arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

son 24 saat.... hepinize çok teşekkür derimm.. bakalım süpriz sonuç olacak, ya da sonuç nasıl çıkacak..
ama çok haklısınız kii ne olursa olsun bundan iyi olacağı kesin vee
her şeyyy çook güzelll olacak..
her şeyy çook güzell....
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

heyacanını çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin işallah

heyacanını çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin işallah

inşallah her şey yolunda gider canım, çok sağoll... sanırım sen henüz ameliyat olmadın? darısı başına dilerim. sana da en güzel sonucu keyifle yaşamanı dilerim şimdiden:81:

inşallah her şey yolunda gider canım, çok sağoll... sanırım sen henüz ameliyat olmadın? darısı başına dilerim. sana da en güzel sonucu keyifle yaşamanı dilerim şimdiden:81:

yok yok oldum ameliyatımı hatta bugün 4.günüm o yüzden dedim heyacanını anlıyorum diye..

24 saatten Az Kaldı :KK64::KK64::KK64::KK64: Çok Güzel olacak arkadaşım hiç şüphen olmasın ve Lütfen Operasyondan çıkar çıkmaz kendini toplayıp bize Bilgi ver oldumu meraklarda bırakma buralarda :KK62::KK62: :KK64::KK64::KK64: :81: :KK66:

elbetteee.. ilk fırsatta yazıcam kızlarr :)))))
benim yuvarlak yüksek profil kas altı 280-300cc dedik en son :KK52::KK52: bakalım süpriz sonuç nasıl çıkacakk....:KK66::KK66::KK66:

son 24 saat.... hepinize çok teşekkür derimm.. bakalım süpriz sonuç olacak, ya da sonuç nasıl çıkacak..
her şeyy çook güzell....
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

saatler durmuşsun senin için şimdi :126: zaman geçmez heyecandan :125:

her şeyy çook güzell....

evet canım amelıyattan sonra memışlerını gorunce :KK52: aynen boyle olacaksın ve her yarım saate bır tuvalete gıdıp onlara bakacaksın emın ol :KK66: alısana kadar özluyo ınsan :)))))))

her şeyy çook güzell....

Okuyunca heyecanini icimde yasadim, ne muuuuuuuuuuutlu sana...
Allah yardimcin olsun, her sey gönlünce olsun CNM... agrisiz bir ameliyat ve iyilesme süreci diliyorum =))))

COK güzel olacaaaakk ;DD aaaayyy cok merak ediyorum !!!!

arzucum naberr bugün işe geldim kendimi daha iyi hissettim hatta kuaföre gitcem birazdan sende bana kızacaksın kır bacağını otur aşağıya diye:KK66:bugün doktoruma gideceğim bakalım ne durumda değerli mücevherlerim:97:

Evet kızıyorum :KK20: kızım bir hafta geçseydi bari yahu,geçen agrım var,çok kötüyüm diye yazmışsın,okudum.Sen bir hafta olmadan yan yatmaya başlarsan,kuaförler,işe gitmeler filan...bilmiyorum yani.Ben baştan dedim,sonradan sevgili doktorcugumun üzerine suç atmada :nazar: .Hadi bakalım,doktorunun yanına git bakalım,nasılmış degerli mücehverlerin :21: Bir dahaki kontrol gününü yaz mutlaka,denkleştirelim :13:

Derindurumavi cigimiz,cumartesi günü Hasan beye ameliyatını oldu,kurtuldu canım.:92:

her şeyy çook güzell....

Hadi bakalım,Allah gönlüne göre versin inşallah.Sen şimdi hastane için eksikliklerini ayarla.Önden açılan pijama al yanına mutlaka,çorap,ıslak mendil filan.Alışverişle geçir zamanını,bir süre dışarı çıkamazsın çünkü.Ameliyattan sonra dinlenmen,daha çabuk iyileşmen demektir.Hadi şimdiden çok geçmiş olsun.:KK71: Bu arada sen nerede,hangi doktora ameliyat olacaktın canım yaa...??

her şeyy çook güzell....

Ya canım senin doktorun Hakan usal Amerika Birleşik Devletlerinde görev yaptıgı yazıyor,nasıl oluyor!Türkiyededemi ameliyat yapıyor?? Ücreti nedir bu doktorun,merak ettim dogrusu..

Bende merak ettim ve ayrıca Kontrollerin falan var her an nasıl ulaşacaksın :26:

evet canım amelıyattan sonra memışlerını gorunce :KK52: aynen boyle olacaksın ve her yarım saate bır tuvalete gıdıp onlara bakacaksın emın ol :KK66: alısana kadar özluyo ınsan :)))))))

o zaman kalkmakta zor olucaksa aynayı yanıma aliim benn:KK1::KK1::KK1::KK1:
:KK66::KK66::KK66: bakalım yarın da bu kadar heycanın devam edebilecek mi yoksa ağrıdan gözüm bir şeyi görmez mii:KK53::KK53::KK53::KK52: ... :82: artık operasyon başlasınn:82: yapıcak bişi yok:82::KK34::KK1:

X