameliyat olamasanda birkaç doktordan fikir almak iyidir.Daha doğru karar vermiş olursun yöntemden ve protez büyüklüğü hakkında :34: Fiyatı yüksek,ben o doktora ameliyat olamam diye gôrüşmemezlik yapma bence :54:

Kızlaaarrrrr...,Doktor kontrolünden yeni çıktım,doktoruma biz bebek istiyoruz dedim :49: Ne dersiniz,emzirebilirmiyim,göğüslerim çok deforme olurmu,sonrasında ne yapılabilir dedim.Kesinlikle sorun yaşamazsın,emzirebilirsin dedi.Ben aslında emzirmek istemiyorum bozulur diye,dedim ama kızdı.Saçmalama dedi.Kesinlikle emzirmemi söyledi.Emzirmesemde göğüslerim süt dolup büyüyeceginden dolayı bir miktar deforme olacağını söyledi :26: Sonrasında ufak bir dikleştirme ile protezleri kasın arkasına koyar harika bir göğüs yaparız,endişe etme diyince daha çok heyecanlandım aslında :52: Emzirme konusunda emin değilim,doğumdan sonra bakarız artık :34: Yaşımdan dolayı fazla ertelememi söyledi..Mart,Nisan gibi hamiş kalmak istiyorum ben.Yavaş yavaş doktor kontrollerine başliyim diyorum.Dişçi ve kadîn dogum doktoruna muayene olmam lazım... Hadi hayırlısı bakalım,fikrim değişmezse hamile kalmak istiyorum :emir_bebek:

vallah cesaretlisin. Allah gönlüne göre verir ins.

Kızlaaarrrrr...,Doktor kontrolünden yeni çıktım,doktoruma biz bebek istiyoruz dedim :49: Ne dersiniz,emzirebilirmiyim,göğüslerim çok deforme olurmu,sonrasında ne yapılabilir dedim.Kesinlikle sorun yaşamazsın,emzirebilirsin dedi.Ben aslında emzirmek istemiyorum bozulur diye,dedim ama kızdı.Saçmalama dedi.Kesinlikle emzirmemi söyledi.Emzirmesemde göğüslerim süt dolup büyüyeceginden dolayı bir miktar deforme olacağını söyledi :26: Sonrasında ufak bir dikleştirme ile protezleri kasın arkasına koyar harika bir göğüs yaparız,endişe etme diyince daha çok heyecanlandım aslında :52: Emzirme konusunda emin değilim,doğumdan sonra bakarız artık :34: Yaşımdan dolayı fazla ertelememi söyledi..Mart,Nisan gibi hamiş kalmak istiyorum ben.Yavaş yavaş doktor kontrollerine başliyim diyorum.Dişçi ve kadîn dogum doktoruna muayene olmam lazım... Hadi hayırlısı bakalım,fikrim değişmezse hamile kalmak istiyorum :emir_bebek:

Geldim geldim :10: Canım öncelikle kararın hayırlı olsun diyorum :29: Ve belirtmek istiyorumki meme ucu kesisi sanıldığı gibi süt bezlerine zarar veren bir yôntem degil..Meme ucu kesisinde meme dokusu kesilmeden deri altından protezin koyulacağı cebe ulaşılıyor.Yani sanki meme altından kesı yapılmış gibi gidiliyor cebe.Öyle memeyi ortadan yarıpta olmaz zaten Allah korusun o meme toparlanamaz zaten :53:.Bütün işlevini kaybeder,his falan yok olur Allah korusun.Ama bu işin uzman ellerde yapılması şart tabi.Doktorun bu kesiyi ônerdiyse zaten kendine güveniyordur,çok şanslısîn :34:

İzler ilk iki üç ayda gözle görülür biçimde yok oluyor.. 6.Ayda tamamen siliniyor diyebilirim :34:

Meme ucu kesisi ile her yöntem uygulanabilir.Sadece koltuk altı kesisinde protez sadece kas altına koyulabilir..

Kas üstü olacağından dolayı vede zayıf bir bayan oldugundan dolayı bence 300cc iyidir :34:Sen yeterki doktoruna nasıl bir göğüs istediğini çok iyi anlat canım.Gerisini ona bırak.Ameliyatta zaten birkaç büyüklük deniyecektir ve hangisi sana yakışırsa onu tercih edecektir :54:

meme ucu kesisi, ucun büyüklügüne göre mi karar veriliyor?

vallah cesaretlisin. Allah gönlüne göre verir ins.

meme ucu kesisi, ucun büyüklügüne göre mi karar veriliyor?

Teşekkür ederim canım.Şu an o cesaret var ama iş ciddiye binipte olayı icra etmeye koyulunca ne yaparım bilmem :53: Açıkcası daha zaman var diye pek ônemsemiyorum ama şu an hamile kalmam gerekse cesaret edemem herhal :37: Böylede garip bir durum anlayacağın :31:

Meme ucu kesisi olabilmen için meme ucu kahverengi kısmı belirli bir büyüklükte olması gerekiyor.Birde meme ucu renginin çok açık renk olmaması gerekiyorki iz belli olmasın :34: En önemlisi doktorun bu işte başarılı uzman olması gerekiyor.. :34:

Arzum canim peki göğüs ucu kesisi ameliyatından sonra hareket kısıtlaması göğüs altına göre daha mı az oluyor yoksa tersi mi? Ameliyattan cok iyilesme sureci kafama takiliyor, gun boyu encok kollarımı kullanıyorum cocuklarım küçük oldugundan :( tabi göğüs ucu kesisi için uygun bir adayımın bilmiyorum ama merak iste bebeğim ;) :16:

Hadi bakalim Arzumcum kararin hayirli olsun,ben de mart nisan gibi ikinci cocucugu dusunuyorum,sitede ilk biz olucaz sanirim protezli hamilelik yasayan tecrubeler olarak ;)cok guzel karar vermissin cnm herseyin hayirlisi olsun.....

benimde adetim gecikti bi kaç gün kii ben normal zamanımdan da erken olurum bi an umutlandım yoksa hamile miyim diye :emir_bebek: ( bende spiral var ama ona rağmen ) bu gün adet oldum :S başlamadan bitti hevesler :) istemiyorum istemiyorum diyodum ama içim kalbim öyle değilmiş hamileysem eğer diye doğum zamanını bile hesapladım uykularım kaçtı ama üzüntüden değil süpriz bi bebek beni sadece mutlu eder. bi an için burun revizyonu meme büyütme için gün sayarken ve suan lazer epilasyon yaptırıyorum hepsi hepsi uçtu gitti hepsinden vazgeçtim :)) ama bu sabah son buldu nerde kalmıştık diye devam edicem artık :D :D bilerek hamile kalmaya da cesaretim yok açıkcası.. çünkü çocuklarım zaten küçük ve çok yoruldum tek büyüttüğüm için artık biraz da kendimle ilginmek kendime zaman ayırmak istiyorum belki senin gibi çocuklarımı büyütürsem sevmelik bi tane isterim çünkü eşim çok istiyor. Ama doktor bebek sonrası yine işlem gerekeceğini söylemiş arzum buna rağmen istiyosan seni tebrik ediyorum arzumm... belki de o kadar deforme olmaz işleme gerek olacak kadar sen de idare et canım biraz illa taş bebek mi olcan kız :52::52:

Arzucum Merhaba,
sitede birçok konuda yorumunu okudum.
Meme büyütme konusunda tecrübeli olduğunu sanırım.
Banada deneyimlerini paylaşarak yardımcı oloursan çok çok sevinirim...

Ben 28 aralık Çarşamba günü ankara da meme büyütme ameliyatı oldum.
Bugün 9. günüm sporcu südyeni ve güğüs üstlerimde çok fazla şişlik olduğu (sıkı) için bandaj var.
Benim sorunum gögüslerimin boyutu. ameliyat öncesi 75 B südyen kullanıyordum.
1,5 yılda yaklaşık 12 kilo verdiğim için göğüslerim boşalmış ve sarkmıştı.
325 cc damla model protezin uygun olduğunu düşündü doktorum ve 325 cc taktı.
Şuan gögüslerim kocaman yani 90 dan büyük diyebilirim, çok geriliyorum gece yatarken sanki daha çok büyüyorlar.
Ve şişlikler indikten sonrlada çok küçülmeyip böyle büyük kalacağını düşündükçe çok kötü oluyorum.
Ben bukadar büyük istemiyorum dolgun 80 yeterli bence.
boyum 1,64 kilom 64
sizce bu şişlikler ne kadaar iner göğüs ölçüm kaç olur.
Psikolojim çok kötü lütfen fikirlerinizi paylaşın.
Şuan tek isteğim çektiğim onca acıya ragmen tekrar ameliyat olup bunlardan kurtulmak.
:((

Arzucum Merhaba,

Bugün 9. günüm sporcu südyeni ve güğüs üstlerimde çok fazla şişlik olduğu (sıkı) için bandaj var.
Şuan gögüslerim kocaman yani 90 dan büyük diyebilirim, çok geriliyorum gece yatarken sanki daha çok büyüyorlar.
Ve şişlikler indikten sonrlada çok küçülmeyip böyle büyük kalacağını düşündükçe çok kötü oluyorum.
boyum 1,64 kilom 64
Şuan tek isteğim çektiğim onca acıya ragmen tekrar ameliyat olup bunlardan kurtulmak.

Canım mrb :35: benim arzum kadar ne bilgim ne de tecrübem var ama bende 24 Aralık'ta amelıyat olmuş birisi olarak sana şunu söyleyebilirim ki o şişlikler memenin 2-3 ay sonra alacağı boyutu asla yansıtmıyolar yani ödemden başka birşey olmadığını düşünüyorum o şişliklerin! Zira 325 cc kocaman memelere sahip olunacak bır boyut değil. Benımde sağ mememe 350 cc protez koyuldu ve bende dün doktoruma gittim sadece sağ mememın üstündekı Şişliğin sebebini öğrenmek için. Bana yanlarda iki göğüs arasında ve sağ mememın üstünde ödemler olduğunu bunların zamanla ineceğini masaja başladıktan daha hızlı ilerleme kaydediceğimi söyledi. O daralma hissi banada çok nadir gelıyo derın nefes alıp verıyorum bazen :9: ama emin ol bir kaç ay sonra hepsinden kurtulacaksın! Ve 80 b cup memelerıne kavuşacaksın :35:

Arzum inanamadım mesajını görünce :52: İnan bir kaç kez baktım sen mı yazdın yoksa başkası mı dıye :1: kararın beni şaşırttı canım ya... İnsan özlüyo demekkı bebek kokusunu ona duyulan sevgiyi hissetmeyı! Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versın canım benım:54:

Hadi hayırlısı olsun canım :16: Karar verirsen 2013 yılı senin için hamile ve bebekli olarak noktalanacak sanırım. Allah sana ve tüm anne adaylarına eli ayağı düzgün sağlıklı mutlu bebekler nasip etsin :46: Sevgiler :54:

Arzucum Merhaba,

boyum 1,64 kilom 64

Magie merhabalar, Geçmiş olsun tatlım öncelikle Allah sağlık sıhhat versin sana :9: Ben de 26 Aralık Çarşamba 2012 tarihinde ameliyat oldum, Seninle gün olarak tutuyor da sen Aralığın 28'ini Çarşamba'ya getirmişsin :1:tarih mi karışmış acaba?
Fikrimi söylemem gerekirse orantılı bir büyütme gibi görülüyor. Sahip olduğun kilonun altına düşmek gibi bir kararın yoksa eminim çok güzel görünüyorsundur. Daha küçük olsaydı bu sefer acaba küçük mü oldu diye düşünmek var işin içinde. Bana kas zarı altı 250 cc takıldı. Boyum 1,66 kilom 50 doktoruma çok ısrar ettim olabileceğinin en irisi vücuduma uygun görünümlü olsun diye. Denemeler sırasında 250 gözüme küçük gelmişti 280 olsun lütfen diye ısrar ettim. Göğüs kafesimi ölçtü hesapladı mümkün değil, daha büyüğünü taşıyamazsınız, deri çok incelir kaldırmaz dedi. Yine de ameliyat sırasında deneneceğini söyledi. Ameliyat sonrası ilk an küçük geldi diye düşünsem de bakıyorum hakikaten daha büyüğü mümkün değil, vücuduma oluru bu. Sen de kendini üzme canım henüz ameliyat psikolojisini atlamamışken bu tür durumlar normal sanırım. İyice toparlan giyin süslen bak gör ne kadar orantılı duruyor. Kendine iyi bak :16: Güle güle kullan Allah içine sindirsin. Sevgiler :16:

Arzum canim peki göğüs ucu kesisi ameliyatından sonra hareket kısıtlaması göğüs altına göre daha mı az oluyor yoksa tersi mi? Ameliyattan cok iyilesme sureci kafama takiliyor, gun boyu encok kollarımı kullanıyorum cocuklarım küçük oldugundan :( tabi göğüs ucu kesisi için uygun bir adayımın bilmiyorum ama merak iste bebeğim ;) :16:

Canım ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldugum için bu yöntem hakkında yaşadıklarımı iletebilirim..Eger bir gögsüm meme altı kesisi digeri meme ucu kesisi olsaydı karşılaştırabilirdim..

Meme ucu kesisinde hareket kısıtlaması gibi bir durum yaşamadım.Ama doktorum bu iki kesi hakkında şunları söyledi..Meme ucu kesisi meme altı kesisine göre daha rahattır.Meme altı kesisinde ameliyattan sonra sütyen kullanırken sütyen alt lastigi rahatsızlık verebilir.Bunun için bazı hastalar alt kısma bez koyarlar.Kol hareketlerinde kolları yukarıya dogru kadırdıgınız zaman meme altı kesisinde kesi yapılan bölge gerilebilir ve bu rahatsız edebilir.Ama meme ucu kesisinde bu olmaz...demişti.. Muayene oldugunda Hasan bey sana uygun olan kesi yerlerini söyler zaten.Ban ameme altı kesiside olur meme ucuda olur,sen tercih et demişti.Tabi ben hemen meme ucu kesisi tabiki diye sevinçle atlamıştım :21: Umarım sende bu kesiye uygun bir adaysındır canım :54:

Hadi bakalim Arzumcum kararin hayirli olsun,ben de mart nisan gibi ikinci cocucugu dusunuyorum,sitede ilk biz olucaz sanirim protezli hamilelik yasayan tecrubeler olarak ;)cok guzel karar vermissin cnm herseyin hayirlisi olsun.....

Teşekkür ederim canım :16: Ben bebiş Mart Nisan gibi dünyaya gelsin istiyorum.O yüzden Haziran,Temmuz gibi hamile kalmam gerek :34: Hamile kalınca hamile toopiklerinde dolaşırız artık :9: Sonrada silikon ameliyatından sonra hamile kalanların tecrübeleri diye konu açar devam ederiz inşallah :16: Hayırlısı canım,Allahım hayırlı kararlar verdirsin,hayırlısıysa eger olsun ne diyelim..Bol bol dua edelim :54: Lütfen hamile kalıncada haberdar edelim birbirimizi olurmu :29:

Back